NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
braxa88
12 534
visszavonulása után 5+ évvel már mindenki elfelejti ezt, és nem ezen fog mulni
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Sztem Ő ezt kívülről szemléli és jót nevet az egészen, nem hiszem, ha nagyon bántaná, ahogy a média bánik vele, akkor továbbra is ezt nyomná. Ő ilyen, miért nem lehet ezt elfogadni? Aki szereti, így szereti...
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Nem tudom, elképzelhető, meg az is h telibefossa. De csak egy eletmurol beszélünk, és csak szeretik az emberek az elismerést. Ha sok pénzt keresnek, ha keveset.Senkiháziak kezeben van a popszakma.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Láttam tweetet újságírótól, amiben leírta hogy ha Lynch ignoralja őket, akkor ne csodálkozzon ha ok is ezt teszik majd a díjaknál vele.De szerinted ez Lynch számára fontos?
Szerintem ez nonszensz.gabtsi
több mint 9 éve
Láttam tweetet újságírótól, amiben leírta hogy ha Lynch ignoralja őket, akkor ne csodálkozzon ha ok is ezt teszik majd a díjaknál vele. Szerintem ez nonszensz.
több mint 9 éve
Egyetertek és szerinted megengedheti magának a média h kiátkozza?Nem játszik velük ahogy nekik jó, így ezt is kapja vissza.
az egyetlen futót akit parban lehet említeni AP-vel.gabtsi
Én is azt gondolom, mint ata, hogy a média mindent megtehet, és persze Lynch is.
Ha a mindent ledöntő ágyúgolyó a mindent megállító oszlophoz érkezik, és felmerül a kérdés, hogy mi történik ez esetben, elég egyszerű a megoldás: ki kell találni, melyik definíció hibás.
Ez szerintem olyan csörte, amit a média nyer, de Lynch leszarja.
Nem harc, győztessel, vesztessel, hanem olyan helyzet, ahol míg az egyik fél kardozni akar, addig a másik vicceket mesél, vagy alszik tovább.
több mint 9 éve
A média mindent megengedhet magának 😊Lassan az NFL legalább annyira a szórakoztatóipar része, mint a focié, de a szólásszabadságba nálam a nem szólás szabadsága is beletartozik (persze más kérdés, hogy mire kötelezi a játékost egyéb, pl. CBA-ből eredő szabály)
Mondom ezt úgy, hogy ML-t, mint embert, annyira nem komálom.
több mint 9 éve
Egyetertek és szerinted megengedheti magának a média h kiátkozza?az egyetlen futót akit parban lehet említeni AP-vel.
több mint 9 éve
Szerintem attól függetlenül az. Reális esélye van a 10000 futott yard/90 futott TD kombinációra, és abban a magasságban szinte már mindenkinek van mellszobra Cantonban
több mint 9 éve
Marshawn Lynch a vasárnap estétől függetlenül HoFer-e ?És ha a vasárnap estit is megnyeri nekik?
több mint 9 éve
Nálam ez viszi a prímet: 😀"Egész jó film, bár először nem akartam megnézni. Amúgy tök hülyeség az egész draft."
de a nicknév is magáért beszél, aki ezt írta: "szanalmas" :p
több mint 9 éve
"A Superballon jó esélye lett volna a Green Baynek a hazafiak ellen. Na de látjuk még Superballon Aaron Rodgerst!"Az 1/1-nek vizionált játékos (vagyis az első kör első választottja) általában az aktuális Heisman Trófeájának birtokosa szokott lenni, kvázi ő a legértékesebb az adott évben.a cikknél csak a kommentek jobbak xD agyhalálbaggio
geekz.444.hu/2015/01/28/ujoncok-napja-az-nfl-rajongok-nedves-alma/
Jááááááj
"a Cleveland Browns vezetője edzője"tenorx
Csodálatos. 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Nem rosszabb annál, mint ami itt is folyik néha 😀Az 1/1-nek vizionált játékos (vagyis az első kör első választottja) általában az aktuális Heisman Trófeájának birtokosa szokott lenni, kvázi ő a legértékesebb az adott évben.a cikknél csak a kommentek jobbak xD agyhalálbaggio
Jááááááj
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Szerintem de.Arányaiban focira nem.Sobri JóskaAhogy pl. a McDonaldsot is teljesen hidegen hagyja egész Afrika, pedig az is több, mint 1 milliárd ember.Sobri JóskaAzért itt a fizetőképes kereslet jóval kisebb, mint a tárgyalt szituációban.empty taxi
A japcsik pl. a soccernél, a kínaiak a kosárlabdánál mutatták be, hogy őrületesen tudnak a rajongani olyan sportágakért, amik nem olyan régen honosodtak meg náluk.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Az 1/1-nek vizionált játékos (vagyis az első kör első választottja) általában az aktuális Heisman Trófeájának birtokosa szokott lenni, kvázi ő a legértékesebb az adott évben.a cikknél csak a kommentek jobbak xD agyhalál
Jááááááj
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Az 1/1-nek vizionált játékos (vagyis az első kör első választottja) általában az aktuális Heisman Trófeájának birtokosa szokott lenni, kvázi ő a legértékesebb az adott évben. geekz.444.hu/2015/01/28/ujoncok-napja-az-nfl-rajongok-nedves-alma/
Jááááááj
"a Cleveland Browns vezetője edzője"
több mint 9 éve
Arányaiban focira nem.Ahogy pl. a McDonaldsot is teljesen hidegen hagyja egész Afrika, pedig az is több, mint 1 milliárd ember.Sobri JóskaAzért itt a fizetőképes kereslet jóval kisebb, mint a tárgyalt szituációban.empty taxi
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=mDp-ABzpRX8
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Az NFL eredménykövetőben pirossal miért 02:30-ra írva a Super Bowl kezdés?Nem 0:30-tól lesz magyar idő szerint?😀
több mint 9 éve
A SB legnagyobb vesztese már megvan 😛Ó, de megérdemli! 😀😀😀
www.nemzetisport.hu/nfl/megvalosult-elete-alma-de-a-facebook-miatt-lemarad-a-super-bowlrol-2390889dande
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
A SB legnagyobb vesztese már megvan 😛www.nemzetisport.hu/nfl/megvalosult-elete-alma-de-a-facebook-miatt-lemarad-a-super-bowlrol-2390889
több mint 9 éve
Te melyik vagy? 😀A legjobb nincs is ott, aki eredménykővetőben floodol.
shawnka
We just form a fucking wall.