NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
a felvételről egyértelműen maximum, de még ezt is idézőjelbe tennémmindketten a labda megjátszására törekednek, Butler szeme végig a labdán, ilyenkor fel sem merül a DPI gyanújabaggioEl is fogadom, csak értetlenül állok előtte, hogy a levegőben lévő labda pillanatában az egy fejjel alacsonyabb (nyilván pár kilóval könnyebb) játékos a kelleténél egyértelműen korábban (kontaktol) gyalulja le az ellenfelét, az csak azért szabályos, mert a perifériájában a labda és a baba is benne lehet egyszerre.clbass
a DPI arra van, hogy a védő ne akadályozhassa meg szándékosan a lehetséges elkapást, nevetséges lenne az ilyet befújni, mikor mindketten egyértelműen a labda megszerzésére törekednek, csak az egyikük erőszakosabb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
mindketten a labda megjátszására törekednek, Butler szeme végig a labdán, ilyenkor fel sem merül a DPI gyanújabaggioEl is fogadom, csak értetlenül állok előtte, hogy a levegőben lévő labda pillanatában az egy fejjel alacsonyabb (nyilván pár kilóval könnyebb) játékos a kelleténél egyértelműen korábban (kontaktol) gyalulja le az ellenfelét, az csak azért szabályos, mert a perifériájában a labda és a baba is benne lehet egyszerre.
több mint 9 éve
mindketten a labda megjátszására törekednek, Butler szeme végig a labdán, ilyenkor fel sem merül a DPI gyanúja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nem kívántam a csapatok fórumán a feszültséget kelteni...tudom, hogy szar play hívás volt és ezzel le is zárhatjuk, de itt most miért nem merült fel a DPI gyanuja, mikor ettől kérdésesebb helyzeteken fröcsög a fél fórum hétről hétre?több mint 9 éve
Sztem Wilson clutch volt ezen a meccsen is. Iszonyatosan nagy játékokat csinált, amikor nagyon kellett. És ez az INT-tel végződő dobása sem volt rossz, nem volt homály. Hülye playhívás volt, de ő végrehajtotta, emberhez ment és jó helyre. Sztem egyrészt a WR nem volt elég erőszakos (mert azzal legalább az INT-et esetleg megakadályozhatta volna), másrészt a CB hatalmas játékot mutatott be, egyszerűen tökéletes védekezés volt. Én nem azt éreztem, hogy elbaszta, hanem, hogy a védő csinált egy tökéletes játékot.Amúgy botrány amilyen meltdownokat tolt az NFC edzői kara a playoffban. Game managmentből mindegyik 0-t hozott. Gyakorlatilag ha 10 pontnál nagyobb előnyük volt kikaptak...TocaHa így nézzük akkor az egész playoffra ez volt a jellemző. A Broncos gyak. ki se ment a playoffra. A Colts a Pats ellen állt teljesen fejre. A Ravens a Pats ellen hasonló leolvadást produkált kétszer is. A Pats volt az egyetlen amelyik nem esett össze a végére. Illetve... ha a Ravens meccs vagy a tegnapi meccs közül bármelyiken is nem cseszik el a playhívást a végén, akkor lehet, hogy most Pats meltdownról beszélnénk. Szvsz a playoff mindig ilyen. Ritka az egyértelmű győztes, a végső sikerhez általában kell pár szerencsés momentum is kulcs pillanatokban.peterk2005
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
igen. SBokon minden nagy playt örökre megjegyeznekViszont tényleg szörnyű, hogy milyen kevesen múlik, hogy valaki 2x SB győztes, vagy meglegyen a tökéletes szezon. Mert Butler INT-jére 3 év múlva nem fognak emlékezni, csak arra, hogy Pats nyert és nem védte meg a címet a SEA!NB2miért, szerinted Santonio Holmes elkapását is elfelejtette mindenki? az is kb ugyanekkora clutch play voltDexxter Tailor
a Butler pick nagyon is az volt
több mint 9 éve
Viszont tényleg szörnyű, hogy milyen kevesen múlik, hogy valaki 2x SB győztes, vagy meglegyen a tökéletes szezon. Mert Butler INT-jére 3 év múlva nem fognak emlékezni, csak arra, hogy Pats nyert és nem védte meg a címet a SEA!NB2miért, szerinted Santonio Holmes elkapását is elfelejtette mindenki? az is kb ugyanekkora clutch play volt
több mint 9 éve
Az utsó támadásban mindkét brigád elkezdett agyalni. A Pats is elkezdett futni, hogy ölje az órát, nekik mákjuk volt, mert volt egy "Simonjuk". A SEA támadását az 1 yardoson 1.01-kor állította meg a pats. Ahelyett, hogy felálltak volna és rögtön befutnak (vagy urambocsá passzolnak), elkezdtek azon filózni, hogy jajj ne hagyjunk már annyi időt Tomnak. Pedig csak tolni kellett volna tovább a focit. Megjegyzem amikor padlón volt a Pats, akkor sem kellett volna átmenni full konzervatívba. De ez legyen a SEA baja😊Viszont tényleg szörnyű, hogy milyen kevesen múlik, hogy valaki 2x SB győztes, vagy meglegyen a tökéletes szezon. Mert Butler INT-jére 3 év múlva nem fognak emlékezni, csak arra, hogy Pats nyert és nem védte meg a címet a SEA!
több mint 9 éve
És akkor most Luck nem clutch például?Én meg reggel óta a múlt heti clutch-nem clutch vitán elmélkedem.Azon ritka SB volt a mai, amit az O nyert meg!NB2Tény, hogy jó volt a Pats O, de azért ne vegyük el Bevell érdemeit se. Édesjóistenem, hogy lehetett ezt a játékot behívni..dugo1993
Teljesen meg vagyok zavarodva, hogy vajon az a Wilson, aki két hete 57 percig borzasztó volt majd az utolsó pár percben hirtelen megtalálta az elkapóit, tegnap pedig pont a fordítottját produkálva 59 percig remekül játszott és a végén dobott egy INT-et, az a Wilson akkor vajon egy clutch játékos vagy sem? 😉 Ha clutch, akkor miért nem számít a tegnap este, ha nem clutch akkor meg miért nem számít a két héttel ezelőtti meccs? 😊peterk2005
Szerintem de, hatalmas clutch. Azért, mert valaki clutch QB, simán benne van nálam, hogy hibázik is. Sosem jöhet össze minden. Wilson azért az eddigi idényeiben csak megmutatta, hogy amikor nagyon kell, mindig villanni tud, a semmiből tud nagy játékokat kihozni. A Hawks egy éve a fasz jó oldalán volt, ami a szerencsét illeti, benne volt, hogy egyszer a legrosszabb pillanatokban nem sikerül majd valami. Ettől még király csapat, de hát ez egy ilyen sport, egy rossz híváson, egy hibán, egy sérülésen, egy rossz döntés a QB-tól, és elmehet a meccs.
több mint 9 éve
Én meg reggel óta a múlt heti clutch-nem clutch vitán elmélkedem.Nyilván ez a meccs semmit nem változtat az álláspontokon. Mindenki találhat benne valami olyat, ami a saját véleményét támasztja alá.
Teljesen meg vagyok zavarodva, hogy vajon az a Wilson, aki két hete 57 percig borzasztó volt majd az utolsó pár percben hirtelen megtalálta az elkapóit, tegnap pedig pont a fordítottját produkálva 59 percig remekül játszott és a végén dobott egy INT-et, az a Wilson akkor vajon egy clutch játékos vagy sem? 😉 Ha clutch, akkor miért nem számít a tegnap este, ha nem clutch akkor meg miért nem számít a két héttel ezelőtti meccs? 😊peterk2005
Amikor rosszak voltak a statok megcsinálta, amikor jók voltak a statjai bebukta. Tökéletes alap egy végtelen hosszúságú, és teljesen parttalan vitához. 😊
több mint 9 éve
Nem a passzal van a gond. Ha oldalra feldobják Baldwinra vagy Matthewsra aki már több ilyet lehúzott az oké. De nálam ez high risk - low reward. Még ideje is maradt volna Bradynek egy FG-re biztosan ha sikerül akkor is, és ráadásul sokkal nagyobb az esély, hogy egy slant sávba belelépnek, ráadásul az elkapó se tud rásegíteni, hogy megakadályozza a intet mintha felfele dobják.TocaNincsen rá statisztikám, csak megérzés, hogy a koordinátorok különösen passzjátékban, közel azonos helyzetben nem szeretik ugyanazt eljátszani. Van egy kis csokor passzjáték például gólvonal közeli helyzethez és azt ha esély van rá, bizonyára végig fogják hívni. Hiszen különben miért készültek volna belőle. Az első félidő végén, amikor feldobták a jump ballt Matthewsnak a play előtt nem sokkal sorolta Collinworth az opciókat, ha passzt választanak és talán első vagy második helyen említette a gyors slantet.
Utólag kapitális hiba, de a passzjáték önmagában nem volt ostobaság. Ez maradt csak a pakliban. Többen Belichick időkérésének a hiányát is azzal magyarázták, hogy nem akart esélyt adni a Seattle-nek, hogy háromszor tudjanak futni Lynchcsel.
több mint 9 éve
Engem az érdekelne, hogy mikor megvolt az int, Brady térdelni készült, de ha megcsinálja akkor betérdel a saját end zone-jába. Az nem lett volna safety? Az offside miatt nem történt meg de kíváncsi vagyoksamu09Az lett volna, nagyon nézték is hogy, hogytudna be QB kígyózni a 1/10 yardosra 😀
több mint 9 éve
Engem az érdekelne, hogy mikor megvolt az int, Brady térdelni készült, de ha megcsinálja akkor betérdel a saját end zone-jába. Az nem lett volna safety? Az offside miatt nem történt meg de kíváncsi vagyoksamu09Brady ott szerintem nem térdelni készült. Pontosan azt akarták, amit kaptak: ajándék 5 yardot. Már az elején csak erre játszottak szerintem.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
Nem a passzal van a gond. Ha oldalra feldobják Baldwinra vagy Matthewsra aki már több ilyet lehúzott az oké. De nálam ez high risk - low reward. Még ideje is maradt volna Bradynek egy FG-re biztosan ha sikerül akkor is, és ráadásul sokkal nagyobb az esély, hogy egy slant sávba belelépnek, ráadásul az elkapó se tud rásegíteni, hogy megakadályozza a intet mintha felfele dobják.Tény, hogy nagy mákjuk volt. De a szerencse egy dolog. Az ami utána történt velük nem szerencse kérdése volt, hanem a leghülyébb edzői hívás amit láttam.dugo1993Nem feltétlenül. Ha van egy elit irányítód (Rodgers, Brady, Manning vagy Brees fénykorukban) és alapvetően mindenki futást vár, akkor egyáltalán nem hülyeség goal line szituban behívni egy passzt.Jan
több mint 9 éve
Sebii
3 536
Ha már mindenáron passzolni akartunk egyet, miért nem íveltünk egyet Matthewra a sarokba? Egész meccsen remekül játszott abban a hívásban lett volna ráció. De ez egész egyszerűen egy botrányos call volt.
több mint 9 éve
Engem az érdekelne, hogy mikor megvolt az int, Brady térdelni készült, de ha megcsinálja akkor betérdel a saját end zone-jába. Az nem lett volna safety? Az offside miatt nem történt meg de kíváncsi vagyok
több mint 9 éve
ilyen passzt igen, mert mint láthattad, még DPI-re sincs esélyed (ennél kétesebb szituációnál is maradt már a zsebben a zászló, a'la 49ers-Ravens)Tény, hogy nagy mákjuk volt. De a szerencse egy dolog. Az ami utána történt velük nem szerencse kérdése volt, hanem a leghülyébb edzői hívás amit láttam.dugo1993Nem feltétlenül. Ha van egy elit irányítód (Rodgers, Brady, Manning vagy Brees fénykorukban) és alapvetően mindenki futást vár, akkor egyáltalán nem hülyeség goal line szituban behívni egy passzt.Jan
---
több mint 9 éve
Tény, hogy nagy mákjuk volt. De a szerencse egy dolog. Az ami utána történt velük nem szerencse kérdése volt, hanem a leghülyébb edzői hívás amit láttam.dugo1993Nem feltétlenül. Ha van egy elit irányítód (Rodgers, Brady, Manning vagy Brees fénykorukban) és alapvetően mindenki futást vár, akkor egyáltalán nem hülyeség goal line szituban behívni egy passzt.
több mint 9 éve
Amúgy botrány amilyen meltdownokat tolt az NFC edzői kara a playoffban. Game managmentből mindegyik 0-t hozott. Gyakorlatilag ha 10 pontnál nagyobb előnyük volt kikaptak...TocaHa így nézzük akkor az egész playoffra ez volt a jellemző. A Broncos gyak. ki se ment a playoffra. A Colts a Pats ellen állt teljesen fejre. A Ravens a Pats ellen hasonló leolvadást produkált kétszer is. A Pats volt az egyetlen amelyik nem esett össze a végére. Illetve... ha a Ravens meccs vagy a tegnapi meccs közül bármelyiken is nem cseszik el a playhívást a végén, akkor lehet, hogy most Pats meltdownról beszélnénk. Szvsz a playoff mindig ilyen. Ritka az egyértelmű győztes, a végső sikerhez általában kell pár szerencsés momentum is kulcs pillanatokban.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Azért nincs erről szó, mert az agyatlan playhíváson bámul mindenki. 😀Én meg reggel óta a múlt heti clutch-nem clutch vitán elmélkedem.Azon ritka SB volt a mai, amit az O nyert meg!NB2Tény, hogy jó volt a Pats O, de azért ne vegyük el Bevell érdemeit se. Édesjóistenem, hogy lehetett ezt a játékot behívni..dugo1993
Egyébként Wilson is elismerte ez a passz nem volt tökéletes, mondjuk ettől függetlenül hibátlan D play volt ez benne van a játékban ettől nem lesz kevésbé clutch.
Amúgy botrány amilyen meltdownokat tolt az NFC edzői kara a playoffban. Game managmentből mindegyik 0-t hozott. Gyakorlatilag ha 10 pontnál nagyobb előnyük volt kikaptak...
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 565
Természetesen én is néztem a meccset.Nem vagyunk nagy guru-k, de kivüllállóként tényleg marhaság volt egy ilyet hívni a végén, hogy a tömegbe "bebikázza". Egy ejtés..., de a futás jobb lett volna.
Mindkét csapat megérdemelte volna a győzelmet.
Lehet a hawks mákos volt, de aki tesz érte annak fogja fortuna a kezét.
Brady - Manning vita, meg eddig is partalan volt.
Lehet valaki baszott jó játékos, de a címek igazolnak egy játékost.
Hozhatnék millió egy focis példát erre.
Ezzel, hogy a hakws kikapott, csak jobb lesz a liga.
több mint 9 éve
Én meg reggel óta a múlt heti clutch-nem clutch vitán elmélkedem.Azon ritka SB volt a mai, amit az O nyert meg!NB2Tény, hogy jó volt a Pats O, de azért ne vegyük el Bevell érdemeit se. Édesjóistenem, hogy lehetett ezt a játékot behívni..dugo1993
Teljesen meg vagyok zavarodva, hogy vajon az a Wilson, aki két hete 57 percig borzasztó volt majd az utolsó pár percben hirtelen megtalálta az elkapóit, tegnap pedig pont a fordítottját produkálva 59 percig remekül játszott és a végén dobott egy INT-et, az a Wilson akkor vajon egy clutch játékos vagy sem? 😉 Ha clutch, akkor miért nem számít a tegnap este, ha nem clutch akkor meg miért nem számít a két héttel ezelőtti meccs? 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
És még Katy sem vetkőzött le! 😥gabenLátom neked is ez fájt a legjobban😊
Bezzeg az öreg J. Jackson cickóit megbámulhattuk.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ha nincs meg Kearse elkapása akkor 3&10- szal vége a meccsnek? vagy rtvább lehetett volna menni? utóbbi. lett volna még 2 downmindenki erről beszél, de azért ehhez kellett az a bizonyos világmázlija elkapás, úgyhogy szerintem így kerek.Azon ritka SB volt a mai, amit az O nyert meg!NB2Tény, hogy jó volt a Pats O, de azért ne vegyük el Bevell érdemeit se. Édesjóistenem, hogy lehetett ezt a játékot behívni..dugo1993
Bocsánat a szövegért de komolyan ezt gondoltam magamban: hogy lehet ilyen kibaszott szerencsés ez a Seahawks (s még volt benne pár cifra kifejezés) 😛 hála Istennek már nincs jelentősége.dande
szal ne jöjjön senki h a circus keccs miatt nem érdemelte meg a csapat meccset, attól még simán lehetett volna után 1st downt csinálni.
patsnek is volt mákja, pl a két sérülés seahawks oldalon, ami kikurt módon befolyásolta a meccset.
ezek benne vannak
több mint 9 éve
az SB után hazainduló magángépekSTL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)