NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
?? Ez meg milyen párhuzam? Talán így helyesebb: vezessük be a foci vb-n a két kapust, mert a klasszis támadók ellen játszani a legmagasabb szinten már nem fair eggyel...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
És ez változtat valamin? Ne legyen goal line kamera se a foci VB-n, mert a megye 2-ben nincs?Akkor egyáltalén minek szenvedünk az eligible-nem eligible bemondogatással? Vagy miért kell a támadóknak megvárni hogy a védők is cseréljenek, ha ők is teszik? Hagyjuk ezeket a hülye szabályokat, legyen a védő koordinátor észnél, tanítsa meg gyorsan reagálni a védőket és kész. Már úgyis túlsegítik a védőket a szabályok általában. 😊peterk2005csak az NFL-ben kell bemondani, alacsonyabb szinten elég a mezcsere...
espn.go.com/video/clip?id=12108025baggio
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Akkor egyáltalén minek szenvedünk az eligible-nem eligible bemondogatással? Vagy miért kell a támadóknak megvárni hogy a védők is cseréljenek, ha ők is teszik? Hagyjuk ezeket a hülye szabályokat, legyen a védő koordinátor észnél, tanítsa meg gyorsan reagálni a védőket és kész. Már úgyis túlsegítik a védőket a szabályok általában. 😊peterk2005csak az NFL-ben kell bemondani, alacsonyabb szinten elég a mezcsere...
espn.go.com/video/clip?id=12108025
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Akkor egyáltalén minek szenvedünk az eligible-nem eligible bemondogatással? Vagy miért kell a támadóknak megvárni hogy a védők is cseréljenek, ha ők is teszik? Hagyjuk ezeket a hülye szabályokat, legyen a védő koordinátor észnél, tanítsa meg gyorsan reagálni a védőket és kész. Már úgyis túlsegítik a védőket a szabályok általában. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Tony Dungy véleménye arról, ahogy a Pats az utóbbi időkben játszik az eligible-ineligible elkapókkal: profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/23/dungy-nfl-needs-to-restrict-new-englands-substitution-game/Az se fair, hogy Manning kurva jó az áthívásokban, vagy hogy Lynch brutál erős, arról nem is beszélve, hogy JJ Watt létezése eleve nem fair az irányítók számára.
A végén túllőtt a célon azzal a "szándékosan sérülést szimulálnék" mondattal (elnézést is kért utólag érte), de amúgy van abban valami amit mond. Jelenleg a dolog teljesen szabályos, viszont való igaz, hogy a védelem számára nem túl fair, mert nincs idejük rá reagálni, olyan gyorsan történik. Valóban nem ártana valami hasonló szabályozás, mint ami a cserékre is van, hogy ha a támadók cserélnek akkor időt kell adni a védelmeknek is.peterk2005
több mint 9 éve
Nem fair xD Akkor a swinging gate-hez mit szólsz? Röhej az egész, hagyjuk már, hogy ennyit nem képes lereagálni a védelem, pusztán annyi történt, hogy oly módon álltak fel, amilyet a korábbi game tape-eken nem láthattak az edzők, ezért nem készítették fel rá abszolúte a játékosaikat.---
több mint 9 éve
Tony Dungy véleménye arról, ahogy a Pats az utóbbi időkben játszik az eligible-ineligible elkapókkal: profootballtalk.nbcsports.com/2015/01/23/dungy-nfl-needs-to-restrict-new-englands-substitution-game/A végén túllőtt a célon azzal a "szándékosan sérülést szimulálnék" mondattal (elnézést is kért utólag érte), de amúgy van abban valami amit mond. Jelenleg a dolog teljesen szabályos, viszont való igaz, hogy a védelem számára nem túl fair, mert nincs idejük rá reagálni, olyan gyorsan történik. Valóban nem ártana valami hasonló szabályozás, mint ami a cserékre is van, hogy ha a támadók cserélnek akkor időt kell adni a védelmeknek is.
több mint 9 éve
Berakom ide isRövid AFC Észak szezonértékelő a tollamból.
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-afc-eszak-szezonertekelo-2389603
több mint 9 éve
Ennyi:PERSPECTIVE ON DEFLATEGATE: The story that is such a big topic prior to Super Bowl XLIX is a story at the Pro Bowl, too. Reporters wanted to know how players felt about the controversy surrounding the NFL’s finding that 11 of 12 footballs used by New England in last Sunday’s win over Indianapolis in the AFC Championship Game were underinflated.
Center Jason Kelce, who handles the football on every offensive snap, isn’t spending too much time thinking about the story.
“It’s so tough to know if they did it on purpose or what really happened. You try not to get too caught up in it,” Kelce said. “Really, the way they handled that game, I don’t think the deflated balls had too much to do with the outcome of the game.”
Placekicker Cody Parkey’s perspective is different, because kickers use special “K” balls for each game. Those balls are scuffed up and have the slickness taken away and, the truth is, every game offers different balls. The Eagles have one of their equipment men work on the team kicking balls for every game, but sometimes Parkey kicks balls prepared by the opposing team’s equipment staff.
“I love the way our equipment staff rubs down our footballs and I know that every team has their guy who scrubs the footballs down to where the kickers and punters like them done,” Parkey said. “I think we get three or four balls and the other team gets three or four balls, but we can get either team’s footballs, so you notice a difference. The balls are rotated and you just keep your same routine and rely on that. How the balls are prepared makes a difference, no doubt about it.”
több mint 9 éve
How to love Bill Belichickwww.sbnation.com/nfl/2015/1/22/7871615/bill-belichick-patriots-deflategate-nfl-last-romantic
---
több mint 9 éve
A londoni meccsünkről jut eszembe, a Marrone kinevezéssel hirtelen igencsak pikáns lett a Jags -Bills párosítás. És mind a 2 csapattól kap fizetést idén. A tippmixülés ehhez képest kutya füle.😀😀
több mint 9 éve
Az idei londoni meccsek, délutáni kezdéssel!October 4, 2015 -9:30 a.m. ET, New York Jets - Miami Dolphins
October 25, 2015 - 9:30 a.m. ET, Buffalo Bills - Jacksonville Jaguars
November 1, 2015 - 9:30 a.m. ET, Detroit Lions - Kansas City Chiefs
nfllabor.files.wordpress.com/2015/01/nfc_playoff-advisory.pdf
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
vassadi
15 617
több mint 9 éve
Sporting News díjeső:OPoY: Aaron Rodgers
DPoY: J.J. Watt
HCoY: Bruce Arians
Co.oY: Todd Bowles
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Cardinalis
5 801
lassan érdemes asztalokat foglalgatni az SB-re... a Brasil Sport & Cocktail Bárt csak ajánlani tudom 😊Limitált Super Bowl Ajánlat!
2015. január 31-ig megvásárolt csomag asztalfoglalással! Gyere és válassz asztalt magadnak,
2000.- HUF/Fő mely tartalmaz 1 NFL étel + 2 db ital a „napi ajánlatok közül”
www.facebook.com/BrasilSportCocktailBar/photos/a.371801082941232.1073741825.306928299428511/706614192793251/?type=1&theater
THIS IS THE WAY
több mint 9 éve
Ennyire azért nem bonyolult. 😛Na, szóval a nem elit Geno elit teljesítményt nyújtott a meccsen, és clutch is volt, de mivel magának a meccsnek nem igazán volt tétje, így egy nem clutch meccsen hiába clutch a QB, clutch x nemclutch = nemclutch. Világos? 😊somoskovighogy Mark Sanchez elit teljesítményt nyújtott az x elleni meccsen. Ezzel nem azt állítod, hogy Sanchez elit, csak azt, hogy az adott meccsen elit volt.Soldadosha már Jets QB, Geno még jobb példa a perfect passer ratinges meccsel (bár meg vagyok már teljesen zavarodva az utóbbi pár nap után, most nem tudom, hogy ez számít vagy sem)JSanyo
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Na, szóval a nem elit Geno elit teljesítményt nyújtott a meccsen, és clutch is volt, de mivel magának a meccsnek nem igazán volt tétje, így egy nem clutch meccsen hiába clutch a QB, clutch x nemclutch = nemclutch. Világos? 😊hogy Mark Sanchez elit teljesítményt nyújtott az x elleni meccsen. Ezzel nem azt állítod, hogy Sanchez elit, csak azt, hogy az adott meccsen elit volt.Soldadosha már Jets QB, Geno még jobb példa a perfect passer ratinges meccsel (bár meg vagyok már teljesen zavarodva az utóbbi pár nap után, most nem tudom, hogy ez számít vagy sem)JSanyo
több mint 9 éve
hogy Mark Sanchez elit teljesítményt nyújtott az x elleni meccsen. Ezzel nem azt állítod, hogy Sanchez elit, csak azt, hogy az adott meccsen elit volt.Soldadosha már Jets QB, Geno még jobb példa a perfect passer ratinges meccsel (bár meg vagyok már teljesen zavarodva az utóbbi pár nap után, most nem tudom, hogy ez számít vagy sem)
több mint 9 éve
Én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy vannak elit játékosok (pl Rodgers, akik általánosságban a legjobbak közé tartoznak), illet lehet olyat is monani, hogy Mark Sanchez elit teljesítményt nyújtott az x elleni meccsen. Ezzel nem azt állítod, hogy Sanchez elit, csak azt, hogy az adott meccsen elit volt. Rodgers pedig elit játékos, aki a Seahawks ellen nem volt clutch. 😀Rátérve az újabb meccsre. De, azon a Jets-Coltson bizony "clutch" volt Sanchez. Mert megcsinálta a playt, amikor nagyon kellett. Sanchezre önmagára nem sütném rá ezt a jelzőt általánosságban, de erre a meccsére igen. Ott az volt, amúgy ezen Manning is, hisz végigvitte a GW-nek tűnő drive-ot. És áttérve a Patsre: igen, Welker sem volt clutch, de amúgy Brady sem a meccs egészét nézve.Igen értem. De nekem a definíciód jobban tetszett. Ezzel, hogy egyes meccsek egy-egy szituációiban is cluctcholunk meg egy játékosra általában is clutcholunk, sőt még csapatokra is clutcholunk, csak oda jutunk, hogy a jelző lesz zagyva. Képzeld el ugyanezt az "elit" jelzővel. "Rodgers elit játékos, de vasárnap abban az utolsó playben nem volt elit. Azaz ő egy elit játékos aki éppen nem volt elit. Sanchez meg egy nem elit játékos, aki az említett meccs végén úgy játszott, mint egy elit." Grrrrr....peterk2005
Szóval clutch-nak lenni azt maga a meccs dönti el, hogy megtudta-e csinálni valaki a playt, amikor kellett. Van akinek többször sikerül, van akinek egyszer-egyszer. Nyilván akinek csak egyszer-egyszer, arra nem használják ezt a jelzőt. Akinek gyakrabban, arra meg használják. Szóval attól nem lesz clutch Sanchez általánosságban, hogy volt egy GW-drive-ra a PO-ban, attól csak azon az adott meccsen volt clutch.
Remélem, nagyjából érthetően írtam le. 😊Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ide írom, hogy már ne a Pats topicot tromfoljam, még ez jutott eszembe az eset kapcsán:Ha nyerne a Pats az lenne za elegáns lezárása a történetnek, ha BB oda adja a kis SB kupa másolatokat vagy mindjárt a nagyot Godellnek,
hogy egyenként ellenőrizze őket megfelelő keménységűek e rajta Labdák valahogy így:
😛
több mint 9 éve
Rátérve az újabb meccsre. De, azon a Jets-Coltson bizony "clutch" volt Sanchez. Mert megcsinálta a playt, amikor nagyon kellett. Sanchezre önmagára nem sütném rá ezt a jelzőt általánosságban, de erre a meccsére igen. Ott az volt, amúgy ezen Manning is, hisz végigvitte a GW-nek tűnő drive-ot. És áttérve a Patsre: igen, Welker sem volt clutch, de amúgy Brady sem a meccs egészét nézve.Igen értem. De nekem a definíciód jobban tetszett. Ezzel, hogy egyes meccsek egy-egy szituációiban is cluctcholunk meg egy játékosra általában is clutcholunk, sőt még csapatokra is clutcholunk, csak oda jutunk, hogy a jelző lesz zagyva. Képzeld el ugyanezt az "elit" jelzővel. "Rodgers elit játékos, de vasárnap abban az utolsó playben nem volt elit. Azaz ő egy elit játékos aki éppen nem volt elit. Sanchez meg egy nem elit játékos, aki az említett meccs végén úgy játszott, mint egy elit." Grrrrr....
Szóval clutch-nak lenni azt maga a meccs dönti el, hogy megtudta-e csinálni valaki a playt, amikor kellett. Van akinek többször sikerül, van akinek egyszer-egyszer. Nyilván akinek csak egyszer-egyszer, arra nem használják ezt a jelzőt. Akinek gyakrabban, arra meg használják. Szóval attól nem lesz clutch Sanchez általánosságban, hogy volt egy GW-drive-ra a PO-ban, attól csak azon az adott meccsen volt clutch.
Remélem, nagyjából érthetően írtam le. 😊Soldados
több mint 9 éve
Qb-rating: 84.0 (10.)Tavaly én Seahawks-győzelmet vártam. Nem ennyire simát, mint ami lett, de nekem nem volt meglepetés. Ez a Pats lehet hogy keretében nem erősebb a tavalyi Broncosnál, de mint csapat, sokkal erősebb sztem.
scoring: 19,6 (8.)
INT: 16 (12.)
sack: 40 (13.)
total yard: 344,1 yd (13.)
pass yard: 239,8 (17.)
yard/pass: 7,2 (T-15.)
yd/play: 5,3 (11.)
3rd down:40% (16.)
rush yd: 104,3 (9.)
yd/rush: 4,0 (T-8.)
Ezek alapján lehet azt mondani, hogy ez a védelem kevés ahhoz, hogy bajnok legyen egy csapat
Wyatt
Számomra ennek az idénynek ez az álom Super Bowlja. Ezt elmondtam az Infórádióban is a főcsop előzetesek kapcsán. Több okból is. Egyrészt azt gondolom, hogy a Seahawks D-jének ez kihívás lesz és erre kíváncsi vagyok. Fel kell készülniük futásra, rövidpasszokra, trükkös játékokra, cselekre (4OL), és persze Gronkra. És BB képes meccs közben váltani, ahogy azt tette a Ravens ellen is. Alig várom, igazi csemege lesz ez a Pats O-Seahawks D párharc.
A másik, hogy sztem a Pats Defense alulértékelt. Nekem nagyon tetszik. Jobban, mint amennyire a számok mutatják. Néha nem kapunk teljesen valós képet a számokból sem. Például a Pats Defense számait jelentősen lerontják az idény eleji meccsek. De ez már egy másik csapat, abból nem lehet kiindulni, hogy szeptemberben a KC 41 pontot pakolt fel.
Sokkal inkább nézzük meg, hogy novembertől mit csinált a Defense: DEN 21, IND 20, DET 9, GB 26, SD 14, MIA 13, NYJ 16, BUF 17. Brutálisan jó és kiegyensúlyozott sorozat, ráadásul jó csapatok ellen. Csak egy elit Offense jutott 25 pont fölé (GB) és csak egy másik elit Offense jutott 20 pont fölé (DEN). A DET-SD-IND páros jó vagy viszonylag jó QB-val rendelkezik és PO-ért küzdött, de a Pats elleni meccsen egyik sem volt komoly tényező, mint Offense és ez beszédes, mert ide sorolnám a Seattle Offense-t. Az utolsó 2 alapszakaszmeccs lényegtelen, de ott sem kapott 20-at se a Pats.
És ami még nekem feltűnő, hogy playmaker Defense, ha úgy tetszik "clutch". 😊 Amikor kellett a D-től egy nagy play, akkor jött. És ez igaz volt a Ravens és a Colts ellen is. A 2 meccses statisztikákra inkább nem térnék ki, nem mérvadóak, csak ha hozzáadjuk az előző sorozathoz. A Ravens kilóg kicsit, de volt 2 TO, ami sokat dob a Defense megítélésén. De! A futást meg kell fogni és ez Forsett ellen nem sikerült. Ez az ami aggasztó lehet a Patsnek. Ha Lynchet a Pats D nem tudja lelassítani és limitálni, akkor nagy valószínűséggel vereség lesz. Ha igen, akkor viszont jó eséllyel nyerhet, mert a Pats sec-et jobban gondolom a Seahawks WR-eknél és őszintén szólva a passzjátékot limitálhatja, akár turnoverekbe kényszerítheti a nyomás, ami a GB-meccs alapján sztem lesz Wilsonon.
Szóval a lényeg, hogy ezt a Pats Defense-t elég jónak tartom ahhoz, hogy SB-t nyerjen. Nem lepne meg. De azért a Seahawksot gondolom esélyesebbnek. Az a csapat amelyik eléri a 25 pontot, az szinte tuti, hogy nyerni fog. Őszintén szólva én a Pats O-t olyan 20 pont körülre várom, max 24-ig. Ez alatt kell tartani a Seahawks-ot, ha nyerni akar a Pats.
Amúgy tényleg a Seahawks-nak drukkolok majd, mert mindig is a védelmeket szerettem, de egyáltalán nincs ellenérzésem a Pats-szel, mint csapattal. Kizárólag a 2007-es csapatát utáltam a run up the score miatt, hogy megalázták az amúgy is hülyére vert ellenfeleket. De ezt leszámítva maximális tiszteletem BB-é és a Patsé, amely azt az egy évet leszámítva rendre szimpi csapat nekem. (Na jó Bradyt a zászlóért való hisztijei miatt nem kedvelem még 😛)
több mint 9 éve
A zseni az a kategória az én értelmezésemben, aki nem a jelenkor legnagyobbja, hanem all-time viszonylatban is csak szuperlatívuszokban emlegethető.Azt pedig senki nem mondta, hogy zseni, ...SoldadosDe, én.
És le is írtam, hogy szerintem miért.
Még a clutch szót se használtam.
Azért az érdekelne, hogy ha szerinted Wilson nem zseni, akkor vajon ki Manningen, Rodgersen kívül?
Mert ugye attól, hogy Manning vagy Rodgers az, attól még Wilson is lehet.
Maximálisan megfelel az első 3 éve alapján a zseni kritériumainak. Amin az se változtat, ha a SB-on eltörik a lábát, vagy efféle.Sobri Jóska
Ez pedig nekem mondjuk Peyton Manning (csak fejben nem volt elég erős), de mint QB, én nem láttam nála jobbat, vagy mondjuk Bill Belichick, 2003 óta 10 W-t szállít és volt, amikor olyan kerettel, amit PO-ba se vártam volna, ha.... Ha nem Bill Belichick az edző. Ő a szarból is 10 W-t varázsol. Emlékeztek Casselre? 11-5... Hihetetlen. Na, nekem ők a zsenik.