NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Tud valaki linkelni olyan oldalt ahol meg lehet nézni kik a beugrók a Pro Bowl-ra a lemondások, sérülések esetén minden posztra?
Biztos én voltam balhere, de 7-8 perc után egyszerűen feladtam a keresést.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 641 — Wrath of Khan
ezt az utolsó fordulót remekül összehozták...

SNF-n egy tuti, a Vikings csak rosszul jár azzal ha nyer (fogadnia kell a Wilsonékat)

viszont, ha Cardinals előtte megveri a 'hawkst, akkor már Packersnek is jobb lenne ha kikapna az esti meccsen, különben ők fogadják Wilsonékat, ahelyett hogy a fővárosba mennének

Benny Hill zene legyen a közelben, lehet szükség lesz rá 😊
ZERO_L
Jó neked, hogy tudod előre, hogy a PO-ban a Seahawks erősebb idegenben, mint a Redskins otthon...
Sobri Jóska
gondolom te nem néztél NFL-t az utóbbi pár hétben...

az ilyen "bármi megtörténhet" lózugokat hagyd meg nyugodtan Ricsiéknek
ZERO_L
akkor te biztos tudtad, hogy a Ravens elkapja a Steelerst
Löfli
Én tudtam.

😕
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
simán bejut a Colts és a Steelers is 😊
 www.sbnation.com/nfl/2015/12/28/10673570/nfl-playoffs-2015-scenarios-picture-colts-texans

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

SNF-n egy tuti, a Vikings csak rosszul jár azzal ha nyer (fogadnia kell a Wilsonékat)

viszont, ha Cardinals előtte megveri a 'hawkst, akkor már Packersnek is jobb lenne ha kikapna az esti meccsen, különben ők fogadják Wilsonékat, ahelyett hogy a fővárosba mennének

ZERO_L
Jó neked, hogy tudod előre, hogy a PO-ban a Seahawks erősebb idegenben, mint a Redskins otthon...
Sobri Jóska

ZERO_L
akkor te biztos tudtad, hogy a Ravens elkapja a Steelerst

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.

ZERO_L
Sobri Jóska

ZERO_L
Pedig bármi megtörténhet.
Ez az a sport.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 989 — situational football

ZERO_L
Sobri Jóska

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 211 — #NoStress

ZERO_L

több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master

ZERO_L
A Cards pedig nyerni fog, szóval ez így szépséges lesz : D

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Minnesota at Green Bay on Sunday, January 3 - the game for NFC North title - officially flexed to 8:30 PM ET. Was NFL's best option, by far.

MIN-GB lesz az SNF.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 989 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 091 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/CBSSports/status/681243987332739072

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante
Tippjáték forduló lesz?
ZERO_L
egyre valószínűbb, hogy nem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
 twitter.com/nyjets/status/681228812869304325
több mint 10 éve
Tippjáték forduló lesz?

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
 twitter.com/KevinQ/status/680833272553824257/photo/1

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 422 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha már valamelyest szóba került: halálom az offensive holding esetében az automatikus első kísérlet. Tök mindegy gyakorlatilag, hogy előtte mit művelt a védelem, tolhatta vissza a támadócsapatot, egy ilyen hiba után mindez semmissé válik. Túl szigorúnak érzem egy ilyen szubjektíven megítélhető szabálytalanság büntetését.
Szokol
Egyetértek. Igaz, ha nem büntetnék elég szigorúan, akkor még inkább szabálytalanok lennének a falemberek, mert kb. most is minden második játékban be lehetne dobni. De nem lehet bedobni, mert annyi már meccset befolyásolna. Ha értelmesebb lenne a büntetés, akkor viszont be is lehetne fújni mindet. ("mindet")

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
"A dolog egyik gyökere egy 2004-es szabályváltoztatás. Azóta ugyanis sokkal szigorúbban veszik a bírók, hogy a védők 5 yard után nem érhetnek a támadókhoz."

Ez a kedvencem.
Nekem eddig nem tűnt fel, hogy ha megvan az 5 yard onnantól TD, mert nem érhetnek hozzád.
tenorx
Ott mondjuk arra gondol szerintem, hogy mivel a DB-knek szinte a lehetetlennel tették egyenlővé a szabályos passzvédekezést, a csapatok elkezdték feladni a futást (és lett Flacco elit QB)
baggio
Értem mire gondol, csak nem ezt írta le 😀
tenorx
Jó hát a kicsire nem adunk, a végén pl. egy mondatban sikerült két különböző évet írni Ingram Heismanjához 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
"A dolog egyik gyökere egy 2004-es szabályváltoztatás. Azóta ugyanis sokkal szigorúbban veszik a bírók, hogy a védők 5 yard után nem érhetnek a támadókhoz."

Ez a kedvencem.
Nekem eddig nem tűnt fel, hogy ha megvan az 5 yard onnantól TD, mert nem érhetnek hozzád.
tenorx
Ott mondjuk arra gondol szerintem, hogy mivel a DB-knek szinte a lehetetlennel tették egyenlővé a szabályos passzvédekezést, a csapatok elkezdték feladni a futást (és lett Flacco elit QB)
baggio
Értem mire gondol, csak nem ezt írta le 😀
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Egyetértek, Raiders-Chargersön is 4&25-nél egy kamu holding miatt lehetett first down.

több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 365 — Steelers fan
Ha már valamelyest szóba került: halálom az offensive holding esetében az automatikus első kísérlet. Tök mindegy gyakorlatilag, hogy előtte mit művelt a védelem, tolhatta vissza a támadócsapatot, egy ilyen hiba után mindez semmissé válik. Túl szigorúnak érzem egy ilyen szubjektíven megítélhető szabálytalanság büntetését.
több mint 10 éve

Ez a kedvencem.
tenorx

---
több mint 10 éve

Ez a kedvencem.
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 448 — LIGHTS OUT!
A bowl.hu rejtélye: A nick név és az ember aki mögötte van
peach
bowl.hu detektívek munkára fel

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
A bowl.hu rejtélye: A nick név és az ember aki mögötte van

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Mindenkiről nem tudom, de elég sok fórumozót ismerek.
Például azt biztosan tudom, hogy nem Stez. 😉
Sobri Jóska
Írói álnév ismeretlen fogalom? 😊
empty taxi
ha jól emlékszem volt ide is regelve, de hogy milyen néven, és hogy még aktív-e, azt passzolom.