NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 11 éve
eddig csak a bengals-browns meccseken kaptam agyfaszt az ugyanolyan mezektől, mostmár a falcons-buccaneersen is megtehetem majd, éljen.
több mint 11 éve
az új Bucs mez:ótejóisten...
Dexxter Tailor
amugy most ez a fehér a hazai mez?
több mint 11 éve
Nem éppen visszafogott, de nekem tetszik 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
az új Bucs mez:

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Hivatalos franchise tag összegek:QB: 16.912 millió $
RB: 9.54 millió $
WR: 12.312 millió $
TE: 7.035 millió $
OL: 11.654 millió $
DE: 13.116 millió $
DT: 9.654 millió $
LB: 11.455 millió $
CB: 11.834 millió $
S: 8.433 millió $
ST: 3.556 millió $
több mint 11 éve
Salary cap projected to rise to about $133 million this year, expected to break $140 million next year and $150 million by 2016, per sourceMár vannak! Sajna ez szerintem megint a "kisebb" csapatok rovására fog menni. Kíváncsi leszek a veterán játékosok keringését mennyiben befolyásolja majd. Több értelme lenne belefoglalni az edzők fizetését is.
Lesznek itt eszetlen túlfizetések.Bazzani
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Bármikor máskor igazat adtam volna neked, de pont az idei után elbizonytalanodtam, mert ez marha jó volt, úgyhogy még reménykedem^^ja, egy fokkal jobb volt, de egy idő után ez is ellaposodik...ez nem az a sportág ahol egy gála meccset lehet játszani, ezt lássuk be 😊 vagy, akkor vállalják fel az olyan kemény játékot mint meccsen, adott esetben a sérülést is...ezt a sportágat csak keményen lehet játszani ahhoz hogy élvezhető legyenAz ideit teccettelátni?Wyattés még ott se sokBigBen7szó van róla, hogy a Pro Bowl is a mi stadionunkban lesz...:PBnak csak Hawaiion van értelmebraxa88
blog.azcardinals.com/2014/02/25/talk-of-pro-bowl-coming-to-arizona/Cardinalis
de nem akarok egy újabb Pro Bowl vitát kirobbantani úgy hogy szerintem zárjuk le 😊BigBen7

több mint 11 éve
Salary cap projected to rise to about $133 million this year, expected to break $140 million next year and $150 million by 2016, per sourceLesznek itt eszetlen túlfizetések.
több mint 11 éve
ja, egy fokkal jobb volt, de egy idő után ez is ellaposodik...ez nem az a sportág ahol egy gála meccset lehet játszani, ezt lássuk be 😊 vagy, akkor vállalják fel az olyan kemény játékot mint meccsen, adott esetben a sérülést is...ezt a sportágat csak keményen lehet játszani ahhoz hogy élvezhető legyenAz ideit teccettelátni?Wyattés még ott se sokBigBen7szó van róla, hogy a Pro Bowl is a mi stadionunkban lesz...:PBnak csak Hawaiion van értelmebraxa88
de nem akarok egy újabb Pro Bowl vitát kirobbantani úgy hogy szerintem zárjuk le 😊
több mint 11 éve
Mai TMZ:www.tmz.com/2014/02/27/cops-richie-incognito-smashed-ferrari-himself-scottsdale-police/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Idióta!
több mint 11 éve
A Chargers korábbi csapatorvosa mesélte el nekem, hogy milyen az élete egy orvosi csapatnak az NFL-ben: insidehandoff.com/2014/02/27/a-docs-life/Elméletileg

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Aki szeretne eljátszani a rosterrel a fizetési sapka alatt:overthecap.com/calculator/
Lehet cutolni, hosszabbítani, tagelni, mindent. minden csapattal.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
ez mennyire "reális"? Mármint mennyire lehet ezt a témát a lehető legjobban felmérni? Ez egy mennyire reális eloszlás?😀Vrijbloeda legegyszerűbb tényező a semleges államok szurkolói felmérésében, hogy mit közvetít náluk a tévé a 7-es meg a 10-es sávban. Montanában általában Broncos meccset, így természetes, hogy nem a Vikings arrafelé a legnépszerűbb.
több mint 11 éve
cippinonsports.com/2011/02/04/nfl-fan-map-infographic/A Raiders L.A. miatt lett így rajzikálva. Viszont ez így ebben a formában életidegen marhaság. Keresőbe beírva találsz 100 különféle verziót. @)
Biztos volt már, de nagyon érdekel:
ez mennyire "reális"? Mármint mennyire lehet ezt a témát a lehető legjobban felmérni? Ez egy mennyire reális eloszlás?😀
Kösz előre is, akárki véleményére kíváncsi vagyok. 😀
(nyilván az evidens, hogy pl Washington állam teljesen Seattle, vagy Wisconsin teljesen Green Bay. Inkább az olyanok érdekelmének, hogy pl az Oakland miért megosztott, vagy hogy Iowában valóban 5 csapat szurkolói "keverednek". 😀Vrijbloed
több mint 11 éve
cippinonsports.com/2011/02/04/nfl-fan-map-infographic/Biztos volt már, de nagyon érdekel:
ez mennyire "reális"? Mármint mennyire lehet ezt a témát a lehető legjobban felmérni? Ez egy mennyire reális eloszlás?😀
Kösz előre is, akárki véleményére kíváncsi vagyok. 😀
(nyilván az evidens, hogy pl Washington állam teljesen Seattle, vagy Wisconsin teljesen Green Bay. Inkább az olyanok érdekelmének, hogy pl az Oakland miért megosztott, vagy hogy Iowában valóban 5 csapat szurkolói "keverednek". 😀
több mint 11 éve
Az ideit teccettelátni?és még ott se sokBigBen7szó van róla, hogy a Pro Bowl is a mi stadionunkban lesz...:PBnak csak Hawaiion van értelmebraxa88

több mint 11 éve
Ennek ellenére nem egy csapat (stadion) pályázik a megrendezésére. Nem tudom mennyi, de vagy egy hónapja olvastam (és írtam), hogy a Chiefs is köztük van. Megkérdezték a tulajt (Hunt uraságot), hogy miért pályázik: Pénzért, hát azért.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
és még ott se sokszó van róla, hogy a Pro Bowl is a mi stadionunkban lesz...:PBnak csak Hawaiion van értelmebraxa88
több mint 11 éve
szó van róla, hogy a Pro Bowl is a mi stadionunkban lesz...:PBnak csak Hawaiion van értelme
több mint 11 éve
szó van róla, hogy a Pro Bowl is a mi stadionunkban lesz...: blog.azcardinals.com/2014/02/25/talk-of-pro-bowl-coming-to-arizona/
több mint 11 éve
A cikk szerint A.Hernandez csúnyán elintézett egy másik elítéltet:tracking.si.com/2014/02/25/aaron-hernandez-attacks-inmate-in-jail/
több mint 11 éve
Pedig minél jobban megemelik, a "nagy" csapatok annál több embert tudnak megtartani; ergó mi megint megszívjuk. Nem maradnak komoly játékosok a piacon, a pénzt meg ugye el kell költeni. Megint lesz egy csomó túlfizetett játékos néhány csapatnál.Kíváncsi vagyok, ti mit csináltok és mennyit költötök majd.iktriadmi alapból is 60 millióval voltunk.Amadeus91Mondom én FA nyitásra lesz az 140 millió isWesterLassan 60 millióval lesz a Raiders és a Jags a sapka alatt...iktriad
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok, ti mit csináltok és mennyit költötök majd.mi alapból is 60 millióval voltunk.Amadeus91Mondom én FA nyitásra lesz az 140 millió isWesterLassan 60 millióval lesz a Raiders és a Jags a sapka alatt...iktriad
több mint 11 éve
mi alapból is 60 millióval voltunk.Mondom én FA nyitásra lesz az 140 millió isWesterLassan 60 millióval lesz a Raiders és a Jags a sapka alatt...iktriad
több mint 11 éve
Mondom én FA nyitásra lesz az 140 millió isWesterLassan 60 millióval lesz a Raiders és a Jags a sapka alatt...