NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
mérlegelési eredmények t.co/w1WoXPBDBEHöriSzép felhozatal: mini-kezű, törpe irányítók. 😛
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Bowie!
több mint 10 éve
nem Fluker?Mondjuk még így is jobb mint Pugh, aki top20-as lettHörifontosabb szempont szerintem, hogy a legjobb rookie OT is ő voltkristof
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk még így is jobb mint Pugh, aki top20-as lettHörifontosabb szempont szerintem, hogy a legjobb rookie OT is ő volt
több mint 10 éve
jó kérdés, gondolom a héten ez is kiderülTelvin Smith SS lesz az NFL-ben, mert 218 fonttal LB-nek vicces lenne?Shilkormagyar idő szerint 22:00-kor Senior Bowl edzés élőben az NFL network adásában.Chargers LTmérlegelési eredmények t.co/w1WoXPBDBE
Logan Thomas hete pont úgy kezdődik mint megjövendőltem 😀
Zach Martin az idei év rövidkezű 1. körös OL prospectje. Mondjuk még így is jobb mint Pugh, aki top20-as lettHöri
több mint 10 éve
Telvin Smith SS lesz az NFL-ben, mert 218 fonttal LB-nek vicces lenne?magyar idő szerint 22:00-kor Senior Bowl edzés élőben az NFL network adásában.Chargers LTmérlegelési eredmények t.co/w1WoXPBDBE
Zach Martin az idei év rövidkezű 1. körös OL prospectje. Mondjuk még így is jobb mint Pugh, aki top20-as lettHöri
több mint 10 éve
magyar idő szerint 22:00-kor Senior Bowl edzés élőben az NFL network adásában.Chargers LTmérlegelési eredmények t.co/w1WoXPBDBE
Zach Martin az idei év rövidkezű 1. körös OL prospectje. Mondjuk még így is jobb mint Pugh, aki top20-as lett
több mint 10 éve
szerintem ez túllihegett dolog, egy senior csak attól nem áll jobban készen mint egy junior, hogy tovább tanult.Nem fogalmaztam pontosan. Az a kérdésem hányuk áll készen már az NFL szintű játékra?gabenszerződést mindenki kap, egy 90-es TC-be bekerülni nem olyan nagy ördöngösség, ottmaradni már annál inkábbHöriHát kíváncsi leszek hányan kapnak szerződést és hányan kerülnek majd kezdőbe.gaben98 underclassmen jön a draftra. Baszki ez több, mint három teljes kör.gabokockaviszont csak 21 olyan van a CBS rangsor szerint aki nem fér be a top256-ba.Höri
egyrészt fontosabb, hogy mennyit volt pályán.
másrészt, a nagyobb tehetségek mindig juniorként (sophomoreként) jelentkeznek. ritka, hogy valaki a diplomáért (vagy másért) nemet mondjon a pénzre. Ergo a draft végéhez közeledve nagyobb eséllyel fogsz ki jóféle alapanyagot ha juniort viszel.
de igazából ez olyan dolog, amit egyénre nem lehet kivetíteni, csak játék a százalékokkal
több mint 10 éve
magyar idő szerint 22:00-kor Senior Bowl edzés élőben az NFL network adásában.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Nem fogalmaztam pontosan. Az a kérdésem hányuk áll készen már az NFL szintű játékra? Melyik a jobb megoldás a minél nagyobb számú fiatal és tapasztalatlan játékos kipróbálása, akik koruknál fogva nem feltétlenül azonnal bevethetőek és még további képzést igényelnek; avagy a vélhetően kisebb számú, de nagyobb rutinnal rendelkező, fizikálisan is érettebb és valóban NFL kész végzős beépítése?szerződést mindenki kap, egy 90-es TC-be bekerülni nem olyan nagy ördöngösség, ottmaradni már annál inkábbHöriHát kíváncsi leszek hányan kapnak szerződést és hányan kerülnek majd kezdőbe.gaben98 underclassmen jön a draftra. Baszki ez több, mint három teljes kör.gabokockaviszont csak 21 olyan van a CBS rangsor szerint aki nem fér be a top256-ba.Höri
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
jah igaz, akkor valamit félre gondoltam 😊te kicsit el vagy tévedve.A combine után talán még 1. körös is lesz közülük...Dontari Poe is ott tűnt kiChargers LTHát kíváncsi leszek hányan kapnak szerződést és hányan kerülnek majd kezdőbe.gaben98 underclassmen jön a draftra. Baszki ez több, mint három teljes kör.gabokockaviszont csak 21 olyan van a CBS rangsor szerint aki nem fér be a top256-ba.Höri
az első 3 kör nagyobbik felét mindig az underclassmenek adják, az első kört olyan kétharmad részben ők uralják.Höri
több mint 10 éve
te kicsit el vagy tévedve.A combine után talán még 1. körös is lesz közülük...Dontari Poe is ott tűnt kiChargers LTHát kíváncsi leszek hányan kapnak szerződést és hányan kerülnek majd kezdőbe.gaben98 underclassmen jön a draftra. Baszki ez több, mint három teljes kör.gabokockaviszont csak 21 olyan van a CBS rangsor szerint aki nem fér be a top256-ba.Höri
az első 3 kör nagyobbik felét mindig az underclassmenek adják, az első kört olyan kétharmad részben ők uralják.
több mint 10 éve
szerződést mindenki kap, egy 90-es TC-be bekerülni nem olyan nagy ördöngösség, ottmaradni már annál inkábbHát kíváncsi leszek hányan kapnak szerződést és hányan kerülnek majd kezdőbe.gaben98 underclassmen jön a draftra. Baszki ez több, mint három teljes kör.gabokockaviszont csak 21 olyan van a CBS rangsor szerint aki nem fér be a top256-ba.Höri
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Ezen a héten rendezik a Senior Bowlt. Maga a meccs szombat 22:00-kor lesz, az NFL Network élőben adja, de az edzésekről is lesz közvetítés:
Hétfő: 22:00 - 23:00
Kedd: 20:00 - 22:00
Szerda: 20:00 - 22:00
Csütörtök: 20:00 - 21:00
firstrownow.eu/watch/49037/1/watch-nfl-network.html
Ezeket az oldalakat érdemes figyelni hírekért, edzésriportokért:
www.cbssports.com/nfl/draft
www.draftinsider.net/
www.optimumscouting.com/
Twitter:
twitter.com/TonyPauline
twitter.com/OptimumScouting
twitter.com/JoshNorris
Előzetesek:
www.cbssports.com/nfl/draft/blog/rob-rang/24413907/senior-bowl-position-by-position-preview
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Tony-Paulines-Senior-Bowl-Preview/fd48dd24-fa51-4529-add6-53f9e3fa71e8
www.rotoworld.com/articles/cfb/46036/351/norris-senior-bowl-preview
www.optimumscouting.com/draft/articles/2014-senior-bowl-ten-prospects-with-a-lot-to-prove-on-the-south-roster.html
www.optimumscouting.com/draft/articles/2014-senior-bowl-ten-prospects-with-a-lot-to-prove-on-the-north-roster.html
több mint 10 éve
A combine után talán még 1. körös is lesz közülük...Dontari Poe is ott tűnt kiHát kíváncsi leszek hányan kapnak szerződést és hányan kerülnek majd kezdőbe.gaben98 underclassmen jön a draftra. Baszki ez több, mint három teljes kör.gabokockaviszont csak 21 olyan van a CBS rangsor szerint aki nem fér be a top256-ba.Höri
több mint 10 éve
Hát kíváncsi leszek hányan kapnak szerződést és hányan kerülnek majd kezdőbe.98 underclassmen jön a draftra. Baszki ez több, mint három teljes kör.gabokockaviszont csak 21 olyan van a CBS rangsor szerint aki nem fér be a top256-ba.Höri
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
98 underclassmen jön a draftra. Baszki ez több, mint három teljes kör.gabokockaviszont csak 21 olyan van a CBS rangsor szerint aki nem fér be a top256-ba.
több mint 10 éve
98 underclassmen jön a draftra. Baszki ez több, mint három teljes kör.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Vannak Guard ismertetők, haladunk a menetrend szerint.ha lesz center az majd közéjük kerül be. Jövő héttől védők
több mint 10 éve
vassadi
15 617
East-West Shrine meccsről létezik valami statisztikákon túlmutató játékos értékelés, vagy majd nézegessem a prospectek különböző adatlapjait, és frissítik szép lassan a leírásukat?GeeriItt az edzésekről és magáról a meccsről is vannak összefoglalók:
www.cbssports.com/nfl/draft/blog/rob-rang/24413374/shrine-game-garoppolo-puts-exclamation-point-on-strong-week
www.draftinsider.net/blog/?p=9215
www.draftinsider.net/blog/?p=9221
www.draftinsider.net/blog/?p=9257
www.optimumscouting.com/draft/articles/2014-shrine-game-recap-top-20-to-get-drafted-and-who-to-re-watch.html
www.rotoworld.com/articles/cfb/46020/351/norris-e-w-shrine-review
több mint 10 éve
East-West Shrine meccsről létezik valami statisztikákon túlmutató játékos értékelés, vagy majd nézegessem a prospectek különböző adatlapjait, és frissítik szép lassan a leírásukat?
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
kikerült 3 futó ismertetője.holnap jön az interior OL, utána a védők posztonként, utána megkezdődik a bővítés.