NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezzel kiegyeznék én is, de...volt ma egy bukó vizsgám, de ez most felvidított 😀😀Ez így rendben is lenne, kár hogy Bridgewater nem igen ér el mifelénk.gaben
www.nfl.com/draft/2014/mock-drafts/daniel-jeremiah/175601samu09
😀toxique
:#
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
A Cal-tól 5 underclassman jelentkezett a draftra: Bigelow, Khairi Fortt (LB), Kameron Jackson (CB), Viliami Moala (DT), Richard Rodgers (TE)Tony Pauline-ék podcastjében volt erről szó kb. 1 hónapja, egyszerűen olyan kilátástalan volt ez a szezon, hogy aki underclassmanben van pro potenciál az jelentkezni fog szerintük a draftra, úgy tűnik tűnik igazuk volt.
Ki tudja (találja ki), hogy milyen mérleggel végeztek legutóbb? | 1-11 | baggio
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ezzel kiegyeznék én is, de...volt ma egy bukó vizsgám, de ez most felvidított 😀😀Ez így rendben is lenne, kár hogy Bridgewater nem igen ér el mifelénk.gaben
www.nfl.com/draft/2014/mock-drafts/daniel-jeremiah/175601samu09
😀
több mint 10 éve
Daniel Jeremiah most mondja a mock draftját...1. Texans - Jadeveon Clowney DE
2. Rams - Sammy Watkins WR!
3. Jaguars - Anthony Barr QB
4. Browns - Manziel QB
5. Riders - Bridgewater QB
stb.
LOL 😀 és enyhén szólva cserélgetett már gondolatban...
bár az jól néz ki, hogy szerinte a Chargers 3. CB-ként behúzná Lamarcus Joynert, nagy szükség lenne rá, és a kedvenc FSU-ból jönne 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Mack már lemondta a Senior Bowlt, és elvileg Mosley is lefogja.Viszont a 4. éves junior Hubbard ott lehet!
itt a két roster eddig docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AkeONZTStMMQdDNrbkJPaG1teXFLV0E5ZUtZdTNXYVE&usp=sharing
méreteket nem írtam bele, arra van a mérlegelés.
az előrejelzés a cbs alapján
több mint 10 éve
Marad: Vic Beasley (DE, Clemson), La'El Collins (OT, LSU)Megy: Cameron Fleming (RT, Stanford), Ed Reynolds (S, Stanford), Brendan Bigelow (RB, California)
A Cal-tól 5 underclassman jelentkezett a draftra: Bigelow, Khairi Fortt (LB), Kameron Jackson (CB), Viliami Moala (DT), Richard Rodgers (TE)
Ki tudja (találja ki), hogy milyen mérleggel végeztek legutóbb? | 1-11 |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem tudok róla, de így a Senior Bowl tájékán szoktak először felreppeni az ilyen hírek egy-egy 1. kör környékére taksált prospectrőlDe amúgy neki konkrét ügye nem volt, mint pl. Mézesborznak, ugye?szabaA 4.7-et a pro day-en futotta.szabaIlletve ő volt tavaly az első ismertebb játékos, akiről elkezdték pletykálni, hogy füvezik. Lehet tippelni, idén ki lesz az 😊baggio
de kár, hogy nem egy héttel később rendezik az East-West Shrine Game-t 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nem, Allen makulátlanDe amúgy neki konkrét ügye nem volt, mint pl. Mézesborznak, ugye?szabaA 4.7-et a pro day-en futotta.szabaIlletve ő volt tavaly az első ismertebb játékos, akiről elkezdték pletykálni, hogy füvezik. Lehet tippelni, idén ki lesz az 😊baggio
több mint 10 éve
Lényeg az, hogy Evans szerintem momentán rászolgál a top10-es besorolásra, aztán ha megégeti magát, akkor majd átírjuk legfeljebb.Az szerintem egyértelmű, hogy aki jump ballokat tud nyerni, annál nem olyan lényeges a szeparálódó képesség.
több mint 10 éve
szaba
10 544
De amúgy neki konkrét ügye nem volt, mint pl. Mézesborznak, ugye?A 4.7-et a pro day-en futotta.szabaIlletve ő volt tavaly az első ismertebb játékos, akiről elkezdték pletykálni, hogy füvezik. Lehet tippelni, idén ki lesz az 😊baggio
több mint 10 éve
Illetve ő volt tavaly az első ismertebb játékos, akiről elkezdték pletykálni, hogy füvezik. Lehet tippelni, idén ki lesz az 😊A 4.7-et a pro day-en futotta.szabamagamnak válaszolva:de ő nem volt sérült combine-on?MarioAnade top10es pick legyen azért gyors, tudjon elszakasdni.braxa88My name is Keenan Allen, and I had a 4.7 40.szaba
igen, sérült volt (térd).MarioAna
---
több mint 10 éve
szaba
10 544
A 4.7-et a pro day-en futotta.magamnak válaszolva:de ő nem volt sérült combine-on?MarioAnade top10es pick legyen azért gyors, tudjon elszakasdni.braxa88My name is Keenan Allen, and I had a 4.7 40.szaba
igen, sérült volt (térd).MarioAna
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
magamnak válaszolva:de ő nem volt sérült combine-on?MarioAnade top10es pick legyen azért gyors, tudjon elszakasdni.braxa88My name is Keenan Allen, and I had a 4.7 40.szaba
igen, sérült volt (térd).
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
szaba
10 544
Megatron, Julio, Gordon, Green, Marshall stb. de jó uton halad, nagyon igéretes rookie éve volt.braxa88Te megkérdezted, hogy Allen érne-e top 10-es picket. Én párhuzamba állítottam a tavalyi egyetlen top 10-es WR-rel, és leírtam, hogy szerintem mi az állás. Egy szóval nem mondtam, hogy Austin bust, vagy gyenge lett volna. A WR poszt összetettsége miatt tudjuk, hogy nehéz átállni egyetemről a profik közé, erre még Megatron újonc éve is remek példa. Allen más WR, mint az általad felsoroltak, szóval elég nehéz összehasonlítani velük, inkább a Fitz-Boldin-Wayne vonal mentén próbálnám viszonyítani, és elnézve a három elkapó NFL karrierjét, egy ilyen jellegű játékos megéri a top 10-es picket. És nem is mondom, hogy Allen befutott WR, rengeteget kell még tanulnia, illetve reméljük, hogy a sérülések elkerülik, mert akkor utólag valóban vissza lehet rá is tekinteni úgy, mint egy stealre a 3. körből. Aki ért volna top 10-es picket.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
na nyugiígy utólag a jax sztem elcserélné Jamarcust Megatronrabraxa88Ez egy igazán helytálló párhuzam, zseniális! Szerinted Allen nem ért volna top 10-es picket?szaba
csak arra reagáltam h egy gyenge év után (vagy bust) mindenki elcserélni arra aki bevált
sztem kevés WR ér 1.kört legelejét. azok a WRek érik meg akikra az irányító bárhol bármikor számíthat, aki konstans 100y körül tud termelni, aki ki tudja huzni a szarbol a QBját, akire ha feldobják a labdát abbol elkapás lesz legyen a nyakán az ember akkor is. kevés ilyen wr van jelenleg a ligába.
allen ilyen lesz? lehet, lehet nem,. én nem mondtam h nem ér top10et, de én nem tartom akkora playmakernek h és akkora tehetségnek h olyan wr legyen mint Megatron, Julio, Gordon, Green, Marshall stb. de jó uton halad, nagyon igéretes rookie éve volt.
több mint 10 éve
Brady is ért volna.így utólag a jax sztem elcserélné Jamarcust Megatronrabraxa88Ez egy igazán helytálló párhuzam, zseniális! Szerinted Allen nem ért volna top 10-es picket?szaba
De a párhuzam tényleg sántít.
A Jax Angert cserélné Wilsonra.
Utólag okosnak lenni pont annyit ér, mint előre hülyének.
több mint 10 éve
szaba
10 544
így utólag a jax sztem elcserélné Jamarcust Megatronrabraxa88Ez egy igazán helytálló párhuzam, zseniális! Szerinted Allen nem ért volna top 10-es picket?
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
de ő nem volt sérült combine-on?de top10es pick legyen azért gyors, tudjon elszakasdni.braxa88My name is Keenan Allen, and I had a 4.7 40.szaba
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
braxa88
12 534
így utólag a jax sztem elcserélné Jamarcust MegatronraSzerintem a Rams simán elcserélné Austint - és én bírom Austint, mert óriási playmaker - Allenre. Hogy csak egy top 10-es opciót mondjak.szabaés ér ő top10es picket?braxa88de top10es pick legyen azért gyors, tudjon elszakasdni.braxa88My name is Keenan Allen, and I had a 4.7 40.szaba
több mint 10 éve
szaba
10 544
Szerintem a Rams simán elcserélné Austint - és én bírom Austint, mert óriási playmaker - Allenre. Hogy csak egy top 10-es opciót mondjak.és ér ő top10es picket?braxa88de top10es pick legyen azért gyors, tudjon elszakasdni.braxa88My name is Keenan Allen, and I had a 4.7 40.szaba
több mint 10 éve
Így utólag megért volna.és ér ő top10es picket?braxa88de top10es pick legyen azért gyors, tudjon elszakasdni.braxa88My name is Keenan Allen, and I had a 4.7 40.szaba
több mint 10 éve
braxa88
12 534
és ér ő top10es picket?de top10es pick legyen azért gyors, tudjon elszakasdni.braxa88My name is Keenan Allen, and I had a 4.7 40.szaba
több mint 10 éve
szaba
10 544
de top10es pick legyen azért gyors, tudjon elszakasdni.braxa88My name is Keenan Allen, and I had a 4.7 40.