NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
Évszázad lehúzásánál nyilván jobb, de azért egy 1.körbe legalább fájna és szerintem nincs olyan ember akiért megérné elbukni egy jövőévi 1.körtAzért írtam hogy olcsó mert a Rams és a Raiders első választása közel vannak egymáshoz. Nyilván kérnének mást is de jobban jönnének ki mint a Skins.samu09Olcsó? Hát rohadtul nem lenne szerintem olcsó, a Rams nem hülye ha valakinek kell az 1/2 megfogja kérni az árát. Legalább egy 1.körbe fájna, az meg annyit nem biztos hogy ér.Manziel a Raidersbe? Mennyi esélyt láttok erre?Nem a GM hanem a tulajdonos. És nem illik bele az új edző rendszerébe szóval kevés az esélye. Viszont egy Raiders-Rams cserét el lehet képzelni olcsón mert közel van egymáshoz a 2 pick.samu09
Manapság az a vágyálmom, hogy a Manziel+Pryor kettőssel vágunk neki a 2014es alapszakasznak... feltéve, ha nem csap le rá pl. a Texans 1/1-ben (a GM állítólag őt preferálja).toxique
Persze relatív mi az olcsó 😀Toca
több mint 10 éve
Azért írtam hogy olcsó mert a Rams és a Raiders első választása közel vannak egymáshoz. Nyilván kérnének mást is de jobban jönnének ki mint a Skins.Olcsó? Hát rohadtul nem lenne szerintem olcsó, a Rams nem hülye ha valakinek kell az 1/2 megfogja kérni az árát. Legalább egy 1.körbe fájna, az meg annyit nem biztos hogy ér.Manziel a Raidersbe? Mennyi esélyt láttok erre?Nem a GM hanem a tulajdonos. És nem illik bele az új edző rendszerébe szóval kevés az esélye. Viszont egy Raiders-Rams cserét el lehet képzelni olcsón mert közel van egymáshoz a 2 pick.samu09
Manapság az a vágyálmom, hogy a Manziel+Pryor kettőssel vágunk neki a 2014es alapszakasznak... feltéve, ha nem csap le rá pl. a Texans 1/1-ben (a GM állítólag őt preferálja).toxique
több mint 10 éve
van új topik bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2015-os_prospect_ismertetokHöri2015?
több mint 10 éve
van új topik bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2015-os_prospect_ismertetokHöriFasza, de idei nem lesz ? 😀
több mint 10 éve
Így végig olvasva elég lehetett megírni. Köszi.vassadi, empty taxi, én és talán rajna is beáll majd idénHörivan új topik bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2015-os_prospect_ismertetokHöriZseniális imádom ezeket ,előre is köszi mindenkinek aki részt vesz benne 😊Kroos
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
vassadi, empty taxi, én és talán rajna is beáll majd idénvan új topik bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2015-os_prospect_ismertetokHöriZseniális imádom ezeket ,előre is köszi mindenkinek aki részt vesz benne 😊Kroos
több mint 10 éve
van új topik bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2015-os_prospect_ismertetokHöriZseniális imádom ezeket ,előre is köszi mindenkinek aki részt vesz benne 😊
több mint 10 éve
nem fogok mindenbe belekötni, csak ebbe az egybeAlacsonyan engedi el a labdáit, ami lehetőséget biztosít a védőknek, hogy játékba avatkozzanak, vagy már eleve leütik a falbanHöriez nem igaz, nem is emlékszem LOS-on leütött dobására, és az elmúlt szezonban már az se volt rá jellemző, hogy "mellmagasságból" indította volna el a labdát
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
ha Richardson megért 2db első kört, akkor Manzi miért ne érné ugyanezt? 😀Olcsó? Hát rohadtul nem lenne szerintem olcsó, a Rams nem hülye ha valakinek kell az 1/2 megfogja kérni az árát. Legalább egy 1.körbe fájna, az meg annyit nem biztos hogy ér.Manziel a Raidersbe? Mennyi esélyt láttok erre?Nem a GM hanem a tulajdonos. És nem illik bele az új edző rendszerébe szóval kevés az esélye. Viszont egy Raiders-Rams cserét el lehet képzelni olcsón mert közel van egymáshoz a 2 pick.samu09
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Olcsó? Hát rohadtul nem lenne szerintem olcsó, a Rams nem hülye ha valakinek kell az 1/2 megfogja kérni az árát. Legalább egy 1.körbe fájna, az meg annyit nem biztos hogy ér.Manziel a Raidersbe? Mennyi esélyt láttok erre?Nem a GM hanem a tulajdonos. És nem illik bele az új edző rendszerébe szóval kevés az esélye. Viszont egy Raiders-Rams cserét el lehet képzelni olcsón mert közel van egymáshoz a 2 pick.samu09
Persze relatív mi az olcsó 😀
több mint 10 éve
Azt olvastam, hogy a Browns a Gus Malzahn + Johnny Football párost próbálja összehozni és ha mivel a Raiders előtt húz a Cleveland össze is jöhet.peterbadboneJohnny hamarabb lesz nálunk mint Malzahn ... ettől független fülig érne a szám, ha ezt a párost sikerülne össze hozni
több mint 10 éve
(Y)Manziel a Raidersbe? Mennyi esélyt láttok erre?Hát én semmi esélyt nem látok rá szerencsére, de be is hánynék, ha hozzánk kerülne első körben az a gyerek...Rolni
irányító kell nekünk nem udvari bohóc | meg VÉDELEM |
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az az olcsó csere a Raidersnek legalább egy 2015-ös 1. körébe kerülne ugye az 1/2 mellé.Manziel a Raidersbe? Mennyi esélyt láttok erre?Nem a GM hanem a tulajdonos. És nem illik bele az új edző rendszerébe szóval kevés az esélye. Viszont egy Raiders-Rams cserét el lehet képzelni olcsón mert közel van egymáshoz a 2 pick.samu09
több mint 10 éve
Manziel a Raidersbe? Mennyi esélyt láttok erre?Hát én semmi esélyt nem látok rá szerencsére, de be is hánynék, ha hozzánk kerülne első körben az a gyerek...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 10 éve
Manziel a Raidersbe? Mennyi esélyt láttok erre?Nem a GM hanem a tulajdonos. És nem illik bele az új edző rendszerébe szóval kevés az esélye. Viszont egy Raiders-Rams cserét el lehet képzelni olcsón mert közel van egymáshoz a 2 pick.
több mint 10 éve
mivel lehetetlen az új CBA szerint, ha jól tomHát remélem az a kis bohócot nem látjuk ezüst - feketében. Üzletileg biztos bejön valakinek, de nem lesz belőle komoly NFL irányító az tuti. Arról nem beszélve, hogy biztos kisírnak neki egy rekord összegű szerződést.gabenErre viszonylag kevés esélyt látok.Schleck
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Hát remélem az a kis bohócot nem látjuk ezüst - feketében. Üzletileg biztos bejön valakinek, de nem lesz belőle komoly NFL irányító az tuti. Arról nem beszélve, hogy biztos kisírnak neki egy rekord összegű szerződést.gabenErre viszonylag kevés esélyt látok.
több mint 10 éve
Hát remélem az a kis bohócot nem látjuk ezüst - feketében. Üzletileg biztos bejön valakinek, de nem lesz belőle komoly NFL irányító az tuti. Arról nem beszélve, hogy biztos kisírnak neki egy rekord összegű szerződést.
több mint 10 éve
Azt olvastam, hogy a Browns a Gus Malzahn + Johnny Football párost próbálja összehozni és ha mivel a Raiders előtt húz a Cleveland össze is jöhet.peterbadboneEz annyira kikúrás... 😕 . Óóóó, hogy miért nem akarnak egy McFadden-t pickre váltani...
több mint 10 éve
Azt olvastam, hogy a Browns a Gus Malzahn + Johnny Football párost próbálja összehozni és ha mivel a Raiders előtt húz a Cleveland össze is jöhet.
több mint 10 éve
Manziel a Raidersbe? Mennyi esélyt láttok erre?émmár ezen vagyok egy ideje, deyell kibővítette ezt egy ricsi inkognitíóval. Wattafukka!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Manziel a Raidersbe? Mennyi esélyt láttok erre? Manapság az a vágyálmom, hogy a Manziel+Pryor kettőssel vágunk neki a 2014es alapszakasznak... feltéve, ha nem csap le rá pl. a Texans 1/1-ben (a GM állítólag őt preferálja).
több mint 10 éve
nem, az időjárást 50%-os modellekkel becsülikA legszebb a mockokban, hogy olyan mint az időjárás. Mindenkinek soha nem lesz jó .DripMeg mindkettőt csak tippelgetik!gaben
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
A legszebb a mockokban, hogy olyan mint az időjárás. Mindenkinek soha nem lesz jó .DripMeg mindkettőt csak tippelgetik!