NFL Draft 2014
25 feliratkozó
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Mai adag prospect ismertető:Jordan Matthews, WR (Vanderbilt)
Zack Martin, OT (Notre Dame)
Jason Verrett, CB (TCU)
Ha'Sean Clinton-Dix, S (Alabama)
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Jó, most leírtad kb. ugyanazt, mint én. 😀 Annyi különbséggel, hogy Michaellel kapcsolatban nem értünk egyet, de majd elválik.ezekből Harvinra, Willsonra és Bowiera volt szükség idén. Harvin az Harvin, Willson és Bowie jó is volt.2013-as lesz, de nem bajEgy szezon alapján nem mondanám erre azt, hogy rossz draft volt. Nem nagyon játszottak, kis túlzással ez a class nem járult hozzá érdemben a csapat aktuális szezonbeli teljesítményéhez, de nézhetjük úgy is (amit te is írtál), hogy nem volt rájuk szükség, nélkülük is Super Bowlba jutottak.
Seattle Seahawks:
1. kör – Percy Harvin, 1 elkapás, 17 yard
2. kör – Christine Michael, 18 futás, 79 yard
3. kör – Jordan Hill, 7 szerelés, 1.5 sack
4. kör – Chris Harper, az 53-as keretbe sem került be
5. kör – Jesse Williams, 0 meccs
5. kör – Tharold Simon, 0 meccs
5. kör – Luke Willson, 20 elkapás, 272 yard, 1 TD
6. kör – Spencer Ware, 3 futás, 10 yard
7. kör – Ryan Seymour, kivágták még a szezon előtt
7. kör – Ty Powell, Buffalóban játszott 5 meccset, 9 szerelés
7. kör – Jared Smith, asszem C-t akartak csinálni a DT-ből, sehogy sem fért be az 53-ba
7. kör – Michael Bowie, 9 meccs, 8 kezdés, a PFF-nél toronymagasan a legjobb OL-játékos lett az egész csapatban
7/36-ig nagyon masszívan érett minden idők egyik legparádésabb draftja (bár Willson menti azért), de az első négy kör azért így is zseniálisan jött ki első évében. És gond nélküli, mondhatni sima SB
Érik Viito F-es draftját követő SB-W-je IRL is 😀Wyatt
Michael változatlanul feature back potenciállal bír, az egyébként is kiemelkedő DL a Hill-Williams duóval kiegészülve - amennyiben kihozzák belőlük a maximumot - még ütősebb lehet; Simon LSU után Seattle, DB-nek ez dream scenario; Willsonból minimum korrekt TE2, Bowie-ból akár stabil kezdő is lehet; Harvin meg Harvin.vassadi
Harper itt a szar pick. Hill és Williams közül az egyik kezdő lehet jövőre, mivel McDaniel és McDonald is FA lesz. Hill amugy elég meggyőző volt mikor szerepet kapott.
Michael sztem szar pick volt, van és lesz is.
Simon 3-4. CB lehet. Maxwell után nem merném azt mondani rá h nem lesz belőle jó CB. 6-7. körösök kukák.nabumm.braxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
ezekből Harvinra, Willsonra és Bowiera volt szükség idén. Harvin az Harvin, Willson és Bowie jó is volt.2013-as lesz, de nem bajEgy szezon alapján nem mondanám erre azt, hogy rossz draft volt. Nem nagyon játszottak, kis túlzással ez a class nem járult hozzá érdemben a csapat aktuális szezonbeli teljesítményéhez, de nézhetjük úgy is (amit te is írtál), hogy nem volt rájuk szükség, nélkülük is Super Bowlba jutottak.
Seattle Seahawks:
7. kör – Jared Smith, asszem C-t akartak csinálni a DT-ből, sehogy sem fért be az 53-ba
7. kör – Michael Bowie, 9 meccs, 8 kezdés, a PFF-nél toronymagasan a legjobb OL-játékos lett az egész csapatban
7/36-ig nagyon masszívan érett minden idők egyik legparádésabb draftja (bár Willson menti azért), de az első négy kör azért így is zseniálisan jött ki első évében. És gond nélküli, mondhatni sima SB
Michael változatlanul feature back potenciállal bír, az egyébként is kiemelkedő DL a Hill-Williams duóval kiegészülve - amennyiben kihozzák belőlük a maximumot - még ütősebb lehet; Simon LSU után Seattle, DB-nek ez dream scenario; Willsonból minimum korrekt TE2, Bowie-ból akár stabil kezdő is lehet; Harvin meg Harvin.vassadi
Harper itt a szar pick. Hill és Williams közül az egyik kezdő lehet jövőre, mivel McDaniel és McDonald is FA lesz. Hill amugy elég meggyőző volt mikor szerepet kapott.
Michael sztem szar pick volt, van és lesz is.
Simon 3-4. CB lehet. Maxwell után nem merném azt mondani rá h nem lesz belőle jó CB. 6-7. körösök kukák.nabumm.
több mint 10 éve
Ez a Michael mint feature back tovabbra sem ertheto nekem h hogyan es miert.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
(mondjuk a Denver is fel tud mutatni egy Ballt kb érdemi pluszban)WyattSylvester Williams év végére kezdő lett Vickerson kiesésével.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
vassadiPersze, nem vitatom, hogy jók lehetnek, csak a két csapat esetében draftoltakat is meglestem, és hát ha ebben a szezonban nem draftol a Seahawks, akkor sincs hátrébb igazából 😀
(mondjuk a Denver is fel tud mutatni egy Ballt kb érdemi pluszban)
És ez kb jól is jellemzi, hogy ez a két csapat vágott neki kb a legjobb kerettel már a draftnak is, meg a szezonnak persze, már szeptemberben kb ez volt a PR első két helyezettje, de mondjuk top3-ja szinte mindenhol.
Ehhez persze nyilván nem ártott, hogy a Broncos (Wes Welker, Louis Vasquez, Shaun Phillips, Dominique Rodgers-Cromartie, Terrance Knighton) és a Seahawks (Cliff Avril, Michael Bennett) már az FA-n parádésan teljesített
több mint 10 éve
vassadi
15 617
2013-as lesz, de nem bajEgy szezon alapján nem mondanám erre azt, hogy rossz draft volt. Nem nagyon játszottak, kis túlzással ez a class nem járult hozzá érdemben a csapat aktuális szezonbeli teljesítményéhez, de nézhetjük úgy is (amit te is írtál), hogy nem volt rájuk szükség, nélkülük is Super Bowlba jutottak.
Seattle Seahawks:
Michael változatlanul feature back potenciállal bír, az egyébként is kiemelkedő DL a Hill-Williams duóval kiegészülve - amennyiben kihozzák belőlük a maximumot - még ütősebb lehet; Simon LSU után Seattle, DB-nek ez dream scenario; Willsonból minimum korrekt TE2, Bowie-ból akár stabil kezdő is lehet; Harvin meg Harvin.
több mint 10 éve
Tom Savage-ról mi a vélemény? amit láttam tőle, az alapján nem mondanám, hogy rosszabb, mint pl. Bortles. gyors release, megfelelő dobótechnika, pro style.deyellkihagytad, hogy magas.
tökéletes camp body
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
2013-as lesz, de nem bajSeattle Seahawks:
Érik Viito F-es draftját követő SB-W-je IRL is 😀
több mint 10 éve
deyell
11 702
Tom Savage-ról mi a vélemény? amit láttam tőle, az alapján nem mondanám, hogy rosszabb, mint pl. Bortles. gyors release, megfelelő dobótechnika, pro style.
choose life
több mint 10 éve
vassadi
15 617
PFF meccselemzés a Senior Bowlról:www.profootballfocus.com/blog/2014/01/27/refo-north-vs-south-2014-senior-bowl/
több mint 10 éve
FCS (and below) Prospects To Watch:Terrance West (Towson RB) így kapásból. Ő kimehet a 3.- 5. kör között. De én még pl. Marcus Williamst is ide vette volna (NDSU CB), aki veszélyes visszahordó, valamint FCS rekorder picksixekben .
Who will be the highest drafted @Shrine_Game prospect this year? It’s between CB Pierre Desir and QB Jimmy Garoppolo IMO. I’m leaning Desirwww.nepatriotsdraft.com/2014/01/2014-nfl-draft-fcs-and-below-prospects-to-watch.htmlDoM
több mint 10 éve
FCS (and below) Prospects To Watch: Who will be the highest drafted @Shrine_Game prospect this year? It’s between CB Pierre Desir and QB Jimmy Garoppolo IMO. I’m leaning Desirwww.nepatriotsdraft.com/2014/01/2014-nfl-draft-fcs-and-below-prospects-to-watch.html
Azt majd a kisiskola mániások elárulják, hogy kimaradt-e valaki említésre érdemes a cikből. 😉
több mint 10 éve
mai ismertetőink:Ka'Deem Carey (RB)
Trevor Reilly (OLB)
és Bradley Roby (CB)
több mint 10 éve
Chris Smith (DE, Arkansas) 6-1 vagy 6-3 magas.Magassarkúban 6-3, sima talpúban 6-1 😀dd
Egyik helyen 6-1 másikon 6-3. Sőt van, hogy egy oldalon belül írják mind a kettőt.
Olyan Senior Bowl mérlegelést is olvastam, ahol 6-3-nak írták, de többnyire ott 6-1-et mondanak, szal most mi is van? 😀Bébé
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Chris Smith (DE, Arkansas) 6-1 vagy 6-3 magas.6-1-gyel mérlegelt, ez a hivatalos.
Egyik helyen 6-1 másikon 6-3. Sőt van, hogy egy oldalon belül írják mind a kettőt.
Olyan Senior Bowl mérlegelést is olvastam, ahol 6-3-nak írták, de többnyire ott 6-1-et mondanak, szal most mi is van? 😀Bébé
több mint 10 éve
Chris Smith (DE, Arkansas) 6-1 vagy 6-3 magas. Egyik helyen 6-1 másikon 6-3. Sőt van, hogy egy oldalon belül írják mind a kettőt.
Olyan Senior Bowl mérlegelést is olvastam, ahol 6-3-nak írták, de többnyire ott 6-1-et mondanak, szal most mi is van? 😀
több mint 10 éve
a mai 3 felkerülő ismertető:Deonne Bucannon, Wazzu S
Lamarcus Joyner, FSU CB
Loucheiz Purifoy, Florida CB
folytatás holnap
több mint 10 éve
Ha lehetne tudni, akkor miért lenne kíváncsi?Ha lehetne tudni ki hogyan teljesített volna, akkor mi szükség lenne magára a megmérettetésre?Sobri Jóskaja sikerült meg jinxelni a a draftját ..."Logan Thomas in nutshell: Upside/size like Cam Newton, long-term/questionable project like Terrelle Pryor, likely drafted like Brock Oswiler"Mike Glennon hasonlatot olvastam nem rég. Bár sokat elmondt az irányító felhozatalról a senior bowlon, hogy Carr ennyire kitűnik. McCarron már 1/1-ben lenne, ha eljön. 😉 Az idén pre-draft Stanzi díjnyertes Garoppolónál meg érdekes lesz látni, hogy a 9' kézméret (a minimum minimuma) mennyit befolyásol a draftértékén (plusz az egyelőre bizonytalan under center játék). Pioli mondta egyszer, hogy elsősorban szeles időben okoz gondot a kicsi kéz.
😊Drip
Coltert meg sikerült megvuduzni: bokaműtét 2-3 hónap.DoM
Én arra lennék kíváncsi, hogyha Mettenbergernek nincs a sérülése akkor ő, hogy teljesített volna ittDrip
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Ha lehetne tudni ki hogyan teljesített volna, akkor mi szükség lenne magára a megmérettetésre?ja sikerült meg jinxelni a a draftját ..."Logan Thomas in nutshell: Upside/size like Cam Newton, long-term/questionable project like Terrelle Pryor, likely drafted like Brock Oswiler"Mike Glennon hasonlatot olvastam nem rég. Bár sokat elmondt az irányító felhozatalról a senior bowlon, hogy Carr ennyire kitűnik. McCarron már 1/1-ben lenne, ha eljön. 😉 Az idén pre-draft Stanzi díjnyertes Garoppolónál meg érdekes lesz látni, hogy a 9' kézméret (a minimum minimuma) mennyit befolyásol a draftértékén (plusz az egyelőre bizonytalan under center játék). Pioli mondta egyszer, hogy elsősorban szeles időben okoz gondot a kicsi kéz.
😊Drip
Én arra lennék kíváncsi, hogyha Mettenbergernek nincs a sérülése akkor ő, hogy teljesített volna ittDrip
több mint 10 éve
ja sikerült meg jinxelni a a draftját ..."Logan Thomas in nutshell: Upside/size like Cam Newton, long-term/questionable project like Terrelle Pryor, likely drafted like Brock Oswiler"Mike Glennon hasonlatot olvastam nem rég. Bár sokat elmondt az irányító felhozatalról a senior bowlon, hogy Carr ennyire kitűnik. McCarron már 1/1-ben lenne, ha eljön. 😉 Az idén pre-draft Stanzi díjnyertes Garoppolónál meg érdekes lesz látni, hogy a 9' kézméret (a minimum minimuma) mennyit befolyásol a draftértékén (plusz az egyelőre bizonytalan under center játék). Pioli mondta egyszer, hogy elsősorban szeles időben okoz gondot a kicsi kéz.
😊Drip
Én arra lennék kíváncsi, hogyha Mettenbergernek nincs a sérülése akkor ő, hogy teljesített volna itt
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
hm, kimaradt az életemből még az a frissítés 😀. De Landryt még akkor sem olvashatjuk :p .Majd biztos olvashatunk róluk prospect ismertetőben 😊MarioAnaülj le, egyes, 2 hozzászólás! :pHöri
Burrow > Luck valaha is