NFL Draft 2017
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Közben sikerült megoldani, hogy legyen 2017es fül a prospect ismertetőknél, valamint sorrendbe is pakolja most már az oldal őket, így bárki megtalálhatja a Draft>Prospect ismertetők fül alatt az eddig elkészült emberkéket. több mint 7 éve
Reuben Foster is kihagyja a combine-t mivel műteni kell a vállát.több mint 7 éve
Otthon akarja nézni Garrett családi körben, kb ennyi a sztori. Bolhából elefánt...
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Mariota nem is pecázott, hanem családdal barátokkal nézte a draftothát éppenséggel Mariota tényleg nem tűnik annak...Mariota karakterproblémás?nekem ez erős karakterproblémának tűnik..Mondjuk szerintem annál nincs betegebb, amikor valaki fogja magát, aztán elmegy inkább pecázni. Mindezt úgy, hogy tudja, betonbiztos top10 pick. 8-)Bár még egy kicsit odébb van, Myles Garett máris jelezte, hogy nem lesz jelen az idei drafton a helyszínen, hanem otthonában, Arlingtonban fogja megtekinteni az eseményt.Joe Thomas feeling 😀
www.nfl.com/news/story/0ap3000000785192/article/myles-garrett-doesnt-intend-to-attend-2017-nfl-draft
kapitnono
Drip
Stez
vagy róla is van valami kedves kis videó! 😊
yooker
Asbee
mindenesetre nekem furcsa a dolog !
yooker
ezze szerintem semmi baj nincs,
több mint 7 éve
hát éppenséggel Mariota tényleg nem tűnik annak...Mariota karakterproblémás?nekem ez erős karakterproblémának tűnik..Mondjuk szerintem annál nincs betegebb, amikor valaki fogja magát, aztán elmegy inkább pecázni. Mindezt úgy, hogy tudja, betonbiztos top10 pick. 8-)Bár még egy kicsit odébb van, Myles Garett máris jelezte, hogy nem lesz jelen az idei drafton a helyszínen, hanem otthonában, Arlingtonban fogja megtekinteni az eseményt.Joe Thomas feeling 😀
www.nfl.com/news/story/0ap3000000785192/article/myles-garrett-doesnt-intend-to-attend-2017-nfl-draft
kapitnono
Drip
Stez
yooker
Asbee
mindenesetre nekem furcsa a dolog !
több mint 7 éve
McCaffrey-ről mi a véleménye, annak aki nem csak 1-2 meccsen látta játszani?Elég sokan írják őt hozzátok 1/32-n a mockokban. Szerintem megérhet első kört nektek, a ti rendszeretekben eléggé jól tudna érvényesülni, futni+elkapni is elég jól tud, szerintem nálatok eléggé jó játékos válhatna belőle.
már a highlight-okból látszik az a Bell szerű kivárás és a játék/blokk olvasás képessége, elkapásban is kiváló, csak pozitívumot lehet róla olvasni (intelligens, vezér, megdöglik edzésen stb), de sokan nem látják benne azt a workhorse-t, hogy etetni lehessen 30szor egy meccsen
Dalvin Cook-nak szinte hasonló felépítése van (az utolsó két évben kevesebbszer is futott mint McCaffrey) nála mégsem jön elő ez a probléma...
ér első kör végi picket?
főleg a Patsnek (szinte minden mockban ez van), ahol elkapásokra ott van Lewis+White (igaz, jövőre FA-k lesznek), ellenben Blount elengedése esetén nincs egy powerback, amit 3-4 körben simán be lehet húzni mondjuk Foreman személyében
ZERO_L
több mint 7 éve
Mariota karakterproblémás?nekem ez erős karakterproblémának tűnik..Mondjuk szerintem annál nincs betegebb, amikor valaki fogja magát, aztán elmegy inkább pecázni. Mindezt úgy, hogy tudja, betonbiztos top10 pick. 8-)Bár még egy kicsit odébb van, Myles Garett máris jelezte, hogy nem lesz jelen az idei drafton a helyszínen, hanem otthonában, Arlingtonban fogja megtekinteni az eseményt.Joe Thomas feeling 😀
kapitnono
Drip
Stez
yooker
több mint 7 éve
McCaffrey-ről mi a véleménye, annak aki nem csak 1-2 meccsen látta játszani?már a highlight-okból látszik az a Bell szerű kivárás és a játék/blokk olvasás képessége, elkapásban is kiváló, csak pozitívumot lehet róla olvasni (intelligens, vezér, megdöglik edzésen stb), de sokan nem látják benne azt a workhorse-t, hogy etetni lehessen 30szor egy meccsen
Dalvin Cook-nak szinte hasonló felépítése van (az utolsó két évben kevesebbszer is futott mint McCaffrey) nála mégsem jön elő ez a probléma...
ér első kör végi picket?
főleg a Patsnek (szinte minden mockban ez van), ahol elkapásokra ott van Lewis+White (igaz, jövőre FA-k lesznek), ellenben Blount elengedése esetén nincs egy powerback, amit 3-4 körben simán be lehet húzni mondjuk Foreman személyében
Szerkesztette: ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
nekem ez erős karakterproblémának tűnik..Mondjuk szerintem annál nincs betegebb, amikor valaki fogja magát, aztán elmegy inkább pecázni. Mindezt úgy, hogy tudja, betonbiztos top10 pick. 8-)Bár még egy kicsit odébb van, Myles Garett máris jelezte, hogy nem lesz jelen az idei drafton a helyszínen, hanem otthonában, Arlingtonban fogja megtekinteni az eseményt.Joe Thomas feeling 😀
kapitnono
Drip
Stez
több mint 7 éve
Mondjuk szerintem annál nincs betegebb, amikor valaki fogja magát, aztán elmegy inkább pecázni. Mindezt úgy, hogy tudja, betonbiztos top10 pick. 8-)Bár még egy kicsit odébb van, Myles Garett máris jelezte, hogy nem lesz jelen az idei drafton a helyszínen, hanem otthonában, Arlingtonban fogja megtekinteni az eseményt.Joe Thomas feeling 😀
kapitnono
Drip
több mint 7 éve
Bár még egy kicsit odébb van, Myles Garett máris jelezte, hogy nem lesz jelen az idei drafton a helyszínen, hanem otthonában, Arlingtonban fogja megtekinteni az eseményt.Joe Thomas feeling 😀
kapitnono
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Bár még egy kicsit odébb van, Myles Garett máris jelezte, hogy nem lesz jelen az idei drafton a helyszínen, hanem otthonában, Arlingtonban fogja megtekinteni az eseményt.És azt a pillanatot, ahogy a Dallas a fél franchise-at Cleveland-ba küldi érte 😀
kapitnono
www.rotoworld.com/player/cfb/132702/myles-garrett
több mint 7 éve
Bár még egy kicsit odébb van, Myles Garett máris jelezte, hogy nem lesz jelen az idei drafton a helyszínen, hanem otthonában, Arlingtonban fogja megtekinteni az eseményt.több mint 7 éve
Malik Hooker S 2 műtéten esett át és 4-6 hónapos felépülési időt jósolnak neki.Tc re rendben lesz elvileg. Szerintem így is marad top 10 es prospect.
Beki
több mint 7 éve
Malik Hooker S 2 műtéten esett át és 4-6 hónapos felépülési időt jósolnak neki.Corey Davisnek meg a bokáját műtötték, a futógyakorlatokat kihagyja a combine-on.
Beki
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Malik Hooker S 2 műtéten esett át és 4-6 hónapos felépülési időt jósolnak neki.
több mint 7 éve
de április elején még irreális volt hogy draftolják.savag legalább szép szál legény vótki az idei tom savage hype qb?Nathan Peterman 😊
ano92
Drip
ano92
várj még
több mint 7 éve
savag legalább szép szál legény vótki az idei tom savage hype qb?Nathan Peterman 😊
ano92
Drip
több mint 7 éve
ki az idei tom savage hype qb?Nathan Peterman 😊
ano92
több mint 7 éve
ki az idei tom savage hype qb?
több mint 7 éve
indulnak a Senior Bowl edzések, ahol egy hétig kicsit mindenki Bears fannak érezheti magáttwitter.com/JimmyKempski/status/824325921742032896
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Ezeknek a lényege mondjuk nem az, hogy ez lesz, hanem, hogy bemutassák, melyik játékos kb hova várható, és hogy melyik csapatnak kb mit a needjei. Ennyire kell ezeket komolyan venni. Én amúgy mindig örülök a mockoknak, legalább van mit olvasni (bár GM-ligákban még jobban örülök neki, szóval hajrá, tessék alkotni 😀)100% agreed. Nem kell komolyan venni, rengeteget fog változni.
Wyatt
Amire jó, hogy jelenleg kb. hogy állnak a scoutok (vagy scout) szemében a játékosok és a needek.
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Ezeknek a lényege mondjuk nem az, hogy ez lesz, hanem, hogy bemutassák, melyik játékos kb hova várható, és hogy melyik csapatnak kb mik a needjei. Ennyire kell ezeket komolyan venni. Én amúgy mindig örülök a mockoknak, legalább van mit olvasni (bár GM-ligákban még jobban örülök neki, szóval hajrá, tessék alkotni 😀)
Szerkesztette: Wyatt
több mint 7 éve
FA piac nyitása előtt alapból nagy baromság bármilyen mockot komolyan venni...
több mint 7 éve
3 körös!A Raiders szempontjából kifejezetten szar... 😊
www.nfl.com/news/story/0ap3000000778266/article/threeround-mock-draft-deshaun-watson-goes-no-1-to-browns
braxa88
1-2 körben hoznék OT-t és ILB-t
3. körben CB/DT/TE/WR-ből az elérhető legjobbat
több mint 7 éve
persze ez is mint minden mock kifogásolható...