NFL Draft 2025

20 feliratkozó

9 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Meglepi!

Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Draft prospect ismertetők | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 418 — Kinek mit intézett a kormánya
Idén nincs első kör kaliberű QB. Én személy szerint a második körben is nagyon max. Wardot próbálnám meg. Ez a Pickett féle felhozatalt idézi.
szaba
Nyert is Super Bowlt, mi többet akarsz ? 😀
Sixo
Hogyha már én draftolom nálam nyerjen, lehetőleg kezdőként.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 330 — LIGHTS OUT!
Idén nincs első kör kaliberű QB. Én személy szerint a második körben is nagyon max. Wardot próbálnám meg. Ez a Pickett féle felhozatalt idézi.
szaba
Nyert is Super Bowlt, mi többet akarsz ? 😀

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 418 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez lényegében az összes prospectre igaz. Pont ezért elhozod Milroet 5.ben és kész. Bár szerintem azok után se fog sokat pályán lenni. Én se látom benne a QB-t.
Drip
Természetesen bennem is csak a felhozatalt látva merül fel a lehetőség. Milroenak (a tenyere nagyjáságát leszámítva) elég jó sansza van egy fasza combine kartonra, egy NFC csapat nem lepne meg ha előrébb helyezné a boardon, mint pár elé várt arcot. AFC-be nem hoznám.
Cruyffista
de ez második nap így is (szerintem legalább is)

Poloska vagyok.
9 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 376
Ez lényegében az összes prospectre igaz. Pont ezért elhozod Milroet 5.ben és kész. Bár szerintem azok után se fog sokat pályán lenni. Én se látom benne a QB-t.
Drip
Természetesen bennem is csak a felhozatalt látva merül fel a lehetőség. Milroenak (a tenyere nagyjáságát leszámítva) elég jó sansza van egy fasza combine kartonra, egy NFC csapat nem lepne meg ha előrébb helyezné a boardon, mint pár elé várt arcot. AFC-be nem hoznám.
9 hónapja
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 436 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Milroe a világon nem ér első kört az tuti.
kapitnono
Milroeban lábon top3 futó QB ever poti lehet. Nekem sem tetszik levegőben, de itt potenciálról beszélünk, miközben 1st gradet érdemlő játékos van kb 10 darab idén. Ha valaki megpróbálja, szerintem nincs benne semmi őrület. Vannak sokkal hülyébb QB ötletek.
Cruyffista
Az okés csak passzolni is illene hogy tudd használni a lábaidat. Mert ha csak a futás megy előbb utóbb mindenki csak azt fogja védeni ellened aztán véged van. Márpedig milroe szerintem passzban nagyon gyenge. Én max harmadik körben próbálnék rá, de sajnos biztos vagyok benne hogy valami félbolond GM elviszi top 15 ben
kapitnono
egy jó OC és egy jó fal csodákra képes, Milroe ráadásul 22 még csak, kiviszik, bedugják egy évig dobálni a színfalak mögé, utána ki tudja... Ez ebben a classban akár meg is érhet egy elsőt. Sanders maximum bevételekben adna többet, Dartot hagyjuk.
Cruyffista

9 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!
kapitnono
Milroeban lábon top3 futó QB ever poti lehet. Nekem sem tetszik levegőben, de itt potenciálról beszélünk, miközben 1st gradet érdemlő játékos van kb 10 darab idén. Ha valaki megpróbálja, szerintem nincs benne semmi őrület. Vannak sokkal hülyébb QB ötletek.
Cruyffista
Az okés csak passzolni is illene hogy tudd használni a lábaidat. Mert ha csak a futás megy előbb utóbb mindenki csak azt fogja védeni ellened aztán véged van. Márpedig milroe szerintem passzban nagyon gyenge. Én max harmadik körben próbálnék rá, de sajnos biztos vagyok benne hogy valami félbolond GM elviszi top 15 ben
kapitnono
egy jó OC és egy jó fal csodákra képes, Milroe ráadásul 22 még csak, kiviszik, bedugják egy évig dobálni a színfalak mögé, utána ki tudja... Ez ebben a classban akár meg is érhet egy elsőt. Sanders maximum bevételekben adna többet, Dartot hagyjuk.
Cruyffista
Én konkrétan úgy gondolom hogy tudásban senki nem ér első kört az idei qbk közül, de mivel fel kell hypeolni ezért úgyis valakit ki fognak vinni mert muszáj EJ Manuel pl 😁

9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Milroreról csak azért beszèlgetünk mert a Bamában játszott (mondjuk speciel a QB beválasát nèzve az NFLben ez se túl jó ajánló levèl)....ott se túl erősen.... egyèbkènt az NFLre kèszülő Hurts, vagy pl Wilson vagy Foles szintjèt se üti meg jelen teljesítményèben. Ok futni talán tud, de minden másban nagyon gyenge (volt idèn ès ne q statot nèztètek hanem a game tapeket), ès benne kevèsbè látom azt az elkötelezettséget, mint ami pl Hurtst oda emelte ahová.

5-6. kör nálam nagyon max.
9 hónapja
kapitnono
Cruyffista
kapitnono
9 hónapja
kapitnono
Cruyffista

9 hónapja
kapitnono
9 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 807
9 hónapja
Az idei QB class Höri szerint:
iktriad
Próbálják beleerőszakolni a QB-rush gondolatát tavaly is bevált alapon az idei classba, de én Wardon és Milroe-n kívül (náluk is csak a plafon miatt) nem látom ki érhetne itt nagyon wishful thinking első kört. Penix Jr, McCarthy és Nix azért ezeknél nem kicsit voltak tehetségesebbek. Én inkább onnan indulnék ki, hogy olyan kevés a valós 1st round grade-et érő prospectek száma idén, hogy egy top10 pickkel azzal próbálnék előnyt szerezni, hogy
1. BPA
2. Eladom kontendernek egy komolyabb pickhalomért
Cruyffista
Milroe a világon nem ér első kört az tuti. McCarthyról azért egyetemen meg eddig NFL-ben sem derült ki mennyire tehetséges, Washingtonban jól mutatott, /Pac 12-ben mondjuk ki nem/ sokat mondjuk nem játszottt eddig valóban újonc évében, de azért nem volt a legbiztatóbb a meccsein.

9 hónapja
iktriad
Próbálják beleerőszakolni a QB-rush gondolatát tavaly is bevált alapon az idei classba, de én Wardon és Milroe-n kívül (náluk is csak a plafon miatt) nem látom ki érhetne itt nagyon wishful thinking első kört. Penix Jr, McCarthy és Nix azért ezeknél nem kicsit voltak tehetségesebbek. Én inkább onnan indulnék ki, hogy olyan kevés a valós 1st round grade-et érő prospectek száma idén, hogy egy top10 pickkel azzal próbálnék előnyt szerezni, hogy
1. BPA
2. Eladom kontendernek egy komolyabb pickhalomért
9 hónapja
XDD
 youtube.com/post/Ugkx3LJwuuC1WsRazYlmVPSGadh6kOFwMH94?si=V6gRIFxT3g1EMJbK

Poloska vagyok.
10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
10 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 960 — situational football
Hunternél azt kell feltérképezni, hogy egy adott poszton lehet e elit, ha igen akkor meg lehet e győzni arról, hogy ezért érdemes lenne beáldozni a two way játékot.
Ha nem lehet elit, akkor hoz-e annyit a konyhára (összesen a két oldalt) mint azok a poszt riválisai akit most kvázi jobbnak tartanak.
Ez baromira nem egyszerű, de ez a scouting szépsége.

Sokkal egyszerűbb kérdésekre nem tudnak Gmek/scoutok válaszolni, szóval tartok tőle a teljesen unikális hozzáállása és a bitang nagy hypeja, bőven elég lesz, hogy ilyen kérdésekkel nem foglalkozzanak.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 979 — #NoStress
Hát ez elég fura lusta... Hunter tuti hogy CB-ként fog kimenni.
warr_b
Mindegy miként megy ki, tuti használni fogják mindkét oldalon. Legalábbis az első pár szezonjában.

10 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 745 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hát ez elég fura lusta... Hunter tuti hogy CB-ként fog kimenni.

Bond, Tez Johnson, Ayomanor, Williams?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 960 — situational football
Kíváncsi vagyok a draft hetén mi lesz a konszenzus.

Travis mennyire lesz egyeseknél topWR mikor elvileg főleg DB-t akar játszani majd profi szinten.
Ha meg valaki ennek ellenére is első helyre teszi az sokat elmond a többiekről. (vagy az adott illetőről)

Ebukamra leszek még kíváncsi, nem fog-e nr1 WR státuszt kapni tavaszra.
Mcmillan egész ősszel konszenzus WR1 volt, nyilván ez a szerényebb class miatt is lehet.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
10 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 429 — Big Penix Energy
ennél azért lamar lényegesen tehetségesebb volt
 x.com/rff_football/status/1884777455749046758
Cruyffista
Ez az NFL Rookie Watch, amire reagál az általad linkelt poszt is, a legnagyobb humbug a draft twitteren.
Brugler, Jim Nagy és talán Sikkema is válaszolt már a faszságaira az elmúlt években. A "reportedly" meg a "several scouts/agents" állításait ő maga találja ki, prospectek hátteréről is amikor írogatott, ő maga találta ki a történeteket. Ne kövessétek, inkább blokkoljátok.
A ball speed része a tweetnek is kamu, idén máshogy mérik, mint eddig ezért dobott Gabriel is a napokban 70 fölött. Leszakadna a könyöke, ha az elengedés pillanatában ennyivel tudna dobni.
10 hónapja
ennél azért lamar lényegesen tehetségesebb volt
 x.com/rff_football/status/1884777455749046758
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Második nap:

igglesblitz.com/2025/01/2025-senior-bowl-day/

Spoiler: Dillon megint jó volt, Milroe kicsit jobb, Dart is egèsz jól mutatott 😊
10 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 749 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
WR-eknél Tez eléggé bekezdett
Pár napja írtam gyorstalpalót WR, RB, TE posztokról, Broncos topik 2. oldalán megtaláljátok

Cruyffista
Ja a srác mozgása olyan mint sonicnak csak sajnos akkora is. Tank Dell body type meg nemsok él meg az nfl-ben és Dellt is törögetik eléggé megfelé.

Liverpool Fc
10 hónapja
WR-eknél Tez eléggé bekezdett
Pár napja írtam gyorstalpalót WR, RB, TE posztokról, Broncos topik 2. oldalán megtaláljátok

10 hónapja
Egy összefoglaló a Senior Bowl első napjaról, nemcsak Eagles fanoknak lehet èrdekes, gugli fordítóval egèsz jól lehet èrteni, spoiler:

A QBk közül Dillon Gabrielnek volt a legjobb napja, Milroenak nagyon nem 😏😛

igglesblitz.com/2025/01/2025-senior-bowl/