Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 10 éve
CB Chris Cook -> San Fransico 49ers, 1 évre
több mint 10 éve
Shelley Smith a Dolphinsban kötött ki 2év/5,5 millió
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
a Cowboys érdeklődik Weeden iránt.Romo nem elég clutch.
mármint a Dallas, nem az Oklahoma StateHöri
több mint 10 éve
a Cowboys érdeklődik Weeden iránt.mármint a Dallas, nem az Oklahoma State
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Steve Smith Raven mától. jó messze az NFC-től, 3 év.lolDe visszatér Carolinába vérengzésre. 😀
több mint 10 éve
Steve Smith Raven mától. jó messze az NFC-től, 3 év.
több mint 10 éve
Tillman 1 évig maradHöriegy zsák mogyiért.
több mint 10 éve
Ravens and WR Steve Smith reached agreement. He's a Raven
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Albert Breer @AlbertBreer 48 mpVégülis így nem lesz uncsi az élet Incognito után.
The Dolphins are finalizing a 2-year deal with CB Cortland Finnegan, per source.KmetyG
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Dietrich-Smith Buccaneers.A Tampa nagyon belehúzott az elmúlt napokban. Nm is lesz szükségük draftpickre 😀
rég igazoltak már egy posztra top FÁ-t 😀Höri
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Dietrich-Smith Buccaneers.rég igazoltak már egy posztra top FÁ-t 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
DRC hozzánk látogat ma este.
több mint 10 éve
Albert Breer @AlbertBreer 48 mpThe Dolphins are finalizing a 2-year deal with CB Cortland Finnegan, per source.
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheet 43 mpBJ Raji agreed to come back to #Packers on a one-year deal, source confirms (as @TomSilverstein reported). It’s for $4M. He’ll play NT again
több mint 10 éve
Előtte azonban remek volt ebben, sokszor úgy írtak róla mint egy második LT-ről Backus mellett.De egyébként pont azokat elvileg 😊 Pass blockban egyébként jók a PFF-statjai, tavaly 7. TE volt, 3 éve top 5, és tavalyelőtt is pozitív ratinget kapott.
Szeretem a PFF statjait de sokszor becsapósak, mert nem a pályán szemmel látható dolgokat mutatják.Bazzani
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Erős napunk van 😛HöriA nyugati parton még csak nemrég keltek fel, szóval biztos lesz még ma valami 😀
több mint 10 éve
Jerome Simpson -> Vikings újraszerződés
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Komoly munka folyik kérem, nem tétlenkedés: Eagles already signed RB Darren Sproles to a two-year contract extension, tying him to Philadelphia for three seasons, per league source.
több mint 10 éve
Biztos nekik van igazuk de én nem így láttam. Az utolsó éve valóban lehet gyenge, nem is figyeltem annyira rá valóban.Szerintem jó deal ha kezelni tudják a dropjait. Ennyit megér.A hárombetűs oldal mondjuk ebben nem ért veled egyet, ha szigorúan az előző évet nézzük: náluk –8.6-tal a 48. legjobb run blocker TE volt (az előtte lévő szezonban mondjuk csak –1.6, előtte meg –0.9, 2010-ben viszont már +7.1)Wyatt
Egyik legjobb futásblokkoló TE.Bazzani
Előtte azonban remek volt ebben, sokszor úgy írtak róla mint egy második LT-ről Backus mellett.
Szeretem a PFF statjait de sokszor becsapósak, mert nem a pályán szemmel látható dolgokat mutatják.
több mint 10 éve
Daryl Smith marad nálunk 4 évre($16.1 million). Remek! 😊
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Szerintem jó deal ha kezelni tudják a dropjait. Ennyit megér.A hárombetűs oldal mondjuk ebben nem ért veled egyet, ha szigorúan az előző évet nézzük: náluk –8.6-tal a 48. legjobb run blocker TE volt (az előtte lévő szezonban mondjuk csak –1.6, előtte meg –0.9, 2010-ben viszont már +7.1)
Egyik legjobb futásblokkoló TE.Bazzani
több mint 10 éve
Szerintem jó deal ha kezelni tudják a dropjait. Ennyit megér.Egyik legjobb futásblokkoló TE.