Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 10 éve
CB Derek Cox -> Vikings, 1 éves szerződésKmetyGRemélem ott magára talál végre.
több mint 10 éve
Igen téves infó... Állítólag holnap a Saints-hez látogat, most Washingtonban vanEgyelőre úgy tűnik, csak pletyka volt, az ügynöke tagadja, de Schefter infói szerint:Browner is aláírt a Pats-hez 2 évre.BaltimoreDefenseAz fincsi, DMC, Revis, Browner.tenorx
Adam Schefter @AdamSchefter 15 p
A well-placed Patriots source: "Browner wants to be in NE, I think we are close, but it's a tough deal to do because of suspension, etc."Foldesi26
több mint 10 éve
Foldesi26
317
Egyelőre úgy tűnik, csak pletyka volt, az ügynöke tagadja, de Schefter infói szerint:Browner is aláírt a Pats-hez 2 évre.BaltimoreDefenseAz fincsi, DMC, Revis, Browner.tenorx
Adam Schefter @AdamSchefter 15 p
A well-placed Patriots source: "Browner wants to be in NE, I think we are close, but it's a tough deal to do because of suspension, etc."
több mint 10 éve
NFL: AroundTheLeague @NFL_ATL 22 mpFormer Ravens LB Jameel McClain has agreed to terms with the Giants, per @MikeSilver.
több mint 10 éve
Browner is aláírt a Pats-hez 2 évre.BaltimoreDefenseAz fincsi, DMC, Revis, Browner.
több mint 10 éve
Browner is aláírt a Pats-hez 2 évre.
több mint 10 éve
Értem. Pénteken meg úgy dönt, hogy "hazaszerződik" és aláír a 49ers-el, szülővárosa nem is lenne messze az új stadionjuktól.Julian Edelman pénteken a San Francisco 49ers csapatánál tesz látogatást. Nem úgy volt, hogy 3 évre megállapodnak majd a Pats-nél?KmetyGNem, a hírek szerint egy három éves szerződést ajánlott a Pats, amit visszautasított, hogy tesztelje a piacot.Foldesi26
több mint 10 éve
Foldesi26
317
Julian Edelman pénteken a San Francisco 49ers csapatánál tesz látogatást. Nem úgy volt, hogy 3 évre megállapodnak majd a Pats-nél?KmetyGNem, a hírek szerint egy három éves szerződést ajánlott a Pats, amit visszautasított, hogy tesztelje a piacot.
több mint 10 éve
Julian Edelman pénteken a San Francisco 49ers csapatánál tesz látogatást. Nem úgy volt, hogy 3 évre megállapodnak majd a Pats-nél?
több mint 10 éve
biztos hogy nem mert 15 éve nem igazoltak egy évben ennyi játékostNem akarok paraszt lenni, de pont emiatt a felfogás miatt draftoltok mindig top10-ben.tenorxJaguars sign DT Ziggy Hood (4 years, $16M; $5.5M guaranteed)Már írtam róla (itt is) Az ár tényleg sok, de új sémában(4-3) fog játszani és új poszton(3 technique DT). AJ és csereként (na igen, emiatt is ez az összeg tényleg magas). De nálunk még ez is belefér.iktriad
ez mi? ennyi pénzt a bustnak?deyell
több mint 10 éve
CB Derek Cox -> Vikings, 1 éves szerződés
több mint 10 éve
Nem akarok paraszt lenni, de pont emiatt a felfogás miatt draftoltok mindig top10-ben.Jaguars sign DT Ziggy Hood (4 years, $16M; $5.5M guaranteed)Már írtam róla (itt is) Az ár tényleg sok, de új sémában(4-3) fog játszani és új poszton(3 technique DT). AJ és csereként (na igen, emiatt is ez az összeg tényleg magas). De nálunk még ez is belefér.iktriad
ez mi? ennyi pénzt a bustnak?deyell
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Bár nem mondom, hogy a jövő emberei, de nekem azért tetszene a Tuck, Woodley kettős (már nem nálunk, a jelenlegiekkel teljesen elégedett vagyok 😊 )Ik: fun fact, de az újoncszerződések, pláne az új CBA-ban kötött, pláne a nem elöl húzottak esetében a fizu alacsony, majd jövőre leszakítja a pénzeszsákot Kaep, nyugi 😊
több mint 10 éve
Jason Hatcher Washingtonban 4 évre(27,5M), Woodley Raiders-2év
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheet 55 mpösszeg: $14.25 millió,$7 millió garantált
Captain Munnerlyn is signing a three-year deal with the #Vikings, per source.Lucifer
több mint 10 éve
Az baráti.2 év 3 millióCarmelomanChargers announced they signed former Jets and Rams QB Kellen Clemens to a two-year deal.WesterVan egy tippem, hogy kevesebbért írt alá, mint az elődje Nashvilleben.iktriad
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Finnegan és S. Smith is elbeszélgetésre megy Miamiba holnap..Sanchez iránt érdeklődik a Rams.. 😕
több mint 10 éve
Carmeloman
644
2 év 3 millióChargers announced they signed former Jets and Rams QB Kellen Clemens to a two-year deal.WesterVan egy tippem, hogy kevesebbért írt alá, mint az elődje Nashvilleben.iktriad
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheet 55 mpnaja 😀
Captain Munnerlyn is signing a three-year deal with the #Vikings, per source.Lucifer
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Ian Rapoport @RapSheet 55 mpCaptain Munnerlyn is signing a three-year deal with the #Vikings, per source.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Captain Munnerlyn törölte a holnapi Tampa Bay-i látogatását! #captainwatch
több mint 10 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 5 pCardinals announce the signing of Ted Ginn. Speed on speed on speed
több mint 10 éve
Nekem van egy még jobb fun factem:Érdekes igazolás Nashvilleben.Fun fact
The Titans have agreed to a 2-year deal with QB Charlie Whitehurst. Worth up to $8M (Jim Wyatt)
Egyes csere QBk baromira jól eléldegélnek abból, hogy csere QBk...iktriad
Charlie Whitehurst has completed 84 NFL passes (for 805 yards) -- and is well on his way to making $20 million in his career. I love that.szaba
Whitehurst jelenleg többet keres, mint a 2 49erses QB együttvéve. 😀😀
több mint 10 éve
szaba
10 543
Érdekes igazolás Nashvilleben.Fun fact
The Titans have agreed to a 2-year deal with QB Charlie Whitehurst. Worth up to $8M (Jim Wyatt)
Egyes csere QBk baromira jól eléldegélnek abból, hogy csere QBk...iktriad
Charlie Whitehurst has completed 84 NFL passes (for 805 yards) -- and is well on his way to making $20 million in his career. I love that.