Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Én asszem igen. Wisenhuntot és Ohert is ugyanaz a managment cég képviseli (CAA)....Nem csak a sztorija, az ügynöke is kiváló nem tudom hogy hozták össze 😊BaltimoreDefenseAaron Wilson @RavensInsider 33 mpEbben az árban benne van Sandra Bullock is? 😀 Mert ez egy "hangyányit" sok Oherért szerintem.iktriad
Titans sign Michael Oher to four-year, $20 million contract, $9.5 million guaranteed, according to a league sourceKmetyG
több mint 10 éve
Nem csak a sztorija, az ügynöke is kiváló nem tudom hogy hozták össze 😊Aaron Wilson @RavensInsider 33 mpEbben az árban benne van Sandra Bullock is? 😀 Mert ez egy "hangyányit" sok Oherért szerintem.iktriad
Titans sign Michael Oher to four-year, $20 million contract, $9.5 million guaranteed, according to a league sourceKmetyG
több mint 10 éve
Aaron Wilson @RavensInsider 33 mpEbben az árban benne van Sandra Bullock is? 😀 Mert ez egy "hangyányit" sok Oherért szerintem.
több mint 10 éve
Egyszer tiltották el, mert koncentrációfokozót szedett.akinek meggyűlik a baja a ligával az nem balhés? akit eltiltanak az nem balhés?Hallgatlak.undisputedlyÁruld már el mitől balhés.undisputedlynem is tudom...lol
teljesen mindegy, hogy mit csinált, szívott, porozott vagy doppingolt... nem okés. sportemberként nem.
tudom, kiütni a menyasszonyodat a liftben, embert ölni durvább picit, de attól még ő is a "balhés" kategória.
és ez nem csapat/játékos ellen szól.lol
Az idei eltiltásának semmi köze nincs bármiféle szerhez. A liga felettébb életképtelen szabályai miatt került ilyen helyzetbe, mivel amíg Kanadában játszott, az ottani ligában, egy állítólagos USA lakcímre küldtek neki felszólítást,hogy az NFL-nek adjon mintát tesztelésre, amiről nem tudott nyilván s emiatt tiltólistára került. Miután leigazoltuk, és évekig játszott már a Hawksban, a liga kitalálta a szezon közepén idén,hogy "Hoppá, el van tiltva, nem játszhat".
Egyébként semmilyen ismert balhéja nincs/nem volt.
több mint 10 éve
akinek meggyűlik a baja a ligával az nem balhés? akit eltiltanak az nem balhés?Hallgatlak.undisputedlyÁruld már el mitől balhés.undisputedlynem is tudom...lol
teljesen mindegy, hogy mit csinált, szívott, porozott vagy doppingolt... nem okés. sportemberként nem.
tudom, kiütni a menyasszonyodat a liftben, embert ölni durvább picit, de attól még ő is a "balhés" kategória.
és ez nem csapat/játékos ellen szól.
több mint 10 éve
Hallgatlak.Áruld már el mitől balhés.undisputedlynem is tudom...lol
több mint 10 éve
Áruld már el mitől balhés.undisputedlynem is tudom...
több mint 10 éve
Áruld már el mitől balhés.úgyis kevés balhés játékosuk volt eddig, csak így tovább.lolkellett Revis melléJanekPatriots and CB Brandon Browner reached agreement on a three-year, $17M deal.BaltimoreDefensenyilván, hogy a Pats. na mindegy, úgyis overrated 😀😀lol
több mint 10 éve
úgyis kevés balhés játékosuk volt eddig, csak így tovább.kellett Revis melléJanekPatriots and CB Brandon Browner reached agreement on a three-year, $17M deal.BaltimoreDefensenyilván, hogy a Pats. na mindegy, úgyis overrated 😀😀lol
több mint 10 éve
Raiders sign CB Tarell Brown to a one-year, $3.5 million fully guaranteed deal.
több mint 10 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 47 mp Fordítás megtekintéseFormer Texans DE Antonio Smith just signed a 2-year, $9M deal with the Raiders.
több mint 10 éve
kellett Revis melléPatriots and CB Brandon Browner reached agreement on a three-year, $17M deal.BaltimoreDefensenyilván, hogy a Pats. na mindegy, úgyis overrated 😀😀lol
több mint 10 éve
Patriots and CB Brandon Browner reached agreement on a three-year, $17M deal.BaltimoreDefensenyilván, hogy a Pats. na mindegy, úgyis overrated 😀😀
több mint 10 éve
deyell
11 702
Chiefs have signed Vance Walker to a three-year deal worth a maximum of $13 million, with $3.75 million guaranteed.
choose life
több mint 10 éve
Patriots and CB Brandon Browner reached agreement on a three-year, $17M deal.
több mint 10 éve
Az eaglestől meg ugy kellett elzavarni DRC-t...Remélem DRC mihamarabb kiesik a felsorolásból általunk 😛Lucifermaradt még valami épkézláb cb Browner-en kívül?lolRodgers-Cromartie, sima Cromartie, Thurmondnorbisillo
több mint 10 éve
Aaron Wilson @RavensInsider 33 mpörülhet a muter
több mint 10 éve
Aaron Wilson @RavensInsider 33 mpTitans sign Michael Oher to four-year, $20 million contract, $9.5 million guaranteed, according to a league source
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Remélem DRC mihamarabb kiesik a felsorolásból általunk 😛maradt még valami épkézláb cb Browner-en kívül?lolRodgers-Cromartie, sima Cromartie, Thurmondnorbisillo
GO JETS!!!
több mint 10 éve
deyell
11 702
maradt még valami épkézláb cb Browner-en kívül?lolDRC, Tarrell Brown, Walter Thurmond
choose life
több mint 10 éve
maradt még valami épkézláb cb Browner-en kívül?lolRodgers-Cromartie, sima Cromartie, Thurmond
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
maradt még valami épkézláb cb Browner-en kívül?
több mint 10 éve
DRC a Jets után átbattyog NY kék felének csapatához is.
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB