Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 10 éve
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Jarred Allen mégis Seahawks lett 😊 Már megérdemelt egy ilyen védelmet, állat lesz!Chargers LTMár? Végül nem a liga egyik legjobb védelmében játszott évekig...
több mint 10 éve
Corey Wootton (Bears) -> Vikings, 1 évre
több mint 10 éve
Jarred Allen mégis Seahawks lett 😊 Már megérdemelt egy ilyen védelmet, állat lesz!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
QB Jason Campbell (Browns) -> Bengals, 1 évre
több mint 10 éve
DT Tom Johnson (Saints) -> Vikings , 1 évre
több mint 10 éve
Néhány tudnivaló a free agencyről egy ügynök tollából: www.nationalfootballpost.com/5-Free-Agency-Staples.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Vick a hétvégén a Jetshez jön vizitre.Spoiler alert:
| Sanchez hamarosan FA lesz. |
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
A sérülése után nagyon visszaesett sajnos, addig nagyon jó volt viszontMár a Patsben is gyenge volt.VoicePat Chung-al mivan hogy ennyire nem kell sehova? Nem olyan rossz ő szerintem, GB-ben szívesen látnám.JayBFél szezonra nem szívesen ad senki nagy fizetést, márpedig Chung nem egy Duracell-nyuszi. Másrészt tavaly amikor pályán volt az Eagles-ben, akkor is borzasztó volt.somoskovig
több mint 10 éve
Már a Patsben is gyenge volt.Pat Chung-al mivan hogy ennyire nem kell sehova? Nem olyan rossz ő szerintem, GB-ben szívesen látnám.JayBFél szezonra nem szívesen ad senki nagy fizetést, márpedig Chung nem egy Duracell-nyuszi. Másrészt tavaly amikor pályán volt az Eagles-ben, akkor is borzasztó volt.somoskovig
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Pat Chung-al mivan hogy ennyire nem kell sehova? Nem olyan rossz ő szerintem, GB-ben szívesen látnám.JayBFél szezonra nem szívesen ad senki nagy fizetést, márpedig Chung nem egy Duracell-nyuszi. Másrészt tavaly amikor pályán volt az Eagles-ben, akkor is borzasztó volt.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Pat Chung-al mivan hogy ennyire nem kell sehova? Nem olyan rossz ő szerintem, GB-ben szívesen látnám.
több mint 10 éve
Ezzel, hogy Melton a Cowboys-nál kötött ki, már csak a Seahawks-ra van esélye Jared Allen-nek. Ráadásul a Seattle jelentések szerint csak évi 4 milliót fizetne ki Allen-nek. Kíváncsian várom, hogy mi lesz, annyi pénzért vissza is jöhetne. Ha a Denver-nél nem fogadta el a 3 évre 30 milliót, akkor Seattle-ben kizárt, hogy elfogadja az évi 4-et.
több mint 10 éve
Jelentkezni kell akkor. 😊 Csinálunk neked valami jó Wikipedia oldalt, amit felturbózunk jó statisztikákkal, hogy lássák nem csak a levegőbe beszélünk.Nem, de mondjuk egy veteránminimumos fizu nem jönne rosszul. 😀😀iktriadÉs mit szeretnél elkapni, a náthát? 😊KmetyGDeSean Jackson (Eagles) lehet, hogy el lesz tradelve, a Phily nyitott ez ügyben. Patriots és a 49ers máris érdeklődik. A Chiefs is becsatlakozott az érdeklődők táborába.KmetyGA Carolina nem? Náluk lassan én is rosterre kerülhetnék, mint elkapó.iktriad
több mint 10 éve
Nem, de mondjuk egy veteránminimumos fizu nem jönne rosszul. 😀😀És mit szeretnél elkapni, a náthát? 😊KmetyGDeSean Jackson (Eagles) lehet, hogy el lesz tradelve, a Phily nyitott ez ügyben. Patriots és a 49ers máris érdeklődik. A Chiefs is becsatlakozott az érdeklődők táborába.KmetyGA Carolina nem? Náluk lassan én is rosterre kerülhetnék, mint elkapó.iktriad
több mint 10 éve
És mit szeretnél elkapni, a náthát? 😊DeSean Jackson (Eagles) lehet, hogy el lesz tradelve, a Phily nyitott ez ügyben. Patriots és a 49ers máris érdeklődik. A Chiefs is becsatlakozott az érdeklődők táborába.KmetyGA Carolina nem? Náluk lassan én is rosterre kerülhetnék, mint elkapó.iktriad
több mint 10 éve
DeSean Jackson (Eagles) lehet, hogy el lesz tradelve, a Phily nyitott ez ügyben. Patriots és a 49ers máris érdeklődik. A Chiefs is becsatlakozott az érdeklődők táborába.KmetyGA Carolina nem? Mert náluk jelenleg én is rosterre kerülhetnék, mint elkapó. 😀😀
több mint 10 éve
DeSean Jackson (Eagles) lehet, hogy el lesz tradelve, a Phily nyitott ez ügyben. Patriots és a 49ers máris érdeklődik. A Chiefs is becsatlakozott az érdeklődők táborába.
több mint 10 éve
Henry Melton @HenMel 3 minThank you chicago for the best 5 years of my life!.... I can't wait to begin the next chapter of my life... With a star on my helmet.
Ezzel maga ismerte el, hogy hova szerződik. Henry Melton (Bears) -> Dallas Cowboys
Jelentések szerint évente 4 milliót kereshet.
több mint 10 éve
casaubon
2 391
jó eséllyel Nelson se lesz az 😊Ja, bár a felének még idén adnak majd új szerződést és esélyt sem ad a csapatuk arra, hogy szabadügynökké váljanak.Igen, én is így látom .Ez túl szép lista ahhoz, hogy valósággá váljon.iktriad
Green, Julio, Bey-Bey, Cobb, Smith, Crabtree tippem szerint nem lesz jövőre FA. Talán Bryant és Nelson a nagy nevek, akiknél látok esélyt.Stez
több mint 10 éve
James Jones a Raidersben 3 évre.
több mint 10 éve
QB Brandon Weeden (Browns) -> Cowboys, 2 évreDT Letroy Guion (Vikings) -> Packers, 1 évre
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
Mike Garafolo @MikeGarafolo 10 mp5 évre
$35m on that deal for DRC and the Giants, source says.KmetyG
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Mike Garafolo @MikeGarafolo 10 mp$35m on that deal for DRC and the Giants, source says.