Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Allen összesen 32 milliót keres. 15.5 millió garantált és az első 3 évben 24-et kereshet
több mint 10 éve
Azt hittem, hogy Allen valami esélyes csapathoz akar menni, de nagyot tévedtem.
több mint 10 éve
DE Jared Allen (Vikings) -> Bears, 4 évre
több mint 10 éve
A viccek topic-ba is próbálj meg hasonlóan humoros dolgokat írni...😀mondtam én tegnap az Eagles topikban, de nem hitték el; dream team. Egyébként tartom Kellyt akkora gurunak | (és most megkövetem magam a tavalyi "Kelly nem hiszem, hogy NFL-kompatibilis coach" véleményem miatt) | , hogy ő esetleg valamit kisajtoljon még Sanchezből.Amadeus91hagyd abba a reménykedéstHöriMark Sanchez az Eagles csapatában!VoiceMég nem. Majd ha hivatalosan is bejelentik. Egyelőre senki nem erősítette meg.Shawn84
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
mondtam én tegnap az Eagles topikban, de nem hitték el; dream team. Egyébként tartom Kellyt akkora gurunak | (és most megkövetem magam a tavalyi "Kelly nem hiszem, hogy NFL-kompatibilis coach" véleményem miatt) | , hogy ő esetleg valamit kisajtoljon még Sanchezből.hagyd abba a reménykedéstHöriMark Sanchez az Eagles csapatában!VoiceMég nem. Majd ha hivatalosan is bejelentik. Egyelőre senki nem erősítette meg.Shawn84
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
hagyd abba a reménykedéstMark Sanchez az Eagles csapatában!VoiceMég nem. Majd ha hivatalosan is bejelentik. Egyelőre senki nem erősítette meg.Shawn84
több mint 10 éve
Rams Reach Agreement With DL Alex Carrington
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Mark Sanchez az Eagles csapatában!VoiceMég nem. Majd ha hivatalosan is bejelentik. Egyelőre senki nem erősítette meg.
több mint 10 éve
Mark Sanchez az Eagles csapatában!
több mint 10 éve
Rams Signed CB Greg Reid
több mint 10 éve
Bengals Sign CB R.J. Stanford
több mint 10 éve
Browns Reach Agreement With OL Paul McQuistan
több mint 10 éve
OL Vladimir Ducasse (Jets) -> Vikings
több mint 10 éve
Több mint valószínű.WR Joe Webb (Vikings) -> Panthers (QB) Érdekes, hogy csereirányítónak szerződtették. Tudom, hogy nálunk is játszott QB-t, de nem véletlen favorizálták, hogy inkább WR legyen. Majd most meglátjuk mit okoz Charlotte-ban.KmetyGValószínűleg semmit.tenorx
több mint 10 éve
WR Joe Webb (Vikings) -> Panthers (QB) Érdekes, hogy csereirányítónak szerződtették. Tudom, hogy nálunk is játszott QB-t, de nem véletlen favorizálták, hogy inkább WR legyen. Majd most meglátjuk mit okoz Charlotte-ban.KmetyGValószínűleg semmit.
több mint 10 éve
és ennek eredményeképp a Jets szerződtette Michael Vick-et.
több mint 10 éve
Nos akkor ez is megtörtént:Albert Breer @AlbertBreer 27 mp
Jets announce they've released QB Mark Sanchez.
több mint 10 éve
WR Joe Webb (Vikings) -> Panthers (QB) Érdekes, hogy csereirányítónak szerződtették. Tudom, hogy nálunk is játszott QB-t, de nem véletlen favorizálták, hogy inkább WR legyen. Majd most meglátjuk mit okoz Charlotte-ban.
több mint 10 éve
Stílusosan a picksix nagymesteréért egy 6. körös picket...ESPN's Adam Schefter reports the Texans are expected to trade Matt Schaub to the Raiders for a late-round pick in the 2014 draft.HanSoloidei 6. körKmetyG
több mint 10 éve
Mondjuk Shaub jobb, mint bármelyik QB-jük, egy 6. kört simán megérhet nekik.a legnagyobb ökrök a földön. ez ott betegség, hogy szar csapatot kell építeni?vagy senki nem akar odamenni, ez maradt??CarmelomanESPN's Adam Schefter reports the Texans are expected to trade Matt Schaub to the Raiders for a late-round pick in the 2014 draft.HanSoloidei 6. körKmetyG
több mint 10 éve
Carmeloman
644
a legnagyobb ökrök a földön. ez ott betegség, hogy szar csapatot kell építeni?vagy senki nem akar odamenni, ez maradt??ESPN's Adam Schefter reports the Texans are expected to trade Matt Schaub to the Raiders for a late-round pick in the 2014 draft.HanSoloidei 6. körKmetyG
több mint 10 éve
ESPN's Adam Schefter reports the Texans are expected to trade Matt Schaub to the Raiders for a late-round pick in the 2014 draft.HanSoloidei 6. kör
több mint 10 éve
ESPN's Adam Schefter reports the Texans are expected to trade Matt Schaub to the Raiders for a late-round pick in the 2014 draft.
több mint 10 éve
Én azt nem értem, hogy ez a kép mit keres itt.Voicenemértem ez miért vicces (twd részt láttam)braxa88