Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Ja, bár a felének még idén adnak majd új szerződést és esélyt sem ad a csapatuk arra, hogy szabadügynökké váljanak.Igen, én is így látom .Ez túl szép lista ahhoz, hogy valósággá váljon.
Green, Julio, Bey-Bey, Cobb, Smith, Crabtree tippem szerint nem lesz jövőre FA. Talán Bryant és Nelson a nagy nevek, akiknél látok esélyt.Stez
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Calvin Pace 2 évig, 5M pénzért Jet marad.
több mint 10 éve
Ja, bár a felének még idén adnak majd új szerződést és esélyt sem ad a csapatuk arra, hogy szabadügynökké váljanak.szabadügynökök 2015. elkapókKorrekt "kis" lista...iktriad
deyell
Green, Julio, Bey-Bey, Cobb, Smith, Crabtree tippem szerint nem lesz jövőre FA. Talán Bryant és Nelson a nagy nevek, akiknél látok esélyt.
több mint 10 éve
szabadügynökök 2015. elkapókKorrekt "kis" lista...
deyell
több mint 10 éve
vagy inkább csak hozzátok nem írt alá 😀NFL on ESPN @ESPNNFL 54 mpÁllítólag gondok vannak Sanders lábával, ezért nem írt alá pl .hozzánk, szóval jó igazolásnak tűnik. 😀iktriad
BREAKING: The Denver Broncos are expected to sign former Steelers WR Emmanuel Sanders.KmetyG
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
😀😀először Ravensként-nek olvastam, és 5 percig nem tudtam hova tenni ezt a hozzászólást....😀BigBen7Thurmond a giantsbenInkább Bradley lehet dühös (vagy nem). Sebaj, majd revansként leigazoljuk Sidney Ricet. 😀😀iktriad
Khan mindemkit kirugHöri
Azóta a helyi FTU beat writere kizárta, hogy Riceból jaguár legyen.
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
először Ravensként-nek olvastam, és 5 percig nem tudtam hova tenni ezt a hozzászólást....😀Thurmond a giantsbenInkább Bradley lehet dühös (vagy nem). Sebaj, majd revansként leigazoljuk Sidney Ricet. 😀😀iktriad
Khan mindemkit kirugHöri
több mint 10 éve
Thurmond a giantsbenInkább Bradley lehet dühös (vagy nem). Sebaj, majd revansként leigazoljuk Sidney Ricet. 😀😀
Khan mindemkit kirugHöri
több mint 10 éve
na terjednek a magyar módszerek, lesz nemulass, duplaaláírás, tanú, közjegyzőwww.nfl.com/news/story/0ap2000000334409/article/executives-crying-foul-over-emmanuel-sanders-deal?campaign=Twitter_atlulpianusNa ez így érdekes lesz....iktriad
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000334409/article/executives-crying-foul-over-emmanuel-sanders-deal?campaign=Twitter_atlulpianusNa ez így érdekes lesz....
több mint 10 éve
NFL on ESPN @ESPNNFL 54 mpÁllítólag gondok vannak Sanders lábával, ezért nem írt alá pl .hozzánk, szóval jó igazolásnak tűnik. 😀
BREAKING: The Denver Broncos are expected to sign former Steelers WR Emmanuel Sanders.KmetyG
több mint 10 éve
NFL on ESPN @ESPNNFL 54 mpBREAKING: The Denver Broncos are expected to sign former Steelers WR Emmanuel Sanders.
több mint 10 éve
G Charlie Johnson (Vikings) -> 2 évre újraszerződött összesen 5 millió $-ért.
több mint 10 éve
Nekem az jött le a cikkből, hogy bár az NFL bizonyára tele van hozzá hasonló hozzáállású ki-ha-nem-én mentalitással és forr benne a küzdőszellem, de ez nála már inkább átesik a ló túloldalára és nem biztos, hogy minden csapatba egyszerű lenne a beilleszkedése.Én is az ellenkezőjéről tudtam, de ez DoMnak sem újdonság (remek cikk btw):Meglátjuk mit mutatnak a számok. Az NFL csapatok többségénél sík hülyék a GM-ek és edzők ez nem újdonság. Ugyanakkor Edelman személyisége okozhatott többeknél fenntartásokat, mert könnyen lehet, hogy nem minden öltözőre lenne pozitív hatása.DoMerről lemaradtam, mi a probléma Edelman személyiségével?sapka
pats.hu/edelman-az-orok-harcosRobilluma
több mint 10 éve
Én is az ellenkezőjéről tudtam, de ez DoMnak sem újdonság (remek cikk btw):Meglátjuk mit mutatnak a számok. Az NFL csapatok többségénél sík hülyék a GM-ek és edzők ez nem újdonság. Ugyanakkor Edelman személyisége okozhatott többeknél fenntartásokat, mert könnyen lehet, hogy nem minden öltözőre lenne pozitív hatása.DoMerről lemaradtam, mi a probléma Edelman személyiségével?sapka
pats.hu/edelman-az-orok-harcos
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Meglátjuk mit mutatnak a számok. Az NFL csapatok többségénél sík hülyék a GM-ek és edzők ez nem újdonság. Ugyanakkor Edelman személyisége okozhatott többeknél fenntartásokat, mert könnyen lehet, hogy nem minden öltözőre lenne pozitív hatása.DoMerről lemaradtam, mi a probléma Edelman személyiségével?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Én bevallom, hogy nagyon belezúgtam a Lions-Tate frigybe.Kezdetben nem így voltam vele, de tévedtem.
6milla? Szerintem azért lett annyi mert Caldwell-ék nem akarták szerződés nélkül elengedni annyira system fit, évről-évre javulnak a számai és kellően dirty, hogy Lions player legyen. 😀
Sajnos nekünk (és pár másik csapatnak) jelentősen túl kell fizetni a jó játékosokat, hogy aláírjanak hozzánk.
Off vége.
több mint 10 éve
Meglátjuk mit mutatnak a számok. Az NFL csapatok többségénél sík hülyék a GM-ek és edzők ez nem újdonság. Ugyanakkor Edelman személyisége okozhatott többeknél fenntartásokat, mert könnyen lehet, hogy nem minden öltözőre lenne pozitív hatása. Plusz sérülések terén az ő múltjában is akadnak kérdőjelek.3 év 10 millió szerződést tippelnek most. Annyit még ért, különösen a PR miatt.Are you kiddin'? Andre Roberts 4M/év, Jacoby 3M/év, Golden Tate 6M/év és akkor Edelman 3,33M/év egy 1000 yardos szezon után, ahol egyedül vitte a hátán a passzjátékot? Hát az beb@szna, az 3-4. számú WR, akkor minek marad? Nálam simán ér 5M-t.Robilluma
Mike Loyko: If Edelman is a 2.5 million dollar Wide Receiver than he is worth at least 500k-750k more per year because of return skills.DoM
A Pats oldaláról én azért nem tartottam jó ötletnek a mindenáron megtartását akár évi 5-6 millió dollárért, hogy ne vegyen el pénzt a két faltól, amikor elkapó poszton, ha nem is volt egy fáklyás menet 2013, de eleget láttunk, hogy lehessen upside-ról és potenciálról beszélni nem egy, hanem három újoncnál is, plusz ott van Amendola.
Kiegyensúlyozott csapat kell a komoly SB esélyhez. A Patsnél nem a WR sor hiányott ennek eléréséhez tavaly, tehát nem érzem logikusnak, hogy most oda olyan nagyon sokat kellett volna költeni nekik.
több mint 10 éve
3 év 10 millió szerződést tippelnek most. Annyit még ért, különösen a PR miatt.Are you kiddin'? Andre Roberts 4M/év, Jacoby 3M/év, Golden Tate 6M/év és akkor Edelman 3,33M/év egy 1000 yardos szezon után, ahol egyedül vitte a hátán a passzjátékot? Hát az beb@szna, az 3-4. számú WR, akkor minek marad? Nálam simán ér 5M-t.
Mike Loyko: If Edelman is a 2.5 million dollar Wide Receiver than he is worth at least 500k-750k more per year because of return skills.DoM
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!