NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Szabadügynökpiac 2018
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Steelers officially have released linebacker LaMarr Woodley.😕
több mint 10 éve
Hearing from league sources that Kansas City Chiefs DE Tyson Jackson will agree to terms with the Atlanta Falcons. No word on financials.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Hol követitek ilyen gyorsan az eredményeket?Lucifertwitter
több mint 10 éve
braxa88
12 534
nekem tetszika Bucs szépen erősít. Myers és (2év 4m) és McDonald (4év12m) + Michael Johnson szerződtetése is ügyesbraxa88hát ez inkább korrekt mint erős kezdés.
Myers tavaly borzasztó volt, bár itt csak váltásban kell szerepelnie a Rutgerses sráccal, nem jut eszembe a neve.
Johnson meg nem pass rusher, ami nekik kellett volna. Ha mellette McCoy tud Atkins szinten produkálni, akkor megérte, de könnyen lehet, hogy csak egy upgradelt Claybornt szereztek meg.
mondjuk a Tampa mindig beigazolHöri
Myers ennyi pénzt megér, egy próbát ér ennyiér hátha rátatál a oaklandes formájára. Tim Wrighttal egy jó páros lehet
Johnson-McDonald-McCoy-akárki sor a passz szitukban nagyon pofás
több mint 10 éve
Antoine Bethea @Tweez41 1 minGlad to be a Niner!! Going to the Bay!!!
több mint 10 éve
a Bucs szépen erősít. Myers és (2év 4m) és McDonald (4év12m) + Michael Johnson szerződtetése is ügyesbraxa88hát ez inkább korrekt mint erős kezdés.
Myers tavaly borzasztó volt, bár itt csak váltásban kell szerepelnie a Rutgerses sráccal, nem jut eszembe a neve.
Johnson meg nem pass rusher, ami nekik kellett volna. Ha mellette McCoy tud Atkins szinten produkálni, akkor megérte, de könnyen lehet, hogy csak egy upgradelt Claybornt szereztek meg.
mondjuk a Tampa mindig beigazol
több mint 10 éve
braxa88
12 534
a Bucs szépen erősít. Myers és (2év 4m) és McDonald (4év12m) + Michael Johnson szerződtetése is ügyes
több mint 10 éve
#Panthers WR Steve Smith is not being released today, per source.
több mint 10 éve
Former Browns G Shawn Lauvao reached agreement on a 4-yr, $17M deal with the Washington Redskins, per sourcesközépszar játékosoknak évi 4 milliót, ez az FO idei trúvája
tenorx
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Former Ravens DL Arthur Jones signs with Colts
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Ezzel én tökéletesen tisztában vagyok.Ha a Brownsról van szó azért az optimizmust óvatosan kell adagolni 😊BlaiseMinden és semmi is megtörténhet. Kettőn áll a vásár.danylyEgyre félelmetesebb ez a Browns. Jó idényük lehet (nem csak ezért).danylyJó lesz ezt visszaidézni az újabb 4-12-es / 5-11-es szezon és nagytakarítás után. :pvassadi
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Dexter meg Titán lett. Kíváncsi leszek Wiz miként alkalmazza majd.szabaTennessee is giving WR/KR Dexter McCluster a McCluster a 3-year deal worth up to $12 million, including $4.5 million guaranteed.
Hát.
több mint 10 éve
ESPN reports Zane Beadles reaches agreement with #JaguarsWesterWalter Thurmond és Dekoda Watson meg jön vizitre a következő 24 órában.
Beadlesnek az első hírek szerint 5 évre adtunk 30 milliót.
Update: Mark Long szerint még a jags és Beadles nem állapodott meg. Ahhhhhh
több mint 10 éve
Legalább lenne egy jó QB-juk.Jameis Winston bitches!HöriEzt én is akartam kérdezni, hogy a Raidersnek az hogyan jött ki, hogy Saffold jobb Veldheernél?szabaMár az első nap tankolnak 😀Chargers LT
több mint 10 éve
Baltimore now expected to re-sign OT Eugene Monroe, per sources. OTs flew off market.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
WR Kevin Ogletree re-signed with the Lions on a 1-year dealWesterVet.min-es szerződés.
több mint 10 éve
Jameis Winston bitches!Ezt én is akartam kérdezni, hogy a Raidersnek az hogyan jött ki, hogy Saffold jobb Veldheernél?szabaMár az első nap tankolnak 😀Chargers LT
több mint 10 éve
Dexter meg Titán lett. Kíváncsi leszek Wiz miként alkalmazza majd.szabaFormer Chiefs WR/KR Dexter McCluster reached agreement on a 3-yr deal with the Titans, per ESPN league sources.
Former Cardinals WR Andre Roberts reached agreement on a 4-yr, $16 million deal with the Redskins, per source.
Former Browns G Shawn Lauvao reached agreement on a 4-yr, $17M deal with the Washington Redskins, per sources
.Former Seahawks DT Clinton McDonald reached agreement on a 4-yr, $12M deal with Buccaneers, per ESPN sources.
több mint 10 éve
WR Kevin Ogletree re-signed with the Lions on a 1-year deal
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ezt én is akartam kérdezni, hogy a Raidersnek az hogyan jött ki, hogy Saffold jobb Veldheernél?szabaMár az első nap tankolnak 😀
több mint 10 éve
deyell
11 702
Ezt én is akartam kérdezni, hogy a Raidersnek az hogyan jött ki, hogy Saffold jobb Veldheernél?szabaha a játékukat nézzük, akkor szerintem nagyjából egy kategória, de Saffold jóval sérülékenyebb
choose life
több mint 10 éve
Dexter meg Titán lett. Kíváncsi leszek Wiz miként alkalmazza majd.szabanem akarok a Szaturnusz holdja lenni 😕
több mint 10 éve
szaba
10 543
Dexter meg Titán lett. Kíváncsi leszek Wiz miként alkalmazza majd.
több mint 10 éve
Former Giants TE Brandon Myers reached agreement on a 2-year, $4 million deal with Bucs, per sources.Former Texans defensive tackle Earl Mitchell is expected to land a 4-yr, $16M deal that includes $9M GTD with Dolphins.
Lesz ez még így se!