NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 091 — Lájkold a zsűrit!
CJ?K saját bevallása szerint más most is játékra kész:  profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/19/chris-johnson-says-hes-ready-to-play-right-now/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Most fejeződött be Urban szokásos heti live chat-je.
Ezt itt hagyom az utókornak: *facepalm*
"Will the Cardinals allow for ADub to sign a one game contract , if the Cardinals make the Super Bowl to allow for him to have played in the game as a Cardinal?"

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 9 éve
 twitter.com/PFF/status/689474929616642048
Löfli
Olyan nincs ami megmutatja hogy egy rosszabb meccs utáni találkozón hogy teljesített az OL?

több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 873 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 twitter.com/PFF/status/689474929616642048

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Lárry-fári spanyolul :o))
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/12514272_996374390400830_1722134012_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=5A4aGzeezzMQ7kNvwG7nBVG&_nc_oc=Adk_J_XvNO4IADiso_OsYUueXn6mhtX95yrl_WtwHZaJBj56DE6CURWL-fRG_U-9qt8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=G2Mm99WjTGJJxFeJmp-zDQ&oh=00_AflMyJ3XRXAqT-g_QtlQ2xXaG4ab9yRS1kBWLNP9Ikn-bw&oe=6950B67A
491.427 Aufrufe · 9.682 Reaktionen | You know you want to hear Larry Fitzgerald's clutch finish called in Spanish! | Arizona Cardinals
You know you want to hear Larry Fitzgerald's clutch finish called in Spanish!
több mint 9 éve
harras Arizona Cardinals 523
Cardinalis !

Mintha az egyik barátom klónja lennél, a kép alapján, csak ő szemüveges. Ja te is. Akkor elképesztő a hasonlóság 😊)
Én még a GB meccs előtt rendeltem be arizonás cuccokat, de felsőt nem találtam az én méretemben, olyat meg főleg nem amit szeretnék: a fullvöröset, amilyenben mostanában ácsingózik a team a pálya mellett (meg amilyen Arians arcszíne mostanában a meccseken, fekete-fehér tévéken szerintem összeolvadna a feje a sapkájával meg a ruházatával)
több mint 9 éve
Akkor már 3 😊silent7939
lehet jön még két haverom, szóval kábé már 5nél tartunk...
Cardinalis
foglalj nekem is egy helyet, bár egyelőre elég maybe vagyok
Löfli
Az jutott eszembe hogy szólhatnánk gabóéknak is a Panthers topicban, hátha csatlakoznának páran 😊
silent7939
szóltam, közösen szurkolva szép az élet :o))
több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Akkor már 3 😊silent7939
Cardinalis
Löfli
Az jutott eszembe hogy szólhatnánk gabóéknak is a Panthers topicban, hátha csatlakoznának páran 😊
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 873 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Akkor már 3 😊silent7939
Cardinalis

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Hatalmas grat!
Fitz elképesztő, nagyon bírom a srácot.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Hátha vkit érdekel: magyar idő szerint ma este 6-tól élő interjú a PFT-n Michael Floyddal.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Akkor már 3 😊silent7939
juteszembe, sikerült egy kis szurkolói sérülést összeszednem a szemem közé a hétvégi meccsen, kicsit összebalhéztunk az ellenfél drukkereivel…
ááá, dehogy, csak amikor Fitz bevitte az OT-TDt, olyan hirtelen rántottam le magamról a mezét, hogy megpörgessem, hogy a szemüvegem nyerge némileg megakadt és felkarcolt :o)) de ezt a helyszínen még nem vettem észre, csak amikor másnap délben felkeltem és a tükörbe néztem... volt rajta vagy háromcentis vérfolyás, namondom, bunyóra nem emlékszem, annyit nem is ittam, komoly oknyomozás útján jöttem csak rá, mi történhetett, miután a szemüvegemen is alvadékot találtam... :o))
több mint 9 éve
Akkor már 3 😊
több mint 9 éve
Jövök, de sajna csak az 1. meccsre tudok maradni 😕

Madden hates me.
több mint 9 éve
Úgyhogy vasárnap a Dezsőben!!! Mikortól van asztal? Gondolom megnézzük az "előzenekart" is 😊silent7939
9től van tíz fős asztalunk, amire már ketten vagyunk :o)) ki jönne még?
több mint 9 éve
Na bejött a kérésem 😊

Mehetünk a cicákhoz. Van mit rendbetenni addig az tuti.

Elkezdtem írni egy jó hosszú elemzést hogy hol kell javulni meg hol lesznek nagy missmatchek de kitöröltem. Szarok rá. NFC döntőt játszunk és együtt nézzük mert vettem ki szabit. Mi baj lehet? 😊 Bárhogy is legyen elégedettek lehetünk az idei szezonnal. 😊

Úgyhogy vasárnap a Dezsőben!!! Mikortól van asztal? Gondolom megnézzük az "előzenekart" is 😊
több mint 9 éve
No risk it, no biscuit.

több mint 9 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
"On offense, Arians decided to throw the ball on second down ahead of the two-minute warning, instead of running the ball and milking another 40 seconds off the clock. The pass fell incomplete, giving Aaron Rodgers enough time to tie the game with an incredible Hail Mary at the end of regulation."

"Most teams play the prevent," Arians said. "That's what Betch was going to play. I said, 'Hell no. Blitz him.' (Rodgers) made a great throw. I thought that Calais (Campbell) was held, but it still ended up being a touchdown."

Bírom ezt a hozzáállást, de azért ez az agresszív playcalling most majdnem visszaütött.
több mint 9 éve
ő is nálunk volt anno :o))
@Cardschatter: "Those asking about that guy in the blue suit rushing to celebrate with @LarryFitzgerald? It was @adrian_wilson24"
Cardinalis
Én is néztem a végén, ki lehet az a figura, de nem ismertem meg. Két future HOF player.
Naná, hogy ő gratulál elsőként 😊
több mint 9 éve
ő is nálunk volt anno :o))
@Cardschatter: "Those asking about that guy in the blue suit rushing to celebrate with @LarryFitzgerald? It was @adrian_wilson24"
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 110 — Invisible man
Asszem ő nálatok van:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Meccsre visszatérve még azért Bethellel kezdeni kéne valamit mert aki rajta volt az kis tulzással agyon verte, vhogy gatyába kéne rázni a csávót. A harmadik kísérleteknél baszott az ideg szinte mindig meg tudták csinálni ezen szintén javítani kell Rogers mindig Bethel emberét kereste, ráadásul Adams meg a meccs nagyrészében Cobb nélkül tudtak rendszeresen haladni, ez kurvára nem tetszett. A meccsvégi playt nem is értettem az mi a fasz vot, ennyit rég káromkodtam egy játéknál. Buchanon meg Jefferson király volt előbbi hogy visszatolta Kuhn-t, PP21 meg hozta a szokásosat. A szerencse is bőven mellénk állt nem panaszkodhatunk Palmer meg jövőhétre összekepja magát nem lesz ilyen szar meccse. Gratula a GB-nek is küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak. Fitz All Madden módba kapcsolt kurvára megérdemelné már a gyűrűt, kár h lassan elérkezik az ő ideje is. Szóval a védelemnek rengeteget kell javulni mert szopás lesz, nem lehet olyan játékokat engedni mint amit Lacy csinált, a futást ölni kell nincs mese sajnos az utóbbi meccseken egyre gyakoribbak az ilyen kihagyások nem jelent ez sok jót Stewart ellen ezzel kezdeni kell valamit hétfőig mert gáz lesz. Az O mégegyszer nem fog ki ilyen szar napot az tuti. Ha ezeket a balfaszkodásokat javítjuk akkor minimum jó esélyünk van a W-re.
több mint 9 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Annyira nem rossz matchup a Panthers, az elkapoinknak nagy napja lehet ha Palmer nem dedelgeti a labdat, ellenben a Newton-Olsen kapcsolattol nagyon tartok. Emellett sanszos hogy Ginn-nel sem lesz baj a motivacioval, 1-1 nagy returnt kinezek belole.
Nalam 50-50 a meccs, max 1 FG-nyi kulonbsegre szamitok.
több mint 9 éve
Hát akkor megyünk Charlotte-ba. Én örülök neki, valamiért a Hawks-ot nem akartam volna már látni ellenfélként 😊
több mint 9 éve
 twitter.com/NFLonCBS/status/688792552670113792

Imádom a csávót, hogy én mennyit könyörögtem anno, hogy őt válasszák San Diegoban McCoy helyett...

Madden hates me.