Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 7 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Eart Watfordot visszahoztuk tegnap, valamint Boone e heti játékára is van esély. Nem mondom hogy nagy improvementre számítok, de nem lesz 15+ hit Palmeren az biztos.
Kexandro
Azért sok pénzt ne tegyél rá, hogy nem lesz megint 16x megütve, de boldog lennék ha kezdene összeállni a fal.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 7 éve
abból volt 2 nagy játék, hogy Palmer bedobta az RB-nek középre, mert senki nem volt ott, mindenki a hosszút védte. na meg a végén egy lol DPI amivel lett első és 10.
petey
Meg még az elején egy lol meg nem adott sima TD. Amit ha nem egy vak zebra néz vissza, akkor OT se kellett volna...
csongi
a végéről beszélünk, de biztos Pereira a hülye hogy ő sem adta volna meg. megjegyzem nálam mindegyik adható lett volna, de nem én hordok csíkosat.
petey
Ellington meg nem adott TD-ját pont Pereira is mosndta hogy előbb volt lent a térd az endzone-on belül, mint a könyök kívül.
Részletkérdés 😊

több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
abból volt 2 nagy játék, hogy Palmer bedobta az RB-nek középre, mert senki nem volt ott, mindenki a hosszút védte. na meg a végén egy lol DPI amivel lett első és 10.
petey
Meg még az elején egy lol meg nem adott sima TD. Amit ha nem egy vak zebra néz vissza, akkor OT se kellett volna...
csongi
a végéről beszélünk, de biztos Pereira a hülye hogy ő sem adta volna meg. megjegyzem nálam mindegyik adható lett volna, de nem én hordok csíkosat.

több mint 7 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
petey
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
végül csak megtalálta a csapat a tökeit, az OT legvégén két perc alatt végigmenni és TD-t csinálni, azért az nem sámli 😊
TD L.Fitzgerald 19 yd. pass from C.Palmer (7-75, 1:52)
Fitzgerald: 'It Was A Group Effort'

Cardinalis

több mint 7 éve
Kexandro Arizona Cardinals 561 — UDFA LS
Eart Watfordot visszahoztuk tegnap, valamint Boone e heti játékára is van esély. Nem mondom hogy nagy improvementre számítok, de nem lesz 15+ hit Palmeren az biztos.
több mint 7 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 788
végül csak megtalálta a csapat a tökeit, az OT legvégén két perc alatt végigmenni és TD-t csinálni, azért az nem sámli 😊
TD L.Fitzgerald 19 yd. pass from C.Palmer (7-75, 1:52)
Fitzgerald: 'It Was A Group Effort'

THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
harras Arizona Cardinals 515
Larry ráesett a labdára, majd a fejére zuhant egy védő, megszédült, de nem lesz baja.
Golden viszont neccesebb. Hiába nincs még sack-je idén kell Ő Jones másik oldalára. Így viszont Kareem Martin mutathat valamit.

Bevallom őszintén (bár aki követ twitteren már olvashatta) amikor Hyde elkapta a 20 yardos közelében a lasztit és first downt csinált akkor kikapcsoltam a streamet mivel gondoltam úgyis kikaptunk. Aztán 3 óra alvás után arra ébredni, hogy mégis nyertünk azt nem tudtam hova tenni. 😀
Fucu
Meglep, hogy ennyi évvel a hátad mögött még képes vagy ilyenre 😊
Egy ilyen meccset végig kell nézni. Vegyük példának a tavalyi Seahawks elleni X-es meccset. Na az kimerítette az összes kabaré fogalmát.
shagi0206
Annyi hasonló meccset láttam az évek során amiket nem sikerült megfordítani (nem csak hosszabbításban, hanem negyedik negyedben), hogy beláttam kár idegeskedni. és 10 perccel többet tudtam aludni 😀
Fucu
Szerintem OT-ben az utóbbi években jók vagyunk. GB elleni PO két éve, SEA elleni alapszakaszmeccsek (tavaly OT tie és last second win) és idén is az IND után ez már a második OT meccs ahol nem kaptunk ki.
Szarabb volt látni idén a DET és DAL ellen is még a kitartó vezetésünknél is, hogy tuti ki fogunk szopni.
több mint 7 éve
Larry ráesett a labdára, majd a fejére zuhant egy védő, megszédült, de nem lesz baja.
Golden viszont neccesebb. Hiába nincs még sack-je idén kell Ő Jones másik oldalára. Így viszont Kareem Martin mutathat valamit.

Bevallom őszintén (bár aki követ twitteren már olvashatta) amikor Hyde elkapta a 20 yardos közelében a lasztit és first downt csinált akkor kikapcsoltam a streamet mivel gondoltam úgyis kikaptunk. Aztán 3 óra alvás után arra ébredni, hogy mégis nyertünk azt nem tudtam hova tenni. 😀
Fucu
Egy ilyen meccset végig kell nézni. Vegyük példának a tavalyi Seahawks elleni X-es meccset. Na az kimerítette az összes kabaré fogalmát.
shagi0206
Annyi hasonló meccset láttam az évek során amiket nem sikerült megfordítani (nem csak hosszabbításban, hanem negyedik negyedben), hogy beláttam kár idegeskedni. és 10 perccel többet tudtam aludni 😀
Fucu
Én is már voltam olyan retek álmos, hogy olyanokat mondtam, hogy "már az se érdekel, ha kikapunk, csak legyen vége", de szerencsére csak kibírtam a végéig. Mondjuk be is szartam, mikor Fitz lent maradt.
shagi0206
Ott lehet én is kiborultam volna, meg még 30 perc vergődés az ágyban, az izgalomtól.

több mint 7 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 921

Fucu
shagi0206
Fucu
Én is már voltam olyan retek álmos, hogy olyanokat mondtam, hogy "már az se érdekel, ha kikapunk, csak legyen vége", de szerencsére csak kibírtam a végéig. Mondjuk be is szartam, mikor Fitz lent maradt.
több mint 7 éve

Fucu
shagi0206

több mint 7 éve

Fucu
több mint 7 éve
Markus Golden ACL szakadás.
Még nem hivatalos, de majd egy óra múlva BA szokásos sajtótájékoztatóján megerősíti.
Ez egy ilyen szezon sajnos.

több mint 7 éve

több mint 7 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Azért ha csak egy középszar átlagot is hozna az OL, akkor szerintem itt egy 10-6/11-5-ös csapatról beszélgetnénk. Persze azért a fal majd 3/4e nem áll rendelkezésre, és ez még egy jó darabig így lesz. Így talán 6-10 és akkor még optimista vagyok. Sok lesz a foltozni való a drafton, lehet h túl sok sajnos. (OL,Qb,CB). Alex Smith hány éves? Mahomes megkapja a stafétát lehet be kéne próbálni, vagy hülyeség?
több mint 7 éve
lazars Arizona Cardinals 86
Nincs valakinek egy link-je ahol vissza tudnám nézni a meccset, ncoreon (még) nincs fent? 😕
több mint 7 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Asszem elmondhatjuk hogy ez a fal sem passzblokkban, sem futásblokkban nem hogy nem jó, de kifejezetten szar. 😊
Még szerencse hogy nem játszunk olyan csapatokkal idén akik kifejezetten nagy nyomást tudnak helyezni az irányítóra.... oh várjunk csak! Vagy mégis 😊

Már előre látom lelki szemeim előtt amikor a Jags meccsen CC minimum 6 sacket csinál Palmeren.
több mint 7 éve
Golden is kidőlt, lehet imádkozni, hogy nem szakadás, csak húzódás

twitter.com/ACLrecoveryCLUB/status/914632681073262592
Löfli
Sajnos a húzódás majdnem szakadás.... baszki.....És Larry ? A győztes TD után nem mutatott könnyedséget, hamar bement az öltözőbe.
harras
Szerencsére az annyira nem tűnt vészesnek. Eleinte voltak fájdalmai, az tisztán látszott (meg is ijedtem, mint a szar), de utána talán enyhült a fájdalom. Legalábbis nagyon remélem, hogy semmi komoly.
több mint 7 éve

Löfli
Sajnos a húzódás majdnem szakadás.... baszki.....És Larry ? A győztes TD után nem mutatott könnyedséget, hamar bement az öltözőbe.

Szerkesztette: harras
több mint 7 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 118 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 7 éve
A végével viszont nem annyira: a liga két, legalsó részében lévő csapatát tudtuk legyőzni és csak hosszabbításban és látszik hogy a tavalyi fejben összeszedetlenség még ott van most is (egy-két húzóembert leszámítva főleg a Def-ben). A sérültek visszatérése szörnyű kevés lesz önmagában ha valamit kezdeni akarunk még a szezonban.
És.... kövezzetek meg.... de nekem néha úgy tűnik mintha Arians valami nyugtatókat szedne a meccs előtt nehogy megint kórházba kerüljön. Bocs... de ez jut eszembe néha ahogy nézem őt is meg a hívásokat is...
harras
Alapvetően az emberanyag nem rossz, csak annyi kéne hogy elkapják a ritmust. Persze igazad van, az eddigiek alapján erre nincs sok esély.
Arians nekem is feltűnt, kicsit csalódás is számomra mert korábban rendesen tüzelte a csapatot, idén meg fapofa és masszív bullshitelés amikor ellenünk ítélnek... 😊
több mint 7 éve
Nem emlékszem hogy NFL-es pályafutásom alatt lett volna szerencsém ennyire sz*r és vontatott meccset látni. Nem feltétlen gond a FG háború, de a sok szabálytalanság illetve bírói hiba egyszerűen élvezhetetlenné tette számomra az egészet.
Alapvetően a falakon kívül szerintem nem nyújtottunk olyan rossz teljesítményt.
+Palmer nyomás alatt nagyon gyenge de abszolút nem rajta múlott volna ha végül bukjuk a meccset; szerintem kb. kihozta a maximumot az estéből
+a labdák arányosan el voltak osztva, és a körülményekhez képest a futók is jól be voltak vonva
+a védelem nagy játékot nem engedett (azthiszem max. 24 yard), még a hosszabbításban sem ahol látszott hogy mindenki a s*ggén veszi már a levegőt.
-pass rush kb. nulla, nagyon kellene egy jó formában lévő Nkemdiche aki elvon pár embert Goldenék elől
-a tegnapi támadófal mögött Palmer tuti hogy nem fejezi be élve ezt a szezont. Vicces hogy Boone visszatéréséért imádkozom akit 1 hónapja úgy kukáztunk elő... Lassan időszerű hogy Coopert is visszahozzuk?
-TE játék továbbra is nulla
-az első félidő végén az utolsó fél percben mi értelme volt az 5-10 yardos ill. screen játékoknak amikor a FG-tól is 40-re voltunk? Ezekből csak sérülés lesz, illetve utána úgyis térdelés volt. Palmer nem az a hail mary alkat de vesztenivaló nem volt szerintem

Egy esélyünk van ha a bye weekig kihúzzuk egy 3-4 / 4-3as mérleggel, és szépen elkezdenek visszacsorogni a sérültek novembertől, mert különben ez nagyon csúnya lesz. A Rams nagyon bekezdett, és pont azt a küzdős darálós offense-t nyomják ami nem szokott feküdni nekünk. A Hawks tegnapi meccsét nem láttam de a szezon második felére mindig beindulnak, úgyhogy akármennyire is gyengének tűnik a csoport szoros lesz a vége.
Kexandro
Az éjszakai meccs elemzéseddel nagyrészt egyetértek, főleg hogy Palmernek kevés ideje volt rendszerint még is voltak ügyes playek váltakozó célpontokkal.

A végével viszont nem annyira: a liga két, legalsó részében lévő csapatát tudtuk legyőzni és csak hosszabbításban és látszik hogy a tavalyi fejben összeszedetlenség még ott van most is (egy-két húzóembert leszámítva főleg a Def-ben). A sérültek visszatérése szörnyű kevés lesz önmagában ha valamit kezdeni akarunk még a szezonban.
És.... kövezzetek meg.... de nekem néha úgy tűnik mintha Arians valami nyugtatókat szedne a meccs előtt nehogy megint kórházba kerüljön. Bocs... de ez jut eszembe néha ahogy nézem őt is meg a hívásokat is...

több mint 7 éve
Nem emlékszem hogy NFL-es pályafutásom alatt lett volna szerencsém ennyire sz*r és vontatott meccset látni. Nem feltétlen gond a FG háború, de a sok szabálytalanság illetve bírói hiba egyszerűen élvezhetetlenné tette számomra az egészet.
Alapvetően a falakon kívül szerintem nem nyújtottunk olyan rossz teljesítményt.
+Palmer nyomás alatt nagyon gyenge de abszolút nem rajta múlott volna ha végül bukjuk a meccset; szerintem kb. kihozta a maximumot az estéből
+a labdák arányosan el voltak osztva, és a körülményekhez képest a futók is jól be voltak vonva
+a védelem nagy játékot nem engedett (azthiszem max. 24 yard), még a hosszabbításban sem ahol látszott hogy mindenki a s*ggén veszi már a levegőt.
-pass rush kb. nulla, nagyon kellene egy jó formában lévő Nkemdiche aki elvon pár embert Goldenék elől
-a tegnapi támadófal mögött Palmer tuti hogy nem fejezi be élve ezt a szezont. Vicces hogy Boone visszatéréséért imádkozom akit 1 hónapja úgy kukáztunk elő... Lassan időszerű hogy Coopert is visszahozzuk?
-TE játék továbbra is nulla
-az első félidő végén az utolsó fél percben mi értelme volt az 5-10 yardos ill. screen játékoknak amikor a FG-tól is 40-re voltunk? Ezekből csak sérülés lesz, illetve utána úgyis térdelés volt. Palmer nem az a hail mary alkat de vesztenivaló nem volt szerintem

Egy esélyünk van ha a bye weekig kihúzzuk egy 3-4 / 4-3as mérleggel, és szépen elkezdenek visszacsorogni a sérültek novembertől, mert különben ez nagyon csúnya lesz. A Rams nagyon bekezdett, és pont azt a küzdős darálós offense-t nyomják ami nem szokott feküdni nekünk. A Hawks tegnapi meccsét nem láttam de a szezon második felére mindig beindulnak, úgyhogy akármennyire is gyengének tűnik a csoport szoros lesz a vége.

Szerkesztette: Kexandro
több mint 7 éve
A védelem még így is PO vagy majdnem PO szint szerintem, de az Offense..... Palmer a legtöbbet megütött QB az idén az egész NFL-ben és szerintem tegnap éjjel legalább 6-szor sackelték...
Special team meg sose kellett nekünk mióta nézem az NFL-t ...

Tegnap
Punt return: 4-12
Kick off returns: 0-0

több mint 7 éve
Az éjjeli meccs......
Fitz az isten de remélem tényleg nem tud megsérülni se....