Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
Szerintem az utóbbi kb 10 évben csak "levezető" QB-kkal értünk el sikereket (Warner, Palmer), a többi kuka volt. Tényleg, ki volt az utolsó, 1. körben húzott irányítónk, Leinart? Na ő is ordas nagy bust lett.
több mint 7 éve
Én azért Gerappalóval vigyáznék. Égett meg néhány jónak kinéző csere QB aki a Pats-ben volt.Jogos, de egy Alex Smith kaliberű 30+ irányítót sem szeretnék akiben nincs 4 évnél több. Persze nem csak ők vannak a kalapban, de 0km-es irányítót semmiképp nem hoznék mert nem lenne kitől érdemben tanulnia, plusz mélyvíz lenne neki az tuti. Ha bebukik újabb 1 évet csesztünk el.
Nem adnék érte egy garast sem, főleg nem első kört.
silent7939
Persze ezek már a spekulációk spekulációi, Arians még vissza sem vonult 😊
több mint 7 éve
Én azért Gerappalóval vigyáznék. Égett meg néhány jónak kinéző csere QB aki a Pats-ben volt.Nem adnék érte egy garast sem, főleg nem első kört.
több mint 7 éve
Nézem a statokat, az NFC-ben a második, az egész ligában a 4. legrosszabb a pontarányunk (-44), és a második legkevesebb (8) TD-t szereztük eddig a 32 csapat közül. Bravó. Ehhez képest a 2-3-as mutató nem is rossz...
több mint 7 éve
harras
515
Szezon vegen elkoszon Fitz, Palmer es az oreg is. Lesz egy rakat helyunk a cap alatt. Remelem Garoppolot megszerezzuk.Pedig Iupatit mekkora szerzeménynek tartotta az egész szakma. Mármint akkor.
Botrany egyebkent mennyire nem tudunk OL-t igzolni. Brutalis merteku valtozas kell ott. Veldheer es Iupati paycut, vagy mehetnek, amerre latnak felolem.
Illetve az elso koros draftok valami borzalmasak evrol-evre. Valtozas kell es azt hiszem komplett stabcsere is.
Danny
Szerkesztette: harras
több mint 7 éve
Danny
1 711
Szezon vegen elkoszon Fitz, Palmer es az oreg is. Lesz egy rakat helyunk a cap alatt. Remelem Garoppolot megszerezzuk. Botrany egyebkent mennyire nem tudunk OL-t igzolni. Brutalis merteku valtozas kell ott. Veldheer es Iupati paycut, vagy mehetnek, amerre latnak felolem.
Illetve az elso koros draftok valami borzalmasak evrol-evre. Valtozas kell es azt hiszem komplett stabcsere is.
több mint 7 éve
A ST nálam is végleg megbukott, de valójában minden csapatrész, nem csak a falak.-A WR állomány átlag alatti, jövőre Fitz nélkül a béka segge alatt lesz
-A futójátékunk siralmas, DJ-al sem lennénk TOP20-ban valószínűleg
-TE játék évek óta nulla
-PP hiába elit ha a másik oldalt akkor égetik meg amikor akarják
-Pass rushunk még a 8 emberes blitzekkel is nevetséges
-Draft: Nem mondom hogy Reddick bust lesz de már tavasszal sem teljesen értettem a hype-ot, mert a méretei nem ideálisak erre a posztra. Túl sok snapet nem kapott és nyilván fog is még fejlődni, de számomra eddig nem magaslik ki a Cooper/Humphries/Nkemdiche sormintából
Egy dologban bízom, mégpedig hogy Ariansék felismerik ezzel a brigáddal felesleges nagyon teperni ebben a szezonban, inkább feltankolnak a következő edzői csapatnak. Keim maradhat.
Ha sikerülne leakasztani egy Garoppolo szintű QB-t akkor jövőre hajthatnánk a középmezőnyért, 2019-ben pedig karcosan akár PO, de ehhez koncepció kell és nem az a fásultság ami az utóbbi 1 évünket jellemzi.
több mint 7 éve
harras
515
Húuuu de nagy a csend. Mondjuk megértemMobilnetem van és 32 GB limit per hó. Eddig minden meccset láttam de most mikor megkaptam a streamet pont egy hatalmas visszahordás volt (nyilván nem a mienk, ezt a dolgot hírből sem ismerjük). Aztán még potyogtak a TD-k. Bevallom nem néztem tovább.
silent7939
több mint 7 éve
Számomra már csak egy kérdés maradt. Mikor fogjuk kibaszni a ST koordinátort meg mindenkit akinek köze van ehhez a gyalázatos teljesítményhez? Meddig kell még ezt a sok faszkodást nézni? A meccs végi "TD helyett fumble, majd abból touchback" meg már csak a koronát tette fel az egész szenvedésre.
több mint 7 éve
Sajnos nem gondolom hogy a jelenlegi fal mögött komoly pluszt jelentene a játéka pl. Ellingtonhoz képest. Majd kiderül de nálam Golden hiánya fájóbb pont. Persze ki tudja, lehet hogy Reddick majd berobban a Philly ellen 3 sackkel 😊.Ezzel eszembe juttattad, hogy az egyik ilyen fogadó oldalon volt még kb 300 forintnyi maradék zsetonom, úgyhogy most rá is raktam a csapatra. Nem lesz nagy érvágás, ha bukó a meccs 😊
Érdekes amúgy hogy a holnapi győzelmünk ~3.5szeres pénzt ér, holott a matchup elég kedvezőnek tűnik. Emellett ha Cox nem játszik majd a pass protection is javulhat, ami a gyengélkedő Eagles secondary ellen nem árt.
Nem mondom hogy esélyesek vagyunk idegenben de ez a szorzó szerintem ajándék 😊.
Btw a Tampa sem volt túl meggyőző tegnap, egy kicsit jobb fallal akár 6-0 is állhatnánk jövő hét végére ezzel a sorsolással. Najó elkalandoztam... 😕
Kexandro
több mint 7 éve
Sajnos nem gondolom hogy a jelenlegi fal mögött komoly pluszt jelentene a játéka pl. Ellingtonhoz képest. Majd kiderül de nálam Golden hiánya fájóbb pont. Persze ki tudja, lehet hogy Reddick majd berobban a Philly ellen 3 sackkel 😊.DJ31 visszatéréséről tudunk valamit? Hogy mikorra várható kb. Egyáltalán fog-e játszani még idén.Elvileg szabály szerint leghamarabb nov. 9-én játszhatna a Seahawks ellen, de reális esély állítólag a Giants elleni karácsonyi meccsre van.
shagi0206
empty taxi
Érdekes amúgy hogy a holnapi győzelmünk ~3.5szeres pénzt ér, holott a matchup elég kedvezőnek tűnik. Emellett ha Cox nem játszik majd a pass protection is javulhat, ami a gyengélkedő Eagles secondary ellen nem árt.
Nem mondom hogy esélyesek vagyunk idegenben de ez a szorzó szerintem ajándék 😊.
Btw a Tampa sem volt túl meggyőző tegnap, egy kicsit jobb fallal akár 6-0 is állhatnánk jövő hét végére ezzel a sorsolással. Najó elkalandoztam... 😕
több mint 7 éve
DJ31 visszatéréséről tudunk valamit? Hogy mikorra várható kb. Egyáltalán fog-e játszani még idén.Elvileg szabály szerint leghamarabb nov. 9-én játszhatna a Seahawks ellen, de reális esély állítólag a Giants elleni karácsonyi meccsre van.
shagi0206
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
shagi0206
10 834
DJ31 visszatéréséről tudunk valamit? Hogy mikorra várható kb. Egyáltalán fog-e játszani még idén.
több mint 7 éve
harras
515
Londonban közelről nézhetjük, Meg mivel a kapu mögött fogok ülni viszonylag alacsonyan majd látom az összes eredményes rúgásunkat...Eart Watfordot visszahoztuk tegnap, valamint Boone e heti játékára is van esély. Nem mondom hogy nagy improvementre számítok, de nem lesz 15+ hit Palmeren az biztos.Azért sok pénzt ne tegyél rá, hogy nem lesz megint 16x megütve, de boldog lennék ha kezdene összeállni a fal.
Kexandro
Fucu
több mint 7 éve
Pereira az elsőre azt mondta, hogy megadná. Vagy nem ugyanazt a meccset néztük? 😊a végéről beszélünk, de biztos Pereira a hülye hogy ő sem adta volna meg. megjegyzem nálam mindegyik adható lett volna, de nem én hordok csíkosat.abból volt 2 nagy játék, hogy Palmer bedobta az RB-nek középre, mert senki nem volt ott, mindenki a hosszút védte. na meg a végén egy lol DPI amivel lett első és 10.Meg még az elején egy lol meg nem adott sima TD. Amit ha nem egy vak zebra néz vissza, akkor OT se kellett volna...
petey
csongi
petey
Szerkesztette: csongi
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
Ellingtonnál mozgott a labda mikor leérkezett, sztem azért vették el. Shepardtól is azért vették el az Eagles ellen, az is hasonló eset volt, ugyanúgy pályáról kiesve mozdult meg a labda nála is. Szóval a sporik szerint nem fejezte be al elkapást.Eart Watfordot visszahoztuk tegnap, valamint Boone e heti játékára is van esély. Nem mondom hogy nagy improvementre számítok, de nem lesz 15+ hit Palmeren az biztos.Azért sok pénzt ne tegyél rá, hogy nem lesz megint 16x megütve, de boldog lennék ha kezdene összeállni a fal.
Kexandro
Fucu
több mint 7 éve
Eart Watfordot visszahoztuk tegnap, valamint Boone e heti játékára is van esély. Nem mondom hogy nagy improvementre számítok, de nem lesz 15+ hit Palmeren az biztos.Azért sok pénzt ne tegyél rá, hogy nem lesz megint 16x megütve, de boldog lennék ha kezdene összeállni a fal.
Kexandro
több mint 7 éve
Ellington meg nem adott TD-ját pont Pereira is mosndta hogy előbb volt lent a térd az endzone-on belül, mint a könyök kívül.a végéről beszélünk, de biztos Pereira a hülye hogy ő sem adta volna meg. megjegyzem nálam mindegyik adható lett volna, de nem én hordok csíkosat.abból volt 2 nagy játék, hogy Palmer bedobta az RB-nek középre, mert senki nem volt ott, mindenki a hosszút védte. na meg a végén egy lol DPI amivel lett első és 10.Meg még az elején egy lol meg nem adott sima TD. Amit ha nem egy vak zebra néz vissza, akkor OT se kellett volna...
petey
csongi
petey
Részletkérdés 😊
több mint 7 éve
a végéről beszélünk, de biztos Pereira a hülye hogy ő sem adta volna meg. megjegyzem nálam mindegyik adható lett volna, de nem én hordok csíkosat.abból volt 2 nagy játék, hogy Palmer bedobta az RB-nek középre, mert senki nem volt ott, mindenki a hosszút védte. na meg a végén egy lol DPI amivel lett első és 10.Meg még az elején egy lol meg nem adott sima TD. Amit ha nem egy vak zebra néz vissza, akkor OT se kellett volna...
petey
csongi
több mint 7 éve
abból volt 2 nagy játék, hogy Palmer bedobta az RB-nek középre, mert senki nem volt ott, mindenki a hosszút védte. na meg a végén egy lol DPI amivel lett első és 10.Meg még az elején egy lol meg nem adott sima TD. Amit ha nem egy vak zebra néz vissza, akkor OT se kellett volna...
petey
több mint 7 éve
végül csak megtalálta a csapat a tökeit, az OT legvégén két perc alatt végigmenni és TD-t csinálni, azért az nem sámli 😊abból volt 2 nagy játék, hogy Palmer bedobta az RB-nek középre, mert senki nem volt ott, mindenki a hosszút védte. na meg a végén egy lol DPI amivel lett első és 10.
TD L.Fitzgerald 19 yd. pass from C.Palmer (7-75, 1:52)
Fitzgerald: 'It Was A Group Effort'
Cardinalis
több mint 7 éve
Eart Watfordot visszahoztuk tegnap, valamint Boone e heti játékára is van esély. Nem mondom hogy nagy improvementre számítok, de nem lesz 15+ hit Palmeren az biztos.
több mint 7 éve
Cardinalis
5 777
végül csak megtalálta a csapat a tökeit, az OT legvégén két perc alatt végigmenni és TD-t csinálni, azért az nem sámli 😊 TD L.Fitzgerald 19 yd. pass from C.Palmer (7-75, 1:52)
Fitzgerald: 'It Was A Group Effort'
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
harras
515
Szerintem OT-ben az utóbbi években jók vagyunk. GB elleni PO két éve, SEA elleni alapszakaszmeccsek (tavaly OT tie és last second win) és idén is az IND után ez már a második OT meccs ahol nem kaptunk ki.Annyi hasonló meccset láttam az évek során amiket nem sikerült megfordítani (nem csak hosszabbításban, hanem negyedik negyedben), hogy beláttam kár idegeskedni. és 10 perccel többet tudtam aludni 😀Larry ráesett a labdára, majd a fejére zuhant egy védő, megszédült, de nem lesz baja.Meglep, hogy ennyi évvel a hátad mögött még képes vagy ilyenre 😊
Golden viszont neccesebb. Hiába nincs még sack-je idén kell Ő Jones másik oldalára. Így viszont Kareem Martin mutathat valamit.
Bevallom őszintén (bár aki követ twitteren már olvashatta) amikor Hyde elkapta a 20 yardos közelében a lasztit és first downt csinált akkor kikapcsoltam a streamet mivel gondoltam úgyis kikaptunk. Aztán 3 óra alvás után arra ébredni, hogy mégis nyertünk azt nem tudtam hova tenni. 😀
Fucu
Egy ilyen meccset végig kell nézni. Vegyük példának a tavalyi Seahawks elleni X-es meccset. Na az kimerítette az összes kabaré fogalmát.
shagi0206
Fucu
Szarabb volt látni idén a DET és DAL ellen is még a kitartó vezetésünknél is, hogy tuti ki fogunk szopni.