Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
Az első félidőben már úgy tűnt, hogy megint van egy PO esélyes csapatunk, de kiderült hogy ez csak érzéki csalódás. Persze azért a win az win, ne legyünk telhetetlenek. Én már elengedtem magamban ezt a szezont, minden W ajándék.
több mint 7 éve
harras
515
1 TD a 2. félidőben de azt is a ST (!) és a DEF hozta össze lényegében.A 3. negyedre még mondhatnánk, hogy mindegy volt csak peregjen az óra de aztán kiderült, nagyon messze vagyunk még a PO-tól.
több mint 7 éve
jól látom, egészséges az egész támadófal? Iupatit kivéve? még a végén lesz futás 😀😀
Szerkesztette: Löfli
több mint 7 éve
harras
515
Tampa Bay ellen.... mintha a feleségem menne a szeretőm ellen....
több mint 7 éve
harras
515
Keim bepörgött!Nem csodálom, iszonyú kilátástalan a játék momentán. De a ST-t nem is említette, úgy látszik az tényleg tilos, hogy jó legyen a sivatagban.
fuzovelkifele.com/2017/10/steve-keim-elokapta-a-palcat-a-csapat-pocsek-jatekat-latva/
Ka'deemCarey25
Szerkesztette: harras
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
Keim bepörgött!fuzovelkifele.com/2017/10/steve-keim-elokapta-a-palcat-a-csapat-pocsek-jatekat-latva/
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
Sziasztok! Ádám vagyok, régóta lelkes Cardinals szurkoló, de a fórumot eddig csak olvastam. Itt az ideje megtörni a csendet, jövő vasárnap én is megyek Londonba egy Bears szurkoló barátommal. A sörözésre természetesen mi is vevők vagyunk. 😊 Figyelem majd a facebook linket.Üdv, tesó!
csakapintyek
több mint 7 éve
Sziasztok! Ádám vagyok, régóta lelkes Cardinals szurkoló, de a fórumot eddig csak olvastam. Itt az ideje megtörni a csendet, jövő vasárnap én is megyek Londonba egy Bears szurkoló barátommal. A sörözésre természetesen mi is vevők vagyunk. 😊 Figyelem majd a facebook linket.
több mint 7 éve
csináltam egy ilyet. csatlakozni ér. pontos helszínt majd kitaláljuk mert tudom elég tág fogalom hogy Twickenham stadion 😊www.facebook.com/events/147038872575820/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22page%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22page_upcoming_events_card%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Ooooo bazzzzzzzMost komolyan? Mi a fasz ez az AP trade? Minek? Amikor volt jobbnak nevezhető fal akkor még bőven Ellingtonnal is jó volt a futasunk. Emoge a fal mögé hozhatnának bárkit. Az sem atlagolna többet 3y/C nél.Nézd a védelem jó és abban van Peterson, az O nem jó és abban nem volt Peterson, én értem a logikát 😊
Ha a marketingre mentünk akkor értem de jobb lett volna ha valami o line faszt kukazunk.
silent7939
empty taxi
több mint 7 éve
Bocs 😊
Adrian Peterson went from being a Saint to a Cardinal and next destination is the Pope.
dogbite
több mint 7 éve
harras
515
az milyen már hogy nem is én vettem a jegyeket, de a guglipontcom figyelmeztetett, hogy jövő héten Londonban kell lennem.....
több mint 7 éve
harras
515
Az ST-be akkor legalább öt kéne.Most komolyan? Mi a fasz ez az AP trade? Minek? Amikor volt jobbnak nevezhető fal akkor még bőven Ellingtonnal is jó volt a futasunk. Emoge a fal mögé hozhatnának bárkit. Az sem atlagolna többet 3y/C nél.Nézd a védelem jó és abban van Peterson, az O nem jó és abban nem volt Peterson, én értem a logikát 😊
Ha a marketingre mentünk akkor értem de jobb lett volna ha valami o line faszt kukazunk.
silent7939
empty taxi
több mint 7 éve
Most komolyan? Mi a fasz ez az AP trade? Minek? Amikor volt jobbnak nevezhető fal akkor még bőven Ellingtonnal is jó volt a futasunk. Emoge a fal mögé hozhatnának bárkit. Az sem atlagolna többet 3y/C nél.Nézd a védelem jó és abban van Peterson, az O nem jó és abban nem volt Peterson, én értem a logikát 😊
silent7939
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
van új LS-ünk is Justin Drescher személyében, aki korábban a Saintsnél volt.Ez egy ilyen szentes nap.
több mint 7 éve
twitter.com/Fucu23/status/917794232353611776
több mint 7 éve
az NFC West legyen mostantól NFC WTFegyre mókásabb ez a csoport 😊
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 7 éve
Most komolyan? Mi a fasz ez az AP trade? Minek? Amikor volt jobbnak nevezhető fal akkor még bőven Ellingtonnal is jó volt a futasunk. Emoge a fal mögé hozhatnának bárkit. Az sem atlagolna többet 3y/C nél.Ha a marketingre mentünk akkor értem de jobb lett volna ha valami o line faszt kukazunk.
több mint 7 éve
Bocs 😊Adrian Peterson went from being a Saint to a Cardinal and next destination is the Pope.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 7 éve
Hoppáka, Adrian Peterson jött rontani a yard/carry átlagunkat!! 😀 Sokat nem várok tőle, de az tény, hogy itt több szerepet fog kapni, mint a SaintsnélReméljük minimum Larry kedvét feldobja, ha már szeretett volna vele egy csapatban játszani. 😊
Löfli
több mint 7 éve
Hoppáka, Adrian Peterson jött rontani a yard/carry átlagunkat!! 😀 Sokat nem várok tőle, de az tény, hogy itt több szerepet fog kapni, mint a Saintsnél