Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 7 éve
harras Arizona Cardinals 515
jó, hát a 09-ers ellen nem nagy dicsőség nyerni, csütörtökön viszont szarrá vernek minket szerintem 😀
Löfli
Azért a Hawks sem szárnyal mostanság, tegnap is kikaptak, ha jól láttam az utolsó negyedig csak egy safetyt tudtak összehozni.
Meg ugye otthon játszunk, talán van némi esélyünk még Stantonnal is 😊
De a következő meccsek tényleg durvák lesznek, a Jags meg a Rams szarrá ver minket, talán a Watson nélküli Texans meg a Titans fogható. De ott sem mi vagyunk a favoritok. Szóval 5 meccs múlva örüljünk, ha 6-7-tel állunk és nem 4-9-cel.
csongi
Eddig még közepesen teljesítő csapatot sem sikerült legyőznünk, tényleg poén ez a 4-4-es mérleg (-62-es pontaránnyal LOL). De ha innen felfele lenne bánja a fene. Csak hát....vagy AP fut előre vagy Stanton hátra nagyjából ezt láttuk tegnap a néhány szokásos Fitz megoldáson kívül az O-től.
D-ben ez a Jones-Dansby páros nagyon ütős, de hátul.... a 25-ösünk (megnéztem Williams) egymás után: egyszer látványosan rossz irányba szaladt és röhögve elkapta a SF WR-je a labdát, rögtön utána még rosszabba, nekifutott a társnak, az ellenfél még jobban üresen behúzta.

De mondjuk a SEA tavaly egyszer sem tudott megverni minket, igaz mindkét csapat rúgót váltott azóta. Úgy tűnik ők jártak rosszabbul....

Szerkesztette: harras
több mint 7 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
jó, hát a 09-ers ellen nem nagy dicsőség nyerni, csütörtökön viszont szarrá vernek minket szerintem 😀
Löfli
Azért a Hawks sem szárnyal mostanság, tegnap is kikaptak, ha jól láttam az utolsó negyedig csak egy safetyt tudtak összehozni.
Meg ugye otthon játszunk, talán van némi esélyünk még Stantonnal is 😊
De a következő meccsek tényleg durvák lesznek, a Jags meg a Rams szarrá ver minket, talán a Watson nélküli Texans meg a Titans fogható. De ott sem mi vagyunk a favoritok. Szóval 5 meccs múlva örüljünk, ha 6-7-tel állunk és nem 4-9-cel.
több mint 7 éve
Löfli
Ja, a W-k: 2x vertük SF-et, Indy, TBB, nem épp a legerősebb csapatok és 2x is csak OT-ban, Viszont Stantonnak jól jött hogy 2 hét felkészülés után most SF ellen kellett beleszoknia, egyelőre vannak nagyobb gondok is mint ő, szerintem jók voltak a megoldásai. Bár néha a hideg rázott mikor 15 yardokat futott visszafele a labdával, ez más csapat ellen lehet nem lesz jó.
Ami viszont frusztrál hogy nagyon egysíkúan AP-ra építünk, átlátszó az egész. Szerintem a 159 yardjának 80 %-a az első félidőben jött össze ugyanannyi futásból. És a végén már azt hittem meg is sérül mint DJ. Tényleg, DJ mikor tér vissza ? Lehet hogy ebben a szezonban már tényleg nem ?

Szerkesztette: harras
több mint 7 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 118 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 7 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 788
hoztuk a kötelezőt jeeee!!! 😊

THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Most vasárnap majd Stanton Garoppóló ellen, két hete még úgy volt hogy Palmer Hoyer ellen....
harras
Beathard lesz a kezdő, Gerappa max 2-3 hét múlva fog kezdeni
Löfli
Hát.... majd kiderül 😊)))
több mint 7 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 118 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Most vasárnap majd Stanton Garoppóló ellen, két hete még úgy volt hogy Palmer Hoyer ellen....
harras
Beathard lesz a kezdő, Gerappa max 2-3 hét múlva fog kezdeni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 7 éve
Garoppolot én is szerettem volna, ráadásul szerintem tökéletes fit a csapatunkba. A drafton hiába áldozunk akár 1. kört is egy újoncra, semmi garancia hogy akár csak hasonló szintet fog hozni, ráadásul több idő is kell neki.
A jövő évi classt abszolút nem ismerve szerintem reális opcióként marad Alex Smith "olcsón", és 1. körben WR/CB. Emellett felszabadul némi pénz amiből fejleszthetjük a falat.

Amúgy Arians múltkori visszavonulós tweetjében csak erről a szezonról tett említést ha jól emlékszem, szóval a háttérben biztos megy már a keresgélés. Remélem.
Kexandro
Cousinsban bíztam idén is , tavaly is, de állítólag jól el van évi 25 millás ft-gal.😀
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Nem tudom miért nem próbáltuk meg mi elhozni Garoppolót, van egy rakás pickünk.
Ka'deemCarey25
Nem férne be a sapka alá nálunk
lazars
Most így nem tudom hirtelen milyen szerződése van csak azt h utolsó évében van. Azt sem tudom h top kategóriás pénzt akar-e. A 49ers tele van pénzzel azt tudom, meg tudják fizetni lazán ha jól játszik majd.
több mint 7 éve
lazars Arizona Cardinals 86
Ka'deemCarey25
Nem férne be a sapka alá nálunk
több mint 7 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 960 — Defender
Garoppolot én is szerettem volna, ráadásul szerintem tökéletes fit a csapatunkba. A drafton hiába áldozunk akár 1. kört is egy újoncra, semmi garancia hogy akár csak hasonló szintet fog hozni, ráadásul több idő is kell neki.
A jövő évi classt abszolút nem ismerve szerintem reális opcióként marad Alex Smith "olcsón", és 1. körben WR/CB. Emellett felszabadul némi pénz amiből fejleszthetjük a falat.

Amúgy Arians múltkori visszavonulós tweetjében csak erről a szezonról tett említést ha jól emlékszem, szóval a háttérben biztos megy már a keresgélés. Remélem.
Kexandro
Az biztos h Jimmy készebb mint bármelyik Qb amelyik elkel a drafton, kicsit felgyorsította ezzel a lépéssel a rebuildet a 49ers.
Ka'deemCarey25
Azt se felejtsük el, hogy rengeteg példa van az ellenkezőjére is. Magyarul aki jól mutat a New Englandban, nem biztos, hogy jó lesz másutt is, van rá példa elég.
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Ka'deemCarey25
Gyanítom Arians bizonytalan jövője miatt, Keim nem akart úgy QB-t hozni h nem tudja h belefér-e a 2018-as edző elképzeléseibe.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve

Kexandro
Az biztos h Jimmy készebb mint bármelyik Qb amelyik elkel a drafton, kicsit felgyorsította ezzel a lépéssel a rebuildet a 49ers.
több mint 7 éve
Kexandro Arizona Cardinals 561 — UDFA LS

több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
Rohadt irigy vagyok az 9ersre, siman lehet franchise QB. Stantonnal meg nem is kerdes, hogy jobb-e
Danny
Én is, viszont a csoport utolsó helye így még kérdőjeles. Bár nekik asszem van két 1. körös pickjük.
több mint 7 éve
Danny Arizona Cardinals 1 717
Ka'deemCarey25
Rohadt irigy vagyok az 9ersre, siman lehet franchise QB. Stantonnal meg nem is kerdes, hogy jobb-e

Szerkesztette: Danny
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Már aki ott volt a fotózáson ugye 😊csongi
van egy sejtésem, hogy ez Csongi szerzeménye 😉
"Sajnos, saját hibámból kifolyólag lemaradtunk a magyar Cardinals-fanok összejöveteléről – volt ilyen! -, pedig lett volna miről beszélgetnünk, annyi szent."
 24.hu/sport/2017/10/29/a-sokszinu-europa-nyer-amikor-amerika-eljon-londonba/

THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Bagó Péter Arizona Cardinals 2
a magyar különítmény 😉

Cardinalis
Már aki ott volt a fotózáson ugye 😊
csongi
A lányt mivel zsaroltátok? 😊 😊
TGA
Önként jött el, hogy így is ünnepeljük meg a szülinapját, csak Fitzéknek nem szóltunk, hogy legalább egy 6pontost adhatnának ajándékba... 😀 De ettől függetlenül az élmény, hogy élőben láthattuk őket felbecsülhetetlen volt!!
több mint 7 éve
Hol kaptatok Cardsos poharat??? Több helyen is vettem piát, de mindenhol csak sima NFL-est kaptam 😕
csongi
mi az alsó karéj L21-es szektorában ültünk és közvetlenül mellettünk, az L22 szektor kijáratánál volt két piáspult, ott ebben adták a söröket, a pohár +1 font volt, de elég volt csak egyszer megvenni, ha elromlott, akkor be lehetett cserélni egy kijavított pohárra 😉 de mi azért többet is vettünk belőle 😊

THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Palmer IR, max az utolsó két meccsre jöhet vissza
Löfli
Arra még minek. Még a végén a drafthelyunket is elkurja 😁
silent7939
Ha esetleg ő tényleg visszavonul akkor hadd ünnepeljék, elvileg már úgy se leszünk PO közelben.
több mint 7 éve
és nem kell csalódnom..ahol látszik a képen a kezed ott sör van benne! 😊
sajnálom hogy így sikerült de azért nem bántátok meg gondolom!
| (de szép is volt tavaly amikor ott voltunk mi is..) |
yooker
úúúgy bizony 😊 a stadionban meg ilyenekből poharazgattunk 😉
dehogy bántuk meg, hiszen szurkolóként megtettünk mindent, ittunk rendesssen 😉

Cardinalis
Hol kaptatok Cardsos poharat??? Több helyen is vettem piát, de mindenhol csak sima NFL-est kaptam 😕
csongi
haza is hoztam,,,, de ugyanannak a pohárnak két oldalán a két logo
több mint 7 éve
Löfli
Vissza kéne hozni Logan Thomast, hogy legalább jól szórakozzunk a hátralévő meccseken. Amúgy tényleg ez lehetne az a pont, ahol be lehetne dobni egy fiatalt, hátha kinövi magát, csak ugye nem draftoltunk egyet se, mert hogy Ariansnak már minek. Jöhet újra a Skeltonok, Lindlyk időszaka, előtte egy kis Gabbert-Stanton showal felvezetve, csak hogy tudjuk mire számítsunk.
andree
Arians kiposztolta, ő nem tud róla hogy nyugdíjba akar menni.
több mint 7 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Löfli
Arra még minek. Még a végén a drafthelyunket is elkurja 😁