Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
Fitz azért szokás szerint fickándozni fog ellenünk aztán hogy ez mire elég, kiderül. Fogjátok a futójátékot s passzra kényszerülünk, nyerhettek.
több mint 7 éve
Durva, hogy a liga két leggyengébb csapatát csak hosszabbításban tudtuk megverni 😊Jövő héten Phillyben általában szarok vagyunk, ők meg jók, utána Tampa itthon, szerencsére Winston szar idegenben, aztán Rams Londonban... Meglepne, ha pozitív mérleggel mennénk bye weekre
több mint 7 éve
ezt most biztosra mondom, hogy DJ nem lesz a pályán novemberbenSzomorú, de jelenleg már jobb a Jags, mint mi.Azért nem lepődj meg, ha netán majd legyőztök minket november végén, már DJ-vel valószínűleg a soraitokban.
shagi0206
iktriad
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Meglepődni nem lepődnék meg, csak jelenleg (szerintem) nincs realitása annak, hogy a Jags ellen tudnánk nyerni. Ami engem idén meglephet, ha ott lesz a csapat a PO-ban. De attól tartok ezen nem kell majd meglepődni.Szomorú, de jelenleg már jobb a Jags, mint mi.Azért nem lepődj meg, ha netán majd legyőztök minket november végén, már DJ-vel valószínűleg a soraitokban.
shagi0206
iktriad
több mint 7 éve
Szomorú, de jelenleg már jobb a Jags, mint mi.Azért nem lepődj meg, ha netán majd legyőztök minket november végén, már DJ-vel valószínűleg a soraitokban.
shagi0206
több mint 7 éve
Kurva vicces lesz a Will Holden-John Wetzel OL bal oldal 😊Még az is lehet, amivel Goodwin viccelődött, hogy Ő is beáll játszani 😀
AZért Londonra kapják össze magukat, ha már ennyien kimegyünk miattuk 😊
több mint 7 éve
Bakker mi meg most megyünk Londonba. Lehet, hogy jó kis zakó lesz a Rams ellen...
több mint 7 éve
ez a vég kezdete. Boone két hétre kidőlt, Iupati IR, Humphries meg erősen kérdéses, szép lesz... és persze Kemdícse sem játszik a védőknélNa tenyleg ez az a pont amikor el kell engedni a szezont es ramenni a TOP3 draft cetlire. Ha Palmer holnap nem gyujt be 8-10 sacket akkor soha...
Löfli
több mint 7 éve
ez a vég kezdete. Boone két hétre kidőlt, Iupati IR, Humphries meg erősen kérdéses, szép lesz... és persze Kemdícse sem játszik a védőknél
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Szerintem csak szimplán kezd összeállni a csapat. Néztem a londoni meccset is, és el voltam képedve, valahogy nem azt vártam, amit láttam. Flacco mutatta azt, amit Bortlestől vártam. A Ravens védelme valahogy nem volt olyan, mint ahogy én azt a szezon előtt előzetesen vártam. Addig 2 lufi csapat ellen kellett játszaniuk, így nem alapoztam arra, hogy azokat az offenseket szétszedték, de hogy pont egy Jags offense vezette Bortles fogja szétpasszolni Őket? Na arra pont nem számítottam.A Jagset nem kell idén félvállról vennie senkinek. Az offense nem egy acélos része a csapatnak, a defense annál inkább. Pass rush igencsak jó, LB sor is több, mint átlagos, és ott van egy brutális CB duó is. Szomorú, de jelenleg már jobb a Jags, mint mi. A mi offenseünk kb DJ-ből áll. A D pedig közel sem olyan, mint mondjuk 2 éve.A Jags fő baja szerintem az volt eddig ami a mienk az elvesztett NFC döntő óta. Mentálisan nem voltak összeszedve. Ott eddig valami történt ami pozitív.
shagi0206
harras
több mint 7 éve
harras
515
A Jagset nem kell idén félvállról vennie senkinek. Az offense nem egy acélos része a csapatnak, a defense annál inkább. Pass rush igencsak jó, LB sor is több, mint átlagos, és ott van egy brutális CB duó is. Szomorú, de jelenleg már jobb a Jags, mint mi. A mi offenseünk kb DJ-ből áll. A D pedig közel sem olyan, mint mondjuk 2 éve.A Jags fő baja szerintem az volt eddig ami a mienk az elvesztett NFC döntő óta. Mentálisan nem voltak összeszedve. Ott eddig valami történt ami pozitív.
shagi0206
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
A Jagset nem kell idén félvállról vennie senkinek. Az offense nem egy acélos része a csapatnak, a defense annál inkább. Pass rush igencsak jó, LB sor is több, mint átlagos, és ott van egy brutális CB duó is. Szomorú, de jelenleg már jobb a Jags, mint mi. A mi offenseünk kb DJ-ből áll. A D pedig közel sem olyan, mint mondjuk 2 éve.
több mint 7 éve
Nem azért lépett le mert sejtette hogy nem leszünk annyira jók. 31 (vagy 30) éves és az utolsó nagy szerződést kaphatja meg. Ő 15-öt akart és volt olyan csapat amelyik ezt megadta neki. Ennyi.Hát ja.... sőt lassan mindenki van annyira contender mint mi.... lehet Campbell tudta előre... bár ha jól néztem Fucu videóját a Denver helyett is ment Jacksonville-be.Az a vicc, hogy idén a Jags is látszik annyira contendernek mint mi, elég jól kezdtek 😊Ha még nem láttátok ezt érdemes megnézniŐszintén kívánom hogy legyen szerencséje vele a Jacksonville-nek. Ő meg a pénzt választotta contender csapatok helyett ez meg az ő dolga.
Campbell a free agency előtt.
www.youtube.com/watch?v=aaTKdWt_Iv0
Keimék mindig előre kitalálnak egy összeget amiért az adott játékost hajlandóak megtartani.
Campbellnél ez az évi 9 millió volt. A Jaguars megadta neki a 15millió/évet.
Fucu
Én 9 millát sem adtam volna neki amúgy....
Az meg hogy ő vagy Chandler Jones kapjon 15M/év az egyértelmű.
harras
csongi
harras
Az hogy Denver helyett Javksonville: Állami adó Floridában 0%
Üzlet (és potenciál, ami évek óta megvan a Jaguarsban).
több mint 7 éve
harras
515
Hát ja.... sőt lassan mindenki van annyira contender mint mi.... lehet Campbell tudta előre... bár ha jól néztem Fucu videóját a Denver helyett is ment Jacksonville-be.Az a vicc, hogy idén a Jags is látszik annyira contendernek mint mi, elég jól kezdtek 😊Ha még nem láttátok ezt érdemes megnézniŐszintén kívánom hogy legyen szerencséje vele a Jacksonville-nek. Ő meg a pénzt választotta contender csapatok helyett ez meg az ő dolga.
Keimék mindig előre kitalálnak egy összeget amiért az adott játékost hajlandóak megtartani.
Fucu
harras
csongi
több mint 7 éve
Az a vicc, hogy idén a Jags is látszik annyira contendernek mint mi, elég jól kezdtek 😊Ha még nem láttátok ezt érdemes megnézniŐszintén kívánom hogy legyen szerencséje vele a Jacksonville-nek. Ő meg a pénzt választotta contender csapatok helyett ez meg az ő dolga.
Fucu
harras
több mint 7 éve
harras
515
Ha még nem láttátok ezt érdemes megnézniŐszintén kívánom hogy legyen szerencséje vele a Jacksonville-nek. Ő meg a pénzt választotta contender csapatok helyett ez meg az ő dolga.
Fucu
Szerkesztette: harras
több mint 7 éve
Spory
118
Ha még nem láttátok ezt érdemes megnézniKöszi a videót Fucu, tényleg érdemes volt. Nagyon sajnálom, hogy CC távozott, de 9 millával nem voltunk versenyben. 😕
Fucu
több mint 7 éve
emberke22
571
Köszi, gondoltam rá én is 😊 nem látszanak a fontos részek 😊Nem vágom mi az a PM, de ha a vonalkódot is felraktad az nem annyira bölcs dolog, tudomásom szerint baj lehet belőle mikor bemennél a meccsre.Én is megyek, de a sört nem ígérem, rokonokkal leszek, meg nem is Londonban lesz a szállás.Löfli is jön. 😊Én is ott leszek, összefuthatunk egy sörre 😊Kexandrosimán 😊
tehát eddig: Fucu, Harras, Csongi, Cardinalis, Kexandro
Cardinalis
Majd meghirdetem a FB oldalon is.
Fucu
OFF TOPIC: kár, hogy ide nem tudok képet feltölteni, de képzeljétek kitettem instagramra a londoni meccs jegyeket, jól behashtageltem őket és xavier williams (DT) likeolta, most megy neki a PM 😀
emberke22
Meg én az utazásaimat a hazaérkezésem UTÁN szoktam feltenni. Amíg családom volt azért, mióta egyedül élek azért... Ne érts félre nem bántás, csak öreg bölcsesség, bocsánat ha kioktatásnak veszed.
harras
Szerkesztette: emberke22
több mint 7 éve
Ha még nem láttátok ezt érdemes megnézniCampbell a free agency előtt.
több mint 7 éve
harras
515
Keim szerintem kurva jó GM, de ez a húzása egészen érthetetlen. Ennyi pénzt kiadni egy közepes TE-ért... Nem értek hozzá, a számokat se látom most át, de ennyiért nem lett volna praktikusabb pl Campbellt megtartani. Amúgy se volt eddig TE játék, most sincs nagyon, minek erőltetni ezt?Szerintem elég egyértelmű, hogy Campbell vagy Gresham ért többet, de akkor olyan csapdásan magyarázták Campbell és a többiek elengedését hogy Chandler Jones-t muszáj volt megtartani (Chandler Jones signed a 5 year, $82,500,000 contract with the Arizona Cardinals, including a $15,000,000 signing bonus, $51,000,000 guaranteed, and an average annual salary of $16,500,000. In 2017, Jones will earn a base salary of $7,000,000 and a signing bonus of $15,000,000, while carrying a cap hit of $10,000,000 and a dead cap value of $31,000,000.).
csongi
Ez igaz, de ennyire egyszerű lett volna a képlet ha megnézzük Gresham szerződését ?
Sőt, miután az AZ fészbukjára büszkén kitették hogy Palmer a 3. az NFL-ben yardok tekintetében már jött azért szurkolói kritika is az éljenések mellett: 24 milliót foglal a sapka alatt, ehhez képest sokra megyünk pusztán ezzel a statisztikával ha nincs O-line és elment a fele védelem. Mondjuk szerintem qb nélkül nem lenne már értelme min agyalni, hogy mennyi mindent nem értünk az utóbbi egy évben....(mondjuk Jones-t alaposan megkínálták, de melózik is rendesen...de atyám, mennyiért...)
Szerkesztette: harras
több mint 7 éve
Keim szerintem kurva jó GM, de ez a húzása egészen érthetetlen. Ennyi pénzt kiadni egy közepes TE-ért... Nem értek hozzá, a számokat se látom most át, de ennyiért nem lett volna praktikusabb pl Campbellt megtartani. Amúgy se volt eddig TE játék, most sincs nagyon, minek erőltetni ezt?Niklas miért van még rosteren? Erre sem tudja senki megadni a választ.
csongi
több mint 7 éve
Keim szerintem kurva jó GM, de ez a húzása egészen érthetetlen. Ennyi pénzt kiadni egy közepes TE-ért... Nem értek hozzá, a számokat se látom most át, de ennyiért nem lett volna praktikusabb pl Campbellt megtartani. Amúgy se volt eddig TE játék, most sincs nagyon, minek erőltetni ezt?
több mint 7 éve
harras
515
Így is 13M halott pénz 😕.Arians tegnap azt mondta, hogy a támadófal miatt kaptunk ki. A leggyengébb láncszemnek tartott Veldheer mind a 222 snapen ott volt az idei szezonban. Ahogy Shipley is Boehm is. Wetzel 214, tehát szinte az össze snapnél fenn volt ő is. Iupati is ott lenne a 222-nél ha nem lenne sérült. Ez alapján szilárd magabiztos O-line-unk van.Gresham leigazolása (ezekkel a paraméterekkel) szerintem az idei holtszezon egyik legnagyobb kérdőjele ligaszinten; nem lepődnék meg ha vele kezdenék majd a takarítást a holtszezonban.
Persze ha mégsem akkor a fizetés alapján van egy kiváló TE-nk erősítésnek. Gresham (196cm, 118kg) viszont csak 110 snap-en volt fenn a pályán, azaz pont a felén. Elég jó a fizetése akár elkapásra, snapre, yardra, TD-re bontjuk le.
"Jermaine Gresham signed a 4 year, $28,000,000 contract with the Arizona Cardinals, including a $7,000,000 signing bonus, $16,500,000 guaranteed, and an average annual salary of $7,000,000. In 2017, Gresham will earn a base salary of $2,000,000 and a signing bonus of $7,000,000, while carrying a cap hit of $3,750,000 and a dead cap value of $13,000,000."
Nem értek a játékhoz csak szemezgetem a statisztikákat, a tegnapi ST elemezgetés után (tartjuk a 31. helyet majdnem mindenben) gondoltam keresek valami vidítót.
harras
Kexandro
több mint 7 éve
Arians tegnap azt mondta, hogy a támadófal miatt kaptunk ki. A leggyengébb láncszemnek tartott Veldheer mind a 222 snapen ott volt az idei szezonban. Ahogy Shipley is Boehm is. Wetzel 214, tehát szinte az össze snapnél fenn volt ő is. Iupati is ott lenne a 222-nél ha nem lenne sérült. Ez alapján szilárd magabiztos O-line-unk van.Attól még hogy pályán vannak, nem jelenti azt, hogy jók 😊 Veldheert akkor nem verte meg Lawrence, amikor nem akarta, Shipley is elég gyász volt. A "legszebb" az egészben, hogy a hat sackből szerintem 4 vagy 5 tuti blitz nélkül jött, tehát 3 vagy 4 emberes rush-al...
Persze ha mégsem akkor a fizetés alapján van egy kiváló TE-nk erősítésnek. Gresham (196cm, 118kg) viszont csak 110 snap-en volt fenn a pályán, azaz pont a felén. Elég jó a fizetése akár elkapásra, snapre, yardra, TD-re bontjuk le.
"Jermaine Gresham signed a 4 year, $28,000,000 contract with the Arizona Cardinals, including a $7,000,000 signing bonus, $16,500,000 guaranteed, and an average annual salary of $7,000,000. In 2017, Gresham will earn a base salary of $2,000,000 and a signing bonus of $7,000,000, while carrying a cap hit of $3,750,000 and a dead cap value of $13,000,000."
Nem értek a játékhoz csak szemezgetem a statisztikákat, a tegnapi ST elemezgetés után (tartjuk a 31. helyet majdnem mindenben) gondoltam keresek valami vidítót.
harras