Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
Nem csak az a gond hogy szar a fal mert nem lehet minden csapatrész elit, de salary alapján a TOP5 és 6 játékosunk itt játszik...Sajnos kezd beigazolódni amit a szezon elején is írtam hogy mintha nem lenne meg most a tűz a csapatban; a tavalyi sikertelen szezon után az idősödő játékosok még felveszik a nagy lóvét, Arians "levezet" aztán hello. Ezt részben igazolja Matyi flegmasága ami nagyon necces volt...
Jövőre én is a Garoppolo/Alex Smith vonalra számítok, ami akár még jól is elsülhetne, de annyira nem lesz körülöttük senki hogy félelmetes. A meccs után egyébként legjobban Fitzet sajnáltam megint; egyszerűen borzasztó volt látni ahogy szomorkodik az oldalvonal mellett.
Még a special teamet emelném ki ami évek óta nulla. Nem néztem statisztikát de szerintem TOP5-ben vagyunk missed FG-ok tekintetében, illetve az ellenfelek következetesen jobb mezőnypozíciókból kezdenek. Annak az idejét sem tudom mikor csináltak utoljára TD-t vagy blokkoltak akármit.
több mint 7 éve
Engedjük el ezt a szezont. 6 sack? Ez most komoly? Ilyen fal mögött egy Palmerrel esélytelenek vagyunk. Az ember annyira mobilis mint a szabadságszobor. Ne rontsuk el a draftot ha már úgyis látszik hogy mi az amire szükségünk van az elkövetkezendő években. A Niners D csúnyán szét fogja szedni az O line-t a következő fordulóban.
Szerkesztette: silent7939
több mint 7 éve
emberke22
571
Összefoglalom ide is a gondolataimat:- 2. félidő tipikus, megint szét lett elemezve a defense és nyeltük a pontokat. Ez már tavaly is így volt. És Bettcher nem tud újat előhúzni. Olyan Mike Smithes atlantás feelingem van :/
- Arians hívásai sem ülnek úgy mint anno, nagyon sokszor olyan érzésem van, hogy az egyszerűbb jobb lenne sok kulcsszituban. Sztem az öregnek ez lesz az utcsó szezonja.
- Jövőre teljes offense rebuilding lesz. Hoznak sztem egy új offense beállítottságú HC-t. Falből megy Veldheer és Iupati (cut). Palmer és Larry visszavonul. DJ-n meg a világ szeme (bár féltem, hogy bírja majd az egészsége, de ha okosan menedzselik akkor reménykedek, de ez a mostani sérülése Ariansék f@szsága is)
- a meccs vége megint kilátástalan, 6-10-es szezonunk lesz (jobb esetben) 😀
- zárójelben, nagyon örülök, hogy most megyek Londonba Cards meccsre, kíváncsi vagyok, hogy mennyire picsáz el minket a Rams 😀
- zárójel 2: kiváncsi vagyok arra is továbbá, hogy Garoppolora vagy Alex Smithre lövünk a FA piacon vagy mi lesz itt QB fronton (mert új rezsim új QB, bár ez a meccs most nem Palmeren ment el)
Szerkesztette: emberke22
több mint 7 éve
harras
515
Kezd fájni ez a meccs...
több mint 7 éve
harras
515
Kezdek aggódni hogy a sport2 ismét darabosan adja a meccseket. Lehet kellene majd stream.
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
Vagány az Cardinals zászló a házatokon. Tetszik.👍Alap hogy bár semmit nem aludtam a hétvégén (az én koromban ez már veszélyes...) én is kivettem a szabit holnapra. AC Hungary: "Támadó oldalról továbbra is hiányzik majd John Brown és D.J Humphries valamint valószínűleg Mike Iupati sem játszik.".Nagyon kíváncsi vagyok hogy ez az őrült hét miben fog megnyilvánulni a meccsünkön.Elcseréltem a szolgálatomat, hogy meg tudjam nézni a "fenomenális" Faragó Ricsi kommentálásában a meccset, (aztán lehet Maka lesz) úgyhogy ne okozzanak csalódást.😀 A múlt heti is kínszenvedés volt a W ellenére, de azért a Broncos megmutatta hogy lehet ez ellen a Boys D ellen haladni akár egész könnyedén. Ha Siemian megcsinálta, (jó mondjuk volt egy jól működő futójátéka) akkor Palmernek is meg kéne. D-t én sem féltem, főleg a visszatérőkkel nem.
A támadóktól visszafogott javulást várok múlt héthez képest, már csak a visszatérők illetve a hazai pálya miatt is. A D#-t nem féltem; hacsak nem lesznek a pályán 40-45 perceket szerintem 20 pont alatt tudják tartani ezt a Cowboyst...
Najó, igazából a két csapat eddigi meccsei alapján abszolút lövésem sincs mi lesz itt ma este... 😀
GO CARDS!!
Kexandro
Ka'deemCarey25
harras
több mint 7 éve
harras
515
Alap hogy bár semmit nem aludtam a hétvégén (az én koromban ez már veszélyes...) én is kivettem a szabit holnapra. AC Hungary: "Támadó oldalról továbbra is hiányzik majd John Brown és D.J Humphries valamint valószínűleg Mike Iupati sem játszik.".Nagyon kíváncsi vagyok hogy ez az őrült hét miben fog megnyilvánulni a meccsünkön.Elcseréltem a szolgálatomat, hogy meg tudjam nézni a "fenomenális" Faragó Ricsi kommentálásában a meccset, (aztán lehet Maka lesz) úgyhogy ne okozzanak csalódást.😀 A múlt heti is kínszenvedés volt a W ellenére, de azért a Broncos megmutatta hogy lehet ez ellen a Boys D ellen haladni akár egész könnyedén. Ha Siemian megcsinálta, (jó mondjuk volt egy jól működő futójátéka) akkor Palmernek is meg kéne. D-t én sem féltem, főleg a visszatérőkkel nem.
A támadóktól visszafogott javulást várok múlt héthez képest, már csak a visszatérők illetve a hazai pálya miatt is. A D#-t nem féltem; hacsak nem lesznek a pályán 40-45 perceket szerintem 20 pont alatt tudják tartani ezt a Cowboyst...
Najó, igazából a két csapat eddigi meccsei alapján abszolút lövésem sincs mi lesz itt ma este... 😀
GO CARDS!!
Kexandro
Ka'deemCarey25
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
Nagyon kíváncsi vagyok hogy ez az őrült hét miben fog megnyilvánulni a meccsünkön.Elcseréltem a szolgálatomat, hogy meg tudjam nézni a "fenomenális" Faragó Ricsi kommentálásában a meccset, (aztán lehet Maka lesz) úgyhogy ne okozzanak csalódást.😀 A múlt heti is kínszenvedés volt a W ellenére, de azért a Broncos megmutatta hogy lehet ez ellen a Boys D ellen haladni akár egész könnyedén. Ha Siemian megcsinálta, (jó mondjuk volt egy jól működő futójátéka) akkor Palmernek is meg kéne. D-t én sem féltem, főleg a visszatérőkkel nem.
GO CARDS!!
Kexandro
több mint 7 éve
Nagyon kíváncsi vagyok hogy ez az őrült hét miben fog megnyilvánulni a meccsünkön.A támadóktól visszafogott javulást várok múlt héthez képest, már csak a visszatérők illetve a hazai pálya miatt is. A D#-t nem féltem; hacsak nem lesznek a pályán 40-45 perceket szerintem 20 pont alatt tudják tartani ezt a Cowboyst...
GO CARDS!!
több mint 7 éve
Csoportellenfeleink egymás ellen: szerintem súlyosabb csapat ellen egyik se tudta volna töredékét se nyújtani annak mint amit péntek hajnalban. Arról fogalmam sincs, hogy mi súlyosabb csapat vagyunk-e, a Coltsot alig bírtuk verni.....😀.nézd már meg ki ellen nyomtuk az első 2 meccset és a Rams kik ellen, köszike 😊
Bár.... a ST az SF-nél jobb mint a mienk, de ez sem nagy kihívás az elmúlt évek alapján.
harras
több mint 7 éve
harras
515
Csoportellenfeleink egymás ellen: szerintem súlyosabb csapat ellen egyik se tudta volna töredékét se nyújtani annak mint amit péntek hajnalban. Arról fogalmam sincs, hogy mi súlyosabb csapat vagyunk-e, a Coltsot alig bírtuk verni.....😀.Bár.... a ST az SF-nél jobb mint a mienk, de ez sem nagy kihívás az elmúlt évek alapján.
több mint 7 éve
JJ lett a hét támadójátékosa az NFC-ben
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
J.J. Cirkusz műsoron 😊Can't-Miss Play: J.J. Nelson has a tremendous circus catch
www.youtube.com/watch?v=MQnXdM7QJdM
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
harras
515
Múlt héten a Dallas se mutatott sokat 😊.Facebook:Ez nagyon szar duma. Persze, egy W az W, de egy ilyen W után az ember azért húzza a száját, mert ezt a teljesítményt látva már előtte van ahogy a jobb csapatok durván elpicsáznak minket. Ez nagyon gyenge volt, én tuti bukóra számítok jövő héten a Dallas ellen. (bocs ha vészmadár vagyok, ha győzünk majd, akármilyen csúnya meccsen, visszaszívok mindent)
Arizona Cardinals
6 órája ·
“We’ll never say we’re sorry for winning.”
harras
csongi
több mint 7 éve
Facebook:Ez nagyon szar duma. Persze, egy W az W, de egy ilyen W után az ember azért húzza a száját, mert ezt a teljesítményt látva már előtte van ahogy a jobb csapatok durván elpicsáznak minket. Ez nagyon gyenge volt, én tuti bukóra számítok jövő héten a Dallas ellen. (bocs ha vészmadár vagyok, ha győzünk majd, akármilyen csúnya meccsen, visszaszívok mindent)
Arizona Cardinals
6 órája ·
harras
több mint 7 éve
lazars
86
Hát amíg el nem snappelik a labdát addig mondhatja, hogy timeout és amíg le is fújják a playt addig eltelik némi idő. Igen hozzáértek, de ez max a dobható kategória,Ez így van.Talán annyi haszna van DJ sérülésének hogy muszáj erőltetni a Nelsont és Ja. Brownt, hogy lássuk meg, tényleg mire számíthatunk tőlük Fitz visszavonulása után. Az mondjuk nekem fel se tűnt hogy Palmer 332 yardot passzolt, jó a TD-s drájv megdobta de akkor se gondoltam volna hogy ennyi lett neki.....
Csúnya győzelem, DE győzelem.
A kevés pozitívumhoz tartozik szerintem Chris Johnson és JJ Nelson játéka Offense, míg Chandler Jones a defense oldalról. Ja meg Matyi INT-je de előtte kétszer is a kezében volt a pick.
Durva hanyatlásban vagy Veldheer, a legtöbb nyomást róla csinálták a Colts védők. Wetzel egész jó volt.
Az elején az egymást követő playekben a két TE-nek a passzt ti sem hittétek el? Természetesen utána nem is ment feléjük labda. 😊
Fucu
Az én amatőr szemem szerint Jones vitte a hátán a D-t, de Bakernek is volt egy kulcs megmozdulása a vége fele.
Nem vagyok angol tükörfordító, élőben csak láttam de nem vágtam a kommentátorokat: a kihagyott field goal előtt amikor belőttük, nem szólt későn Pagano ? Szerintem már nekifutott a rúgó mikor a zebra integetni kezdett hogy time out. És amikor másodjára kihagyta akkor nem értek egyértelműen a rúgónkhoz ?
harras
Nekem az volt a fura, hogy volt olyan szitu amikor Matyi nem ütközött le az ellen játékosával szerelésnél rendesen, csak "buziskodott"
több mint 7 éve
harras
515
Ez így van.Talán annyi haszna van DJ sérülésének hogy muszáj erőltetni a Nelsont és Ja. Brownt, hogy lássuk meg, tényleg mire számíthatunk tőlük Fitz visszavonulása után. Az mondjuk nekem fel se tűnt hogy Palmer 332 yardot passzolt, jó a TD-s drájv megdobta de akkor se gondoltam volna hogy ennyi lett neki.....
Csúnya győzelem, DE győzelem.
A kevés pozitívumhoz tartozik szerintem Chris Johnson és JJ Nelson játéka Offense, míg Chandler Jones a defense oldalról. Ja meg Matyi INT-je de előtte kétszer is a kezében volt a pick.
Durva hanyatlásban vagy Veldheer, a legtöbb nyomást róla csinálták a Colts védők. Wetzel egész jó volt.
Az elején az egymást követő playekben a két TE-nek a passzt ti sem hittétek el? Természetesen utána nem is ment feléjük labda. 😊
Fucu
Az én amatőr szemem szerint Jones vitte a hátán a D-t, de Bakernek is volt egy kulcs megmozdulása a vége fele.
Nem vagyok angol tükörfordító, élőben csak láttam de nem vágtam a kommentátorokat: a kihagyott field goal előtt amikor belőttük, nem szólt későn Pagano ? Szerintem már nekifutott a rúgó mikor a zebra integetni kezdett hogy time out. És amikor másodjára kihagyta akkor nem értek egyértelműen a rúgónkhoz ?
több mint 7 éve
Ez így van.Csúnya győzelem, DE győzelem.
több mint 7 éve
harras
515
Facebook:Arizona Cardinals
6 órája ·
több mint 7 éve
Nyögvenyelős egy meccs volt, túl sok pozitívumot nem is tudok mondani a győzelmen kívül.Talán még annyi hogy a támadófalba várhatóan többen is visszatérnek jövő héten, csakúgy mint John Brown és Buccanon.
Persze ők sem megváltók, de a hazai pálya talán még adhat annyit hogy prime time elkapjuk a Dallast. Ha azt a meccset behúznánk nekem az az érzésem elindulnánk felfelé, de persze komoly reményeim azért nincsenek az idei évre...
több mint 7 éve
harras
515
Durva meccs volt. Az O szarabb mint a féltett, félig szélnek eresztett D.
több mint 7 éve
Nagyon szerencsétlen csórikám.Iupati, John Brown és Humphries sem játszik a Colts ellen.John Brownnal mindíg van valami, már meg sem lepődöm. Nkemdichie-nek viszont örülök, remélem éles meccsen is tépni fog.
Bucannonról a meccs előtti bemelegítés után döntenek.
Nkemdiche viszont játszani fog.
Fucu
Ka'deemCarey25
A Colts OL elég ergya ajánlom, hogy ne ahgyjanak annyi időt az irányítónak mint Staffordnak.
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
Iupati, John Brown és Humphries sem játszik a Colts ellen.John Brownnal mindíg van valami, már meg sem lepődöm. Nkemdichie-nek viszont örülök, remélem éles meccsen is tépni fog.
Bucannonról a meccs előtti bemelegítés után döntenek.
Fucu
több mint 7 éve
Iupati, John Brown és Humphries sem játszik a Colts ellen.Bucannonról a meccs előtti bemelegítés után döntenek.
több mint 7 éve
harras
515
csakhogy itt is nyoma legyen 😉mint mikor az ember időközönként meghívásra meglátogatja vidéki barátait 😀
"Ahogy azt többen várták Chris Johnsont ismét leigazolta a csapat!"
www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/?fref=ts
Cardinalis