Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
Palmer is visszavonul:Íttam is egy pezsgőt!!!!
twitter.com/AZCardinals/status/948312886182526976
empty taxi
Szerkesztette: silent7939
több mint 7 éve
Eddig sem az volt a jellemző, hogy pick-ek sokaságát áldoznánk fel a trade oltárán, csak azért, hogy felmenjünk egy QB-ért, szerintem ez a berögződés nem idén fog megváltozni.Egyikük biztos marad, de szvsz kizárt hogy kezdőként. Szerintem FA-ről jön majd QB, az első kört pedig jó lenne WR-re áldozni. Ha Fitz az utolsó évében nem mentorál utódot maga helyett akkor elvesztünk..Stanton 34 lesz szezonkezdetre.Remelem nem Skelton vagy Max Hall feleket kell nezegetni ismet.Szerintem Stanton meg Gabbert is marad, közülük kerül ki a kezdő.
Danny
Leon78
harras
Kexandro
több mint 7 éve
Olyan őstehetség mint Fitz, egy évszázadban csak egy van, és ráadásul még nem is sérülékeny, ilyen pedig évezredenként egy 😊Egyikük biztos marad, de szvsz kizárt hogy kezdőként. Szerintem FA-ről jön majd QB, az első kört pedig jó lenne WR-re áldozni. Ha Fitz az utolsó évében nem mentorál utódot maga helyett akkor elvesztünk..Stanton 34 lesz szezonkezdetre.Remelem nem Skelton vagy Max Hall feleket kell nezegetni ismet.Szerintem Stanton meg Gabbert is marad, közülük kerül ki a kezdő.
Danny
Leon78
harras
Kexandro
több mint 7 éve
Azért ennyire nem lehetetlen olyan WR-t húzni, aki nem szorul nagy segítségre. Mi miért ne húzhatnánk egy Hopkins kaliberű WR-t 1. körben? Jó, nem pont idén, a WR class a drafton nem igazán lesz kielégítő. De FA piacról is jöhet olyan (bár még nem tudjuk, hogy kikre lesz lehetőség), egy Garcon szintű bőven megtenné.Egyikük biztos marad, de szvsz kizárt hogy kezdőként. Szerintem FA-ről jön majd QB, az első kört pedig jó lenne WR-re áldozni. Ha Fitz az utolsó évében nem mentorál utódot maga helyett akkor elvesztünk..Stanton 34 lesz szezonkezdetre.Remelem nem Skelton vagy Max Hall feleket kell nezegetni ismet.Szerintem Stanton meg Gabbert is marad, közülük kerül ki a kezdő.
Danny
Leon78
harras
Kexandro
több mint 7 éve
Egyikük biztos marad, de szvsz kizárt hogy kezdőként. Szerintem FA-ről jön majd QB, az első kört pedig jó lenne WR-re áldozni. Ha Fitz az utolsó évében nem mentorál utódot maga helyett akkor elvesztünk..Stanton 34 lesz szezonkezdetre.Remelem nem Skelton vagy Max Hall feleket kell nezegetni ismet.Szerintem Stanton meg Gabbert is marad, közülük kerül ki a kezdő.
Danny
Leon78
harras
több mint 7 éve
Stanton 34 lesz szezonkezdetre.Remelem nem Skelton vagy Max Hall feleket kell nezegetni ismet.Szerintem Stanton meg Gabbert is marad, közülük kerül ki a kezdő.
Danny
Leon78
több mint 7 éve
Remelem nem Skelton vagy Max Hall feleket kell nezegetni ismet.Szerintem Stanton meg Gabbert is marad, közülük kerül ki a kezdő.
Danny
több mint 7 éve
nabasszus, élőben láttuk Palmer karrierjének utolsó meccsét Londonban, durva. Fitz szerintem még marad egy évre, ha olyan HC jönmeg qb
Löfli
több mint 7 éve
nabasszus, élőben láttuk Palmer karrierjének utolsó meccsét Londonban, durva. Fitz szerintem még marad egy évre, ha olyan HC jön10 perce ugyanezt írtam tesómnak, durva
Löfli
több mint 7 éve
nabasszus, élőben láttuk Palmer karrierjének utolsó meccsét Londonban, durva. Fitz szerintem még marad egy évre, ha olyan HC jön

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Remelem nem Skelton vagy Max Hall feleket kell nezegetni ismet.
több mint 7 éve
Palmer is visszavonul:Felkeszul Larry? 😕
twitter.com/AZCardinals/status/948312886182526976
empty taxi
több mint 7 éve
Palmer is visszavonul:twitter.com/AZCardinals/status/948312886182526976

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Azért na... első kétévében pro bowler szinten játszott és van összefüggés, hogy Palmer is akkor volt a toppon. Tavaly kezdődött a lejtmenet nála, ami idén felgyorsult, benne van, hogy neki lefőtt a kávé.Szurnyu kinondani, de Levi Brownnal meg igy is hasznosabb voltEn arra is kivancsi leszek, hogy Veldheer es Iupati Arizonaban sportolnak-e a kovetkezo szezonban.paycut lesz ha nem akkor cut elég sokat lehetne rajtuk spórolni:
Danny
www.spotrac.com/nfl/arizona-cardinals/cap/
Iupati-nak több esélye van a maradásra, amikor egészséges akkor az egyik legjobb runblocker guard, bár nem igazán tud egy szezont végig játszani.
Veldheer sajnos még gyengébb volt idén, mint tavaly, plusz le is sérült szezon végére, pedig őt nagyon kedvelem, anno hatalmas nagy élmény volt, hogy végre volt egy normális LT a csapatban több év gyalázat után.
emberke22
Danny
több mint 7 éve
Szurnyu kinondani, de Levi Brownnal meg igy is hasznosabb voltEn arra is kivancsi leszek, hogy Veldheer es Iupati Arizonaban sportolnak-e a kovetkezo szezonban.paycut lesz ha nem akkor cut elég sokat lehetne rajtuk spórolni:
Danny
Iupati-nak több esélye van a maradásra, amikor egészséges akkor az egyik legjobb runblocker guard, bár nem igazán tud egy szezont végig játszani.
Veldheer sajnos még gyengébb volt idén, mint tavaly, plusz le is sérült szezon végére, pedig őt nagyon kedvelem, anno hatalmas nagy élmény volt, hogy végre volt egy normális LT a csapatban több év gyalázat után.
emberke22
több mint 7 éve
En arra is kivancsi leszek, hogy Veldheer es Iupati Arizonaban sportolnak-e a kovetkezo szezonban.paycut lesz ha nem akkor cut elég sokat lehetne rajtuk spórolni:
Danny
Szerkesztette: emberke22
több mint 7 éve
En arra is kivancsi leszek, hogy Veldheer es Iupati Arizonaban sportolnak-e a kovetkezo szezonban.
több mint 7 éve
Nem a HC draftol hanem a GM. BA max tanácsot ad. A draftokkal semmi gond nincs sztem. Én inkább úgy látom hogy olyan gameplant erőltet BA ami nem megy és nem képes alkalmazkodni. CP és a csapat abból élt hogy ultek a hosszú passzok 2 szezonon át. Na ez most már nem működik... Palmer homalyokat dobál. Kellenének a gyors utempasszok de olyan ólom a csávó hogy az meg esélytelen. Nulla improvizációs kezseg nulla mobilitás. Nyugdijazni kell az öreget és jöjjön az új generáció mind QB mind HC és OC téren.Mondjuk ehhez az állomány se nagyon volt meg. Minden draftolt wr-ünk ilyen gyors lábú, vézna srác volt és elkapó TE-nk se volt nagyon. DJ nélkül kb senki nem volt, akire stabilan lehetett volna ilyen játékot építeni. Ez a 8-8 elég szép teljesítmény volt QB-RB és fal nélkül.
silent7939
Mindezek mellett szerintem jól van időzítve a váltás. Arians kihozta ebből a generációból a maximumot, jöhet egy friss edző, aki majd megkeresi a QB-jét(remélhetőleg a drafton), és összerakja az offense jövőjét. A védelem, ha nem is idén volt a legerősebb, van olyan jó, hogy idén a támadósorra koncentráljanak. Lesz egy mázsa pickünk a sok távozó FA miatt, szóval simán fel lehet cserélni bárkiért, aki megtetszik az új stábnak, és akkor is marad pár compensatory pick betömni a lyukakat.
több mint 7 éve
theathletic.com/198876/2018/01/01/im-retiring-after-nearly-40-years-coaching-ready-for-my-second-act/Köszönöm, hogy megosztottad! Tényleg kötelező cards fanoknak 😊
azt hiszem ez kötelező olvasmány a Cardinals fanoknak 😊
baggio
több mint 7 éve
az csak szerződéshosszabbítás volt, simán visszavonulhat (szerintem vissza fog vonulni, SB győzelmen kívül mindent elért, amit lehetett)Haley-re van talán a legnagyobb esély; nem hinném hogy beállunk a fiatal edzős csapatok sorába.Fitz már jelezte ha jól emlékszem, hogy még egy évet tuti ráhúz.
Ami viszont jobban aggaszt az Fitz sorsa. Ha jövőre esetleg nem térne vissza elég sótlan, karakter nélküli csapat maradna utána, arról már nem is beszélve mennyivel több talentet látok most a 49ers/Rams duóban...
Fájdalmas szezonokra számítok.
Kexandro
dande

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Haley-re van talán a legnagyobb esély; nem hinném hogy beállunk a fiatal edzős csapatok sorába.Fitz már jelezte ha jól emlékszem, hogy még egy évet tuti ráhúz.
Ami viszont jobban aggaszt az Fitz sorsa. Ha jövőre esetleg nem térne vissza elég sótlan, karakter nélküli csapat maradna utána, arról már nem is beszélve mennyivel több talentet látok most a 49ers/Rams duóban...
Kexandro
több mint 7 éve
Haley-re van talán a legnagyobb esély; nem hinném hogy beállunk a fiatal edzős csapatok sorába.Ami viszont jobban aggaszt az Fitz sorsa. Ha jövőre esetleg nem térne vissza elég sótlan, karakter nélküli csapat maradna utána, arról már nem is beszélve mennyivel több talentet látok most a 49ers/Rams duóban...
több mint 7 éve
Haley, DeFilippo, Patricia hármasból tudnék választani. Schwarz nem fit. Viszont Patricia és DeFilippo mellé kellene egy jó OC.Fillipo mondjuk éppen el lenne OC nélkül. Esetleg annak visszajönne Arians 😛
silent7939
több mint 7 éve
Haley, DeFilippo, Patricia hármasból tudnék választani. Schwarz nem fit. Viszont Patricia és DeFilippo mellé kellene egy jó OC.
Szerkesztette: silent7939
több mint 7 éve
nfl.com szerint DeFilippo-t hívtuk interjúzni aki az eaglesnél qb coach + jön még Jim Schwartz (eagles defense coordinator) és Matt Patricia (pats defense coordinator)