Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
Sziasztok!A 4th&Longban is lehúzták nem is kicsit.
Jól lehúztak minket az új war roomban. Én derűlátó vagyok, sztem idén pozitív lesz a mérlegünk 😊
Ti mit vártok a szezontól?
emberke22
Én nagyjából Andree-val értek egyet csak nekem 10 győzelem alatt csalódás. 😊
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
Ez vagy photoshop vagy az év trollkodása 😀ott van! 31-24-re nyerjük az SB-t 😊
Kexandro
www.cbssports.com/nfl/news/2017-nfl-predictions-wild-afc-west-five-different-super-bowl-champions-crowned/amp/
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
ott az én emberem 😀Ez vagy photoshop vagy az év trollkodása 😀
Cardinalis
több mint 7 éve
andree
1 736
Hát nem tudom. Én nem hiszem hogy olyan nagyon szarok lennénk idén. A schedule egyáltalán nem olyan vészes mint a korábbi években, a csapat se sokkal gyengébb. A sérülések meg a többiek formája eldönti, de 9 győzelem alatt elég csalódott lennék.
több mint 7 éve
Spory
118
Örülök silent 8-8-ának, ő mindig pesszimista/realista 😉 , akkor 10-6, de a többivel "szar draft hely, no QB és elindulunk 2-3 negatív mérlegű szezon irányába." sajnos maximálisan egyetértek.Sziasztok!Mindig lehúznak 😊 ezt megszokhattad volna.
Jól lehúztak minket az új war roomban. Én derűlátó vagyok, sztem idén pozitív lesz a mérlegünk 😊
emberke22
Amúgy a realitás talaján mozogva 8-8, no PO, szar draft hely, no QB és elindulunk 2-3 negatív mérlegű szezon irányába.
silent7939
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
Sziasztok!12-4, PO+SB 😀
emberke22
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Sziasztok!Mindig lehúznak 😊 ezt megszokhattad volna.
emberke22
Amúgy a realitás talaján mozogva 8-8, no PO, szar draft hely, no QB és elindulunk 2-3 negatív mérlegű szezon irányába.
több mint 7 éve
Sziasztok!- 9-7, 10-6 koruli szezont, mikoris az utolso, Hawks elleni meccsen dol el a wild card.
emberke22
- DJ szerintem vissza fog esni valamelyest, de az 1500 yard azert meglesz neki.
- Palmer a tavalyihoz kepest talan jobb teljesitmenyt nyujt de 4000 yard alatt marad igy nem fogjuk banni ha elkoszon
- Fitz 1000+ yarddal, 10+ TDvel zar es visszavonul 😕
- Matyi INT-ekben vezeti a ligat az alapszakasz vegere
Altalanossagban az idei szezontol nem felek, de ha ugy jonnek ossze a visszavonulasok 2019re simán bennevan egy TOP5 draft cetli meg az egy szem DJ a giga szerzodesevel 😀. A jovokepunk nem az igazi sajnos..
Szerkesztette: Kexandro
több mint 7 éve
emberke22
571
Sziasztok!Jól lehúztak minket az új war roomban. Én derűlátó vagyok, sztem idén pozitív lesz a mérlegünk 😊
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
Cardinals signed former Vikings G Alex Boone
több mint 7 éve
Andy Lee érkezett Matt Wile pedig távozott ahogy az várható volt.TJ Logan pedig ment az IR-re.
több mint 7 éve
Butler, GilmoreÉn tudok.😊Petersonnal szemben elvileg Bethel lesz a kezdő, de nincs kétségem afelől hogy Williams is sokat pályán lesz. Amúgy annak szerintem nincs realitása hogy egy csapatban két igazán elit CB legyen; inkább a safetyk segítsenek be az adott oldalra; ez szokott is működni többnyire.Ne legyünk már utolsók a csapatfórumok között.. 😊Szerintem meg mondjuk Peterson másik oldalára kéne már végre valaki mert a nyugdíjazás előtt álló Tramon Williams nem megoldás. Egyébként igazad van, kéne egy-két nagyobb darab elkapó. Az Endzone környékén nem árt ha van.
Alább amúgy egy f*sza cardsos wallpaper/poszter magyar kezdési időpontokkal, ha valakihez még nem jutott volna el:pin.it/pjEjvQeBtw elkapó fronton szerintem lesznek bajok idén, mert Fitzet leszámítva elég kákabélű a brigád; sebességgel nem lesz gond de nagy blokkokra onnan nem kell számítani, és hogy mennyire tudnak elszakadni szintén rejtély lesz.
A lions ellen azért magabiztos győzelemre számítok, GO CARDS!!
Kexandro
Ka'deemCarey25
Hirtelen nem is tudok olyan csapatot mondani ahol 1-nél több igazán jó corner lenne, gondolom főleg anyagi okok miatt...
Kexandro
Denver(Talib, Harris).
Ka'deemCarey25
Jenkins, Cromartie
Ramsey, Bouye
Hayward, Verrett
Alford, Trufant
egész korrekt kis párosok
Szerkesztette: gordon
több mint 7 éve
Igaz, de azért nem ez az általános 😊. Szerintem a secondary nagyjából rendben lesz, inkább a futást fogjuk nyelni, illetve a sok blitz miatt menetrendszerűen összejön az 1-1 nagy játék az ellenfeleknek.Én tudok.😊Petersonnal szemben elvileg Bethel lesz a kezdő, de nincs kétségem afelől hogy Williams is sokat pályán lesz. Amúgy annak szerintem nincs realitása hogy egy csapatban két igazán elit CB legyen; inkább a safetyk segítsenek be az adott oldalra; ez szokott is működni többnyire.Ne legyünk már utolsók a csapatfórumok között.. 😊Szerintem meg mondjuk Peterson másik oldalára kéne már végre valaki mert a nyugdíjazás előtt álló Tramon Williams nem megoldás. Egyébként igazad van, kéne egy-két nagyobb darab elkapó. Az Endzone környékén nem árt ha van.
Alább amúgy egy f*sza cardsos wallpaper/poszter magyar kezdési időpontokkal, ha valakihez még nem jutott volna el:pin.it/pjEjvQeBtw elkapó fronton szerintem lesznek bajok idén, mert Fitzet leszámítva elég kákabélű a brigád; sebességgel nem lesz gond de nagy blokkokra onnan nem kell számítani, és hogy mennyire tudnak elszakadni szintén rejtély lesz.
Kexandro
Ka'deemCarey25
Hirtelen nem is tudok olyan csapatot mondani ahol 1-nél több igazán jó corner lenne, gondolom főleg anyagi okok miatt...
Kexandro
Denver(Talib, Harris).
Ka'deemCarey25
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
Én tudok.😊Petersonnal szemben elvileg Bethel lesz a kezdő, de nincs kétségem afelől hogy Williams is sokat pályán lesz. Amúgy annak szerintem nincs realitása hogy egy csapatban két igazán elit CB legyen; inkább a safetyk segítsenek be az adott oldalra; ez szokott is működni többnyire.Ne legyünk már utolsók a csapatfórumok között.. 😊Szerintem meg mondjuk Peterson másik oldalára kéne már végre valaki mert a nyugdíjazás előtt álló Tramon Williams nem megoldás. Egyébként igazad van, kéne egy-két nagyobb darab elkapó. Az Endzone környékén nem árt ha van.
Kexandro
Ka'deemCarey25
Kexandro
Denver(Talib, Harris).
több mint 7 éve
Petersonnal szemben elvileg Bethel lesz a kezdő, de nincs kétségem afelől hogy Williams is sokat pályán lesz. Amúgy annak szerintem nincs realitása hogy egy csapatban két igazán elit CB legyen; inkább a safetyk segítsenek be az adott oldalra; ez szokott is működni többnyire.Ne legyünk már utolsók a csapatfórumok között.. 😊Szerintem meg mondjuk Peterson másik oldalára kéne már végre valaki mert a nyugdíjazás előtt álló Tramon Williams nem megoldás. Egyébként igazad van, kéne egy-két nagyobb darab elkapó. Az Endzone környékén nem árt ha van.
Kexandro
Ka'deemCarey25
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
Ne legyünk már utolsók a csapatfórumok között.. 😊Szerintem meg mondjuk Peterson másik oldalára kéne már végre valaki mert a nyugdíjazás előtt álló Tramon Williams nem megoldás. Egyébként igazad van, kéne egy-két nagyobb darab elkapó. Az Endzone környékén nem árt ha van.
Kexandro
több mint 7 éve
Ne legyünk már utolsók a csapatfórumok között.. 😊Alább amúgy egy f*sza cardsos wallpaper/poszter magyar kezdési időpontokkal, ha valakihez még nem jutott volna el:
pin.it/pjEjvQeBtw elkapó fronton szerintem lesznek bajok idén, mert Fitzet leszámítva elég kákabélű a brigád; sebességgel nem lesz gond de nagy blokkokra onnan nem kell számítani, és hogy mennyire tudnak elszakadni szintén rejtély lesz.
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
RB Chris Johnson cut
több mint 7 éve
Jogos, de azt a pár W-t sanszos hogy ellenünk szerzik majd 😀. A front7 mindkét helyen erősnek tűnik, nálunk viszont elég hullámzó a pass protection, szóval lehetnek gondok.Iden a Rams es a 49ers szerintem jelentosen feljavulnak, es a Hawks se lett gyengebb szoval piszkosul nehez ev lesz ez.egy sörbe, hogy egyik se lesz 5-11-nél jobb 😛
Kexandro
Löfli
több mint 7 éve
Iden a Rams es a 49ers szerintem jelentosen feljavulnak, es a Hawks se lett gyengebb szoval piszkosul nehez ev lesz ez.egy sörbe, hogy egyik se lesz 5-11-nél jobb 😛
Kexandro
több mint 7 éve
Szepen felavattuk az uj Falcons stadiont 😀. Az offense kicsit docogosen indult be, de egesz szep lett a vege. Kulon orom hogy John Brown kezd visszaterni; ha egyszerre jatszanak JJ-vel elegge meg tudjak majd nyujtani a palyat 😊.A defense itt-ott csunyan nyelte a futast, de Buccanon es Nkemdiche visszateresevel ez javulhat.
Iden a Rams es a 49ers szerintem jelentosen feljavulnak, es a Hawks se lett gyengebb szoval piszkosul nehez ev lesz ez.
több mint 7 éve
harras
515
Most látom és számolom, David Johnson tavaly 400 dollárért hozott minden yardot ?Brutál....