Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
Atik15
195
BA a 7. 😊Nem rossz
www.nfl.com/photoessays/0ap3000000816560/bill-belichick-tops-2017-nfl-head-coach-power-rankings
Cardinalis
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
jééé, Palmerünk lesz idén a második legtöbbet kereső játékos a ligában a maga 24.1 misijével:www.nfl.com/videos/arizona-cardinals/0ap3000000817143/Highest-paid-NFL-player-for-every-team
Szerkesztette: Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Jeremy Maclint cutolta a Chiefs. Szerintem siman elferne nalunk raadasul ha Larry esetleg megy jovore legalabb maradna egy tapasztaltabb mentor az offenseben.Lehet csak elfogult vagyok de nekem nagy FITnek tunik 😊
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
Top 100 Players of 2017': No. 45 Larry Fitzgeraldwww.azcardinals.com/videos/videos/Top-100-Players-of-2017-No-45-Larry-Fitzgerald/bb10ac96-d5c1-4c13-8227-3b0b5e23ea5f
Over the years, Fitz has gone from 14th to seventh to 22nd to 38th to 68th to 27th before this year’s ranking. Regardless of whether 2017 becomes his final season, I’d expect him on next year’s list as well.
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
harras
515
Köszi mindkettőtöknek.
több mint 7 éve
mi éppen hogy csak megkaptuk a szállodába a Raiders-Dolphins előttNektek megjött már az októberi meccsjegy ? Vagy hogy működik ez a dolog ?nekem egy kinti ismerős intézte és ha jól tudom akkor csak a meccs előtt két héttel lehet konkrétan hozzájutni a jegyekhez...
harras
Cardinalis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
Nektek megjött már az októberi meccsjegy ? Vagy hogy működik ez a dolog ?nekem egy kinti ismerős intézte és ha jól tudom akkor csak a meccs előtt két héttel lehet konkrétan hozzájutni a jegyekhez...
harras
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
harras
515
Arizona oldalán nagy örömmel közlik, ő még bízik magában. De az se kutya ha tényleg Kaep lesz Wilson cseréje Seattle-ben 😛.Végre megjött Carson Palmer utóda!!!nincs senki aki méltó Blaine Gabbertre. nem a Cardinals választotta hanem Ő mondta meg hogy hol fogja elárasztani fényével az NFL-t.
twitter.com/AdamSchefter/status/862443101574639621
Máris lehet tanulgatni a theme songjának a szövegét.
www.youtube.com/watch?v=09oUUhkSxbQ
Suck on my pee!!!
iktriad
petey
Szerkesztette: harras
több mint 7 éve
Natloz
300
twitteren olvastam:Veldheer hivatalosan is RT poszton edz, Humphies az LT.
Buccannon boka műtéten esett át, szezonkezdésre talán bevethető lesz, addig is Reddick edz a kezdőkkel.
Palmer nem dobál labdát, csak az utolsó 3 OTA napon
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 7 éve
www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Deone-Bucannon-Undergoes-Ankle-Surgery/d61282d8-90c1-4e04-9c6d-23a05ff6e920Remélem láthatjuk játszani a nyitómeccsen, szeretném egyben látni ezt az "új" védelmet, mit tud.
több mint 7 éve
harras
515
Nektek megjött már az októberi meccsjegy ? Vagy hogy működik ez a dolog ?
több mint 7 éve
Danny
1 717
Wow, ez nem semmi.Azt a QB szót nyugodtan tehetjük ám idézőjelbe 😀
twitter.com/1010XLAG/status/862835871489433601
Jövőre ideküldjük Bortlest is ide és akkor az összes valaha volt 1. körös Jaguars QB pick itt lesz(Szöszinek nagyon jó az ügynöke - ezért is van még a ligában...-, szerintem biztos le fog húzni itt is 2-3 évet, mint csere QB.) 😊
iktriad
több mint 7 éve
Wow, ez nem semmi. twitter.com/1010XLAG/status/862835871489433601
Jövőre ideküldjük Bortlest is ide és akkor az összes valaha volt 1. körös Jaguars QB pick itt lesz(Szöszinek nagyon jó az ügynöke - ezért is van még a ligában...-, szerintem biztos le fog húzni itt is 2-3 évet, mint csere QB.) 😊
több mint 7 éve
Az overthecap oldal kalkulációi szerint a Cardinals négy plusz választási jogot kaphat majd 2018-ra, egy harmadik köröst Calais Campbellért, egy negyedik köröst Tony Jeffersonért, és két hatodik köröst DJ Swearingerért és Marcus Cooperért. Ebből a szempontból mi jártunk a legjobban.Én számítottam legalább 2 db 3. körre.
Ka'deemCarey25
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
Az overthecap oldal kalkulációi szerint a Cardinals négy plusz választási jogot kaphat majd 2018-ra, egy harmadik köröst Calais Campbellért, egy negyedik köröst Tony Jeffersonért, és két hatodik köröst DJ Swearingerért és Marcus Cooperért. Ebből a szempontból mi jártunk a legjobban.
több mint 7 éve
tehetséges, de hülye nfl játékosok, sokadik fejezet...
több mint 7 éve
Viszont kevésbé látványosan tud örülni.Amúgy én rohadtul nem értem ezt a Gabbert storyt.gondolom megnézik mit (nem) tud, aztán ha mutat valami fejlődést, lehet ő lesz a backup Stanton helyett, sokkal olcsóbb
Mi szükségünk volt rá? Csere QB-nk van, gondolom nem benne látják a jövőt.... illetve reménykedem hogy nem így van.
silent7939
Löfli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Amúgy én rohadtul nem értem ezt a Gabbert storyt.gondolom megnézik mit (nem) tud, aztán ha mutat valami fejlődést, lehet ő lesz a backup Stanton helyett, sokkal olcsóbb
Mi szükségünk volt rá? Csere QB-nk van, gondolom nem benne látják a jövőt.... illetve reménykedem hogy nem így van.
silent7939
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Franchise qb in da house! Elkepeszto amugy, hogy a Cards folyamatosan elcsabitja a frisco legigeretesebb jatekosait... David Johnson sisakja lajkolja a temat.Végre megjött Carson Palmer utóda!!!nincs senki aki méltó Blaine Gabbertre. nem a Cardinals választotta hanem Ő mondta meg hogy hol fogja elárasztani fényével az NFL-t.
Suck on my pee!!!
iktriad
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Amúgy én rohadtul nem értem ezt a Gabbert storyt.Mi szükségünk volt rá? Csere QB-nk van, gondolom nem benne látják a jövőt.... illetve reménykedem hogy nem így van.
több mint 7 éve
😀 😀 😀 😀Végre megjött Carson Palmer utóda!!!nincs senki aki méltó Blaine Gabbertre. nem a Cardinals választotta hanem Ő mondta meg hogy hol fogja elárasztani fényével az NFL-t.
Suck on my pee!!!
iktriad
petey