Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
Végre megjött Carson Palmer utóda!!!nincs senki aki méltó Blaine Gabbertre. nem a Cardinals választotta hanem Ő mondta meg hogy hol fogja elárasztani fényével az NFL-t.
twitter.com/AdamSchefter/status/862443101574639621
Máris lehet tanulgatni a theme songjának a szövegét.
www.youtube.com/watch?v=09oUUhkSxbQ
Suck on my pee!!!
iktriad
több mint 7 éve
Végre megjött Carson Palmer utóda!!!twitter.com/AdamSchefter/status/862443101574639621
Máris lehet tanulgatni a theme songjának a szövegét.
www.youtube.com/watch?v=09oUUhkSxbQ
Suck on my pee!!!
több mint 7 éve
Facebookos oldalról:Introducing Groundwork.Veldheer gondolom megy a másik oldalra. Remélem elkezd végre játszani keményen, és kiforr belőle egy stabil LT.
From now through #CardsCamp, we'll highlight what certain players are doing to prepare for the season.
Episode 1: D.J. Humphries' Move to Starting Left Tackle
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Nagyon figyeljen majd mindenki, Blaine-t semmi nem állíthatja meg, csak a leplezetlen tehetségtelensége.Azt is írták már, hogy rámegyünk Bortles leigazolására. Majd meglátjuk mit hoz a jövő. Mindenesetre szöszinek nem nagyon örülnék, és még finoman fogalmaztam.a Blaine Train újra robog, nem lehet megállítani
Leon78
petey
cdn0.vox-cdn.com/thumbor/5Q1AdGExSYMoYmLwBfdYrC_mK54=/0x0:440x219/720x0/filters:focal(0x0:440x219):gifv():no_upscale()/cdn3.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/7176123/1-01-in-2nd-Gabbert-pass-short-right-to-Draughn-HIT-HIM-IN-THE-HEAD-JESUS-CHRIST.0.gif
cdn0.vox-cdn.com/thumbor/j44dY3BlD-J8IoNAas8MyiwzVYc=/0x0:471x234/720x0/filters:focal(0x0:471x234):gifv():no_upscale()/cdn3.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/7176121/9-36-in-4th-Gabbert-pass-deep-left-to-Kerley-BIG-MISS.0.gif
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Willie Parker
15 380
Majd a védelmek feltesznek neki néhány találós kérdést,... if you know what I mean 😊Azt is írták már, hogy rámegyünk Bortles leigazolására. Majd meglátjuk mit hoz a jövő. Mindenesetre szöszinek nem nagyon örülnék, és még finoman fogalmaztam.a Blaine Train újra robog, nem lehet megállítani
Leon78
petey
több mint 7 éve
Sziasztok a Cardinals idén októberi Twickenham-beli meccséről szeretnék kérdezni, tudom, hogy még odébb van, de aki volt már ilyen meccsen az el tudna mondani pár hasznos infót, hogy például mennyivel a kickoff előtt érdemes érkezni és hasonlók? 😊 Köszönöm!hatalmas a nyomorgás mindenfelé(kaja,pia,boltok,játékok egyaránt ) a tailgaten , elég gáz!mi inkább csak a hangulatot szívtuk magunkba meg a sört ha nagy nehezen hozzájutottunk. amint megnyitják a bejáratot a stadionba érdemes az ottani büfében vásárolni pl!NFL shop sorba be ne állj meccs után simán besétáltunk és bár nem vásároltunk azért még lett volna miből választani!kajás standok is elérhetők még egyszerűbben akkor!stadion környékén utcán is lehet találni minőségibb cuccot áruló NFL-es standdal,póló,sál ,sapka ilyenek ott is mehetnek.
illegalfreq
jó szurkolást!
több mint 7 éve
Azt is írták már, hogy rámegyünk Bortles leigazolására. Majd meglátjuk mit hoz a jövő. Mindenesetre szöszinek nem nagyon örülnék, és még finoman fogalmaztam.a Blaine Train újra robog, nem lehet megállítani
Leon78
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Sziasztok a Cardinals idén októberi Twickenham-beli meccséről szeretnék kérdezni, tudom, hogy még odébb van, de aki volt már ilyen meccsen az el tudna mondani pár hasznos infót, hogy például mennyivel a kickoff előtt érdemes érkezni és hasonlók? 😊 Köszönöm!Ez attól függ. Meccsek előtt szoktak lenni tail gate partyk. Rakat amcsi forgácskaja, sör, zene, cheer leader show etc. Szóval megy a hangulat keltés. Ha akarsz a helyszínen venni mezt, sálat stb akkor is érdemes korábban menni kicsit mert előfordul hogy sorba kell állni. Mi be szoktunk dobni pár sört cimbikkel, egy sálat legalább mindig veszek emlékbe, szóval én azt mondom 2-3 órával a kezdés előtt érdemes ott lenni, ha szeretnél hangolódni kicsit nem csak a helyedre rohanni...
illegalfreq
több mint 7 éve
Azt is írták már, hogy rámegyünk Bortles leigazolására. Majd meglátjuk mit hoz a jövő. Mindenesetre szöszinek nem nagyon örülnék, és még finoman fogalmaztam.
több mint 7 éve
megvan a jövő évi kezdő qb-nk 😀😀😀sok átsírt éjszaka lesz miatta nálunk 😕 dehát el kell engedni a továbblépéshez...
twitter.com/AllbrightNFL/status/859524496616824832
Löfli
több mint 7 éve
nekem is, mondjuk picit sokat költöttem ráLöfliFőleg így érzitek ha mondjuk tényleg Gabbert lesz a kezdő QB 😛 😉
több mint 7 éve
megvan a jövő évi kezdő qb-nk 😀😀😀Ez tuti forrás? Még nem olvastam sehol. Minden esetre ha igaz, számomra eléggé kérdőjeles húzás lenne. Miért pont ő?
Löfli
több mint 7 éve
megvan a jövő évi kezdő qb-nk 😀😀😀Van erzekuk hozzá hogy kell lelombozni a fanok lelkesedését 😁
Löfli
több mint 7 éve
megvan a jövő évi kezdő qb-nk 😀😀😀twitter.com/AllbrightNFL/status/859524496616824832
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
nekem is, mondjuk picit sokat költöttem ráLöflidetto 😉
L21 szektor
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Szerintem ezt mondták Jeffersonra is aztán eligazolt sok millióért máshova. Úgyhogy szerintem S lesz, nem is akármilyen. A CB húzás elmaradását én is sajnálom.Én csak azt sajnálom h ilyen DB felhozatalból nem jött corner. Baker meg maximum csak nickelben használható. Kíváncsi vagyok mi a terv ennek a problémának az orvoslására.Eddig üdvözlöm az idei draftot.Egyetértek. Pofás draft volt. Igazából betömködtük a réseket, van pár ígéretes játékos. ST várhatóan sokkal erősebb lesz ezekkel a játékosokkal, ez sem elhanyagolandó szempont, főleg a tavalyi szenvedés után.
LB sorunk igen pofás lett Reddick-kel, akit feltételezem, hogy középen fog játszatni Arians Bucannon-nal, széleken Golden és Jones. Viszont a DT-DE állományuk nagyon szar, Nkemdiche-nek elő kell lépni idén mindenképp, hogy valaki középen is generáljon nyomást, és elkél még egy DT is szvsz.
Budda Baker remélem pótolni fogja Jeffersont, eléggé behypolták, csak jó lesz. A két O-falember pick is tetszik, töltsük csak fel fiatalokkal ezt a szekciót.
Egyedül Chad Williamst nem tudom hová tenni 3. körből.
Cardinals_Ati
andree
Ka'deemCarey25
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
Én csak azt sajnálom h ilyen DB felhozatalból nem jött corner. Baker meg maximum csak nickelben használható. Kíváncsi vagyok mi a terv ennek a problémának az orvoslására.Eddig üdvözlöm az idei draftot.Egyetértek. Pofás draft volt. Igazából betömködtük a réseket, van pár ígéretes játékos. ST várhatóan sokkal erősebb lesz ezekkel a játékosokkal, ez sem elhanyagolandó szempont, főleg a tavalyi szenvedés után.
LB sorunk igen pofás lett Reddick-kel, akit feltételezem, hogy középen fog játszatni Arians Bucannon-nal, széleken Golden és Jones. Viszont a DT-DE állományuk nagyon szar, Nkemdiche-nek elő kell lépni idén mindenképp, hogy valaki középen is generáljon nyomást, és elkél még egy DT is szvsz.
Budda Baker remélem pótolni fogja Jeffersont, eléggé behypolták, csak jó lesz. A két O-falember pick is tetszik, töltsük csak fel fiatalokkal ezt a szekciót.
Cardinals_Ati
andree
több mint 7 éve
andree
1 736
Eddig üdvözlöm az idei draftot.Egyetértek. Pofás draft volt. Igazából betömködtük a réseket, van pár ígéretes játékos. ST várhatóan sokkal erősebb lesz ezekkel a játékosokkal, ez sem elhanyagolandó szempont, főleg a tavalyi szenvedés után.
Cardinals_Ati
több mint 7 éve
Ahogy így elnézem a választott játékosok statjait, és az összefoglalókat úgy gondolom, hogy a védekező játékosok kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy magabiztosan öljék a futást, gyorsak, és robbanékonyak legyenek. Az első két választás mindenképpen jó döntés volt szerintem, a többit meg majd meglátjuk. 😊
több mint 7 éve
Eddig üdvözlöm az idei draftot.LB sorunk igen pofás lett Reddick-kel, akit feltételezem, hogy középen fog játszatni Arians Bucannon-nal, széleken Golden és Jones. Viszont a DT-DE állományuk nagyon szar, Nkemdiche-nek elő kell lépni idén mindenképp, hogy valaki középen is generáljon nyomást, és elkél még egy DT is szvsz.
több mint 7 éve
Szerintem annyira nem vészes, főleg, hogy a letrade miatt van idei 4. körünk, a jövő évi 4. kör helyett meg lesz kompenzációs pick.Nekem eddig tetszik a draftunk, mindegyik játékos illik a rendszerbe, első naptól a pályán lehetnek, jó ez.
több mint 7 éve
Jól letoltuk a gatyankat Budda Bakerert. Ez nem tetszik 👎
több mint 7 éve
D-Wash már nem fog pályát látni NFL-ben max nézőként. Sztem ez egy sexy Pick. Dansbyvel Buccanonal Reddickel elég fasza lesz a LB sor közepe. Második körben meg jön QB. Mondjuk kicsit meglepődtem a QB rushon.... A KC trade hatalmas reach Mahomes ért de sztem Watson sem ért meg egy cserét. Jó lesz nekünk Kaaya vagy Kizer aztán ha nem jön be jövőre ramegyunk Kirk kapitányra 😉Jövőre még előrébb húzunk, lesz egy rakás 3. körös pickkünk, és majd felmegyünk irányítóért. Én így képzelem. Egyébként vajon miért szélső LB-t húztunk? Berakjuk középre, Washingtonnal, Bucannon meg megy SS poziba?Sztem középen lesz majd, Washingtonra meg nem vennék mérget, hogy látjuk még játszani. Mondjuk ha mégis, akkor elég jól néznie ki a safety és az LB sor is. Mondjuk offseasonben elhoztuk Jonest is, nem lepne meg valami inkább 4-3ba mutató hibrid rendszer. Golden és Chandler Jones jól mutat DE-ként is, középre vagyunk elegen, és ezzel a draftal az LB sor is nagyjából oké lenne hozzá. CC nélkül amúgy se biztos, hogy annyira jól mutatna a 3-4. Én csak annyit kérek hozzunk még egy CB-t és egy elkapót második napon.
Leon78
andree
több mint 7 éve
andree
1 736
Jövőre még előrébb húzunk, lesz egy rakás 3. körös pickkünk, és majd felmegyünk irányítóért. Én így képzelem. Egyébként vajon miért szélső LB-t húztunk? Berakjuk középre, Washingtonnal, Bucannon meg megy SS poziba?Sztem középen lesz majd, Washingtonra meg nem vennék mérget, hogy látjuk még játszani. Mondjuk ha mégis, akkor elég jól néznie ki a safety és az LB sor is. Mondjuk offseasonben elhoztuk Jonest is, nem lepne meg valami inkább 4-3ba mutató hibrid rendszer. Golden és Chandler Jones jól mutat DE-ként is, középre vagyunk elegen, és ezzel a draftal az LB sor is nagyjából oké lenne hozzá. CC nélkül amúgy se biztos, hogy annyira jól mutatna a 3-4. Én csak annyit kérek hozzunk még egy CB-t és egy elkapót második napon.
Leon78
Szerkesztette: andree
több mint 7 éve
Én kaptam kódot, de nem használtam fel. Gondolom most meg már nem jó semmire, nyilván percek alatt elfogytak a jegyek. De ha kell, szólj 😊Na most már megtaláltam hogy igen, szóval ha esetleg valakinek jutott kód és nem vesz vele maximális darabszámú jegyet akkor betársulnékHa jól sejtem akkor az elővételre való feliratkozásról már lemaradtamNa akkor október 22-én irány London.az elővétel 5 nap múlva nyílik a ticketmaster szerint:
csongi
www.ticketmaster.co.uk/nfl-arizona-cardinals-v-los-angeles-london-22-10-2017/event/35005287923822DB?artistid=1803601&majorcatid=10004&minorcatid=102
6os vagy 7es Category jegyekre mozdulnánk rá a főnökömmel, ő is jön, hisz ő fertőzött meg még anno a focival 😉
Cardinalis
lazars
lazars
Amúgy én még januárban intéztem elővételben Viagogo-n, igaz hogy cserébe másfélszer annyi volt egy jegy mint most, de ki akartam hagyni ezt a közelharcot a jegyekért.