NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
4l3x
230
Értem én a negatív kritikát. De azért ne szóljuk le az utóbbi 3 év draftjait. Azért Markus Golden elég jó volt tavaly és szerintem D. J. Humphries is hozta amit kellett.Örülök, hogy mindenki ilyen pozitív egy elcseszett FA után, mert hogy ezt már nem lehet kiegyenesíteni az tuti. AzNem baj a negatív hozzászólás mert végül is igazad van, de azért tegyük hozzá, hogy a cap folyamatos emelkedése miatt nem könnyű kényelmes szerződéseket kötni idő előtt, mert ha nem raksz oda annyi pénzt mint például matyinak, akkor inkább megnézik mit hoz az FA. A menedzserek se hülyék. Horrorpénzek mennek mindenkinek, aki az átlagosnál jobb szintet üt meg. CC annyi garantáltat kapott 31 évesen, hogy elképzelni is nehéz, ha Matyi pénze sok, akkor Jeffersoné micsoda 1 jó év után. Totál érthető, ha kivár egy játékos.
egyetlen pozitívum, hogy lesz kompenzációs pick jövőre szarásig. A liga egyik legjobb 3-4-es DE-je távozott aki nélkül ez a védelem, nem hiszem, hogy tudja hozni ugyanazt a szintet, mint az elmúlt években. Nem elég, hogy nincs a keretben olyan aki pótolni tudná, de ne feledjük, hogy általában duplázták, ami azt sejteti, hogy a többieknek több volt a lehetősége, ami ezennel megszűnt. Talán már tavaly tárgyalni kellett volna vele, mielőtt szállította ezt a fantasztikus idényt. Jeffersonról már nem is beszélve, ha tavaly hosszabbítunk vele, akkor megúszhattuk volna 4-5 misiből évente akár 5 évre is. Ez egy újabb nagy baklövés. Most ott állunk, hogy van két aggastyán S a keretben, akik ráadásul még sérülékenyek is. De nem baj, legalább adtunk sok pénzt egy 2. számú CB-nek ( Bethel ), aki mindennek használható, csak CB-nek nem, de sebaj ezzel párhuzamosan legalább a ST-ben is visszaesett a teljesítménye. Gunner létére tavaly hányszor ért oda a visszahordóhoz? Bevallom nem sokra emlékszem, de lehet tévedek. Hogy Matyiról már ne is beszéljünk, aki szintén horror pénzt kapott. Megkapta a pénzt, és elfelejtett focizni, persze úgy nem is lehet maradandót alkotni, ha a szezon felét általában mankóval a kézben töltöd arra várva, hogy jól sikerüljön a rehab.
Szóval amit le akartam írni, az az, hogy lassan elfogynak a meghatározó játékosok a csapatból, méghozzá azért, mert nem hosszabbítunk senkivel, hanem várjuk a csodát, hogy beessen egy egynyári fecske aki majd megváltja a világot, ahelyett, hogy megbecsülnénk az értékeinket. Kicsit úgy érzem, hogy egyre több a rossz döntés, és ennek természetesen a csapat issza meg a levét. A draftokról már ne is beszéljünk, kíváncsi lennék, hogy hogyan értékelnétek az elmúlt 3 év draftjait. Hát nálam közelít a 0-hoz. A WR-eken kívül semmi épkézláb, az első körökből egyedül Bucannon aki értékelhető, a többi egy nagy 0. Hangsúlyozom eddig, bár Cooper már nem javíthat, és vannak még akik régen nincsenek roosteren.
Röviden ennyi, és bocs a negatív hozzáállásért. 😊
Leon78
Bethel szerencsére lefelezte a fizetését, így már nem vészes pénz, akkor se ha csak ST-ben játszik. A tavalyi szezonban all in voltunk és sajnos nem jött be. Várható volt, hogy erősödni nem nagyon fogunk idén. Baromira fáj nekem is elveszíteni egy egész draft classt, Tony Jeffersont még én követeltem a csapatba egész drafton, és jó volt nézni ahogy felnő a feladathoz, ahogy CC is az egyik legkedvelhetőbb figura volt amellett, hogy szinte minden évben a csapat 3 legjobb játékosa között volt. Bárhogy is alakul, jövőre lesz egy komolyabb generációváltás Palmer és Fitz távozásával, szóval annyira nem baj, hogy nem leszünk betáblázva olyan szerződésekkel mint pl CC Jaguarsos dealje, viszont a jó fiatal játékosok zömét én is megtartottam volna.
andree
És talán Nkemdiche is összekapja idén magát.
több mint 7 éve
andree
1 736
Örülök, hogy mindenki ilyen pozitív egy elcseszett FA után, mert hogy ezt már nem lehet kiegyenesíteni az tuti. AzNem baj a negatív hozzászólás mert végül is igazad van, de azért tegyük hozzá, hogy a cap folyamatos emelkedése miatt nem könnyű kényelmes szerződéseket kötni idő előtt, mert ha nem raksz oda annyi pénzt mint például matyinak, akkor inkább megnézik mit hoz az FA. A menedzserek se hülyék. Horrorpénzek mennek mindenkinek, aki az átlagosnál jobb szintet üt meg. CC annyi garantáltat kapott 31 évesen, hogy elképzelni is nehéz, ha Matyi pénze sok, akkor Jeffersoné micsoda 1 jó év után. Totál érthető, ha kivár egy játékos.
egyetlen pozitívum, hogy lesz kompenzációs pick jövőre szarásig. A liga egyik legjobb 3-4-es DE-je távozott aki nélkül ez a védelem, nem hiszem, hogy tudja hozni ugyanazt a szintet, mint az elmúlt években. Nem elég, hogy nincs a keretben olyan aki pótolni tudná, de ne feledjük, hogy általában duplázták, ami azt sejteti, hogy a többieknek több volt a lehetősége, ami ezennel megszűnt. Talán már tavaly tárgyalni kellett volna vele, mielőtt szállította ezt a fantasztikus idényt. Jeffersonról már nem is beszélve, ha tavaly hosszabbítunk vele, akkor megúszhattuk volna 4-5 misiből évente akár 5 évre is. Ez egy újabb nagy baklövés. Most ott állunk, hogy van két aggastyán S a keretben, akik ráadásul még sérülékenyek is. De nem baj, legalább adtunk sok pénzt egy 2. számú CB-nek ( Bethel ), aki mindennek használható, csak CB-nek nem, de sebaj ezzel párhuzamosan legalább a ST-ben is visszaesett a teljesítménye. Gunner létére tavaly hányszor ért oda a visszahordóhoz? Bevallom nem sokra emlékszem, de lehet tévedek. Hogy Matyiról már ne is beszéljünk, aki szintén horror pénzt kapott. Megkapta a pénzt, és elfelejtett focizni, persze úgy nem is lehet maradandót alkotni, ha a szezon felét általában mankóval a kézben töltöd arra várva, hogy jól sikerüljön a rehab.
Szóval amit le akartam írni, az az, hogy lassan elfogynak a meghatározó játékosok a csapatból, méghozzá azért, mert nem hosszabbítunk senkivel, hanem várjuk a csodát, hogy beessen egy egynyári fecske aki majd megváltja a világot, ahelyett, hogy megbecsülnénk az értékeinket. Kicsit úgy érzem, hogy egyre több a rossz döntés, és ennek természetesen a csapat issza meg a levét. A draftokról már ne is beszéljünk, kíváncsi lennék, hogy hogyan értékelnétek az elmúlt 3 év draftjait. Hát nálam közelít a 0-hoz. A WR-eken kívül semmi épkézláb, az első körökből egyedül Bucannon aki értékelhető, a többi egy nagy 0. Hangsúlyozom eddig, bár Cooper már nem javíthat, és vannak még akik régen nincsenek roosteren.
Leon78
Bethel szerencsére lefelezte a fizetését, így már nem vészes pénz, akkor se ha csak ST-ben játszik. A tavalyi szezonban all in voltunk és sajnos nem jött be. Várható volt, hogy erősödni nem nagyon fogunk idén. Baromira fáj nekem is elveszíteni egy egész draft classt, Tony Jeffersont még én követeltem a csapatba egész drafton, és jó volt nézni ahogy felnő a feladathoz, ahogy CC is az egyik legkedvelhetőbb figura volt amellett, hogy szinte minden évben a csapat 3 legjobb játékosa között volt. Bárhogy is alakul, jövőre lesz egy komolyabb generációváltás Palmer és Fitz távozásával, szóval annyira nem baj, hogy nem leszünk betáblázva olyan szerződésekkel mint pl CC Jaguarsos dealje, viszont a jó fiatal játékosok zömét én is megtartottam volna.
több mint 7 éve
Örülök, hogy mindenki ilyen pozitív egy elcseszett FA után, mert hogy ezt már nem lehet kiegyenesíteni az tuti. Az egyetlen pozitívum, hogy lesz kompenzációs pick jövőre szarásig. A liga egyik legjobb 3-4-es DE-je távozott aki nélkül ez a védelem, nem hiszem, hogy tudja hozni ugyanazt a szintet, mint az elmúlt években. Nem elég, hogy nincs a keretben olyan aki pótolni tudná, de ne feledjük, hogy általában duplázták, ami azt sejteti, hogy a többieknek több volt a lehetősége, ami ezennel megszűnt. Talán már tavaly tárgyalni kellett volna vele, mielőtt szállította ezt a fantasztikus idényt. Jeffersonról már nem is beszélve, ha tavaly hosszabbítunk vele, akkor megúszhattuk volna 4-5 misiből évente akár 5 évre is. Ez egy újabb nagy baklövés. Most ott állunk, hogy van két aggastyán S a keretben, akik ráadásul még sérülékenyek is. De nem baj, legalább adtunk sok pénzt egy 2. számú CB-nek ( Bethel ), aki mindennek használható, csak CB-nek nem, de sebaj ezzel párhuzamosan legalább a ST-ben is visszaesett a teljesítménye. Gunner létére tavaly hányszor ért oda a visszahordóhoz? Bevallom nem sokra emlékszem, de lehet tévedek. Hogy Matyiról már ne is beszéljünk, aki szintén horror pénzt kapott. Megkapta a pénzt, és elfelejtett focizni, persze úgy nem is lehet maradandót alkotni, ha a szezon felét általában mankóval a kézben töltöd arra várva, hogy jól sikerüljön a rehab.Sziasztok!Előző drafton érkezett Miller és Williams... Kérdés hogy velük mi a tervünk. Bethel megégett már párszor. Ő nem cb2 anyag. Viszont st ász ☺ Én a wr-t fontosabbnak érzem.... Sajnos jelenleg asszem nem sok szélre való wr van rostern.
Csatlakoznék a beszélgetéshez ha nem bánjátok. Csak röviden: rookie NFL fan vagyok, NBA-t sokkal behatóbban ismerem régről, de megfogott a futball csodálatos világa is már egy ideje, így elhatároztam, hogy regelek hozzátok 😊
Bele is vágnék a sűrűjébe. Szerintetek melyik poszt lenne a legnagyobb need, ahová draftolni kellene?
Én sokat gondolkoztam azon, hogy QB-WR-CB közül kit kellene kiválasztani első körből, és végül is a CB poszt lenne az én favoritom, hiszen Peterson mellett nincs egy igazán jó kezdő szintű CB, és most mély a medence, ahonnan most halászni lehet szvsz.
Branch-Cooper párosról mik voltak a vélemények a szezon során? Esetleg Bethel?
QB-t draftolhatnánk jövőre is, mikor Palmer beadja a törölközőt.
WR-t szintén, mikor Fitz beadja a kulcsot.
Erről a draftról a védelembe lenne érdemes húzni szerintem, legalábbis azon mockok és cikkek alpján, amiket eddig olvasgattam.
Cardinals_Ati
silent7939
több mint 7 éve
JJ alá is írt 1 évre
több mint 7 éve
4l3x
230
Evan Mathis helyére is jöhetne valaki.
több mint 7 éve
Sziasztok!Előző drafton érkezett Miller és Williams... Kérdés hogy velük mi a tervünk. Bethel megégett már párszor. Ő nem cb2 anyag. Viszont st ász ☺ Én a wr-t fontosabbnak érzem.... Sajnos jelenleg asszem nem sok szélre való wr van rostern.
Csatlakoznék a beszélgetéshez ha nem bánjátok. Csak röviden: rookie NFL fan vagyok, NBA-t sokkal behatóbban ismerem régről, de megfogott a futball csodálatos világa is már egy ideje, így elhatároztam, hogy regelek hozzátok 😊
Bele is vágnék a sűrűjébe. Szerintetek melyik poszt lenne a legnagyobb need, ahová draftolni kellene?
Én sokat gondolkoztam azon, hogy QB-WR-CB közül kit kellene kiválasztani első körből, és végül is a CB poszt lenne az én favoritom, hiszen Peterson mellett nincs egy igazán jó kezdő szintű CB, és most mély a medence, ahonnan most halászni lehet szvsz.
Erről a draftról a védelembe lenne érdemes húzni szerintem, legalábbis azon mockok és cikkek alpján, amiket eddig olvasgattam.
Cardinals_Ati
több mint 7 éve
andree
1 736
OLB Jarvis Jones érkezőben Rapoport szerint.Okafor meg megy New Orleansbe. Pótlásnak jó lesz.
Beki
Sziasztok!Majd FA után látjuk hova kell jobban ember(itt szerencsére fordítva van a sorrend), de QB-t akkor kell húzni mikor van bent olyan amit Arians szeret, nem akkor amikor már muszáj.
Cardinals_Ati
több mint 7 éve
Sziasztok!Csatlakoznék a beszélgetéshez ha nem bánjátok. Csak röviden: rookie NFL fan vagyok, NBA-t sokkal behatóbban ismerem régről, de megfogott a futball csodálatos világa is már egy ideje, így elhatároztam, hogy regelek hozzátok 😊
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
OLB Jarvis Jones érkezőben Rapoport szerint.
több mint 7 éve
andree
1 736
Ellington marad még egy évet. Én örülök neki. Még emlékszem arra a szezonra mikor a hátán vitte a támadósort, és most is megvan a helye a csapatban.
több mint 7 éve
andree
1 736
Pont ezt írtam... nagyjából minden FA-t így kezdünk aztán jön a varázslat a semmiből. 😊Ja, ilyen egyetértős posztnak szántam, ha nem volt egyértelmű. 😊 A legszebb az lenne, ha még Boldint is behúznánk az említett posztok betöltése után, de igazából a WR2 dolog miatt nem aggódom. Arians és Keim nagyon ért a draftolásukhoz, és idén úgy is húzni kell egyet viszonylag magasan, hogy készüljünk a Fitz utáni időkre.
silent7939
több mint 7 éve
Pont ezt írtam... nagyjából minden FA-t így kezdünk aztán jön a varázslat a semmiből. 😊Minden évben ez van aztán jön a Keim magic az FA végén... most is így lesz. Remélem. Mert eddig nem valami fasza 😊Elvileg van még 20 millió-Dansby idei fizetése capspace. Ebből azért lehet még alkotni. Kell LB(esetleg Minter vissza), egy 3. OLB(esetleg Okafor vissza), és egy CB2. Utóbbi pozícióra még van millió jelölt, és remélhetőleg jön egy Coopernél biztosabb ember. Bőven van még esély megfordítani ezt a kellemetlenül kezdődő offseasont.
silent7939
andree
több mint 7 éve
andree
1 736
Minden évben ez van aztán jön a Keim magic az FA végén... most is így lesz. Remélem. Mert eddig nem valami fasza 😊Elvileg van még 20 millió-Dansby idei fizetése capspace. Ebből azért lehet még alkotni. Kell LB(esetleg Minter vissza), egy 3. OLB(esetleg Okafor vissza), és egy CB2. Utóbbi pozícióra még van millió jelölt, és remélhetőleg jön egy Coopernél biztosabb ember. Bőven van még esély megfordítani ezt a kellemetlenül kezdődő offseasont.
silent7939
több mint 7 éve
Csak nekem tunik nagy bullshitnek ez az "agressziv FA" beharangozo? Eddig nem sok pozitivumot tudnek kiemelni; akik jottek vagy tul lettek fizetve, vagy bukott arcok. Dansby persze kiviragozhat huszadszor de mar legutobb sem fogadtam volna erre nagy tettel...Minden évben ez van aztán jön a Keim magic az FA végén... most is így lesz. Remélem. Mert eddig nem valami fasza 😊
Osweilert egyebkent lehet elvinnem ha a Browns kirakja; valoszinuleg nem kell majd sehova igy olcso lesz, viszont kapna egy evet a bozonyitasra. Az elso kort a drafton nem szivesen aldoznam be iranyitora, kesobb pedig mar nagy csodak nincsenek...
Kexandro
több mint 7 éve
Csak nekem tunik nagy bullshitnek ez az "agressziv FA" beharangozo? Eddig nem sok pozitivumot tudnek kiemelni; akik jottek vagy tul lettek fizetve, vagy bukott arcok. Dansby persze kiviragozhat huszadszor de mar legutobb sem fogadtam volna erre nagy tettel...Osweilert egyebkent lehet elvinnem ha a Browns kirakja; valoszinuleg nem kell majd sehova igy olcso lesz, viszont kapna egy evet a bozonyitasra. Az elso kort a drafton nem szivesen aldoznam be iranyitora, kesobb pedig mar nagy csodak nincsenek...
több mint 7 éve
Phil Dawson érkezett. Viszlát Catman, nem fogsz hiányozniolyan felejthetelen meccsek után mint 6-6 …
Danny
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Danny
1 717
Phil Dawson érkezett. Viszlát Catman, nem fogsz hiányozni
több mint 7 éve
4l3x
230
Dansby jön egy évre.
több mint 7 éve
andree
1 736
Mondjuk én a sérülékeny játékosokat elvből nem nagyon kedvelem, ezért pay cut ide vagy oda mindenképpen elküldtem volna, és inkább megtartottam volna Jeffersont, vagy SWERt.A két safetyből egyet én is megtartottam volna szívem szerint.
Leon78
több mint 7 éve
Mondjuk én a sérülékeny játékosokat elvből nem nagyon kedvelem, ezért pay cut ide vagy oda mindenképpen elküldtem volna, és inkább megtartottam volna Jeffersont, vagy SWERt.Source: Cardinals S Tyvon Branch has taken a pay cut for 2017 from $4M to $2M. Creates some cap space for Arizona.Akkor ezért nem cutoltuk. így azért ok.
andree
több mint 7 éve
andree
1 736
Source: Cardinals S Tyvon Branch has taken a pay cut for 2017 from $4M to $2M. Creates some cap space for Arizona.Akkor ezért nem cutoltuk. így azért ok.
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
Dansby visszajön!
több mint 7 éve
Danny
1 717
Swearinger és Cooper is megy, ez szinte 100%, CC helyére jöjjenek a fiatalok, persze nem lesz egyszerű pótolni egyből.Swearinger Washington. Hát. Kíváncsi leszek
Jött amúgy Phil Dawson is 😀
Löfli
több mint 7 éve
Swearinger és Cooper is megy, ez szinte 100%, CC helyére jöjjenek a fiatalok, persze nem lesz egyszerű pótolni egyből.Jött amúgy Phil Dawson is 😀
több mint 7 éve
Danny
1 717
Bárki bármit mond, nekem semmi bajom ezzel az offseasonnal. CP és Fitz maradtak. Óriási erősítés mindkettejük, bárki bármit mond Palmerről, sajna nem volt előtte megfelelő fal, gondoljunk csak Veldheer tavalyi teljesítményére, Humpries 3 LT-ként játszott meccsel esélyes a vakoldalra, ez elég beszédes. Floyd amúgy is ment volna, de nekem nem is tetszett a teljesítménye. CC kiválása gondot jelenthet, de ennyi pénzt nem adhattunk neki, Chandler Jones jobb játékos, ő volt a prioritás, örülök a maradásának. Jeffersonnal tavaly kellett volna szerződést kötni, ilyen szezon után nem csoda, hogy megy, de én személy szerint Swearigerrel is meg voltam elégedve a poszton. CB pozícióban remélem Cooper marad, nekem tetszett a játéka. Nem lesz itt gond, Keimmel és az öreggel jó kezekben van a csapat, idén megmutatjuk, hogy 2016 csak egy balszerencsés kisiklás volt!