NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 526
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
Itt tuti már vannak jegyek, tegnap vettem is kettőt:A Cards meccsre még nincs jegyértékesítés, csak regelni lehet hogy érdeklődsz. Legalábbis a TicketmasterenMeg van már a londoni meccs időpontja ? Időben akarok jegyet foglalni.Az időpont nincs meg, de jegyet már vehetsz.
harras
ticketmaster-en meg a viagogo-n is látok jegyeket pl.
csongi
Illetve season ticketet lehet venni de az mind a 4 meccsre szól így nem éppen óccsóé adják 😊
silent7939
www.viagogo.com/ww/Sports-Tickets/NFL/NFL-London-Tickets/E-2011795
Meg mernék esküdni, hogy tegnap láttam jegyeket a ticketmasteren is, de most nem találom a linket. Lehet, hogy tényleg még nem indult el a sale, csak próbaüzem volt. Vagy hallucináltam 😊
Szerkesztette: csongi
több mint 7 éve
Januar 31
több mint 7 éve
A Cards meccsre még nincs jegyértékesítés, csak regelni lehet hogy érdeklődsz. Legalábbis a TicketmasterenMeg van már a londoni meccs időpontja ? Időben akarok jegyet foglalni.Az időpont nincs meg, de jegyet már vehetsz.
harras
csongi
Illetve season ticketet lehet venni de az mind a 4 meccsre szól így nem éppen óccsóé adják 😊
Szerkesztette: silent7939
több mint 7 éve
Meg van már a londoni meccs időpontja ? Időben akarok jegyet foglalni.Az időpont nincs meg, de jegyet már vehetsz.
harras
több mint 7 éve
Meg van már a londoni meccs időpontja ? Időben akarok jegyet foglalni.Nincs sajnos
harras
több mint 7 éve
harras
515
Meg van már a londoni meccs időpontja ? Időben akarok jegyet foglalni.
több mint 7 éve
harras
515
nesztek atombomba 😊)Hehe, szeptemberben a CBS szerint Arizonában a "most hated" személy Pete Carroll volt.
NFC West forever!
Go Hox!
Cardinalis
több mint 7 éve
Josszi
3 365
nesztek atombomba 😊)hubazmeg..... kimondtaaaa a szóóóóót 😀
NFC West forever!
Go Hox!
Cardinalis
The Amazing Racoon
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
D-Wash nyilatkozta hogy visszatérne, optimistán áll a dolgokhoz szerinte 2017-ben játszik majd. Meglátjuk RG is így gondolja-e. Lehet h egy teljes szezon is kevés lenne a felzárkózáshoz.
több mint 7 éve
harras
515
Hát lehet hogy nem voltam egyértelmű, szóval bíródarling csapatoknak képtelen vagyok szurkolni. Ezért NFC-ben Atlanta, de mondjuk feleannyira se mint Detroit. Csak most kivételesen a többiek ellen, nem valakiért drukkolok.
több mint 7 éve
Nem értem miért utáljátok így a Falconst, egy szimpatikus csapat. 😀hát remélhetőleg mélytorok lesz az nekik 😀Azokra a torkokra vagy így, vagy úgy lesz szükség😊Szurkolj nekünk. A Falcons ellen minden torokra szükség van. Köszi 😀Én is így jártam, csak én még megfűszereztem a Raidersel is 😀 Ezek után nem merem elárulni ki a favorit a következő körben 😀az NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekkét csapatnak szurkoltam a WC körben (Lions, Giants), mindkettő kizúgott rendesen. most már nem merem átváltani a kedvenc csapatot a Falcons, Chiefs duóra... 😀
a negyedik az az Atlanta
nem is tudom kinek drukkoljak....
harras
Löfli
silent7939
BigBaltazar
dankodavid
petey
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
hát remélhetőleg mélytorok lesz az nekik 😀Azokra a torkokra vagy így, vagy úgy lesz szükség😊Szurkolj nekünk. A Falcons ellen minden torokra szükség van. Köszi 😀Én is így jártam, csak én még megfűszereztem a Raidersel is 😀 Ezek után nem merem elárulni ki a favorit a következő körben 😀az NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekkét csapatnak szurkoltam a WC körben (Lions, Giants), mindkettő kizúgott rendesen. most már nem merem átváltani a kedvenc csapatot a Falcons, Chiefs duóra... 😀
a negyedik az az Atlanta
harras
Löfli
silent7939
BigBaltazar
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Azokra a torkokra vagy így, vagy úgy lesz szükség😊Szurkolj nekünk. A Falcons ellen minden torokra szükség van. Köszi 😀Én is így jártam, csak én még megfűszereztem a Raidersel is 😀 Ezek után nem merem elárulni ki a favorit a következő körben 😀az NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekkét csapatnak szurkoltam a WC körben (Lions, Giants), mindkettő kizúgott rendesen. most már nem merem átváltani a kedvenc csapatot a Falcons, Chiefs duóra... 😀
a negyedik az az Atlanta
harras
Löfli
silent7939
BigBaltazar
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
Jó memóriád van. Am akkor is inkább az érzelmek szóltak belőlem mint sem a valóságot állították volna szavaim, de tény hogy nem gondoltam volna hogy ilyen gyenge szezonunk lesz. Mindegy attól még remélem nem nyertek😊Mi ez az ellenszenv? Szeptemberben azt mondtad, hogy feltörlitek velünk a padlót a Super Bowlban, persze, csak ha eljutunk addig. Most meg már mindegy, csak ne mi? Nem széééépaz NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekMivel most kiesett a NYG, így nálam marad az Atlanta vagy a KC. Ha ők is kizúgnak akk mindegy csak ne a NE nyerjen.
a negyedik az az Atlanta
harras
Ka'deemCarey25
Wyatt
több mint 7 éve
Szurkolj nekünk. A Falcons ellen minden torokra szükség van. Köszi 😀Én is így jártam, csak én még megfűszereztem a Raidersel is 😀 Ezek után nem merem elárulni ki a favorit a következő körben 😀az NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekkét csapatnak szurkoltam a WC körben (Lions, Giants), mindkettő kizúgott rendesen. most már nem merem átváltani a kedvenc csapatot a Falcons, Chiefs duóra... 😀
a negyedik az az Atlanta
harras
Löfli
silent7939
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Mi ez az ellenszenv? Szeptemberben azt mondtad, hogy feltörlitek velünk a padlót a Super Bowlban, persze, csak ha eljutunk addig. Most meg már mindegy, csak ne mi? Nem széééépaz NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekMivel most kiesett a NYG, így nálam marad az Atlanta vagy a KC. Ha ők is kizúgnak akk mindegy csak ne a NE nyerjen.
a negyedik az az Atlanta
harras
Ka'deemCarey25
több mint 7 éve
Nekem a Packers mindig is szimpi volt, Rodgers szerintem a liga egyik legnormálisabb fazonja, elit QB, még sincs elszállva magától. Szóval vagy ők, vagy a Texans, akiket meg senki sem várt sehova. Kb mint minket 2008-ban 😊
több mint 7 éve
Én is így jártam, csak én még megfűszereztem a Raidersel is 😀 Ezek után nem merem elárulni ki a favorit a következő körben 😀az NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekkét csapatnak szurkoltam a WC körben (Lions, Giants), mindkettő kizúgott rendesen. most már nem merem átváltani a kedvenc csapatot a Falcons, Chiefs duóra... 😀
a negyedik az az Atlanta
harras
Löfli
több mint 7 éve
az NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekkét csapatnak szurkoltam a WC körben (Lions, Giants), mindkettő kizúgott rendesen. most már nem merem átváltani a kedvenc csapatot a Falcons, Chiefs duóra... 😀
a negyedik az az Atlanta
harras
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
az NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedveznekMivel most kiesett a NYG, így nálam marad az Atlanta vagy a KC. Ha ők is kizúgnak akk mindegy csak ne a NE nyerjen.
a negyedik az az Atlanta
harras
több mint 7 éve
harras
515
az NFC-ben a Divisional körben az a három csapat szerepel amelyiknek az Univerzum entrópia törvénye szerint a döntő szituációkban a bíróit tévedések mindig kedvezneka negyedik az az Atlanta
több mint 7 éve
andree
1 737
Hát, tényleg fura egy szezon volt. Simán lehetett volna 10 győzelem is, de most nagyon kevés meccsen éreztem igazán dominánsnak a csapatot. A védelem sok stat alapján nagyon rendben volt, de valahogy nekem hiányoztak a beteg csoda playek amik az utóbbi években gyakran megvoltak(Matyi nagy mentései, kivédekezett 2&1 szituk kulcspillanatokban, stb...), most csak simán csak jók voltak. Mindenesetre ott nincsenek nagy gondok, a lyukakat be lehet tömni.
A támadósorból hiányzott az utóbbi évek során felépítgetett támadófal nagy része, de a "top5 elkapósor" is rendesen besült. Fitz természetesen egy félisten, idén is egy állat volt, de Floyd annyira inkonzisztens volt, hogy már akkor is szar volt amikor jó, JJ Nelson ok kis 4. számú elkapó, de nagy csodára nem kell számítani tőle, az igazi John Brown meg nagyon hiányzott. Nem egy meccset hoztunk az utóbbi két évben az ő villanásaival, most meg nem igazán volt tényező. Nagyon nagy szükségünk lesz rá jövőre. Alapvetően ha Dj nem ilyen jó elkapásokban is, akkor ez egy igen szar szezon lett volna a passzjáték tekintetében, ami kb az ellentéte annak amire számítottunk.
QB-t hozni kell Palmer mögé ez nem is kérdés, ne szopassuk be magunkat egy no QB szituba 2018-ra. Annál szarabb nincs. Remélhetőleg Keim és Arians tanult az idei évből és nem a special team kárára szervezik a keretet a végén. Frusztráló volt, és nem csak a kihagyott FG-k miatt.
Amúgy összességében jó csapat ez, idén a pofánkba robbant minden, de simán futhatunk még egy olyan szezont mint tavaly, akár CC nélkül is. Kezdetnek megteszi, hogy igaz a hétvégi meccsen úgy tűnt, hogy DJ-t kb az amputáció-eutanázia vonalon fogják kezelgetni, ehelyett meg 6 hét pihi után, komolyabb szerkezeti bajok nélkül ugorhat neki a felkészülésnek.
Szerkesztette: andree
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
www.nfl.com/videos/maguire/0ap3000000768773/A-Football-Life-Rod-TidwellMekkora film, bírtam CGJ karakterét!