NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 608
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
ha Fitz nem vonul vissza, ez egy SB-esélyes csapat lehet jövőre is, "csak" az O-line-t kell rendberakni, meg CC helyére találni valakit...amúgy meg Fitznek lett volna már lehetősége átmenni más csapathoz, szerintem biztosan itt fogja befejezni a pályafutását, csak kérdés, hogy mikor
több mint 7 éve
Most meg azt olvasom, hogy Fitz inkább átigazolna egy contender csapathoz, minthogy visszavonuljon. Hát akkor inkább menjen nyugdíjba, szar érzés lenne más csapat mezében látni.
több mint 7 éve
4l3x
230
Palmer allitolag folytatni akarja jovore is, holott a kovetkezo szezonra viszonylag egyszeruen megszerezheto lenne tobb tehetseges QB is.Szerintem marad Palmer. Akiket felsoroltál azok közül én nem látnám szívesen egyik irányítót se. A draftról kellene hozni valakit, de ebben se bízom, mert arról is olvastam, hogy Zac Dysert is lehetséges opció a csapatnál. Majd jön Johnny Manziel 😀
Ti lattok eselyt valakire? En szivesen latnam pl. Bortlest, RG III-t, de akar Caepernickben vagy Romoban is latnek fantaziat.
Ti kit hoznatok Palmer helyett/moge? 😊
Kexandro
több mint 7 éve
Kurvára ne vonuljon vissza, jövő még látni akarom Londonban! 😊Palmer allitolag folytatni akarja jovore is, holott a kovetkezo szezonra viszonylag egyszeruen megszerezheto lenne tobb tehetseges QB is.amilyen makacs Arians, kinézem belőle, hogy nem hoz mögé senkit 😀 csak akkor hozzon minőségi o-line-t meg alakítsa át a playbookot, mert Palmer karereje sem az igazi már. csak Fitz ne vonuljon vissza (bár most inkább arra fogadnék, hogy már csak 2 meccse van Cardinals mezben)
Ti lattok eselyt valakire? En szivesen latnam pl. Bortlest, RG III-t, de akar Caepernickben vagy Romoban is latnek fantaziat.
Kexandro
Löfli
több mint 7 éve
Palmer allitolag folytatni akarja jovore is, holott a kovetkezo szezonra viszonylag egyszeruen megszerezheto lenne tobb tehetseges QB is.Egy korai körös rookiet. RG3 felejtős Kaep szintén, Romo még kb a frt leirna pár évre a giga pénzével. Bortles még marad a jaxben. De ha már ilyenben gondolkodunk aki lehet hogy nem kap hosszútávú szerződést mert a jelenlegi csapatának nincs pénze akkor Kirk Cousins. Benne van fantázia..... Bár kétlem hogy az idei szezon után is csak 1 eves szerződést kapna.
Kexandro
Szerkesztette: silent7939
több mint 7 éve
Palmer allitolag folytatni akarja jovore is, holott a kovetkezo szezonra viszonylag egyszeruen megszerezheto lenne tobb tehetseges QB is.amilyen makacs Arians, kinézem belőle, hogy nem hoz mögé senkit 😀 csak akkor hozzon minőségi o-line-t meg alakítsa át a playbookot, mert Palmer karereje sem az igazi már. csak Fitz ne vonuljon vissza (bár most inkább arra fogadnék, hogy már csak 2 meccse van Cardinals mezben)
Kexandro
több mint 7 éve
Palmer allitolag folytatni akarja jovore is, holott a kovetkezo szezonra viszonylag egyszeruen megszerezheto lenne tobb tehetseges QB is. Ti lattok eselyt valakire? En szivesen latnam pl. Bortlest, RG III-t, de akar Caepernickben vagy Romoban is latnek fantaziat.
több mint 7 éve
amióta Amos Jones itt van, fos az egész kickoff/punt coverage/blocking unit, egyértelműen ő a ludas, nem értem, miért nem lehet kibaszni.Valahol olvastam Arians nyilatkozatát ahol kifejti, hogy nem tartja felelősnek az ST koordinátort, mert nem ő választotta a játékosokat. Ha elküldené, akkor saját magát is kirúghatná. Ebből arra következtetek, hogy ezen a téren nem lesz változás.Valami változás akkor is kell, mert amit idén az egész szezonban produkálnak az nevetséges.
4l3x
Long snapper és a punter/holder már új, meglátjuk ők jövőre vagy a training campen hogy válnak be. Catanzaronak lefőtt a kávé, szerintem ez nem kérdés. Talán máshol majd magára talál, de mi ezt már ne várjuk meg.
Viszont a kick return, punt return sémák illetve punt védekezés mind főleg az edzők felelőssége, nem hiszem, hogy tavaly óta a játékosok zöme hirtelen elfelejtett játszani.
csongi
OL-ben szerencsére széleken megvagyunk, a guard pozit kell frissíteni, legalábbis az RG-t mindenképpen. egy Humphries-Iupati-Shipley-nagynevűFA-Veldheer nem is lenne rossz jövőre
több mint 7 éve
4l3x
230
Én csak azt írtam le, amit olvastam. Változtatni mindenképp kell, még az edzők között is.Valahol olvastam Arians nyilatkozatát ahol kifejti, hogy nem tartja felelősnek az ST koordinátort, mert nem ő választotta a játékosokat. Ha elküldené, akkor saját magát is kirúghatná. Ebből arra következtetek, hogy ezen a téren nem lesz változás.Valami változás akkor is kell, mert amit idén az egész szezonban produkálnak az nevetséges.
4l3x
Long snapper és a punter/holder már új, meglátjuk ők jövőre vagy a training campen hogy válnak be. Catanzaronak lefőtt a kávé, szerintem ez nem kérdés. Talán máshol majd magára talál, de mi ezt már ne várjuk meg.
Viszont a kick return, punt return sémák illetve punt védekezés mind főleg az edzők felelőssége, nem hiszem, hogy tavaly óta a játékosok zöme hirtelen elfelejtett játszani.
csongi
több mint 7 éve
Valahol olvastam Arians nyilatkozatát ahol kifejti, hogy nem tartja felelősnek az ST koordinátort, mert nem ő választotta a játékosokat. Ha elküldené, akkor saját magát is kirúghatná. Ebből arra következtetek, hogy ezen a téren nem lesz változás.Valami változás akkor is kell, mert amit idén az egész szezonban produkálnak az nevetséges.
4l3x
több mint 7 éve
4l3x
230
Hm, sehol senki? Megértem, a tegnapi meccs után.Valahol olvastam Arians nyilatkozatát ahol kifejti, hogy nem tartja felelősnek az ST koordinátort, mert nem ő választotta a játékosokat. Ha elküldené, akkor saját magát is kirúghatná. Ebből arra következtetek, hogy ezen a téren nem lesz változás.
Akkor kell egy új:
- ST koordinátor
- kicker
- OL
csongi
több mint 7 éve
Már csak abban reménykedem, hogy nem lesz vérfürdő szenteste és nem aláz meg nagyon a Hawks minket.Meg fog. Ilyenkor mindig rongyosra ku..ák a seggünket 😀
csongi
több mint 7 éve
Hm, sehol senki? Megértem, a tegnapi meccs után.Akkor kell egy új:
- ST koordinátor
- kicker
- OL
Védelem meg hol volt tegnap? 48 pontot kapni hazai pályán bazmeg. Campbell fumble return TD-je parádés volt, de azon kívül a nagy homály. Fitz ejtéséből is kaptunk egy TD-t...
Bethel meg kétszer egymás után nem tud felállni a vonalra bakker, mi az isten folyik már itt? Nagyon úgy tűnik, egyesek már fejben is szétestek, most hogy a szezon hivatalosan is kuka.
Már csak abban reménykedem, hogy nem lesz vérfürdő szenteste és nem aláz meg nagyon a Hawks minket. A Rams elleni utolsó felvonás pedig már teljesen érdektelen lesz.
több mint 7 éve
harras
515
Catanzaro nem lépett még a fűre hogy őt is ?
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Ja, hogy ez így megy. Akkor legyen bajnok a Pats 😀Minden kivansagod igy teljesuljon!Cserébe kaphattatok volna kompenzációs picket érte. Itt tényleg a pedagógia történet volt a lényeg. Ha szar vagy és mellé még hülye is, akkor viszlát. Hozzánk mondjuk jöhetne, mert képességre nem rossz, és három elkapónk van össz 😀Teljesen vállalható move volt ez így.Free agent lett volna, még kirakni se kellett volna 😊
Nem kár érte, mármint Floyd-ért. Amúgy is kiraktuk volna sztem év végén és így van némi pedagógiai értéke is a dolognak.
silent7939
csongi
Wyatt
Danny
több mint 7 éve
Beírtam a calculatorba a vágyaimat, ki is jött:Kéz meddig van a biliben? 😊
Kiemelt 1: Detroit
Kiemelt 2: Tampa Bay
WC: Arizona-Washington, Dallas-Minnesota
😀
harras
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Danny
1 717
Minden kivansagod igy teljesuljon!Cserébe kaphattatok volna kompenzációs picket érte. Itt tényleg a pedagógia történet volt a lényeg. Ha szar vagy és mellé még hülye is, akkor viszlát. Hozzánk mondjuk jöhetne, mert képességre nem rossz, és három elkapónk van össz 😀Teljesen vállalható move volt ez így.Free agent lett volna, még kirakni se kellett volna 😊
Nem kár érte, mármint Floyd-ért. Amúgy is kiraktuk volna sztem év végén és így van némi pedagógiai értéke is a dolognak.
silent7939
csongi
Wyatt
több mint 7 éve
4l3x
230
Remélem nem.Teszem azt Seattle ? Meg akartam nézni a hajnali meccset de most látom kik lesznek, inkább kihagyom mert csak felkúrnám magam a 13. emberen,,,,Így viszont még gyűrűt is nyerhet, ha leigazolja egy rájátszásba kerülő csapat. 😊Teljesen vállalható move volt ez így.Free agent lett volna, még kirakni se kellett volna 😊
silent7939
csongi
4l3x
harras
több mint 7 éve
harras
515
Na jó, a szakikon én is mosolygok hogy minden szezonban ugyanazokról zengenek ódákat októberben akiknek "logikus" volt a visszaesése decemberben és fordítva.Én sem értek hozzá, ellenben a szakiknak sem hiszek. Elég sok példát fel lehetne hozni hogy ki miért csúszott aztán mekkora király lett vagy lehet, és ennek az ellenkezőjét is.Legalábbis Keim azt mondta, nem tudja elképzelni hogy nem 😀.harrasArians, Fitz, Palmer így együtt még legalább egy szezont maradnak, ebben biztos vagyok.harras
csongi
Egyébként én nem értek hozzá annyira, de nagyon mondják, a következő drafton nem lesznek Winston szintű qb-k (nem csak tudás hanem főleg harcosság a nehéz szitukban) és ha lennének is nem szerepeltünk elég szarul ahhoz hogy megszerezzük valamelyiket. Csak én Palmerben már tavaly sem láttam azt, hogy bármikor bármire képes lenne a superbowlért.
harras
silent7939
több mint 7 éve
harras
515
Teszem azt Seattle ? Meg akartam nézni a hajnali meccset de most látom kik lesznek, inkább kihagyom mert csak felkúrnám magam a 13. emberen,,,,Így viszont még gyűrűt is nyerhet, ha leigazolja egy rájátszásba kerülő csapat. 😊Teljesen vállalható move volt ez így.Free agent lett volna, még kirakni se kellett volna 😊
silent7939
csongi
4l3x
Szerkesztette: harras
több mint 7 éve
4l3x
230
Így viszont még gyűrűt is nyerhet, ha leigazolja egy rájátszásba kerülő csapat. 😊Teljesen vállalható move volt ez így.Free agent lett volna, még kirakni se kellett volna 😊
silent7939
csongi
több mint 7 éve
Én sem értek hozzá, ellenben a szakiknak sem hiszek. Elég sok példát fel lehetne hozni hogy ki miért csúszott aztán mekkora király lett vagy lehet, és ennek az ellenkezőjét is.Legalábbis Keim azt mondta, nem tudja elképzelni hogy nem 😀.harrasArians, Fitz, Palmer így együtt még legalább egy szezont maradnak, ebben biztos vagyok.harras
csongi
Egyébként én nem értek hozzá annyira, de nagyon mondják, a következő drafton nem lesznek Winston szintű qb-k (nem csak tudás hanem főleg harcosság a nehéz szitukban) és ha lennének is nem szerepeltünk elég szarul ahhoz hogy megszerezzük valamelyiket. Csak én Palmerben már tavaly sem láttam azt, hogy bármikor bármire képes lenne a superbowlért.
harras
több mint 7 éve
harras
515
Legalábbis Keim azt mondta, nem tudja elképzelni hogy nem 😀.harrasArians, Fitz, Palmer így együtt még legalább egy szezont maradnak, ebben biztos vagyok.harras
csongi
több mint 7 éve
harras
515
Beírtam a calculatorba a vágyaimat, ki is jött: Kiemelt 1: Detroit
Kiemelt 2: Tampa Bay
WC: Arizona-Washington, Dallas-Minnesota
😀
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Cserébe kaphattatok volna kompenzációs picket érte. Itt tényleg a pedagógia történet volt a lényeg. Ha szar vagy és mellé még hülye is, akkor viszlát. Hozzánk mondjuk jöhetne, mert képességre nem rossz, és három elkapónk van össz 😀Teljesen vállalható move volt ez így.Free agent lett volna, még kirakni se kellett volna 😊
silent7939
csongi