Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 8 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Keim szerintem kurva jó GM, de ez a húzása egészen érthetetlen. Ennyi pénzt kiadni egy közepes TE-ért... Nem értek hozzá, a számokat se látom most át, de ennyiért nem lett volna praktikusabb pl Campbellt megtartani. Amúgy se volt eddig TE játék, most sincs nagyon, minek erőltetni ezt?
több mint 8 éve
harras Arizona Cardinals 523
Arians tegnap azt mondta, hogy a támadófal miatt kaptunk ki. A leggyengébb láncszemnek tartott Veldheer mind a 222 snapen ott volt az idei szezonban. Ahogy Shipley is Boehm is. Wetzel 214, tehát szinte az össze snapnél fenn volt ő is. Iupati is ott lenne a 222-nél ha nem lenne sérült. Ez alapján szilárd magabiztos O-line-unk van.
Persze ha mégsem akkor a fizetés alapján van egy kiváló TE-nk erősítésnek. Gresham (196cm, 118kg) viszont csak 110 snap-en volt fenn a pályán, azaz pont a felén. Elég jó a fizetése akár elkapásra, snapre, yardra, TD-re bontjuk le.

"Jermaine Gresham signed a 4 year, $28,000,000 contract with the Arizona Cardinals, including a $7,000,000 signing bonus, $16,500,000 guaranteed, and an average annual salary of $7,000,000. In 2017, Gresham will earn a base salary of $2,000,000 and a signing bonus of $7,000,000, while carrying a cap hit of $3,750,000 and a dead cap value of $13,000,000."

Nem értek a játékhoz csak szemezgetem a statisztikákat, a tegnapi ST elemezgetés után (tartjuk a 31. helyet majdnem mindenben) gondoltam keresek valami vidítót.
harras
Gresham leigazolása (ezekkel a paraméterekkel) szerintem az idei holtszezon egyik legnagyobb kérdőjele ligaszinten; nem lepődnék meg ha vele kezdenék majd a takarítást a holtszezonban.
Kexandro
Így is 13M halott pénz 😕.
több mint 8 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 268 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Arians tegnap azt mondta, hogy a támadófal miatt kaptunk ki. A leggyengébb láncszemnek tartott Veldheer mind a 222 snapen ott volt az idei szezonban. Ahogy Shipley is Boehm is. Wetzel 214, tehát szinte az össze snapnél fenn volt ő is. Iupati is ott lenne a 222-nél ha nem lenne sérült. Ez alapján szilárd magabiztos O-line-unk van.
Persze ha mégsem akkor a fizetés alapján van egy kiváló TE-nk erősítésnek. Gresham (196cm, 118kg) viszont csak 110 snap-en volt fenn a pályán, azaz pont a felén. Elég jó a fizetése akár elkapásra, snapre, yardra, TD-re bontjuk le.

"Jermaine Gresham signed a 4 year, $28,000,000 contract with the Arizona Cardinals, including a $7,000,000 signing bonus, $16,500,000 guaranteed, and an average annual salary of $7,000,000. In 2017, Gresham will earn a base salary of $2,000,000 and a signing bonus of $7,000,000, while carrying a cap hit of $3,750,000 and a dead cap value of $13,000,000."

Nem értek a játékhoz csak szemezgetem a statisztikákat, a tegnapi ST elemezgetés után (tartjuk a 31. helyet majdnem mindenben) gondoltam keresek valami vidítót.
harras
Attól még hogy pályán vannak, nem jelenti azt, hogy jók 😊 Veldheert akkor nem verte meg Lawrence, amikor nem akarta, Shipley is elég gyász volt. A "legszebb" az egészben, hogy a hat sackből szerintem 4 vagy 5 tuti blitz nélkül jött, tehát 3 vagy 4 emberes rush-al...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
gondoltam keresek valami vidítót.harras
én találtam is 😊 Palmerünk dobogós!
https://static.www.nfl.com/image/upload/t_person_squared_mobile/t_lazy/f_auto/league/svxl2pk2cuqf26zrhii4
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

ahogy elnézem a sackeke tekintetében is ott a megosztott harmadik helyen...
https://static.www.nfl.com/image/upload/t_person_squared_mobile/t_lazy/f_auto/league/svxl2pk2cuqf26zrhii4
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
több mint 8 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS

harras
Gresham leigazolása (ezekkel a paraméterekkel) szerintem az idei holtszezon egyik legnagyobb kérdőjele ligaszinten; nem lepődnék meg ha vele kezdenék majd a takarítást a holtszezonban.
több mint 8 éve

Szerkesztette: harras
több mint 8 éve
tehát íme londoni MACSOK 😊
Magyar Arizona Cardinals Szurkolói Országos Küldöttség 😊
Fucu, Harras, Csongi, Cardinalis, Kexandro, Löfli, Lazars, Emberke22.
Cardinalis
A sört amúgy én sem ígérem 100%-ra, családdal leszek én is. Internetem lesz (éljen az ingyen adatroaming 😊), úgyhogy majd ha felrakjátok valahova, hogy pontosan mikor és hol lesztek, akkor értesülök róla.

Akár kellhet is
lazars
Szuper, szólj ha kell! M1 szektor egyébként.
több mint 8 éve
tehát íme londoni MACSOK 😊
Magyar Arizona Cardinals Szurkolói Országos Küldöttség 😊
Fucu, Harras, Csongi, Cardinalis, Kexandro, Löfli, Lazars, Emberke22.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 208 — Lájkold a zsűrit!
Én is ott leszek, összefuthatunk egy sörre 😊Kexandro
simán 😊
tehát eddig: Fucu, Harras, Csongi, Cardinalis, Kexandro
Cardinalis
Löfli is jön. 😊
Majd meghirdetem a FB oldalon is.
Fucu
Én is megyek, de a sört nem ígérem, rokonokkal leszek, meg nem is Londonban lesz a szállás.

OFF TOPIC: kár, hogy ide nem tudok képet feltölteni, de képzeljétek kitettem instagramra a londoni meccs jegyeket, jól behashtageltem őket és xavier williams (DT) likeolta, most megy neki a PM 😀
emberke22
Ha beilleszted ide az Instagram linket elvileg meg kell jelennie a képnek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
simán 😊
Cardinalis
Löfli is jön. 😊
Fucu
Én is megyek, de a sört nem ígérem, rokonokkal leszek, meg nem is Londonban lesz a szállás.

OFF TOPIC: kár, hogy ide nem tudok képet feltölteni, de képzeljétek kitettem instagramra a londoni meccs jegyeket, jól behashtageltem őket és xavier williams (DT) likeolta, most megy neki a PM 😀
emberke22
Nem vágom mi az a PM, de ha a vonalkódot is felraktad az nem annyira bölcs dolog, tudomásom szerint baj lehet belőle mikor bemennél a meccsre.

Meg én az utazásaimat a hazaérkezésem UTÁN szoktam feltenni. Amíg családom volt azért, mióta egyedül élek azért... Ne érts félre nem bántás, csak öreg bölcsesség, bocsánat ha kioktatásnak veszed.
több mint 8 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
simán 😊
Cardinalis
Löfli is jön. 😊
Fucu

Szerkesztette: emberke22
több mint 8 éve
lazars Arizona Cardinals 86
Itt a véleményem elég kultúrált formában (dobjatok hozzá pár káromkodást és meg is van a teljes kép)
 www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/photos/a.759806297410845.1073741828.759801134078028/1596070833784383/?type=3&theater

Londonban összefuthatnánk amúgy egy közös képre.
Fucu
Benne vagyok, én is megyek. Ja, amúgy valakinek nem kell még egy jegy? 😊 Apám vett kettőt a nagy felbuzdulásban, de kiderült hogy csak egyedül fog menni. (mármint plusz én ugye 😊)
csongi
Akár kellhet is
több mint 8 éve
lazars Arizona Cardinals 86
simán 😊
Cardinalis
Véssetek engem is a sör végére 😀
több mint 8 éve
Nem nagyon leszek internet közelben 20.-a után de bizalmasban adhatok telefonszámot.
több mint 8 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
simán 😊
Cardinalis
Löfli is jön. 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nem néztem statisztikát de szerintem TOP5-ben vagyunk missed FG-ok tekintetében,
Kexandro
top2
Redskins a másik

több mint 8 éve
Amit vártam. A sivatagban eleve tilos ST-et összerakni ?
 www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/returning/sort/yardsPerPuntReturn
harras
de integetni mi tudunk a legjobban, hogyaszongya HELLO ST... 😊
 www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/returning/sort/puntReturnFairCatches
Cardinalis
😀
És akkor tavaly 31.-ek lettünk FG sikerességben és ezt a helyezést.... idén is tartjuk !
Mekkora szám lesz ha ST nélkül nyerünk majd SB-t !
több mint 8 éve
 www.espn.com/nfl/statistics/team/_/stat/returning/sort/yardsPerPuntReturn
harras
de integetni mi tudunk a legjobban, hogyaszongya HELLO ST... 😊
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fi%2Fespn%2Fmisc_logos%2F500%2Fnfl.png
2025 NFL Offense Total Team Stat Leaders - ESPN
ESPN is the place for NFL stats! Find a list of the Offense Total team stat leaders for the 2025 NFL Postseason.
több mint 8 éve
elnézve a statisztikát, nekem valahogy a playhívás/gameplan sem gömbölyű:
75 totál play
22 1st down
36:15 labdabirtoklási idő
332 totál yard
és csak 17 ponty???
szóval amolyan nyögvenyelős-töketlen az egész... ráadásul 18 harmadik kísérlet is szerintem sok (ebből 8 lett meg)
nodemajd most vasárnap lesz az idő, amikor elválik a sz@r a fostól... 😊
Cardinalis
Első negyedet uraltuk de csak 1 TD, a többi vergődés.
A másik a yardok: pont ezért néztem meg a stat.-ot amit betetettem, először a keddi mecssre aztán az eddigi szezonra.
több mint 8 éve
simán 😊
több mint 8 éve
elnézve a statisztikát, nekem valahogy a playhívás/gameplan sem gömbölyű:
75 totál play
22 1st down
36:15 labdabirtoklási idő
332 totál yard
és csak 17 ponty???
szóval amolyan nyögvenyelős-töketlen az egész... ráadásul 18 harmadik kísérlet is szerintem sok (ebből 8 lett meg)
nodemajd most vasárnap lesz az idő, amikor elválik a sz@r a fostól... 😊
több mint 8 éve

https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fi%2Fespn%2Fmisc_logos%2F500%2Fnfl.png
2025 NFL Offense Total Team Stat Leaders - ESPN
ESPN is the place for NFL stats! Find a list of the Offense Total team stat leaders for the 2025 NFL Postseason.
több mint 8 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Londonban összefuthatnánk amúgy egy közös képre.Fucu
támogatom 😊 kik is jönnek innen?
Fucu, Harras, Csongi, Cardinalis
többiek?
Cardinalis
Én is ott leszek, összefuthatunk egy sörre 😊
több mint 8 éve
Londonban összefuthatnánk amúgy egy közös képre.Fucu
támogatom 😊 kik is jönnek innen?
Fucu, Harras, Csongi, Cardinalis
többiek?
több mint 8 éve
Itt a véleményem elég kultúrált formában (dobjatok hozzá pár káromkodást és meg is van a teljes kép)
 www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/photos/a.759806297410845.1073741828.759801134078028/1596070833784383/?type=3&theater

Londonban összefuthatnánk amúgy egy közös képre.
Fucu
Benne vagyok, én is megyek. Ja, amúgy valakinek nem kell még egy jegy? 😊 Apám vett kettőt a nagy felbuzdulásban, de kiderült hogy csak egyedül fog menni. (mármint plusz én ugye 😊)