Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 7 éve
harras
515
nekem is, mondjuk picit sokat költöttem rá, kb 0 ft-m maradt hétvégéig 😀Németországi barátom intézte, amit továbbküldött nekem abban ez volt:
Löfli
Ticket Price: £85.00 x 2 = £170.00
Service Charge: £7.65 x 2 = £15.30
Egyébként mikor kinn járt az USA-ban VIkings meccsen járt, egész héten azzal ijesztgetett hogy a Vikings meccsre vesz inkább, és a dátumot pont azzal a meccsel cserélték fel ha jól tudom, szóval mikor megláttam a confirmen a dátumot kicsit behaltam ijedtemben elsőre....
Szerkesztette: harras
több mint 7 éve
En egy Kizer picket meg el tudnek kepzelni, bar nem tudom meddig csuszhat; valoszinuleg az elso kor vegenel nem tovabb.A mai naptol amugy nem vartam sokat, az elso kor nem szokott tul jol alakulni, bar Reddick talan nem fog felsulni nalunk.
Joccakat 😊
több mint 7 éve
Jól végigvártuk míg kiviszik az összes QB-t és elkapót, így nem rossz pick ez se.Kifejezetten szimpatikus a dolog, de egyre nagyobb para a Fitz és Palmer után következő semmi.Jövőre még előrébb húzunk, lesz egy rakás 3. körös pickkünk, és majd felmegyünk irányítóért. Én így képzelem. Egyébként vajon miért szélső LB-t húztunk? Berakjuk középre, Washingtonnal, Bucannon meg megy SS poziba?
andree
több mint 7 éve
andree
1 736
Jól végigvártuk míg kiviszik az összes QB-t és elkapót, így nem rossz pick ez se.Kifejezetten szimpatikus a dolog, de egyre nagyobb para a Fitz és Palmer után következő semmi.
több mint 7 éve
Ha netán valaki visszamondaná, és nem lenne útitárs, akkor szóljatok, vevő vagyok egy jegyre 😊
több mint 7 éve
nekem is, mondjuk picit sokat költöttem rá, kb 0 ft-m maradt hétvégéig 😀
több mint 7 éve
harras
515
Meg van a jegyem az októberi meccsre, székre szólóan. Heyhey !
több mint 7 éve
Cooper vagy Niklas egyértelműen, Kemdícsének van még ideje bizonyítani, Humphries is padozott első évében
több mint 7 éve
Natloz
300
5. Cardinals (11)Szerintem a méltán híres Troy Niklas lenne a leginkább érdemes a legrosszabb pick díjra...
Pro Bowlers: 3
Best Pick: Patrick Peterson — 2011, first round
Worst Pick: Jonathan Cooper — 201, first round
Arizona has had its most success in the secondary, where it has drafted Peterson, Justin Bethel and Tyrann Mathieu, all quality players. Wide receiver John Brown was an outstanding third-round pick in 2014, and running back David Johnson, another third-rounder, scored four touchdowns as a rookie last year.
Csak én látom úgy, hogy a legrosszabb pick inkább Nkemdiche kellene, hogy legyen?
Amúgy David Johnson 12 TD-t szerzett rokkie évében futásból és elkapásból, nem pedig négyet.
undisputedly
Szerkesztette: Natloz
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 7 éve
hoppá, D-Wash ismét játszhat nálunk 😀 mondjuk kétlem, hogy megtörténneVagy esetlegesen azért engedtük el Mintert, mert már sejtették, hogy ez lesz majd.
Löfli
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
Csak én látom úgy, hogy a legrosszabb pick inkább Nkemdiche kellene, hogy legyen?undisputedlymég csak 5 meccsen játszott, tán még bizonyíthat...
Amúgy David Johnson 12 TD-t szerzett rokkie évében futásból és elkapásból, nem pedig négyet.undisputedlyelnézték a táblázatot, 4et csak elkapásból szerzett anno 😊
egyébként eléggé konzervatív az nfl.com játékosprofil oldala, a DJ-típusú futók esetében igazán szerepeltethetnék az elkapásos statot is a fejlécben...
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
5. Cardinals (11)Pro Bowlers: 3
Best Pick: Patrick Peterson — 2011, first round
Worst Pick: Jonathan Cooper — 201, first round
Arizona has had its most success in the secondary, where it has drafted Peterson, Justin Bethel and Tyrann Mathieu, all quality players. Wide receiver John Brown was an outstanding third-round pick in 2014, and running back David Johnson, another third-rounder, scored four touchdowns as a rookie last year.
Csak én látom úgy, hogy a legrosszabb pick inkább Nkemdiche kellene, hogy legyen?
Amúgy David Johnson 12 TD-t szerzett rokkie évében futásból és elkapásból, nem pedig négyet.
több mint 7 éve
1.875 millió $hoppá, D-Wash ismét játszhat nálunk 😀 mondjuk kétlem, hogy megtörténneValahol olvastam hogy amint visszaengedik a csapat kivágja. Nem tudom, mennyi pénz szabadulna fel?
Löfli
Ka'deemCarey25
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
ha az elmúlt 5 évet nézzük akkor az 5. helyen vagyunk 😊nypost.com/2016/04/24/ranking-from-1-32-the-nfls-best-teams-at-drafting/
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
hoppá, D-Wash ismét játszhat nálunk 😀 mondjuk kétlem, hogy megtörténneValahol olvastam hogy amint visszaengedik a csapat kivágja. Nem tudom, mennyi pénz szabadulna fel?
Löfli
több mint 7 éve
hoppá, D-Wash ismét játszhat nálunk 😀 mondjuk kétlem, hogy megtörténne
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
nekem egy kinti ismerős intézi majd a jegyet, remélem sikerrel jár...
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
lazars
86
Na most már megtaláltam hogy igen, szóval ha esetleg valakinek jutott kód és nem vesz vele maximális darabszámú jegyet akkor betársulnékHa jól sejtem akkor az elővételre való feliratkozásról már lemaradtamNa akkor október 22-én irány London.az elővétel 5 nap múlva nyílik a ticketmaster szerint:
csongi
www.ticketmaster.co.uk/nfl-arizona-cardinals-v-los-angeles-london-22-10-2017/event/35005287923822DB?artistid=1803601&majorcatid=10004&minorcatid=102
6os vagy 7es Category jegyekre mozdulnánk rá a főnökömmel, ő is jön, hisz ő fertőzött meg még anno a focival 😉
Cardinalis
lazars
több mint 7 éve
lazars
86
Ha jól sejtem akkor az elővételre való feliratkozásról már lemaradtamNa akkor október 22-én irány London.az elővétel 5 nap múlva nyílik a ticketmaster szerint:
csongi
www.ticketmaster.co.uk/nfl-arizona-cardinals-v-los-angeles-london-22-10-2017/event/35005287923822DB?artistid=1803601&majorcatid=10004&minorcatid=102
6os vagy 7es Category jegyekre mozdulnánk rá a főnökömmel, ő is jön, hisz ő fertőzött meg még anno a focival 😉
Cardinalis
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
Na akkor október 22-én irány London.az elővétel 5 nap múlva nyílik a ticketmaster szerint:
csongi
Szerkesztette: Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Na akkor október 22-én irány London.
több mint 7 éve
Idei programHát ennek a végére nem merek tippelni semmit 😊
Pontos kezdési időpontok:
twitter.com/AZCardinals/status/855213262622703616
iktriad
több mint 7 éve
Idei programPontos kezdési időpontok:
twitter.com/AZCardinals/status/855213262622703616
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
Williamst kibaszta a raiders, vissza kéne hozni.
több mint 7 éve
harras
515
Ja olvastam de véleményem szerint akkor sem döntöttek jól mikor ilyen zenitjükön rég túllévő játékosokat hoztak a csapathoz. Azért remélem a draftról sikerül betölteni a hiányzó lyukakat.Hááát... azt hiszem úgy vannak vele, Arians-Palmer-Fitzgerald: ez az utolsó nekifutás, most vagy soha, utána nyugdíj, 2018-ban generáció csere úgyis a vezéreknél. Új vezérek meg tényleg kellenének.
Ka'deemCarey25
Szerkesztette: harras