NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 488
46
18:10 CFB Playoff - Miami @ Texas A&M (NET4+)
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Fucunak? Mert idegbeteg lett? Nem zavar, megértem. Nem lehet öröm nézni a csapatot, amíg azt hiszed jók, aztán egyre rosszabbak. Ilyenkor mindenki hibás meccs alatt. Főleg aki nem tetszőket mond. Ha ma megnézi, sztem rájön hogy amit mondtam az nulla.Az értelem, ami süt néhányukról (és akkor szépen fogalmaztam) az félelmetes. 😊ulpianusTörleszteni akarsz Fucunak? Ne g.cizz b.zdmeg!! 😛catattack
Ez olyan, mint minden meccs alatt megy a bírók szidása, aztán rájössz, hogy igazából semmi extra nem volt.
Csapattól függetlenül mondtam, hogy érdemes megnézni, mekkora koponyák játsszák ezt a játékot.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 15 éve
catattack
3 520
Az értelem, ami süt néhányukról (és akkor szépen fogalmaztam) az félelmetes. 😊ulpianusTörleszteni akarsz Fucunak? Ne g.cizz b.zdmeg!! 😛
Nem tudom, amúgy, hogy kivel van bajod?!
több mint 15 éve
csak az vigasztalhat minket, hogy a csoportunk megint hozta a formáját, mindenki kikapott, a Ninerst pl. nullázták... NFC Worst!csonginajah... mondjuk mi is kikaptunk a Tampa Bay-től, de legalább 35-38-ra megszorongattuk őket...
nomeg juteszembe a New Orleans-t pedig meg is vertük a Seahawks mostani vereségével ellentétben...
csakhogy félig tele legyen az a bizonyos pohár... és optimista szemszögből közelítsük meg a dolgokat 😊
több mint 15 éve
Ez ku.vajó! 😂Az értelem, ami süt néhányukról (és akkor szépen fogalmaztam) az félelmetes. 😊
http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Cards-Nicknames/72312432-cea5-4cf9-a8ff-4a80ce030a99catattack

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 15 éve
petey: nem is vártam hogy egy U$C szimpatizáns le tudja írni rendesen hogy Stanford Cardinal 😛Este vót na, aztán meg nem akartam javítani 😊
Fucu
több mint 15 éve
petey: nem is vártam hogy egy U$C szimpatizáns le tudja írni rendesen hogy Stanford Cardinal 😛Luck álmaim húzása lenne, nem kell ecsetelnem miért. (kb mint Tibinek a Tebow pick)
Fejben rendben van a srác, gyors döntéshozó, pontos is, de fene tudja mit kezdene emögött a fal mögött.
több mint 15 éve
catattack
3 520
Ez ku.vajó! 😂 http://www.azcardinals.com/photos-videos/videos/Cards-Nicknames/72312432-cea5-4cf9-a8ff-4a80ce030a99
több mint 15 éve
Luck kb olyan, mintha összegyúrták volna Ryant és Flaccot.Nem fog 300-350 yardokat hajigálni, de megbízható, egyetemi szinten biztosan, ráadásul jól fut,aztán ki tudja mi lesz belőle a profik közt.Pro style offenseből jön, ami azért lényeges.Bradfordot is féltették, hogy első évesként buktái lesznek, aztán hogy összekapta magát.Persze jövőre jön a másodévesek átka 😛Leinartnak nagyobb hype-ja volt szerintem.
http://www.youtube.com/watch?v=RF9PFJI_t5I 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 15 éve
http://www.youtube.com/watch?v=fkxyJtoO-64mert Luck a szekszi QB pick...akiből persze lehet egy orbitális nagy bust is...peteyLeinart már elég sexy boy volt! 😛catattack
több mint 15 éve
catattack
3 520
mert Luck a szekszi QB pick...akiből persze lehet egy orbitális nagy bust is...peteyLeinart már elég sexy boy volt! 😛
több mint 15 éve
mert Luck a szekszi QB pick...akiből persze lehet egy orbitális nagy bust is...Stanford Cardinals. Hát hogy jobb mint Bradford az erős, mivel eddig egy NFL snapet sem nyomott 😛peteyNem vagyok gyogyós. Attól, hogy nincs sok időm NCAA-t nézni még hallhattam valahol a Stanfordról. 😛
Arra lettem volna kíváncsi, hogy miért pont őt javasolja QB-nak.catattack
több mint 15 éve
catattack
3 520
Stanford Cardinals. Hát hogy jobb mint Bradford az erős, mivel eddig egy NFL snapet sem nyomott 😛peteyNem vagyok gyogyós. Attól, hogy nincs sok időm NCAA-t nézni még hallhattam valahol a Stanfordról. 😛
Arra lettem volna kíváncsi, hogy miért pont őt javasolja QB-nak.
több mint 15 éve
Ott a pont 😀 a fát tudtam, de azt hittem, hogy az valami agyamentség 😀error. Stanford Cardinal, és csak abban hasonlít hozzátok, hogy bíborvörös 😛 nekik egy FA a kabalájuk 😀shawnkaEzt kifejtenéd bővebben egy kissé?catattackStanford Cardinals. Hát hogy jobb mint Bradford az erős, mivel eddig egy NFL snapet sem nyomott 😛petey
több mint 15 éve
error. Stanford Cardinal, és csak abban hasonlít hozzátok, hogy bíborvörös 😛 nekik egy FA a kabalájuk 😀Stanford Cardinals. Hát hogy jobb mint Bradford az erős, mivel eddig egy NFL snapet sem nyomott 😛peteyJó lenne nektek jövőre Andrew Luck 😉 Szerintem jobb, mint Bradford.És persze ő már most is Cardinals játékos. 😀aztecEzt kifejtenéd bővebben egy kissé?catattack
több mint 15 éve
Stanford Cardinals. Hát hogy jobb mint Bradford az erős, mivel eddig egy NFL snapet sem nyomott 😛Jó lenne nektek jövőre Andrew Luck 😉 Szerintem jobb, mint Bradford.És persze ő már most is Cardinals játékos. 😀aztecEzt kifejtenéd bővebben egy kissé?catattack
több mint 15 éve
catattack
3 520
Jó lenne nektek jövőre Andrew Luck 😉 Szerintem jobb, mint Bradford.És persze ő már most is Cardinals játékos. 😀aztecEzt kifejtenéd bővebben egy kissé?
több mint 15 éve
Jó lenne nektek jövőre Andrew Luck 😉 Szerintem jobb, mint Bradford.És persze ő már most is Cardinals játékos. 😀
több mint 15 éve
catattack
3 520
Will Davis IR-re került, Alfonso Smith-t elküldték. Így 2 fővel csökkent a létszám. Komart újra szerződtették és practice squad számára is "megnyílhatnak a kapuk". Marshay Green-t mondogatják.Szerk.: Már hivatalos, 53-ban Komar és Green is.
több mint 15 éve
catattack
3 520
Azért 29.-ére összekaphatnák magukat, különben egy TV-vel kevesebb lesz a házban!Ha ennyire meghatott a Pats-Colts meccs, akkor nem is tudom mi lesz veled hétfőn! Kegyelmezz a tévének, mert szüksége lesz rá! 😕
Tudom hogy ez a Cards fórum, de nem semmi meccs volt a Patriots-Colts, irigykedtem érte, pláne hogy mindjárt a meccs elején megmutatták az eredményeket és abból semmi jó nem volt számunkra. Haley felkészült belőlünk rendesen!mamii
több mint 15 éve
Azért 29.-ére összekaphatnák magukat, különben egy TV-vel kevesebb lesz a házban!Tudom hogy ez a Cards fórum, de nem semmi meccs volt a Patriots-Colts, irigykedtem érte, pláne hogy mindjárt a meccs elején megmutatták az eredményeket és abból semmi jó nem volt számunkra. Haley felkészült belőlünk rendesen!

GO CARDINALS!!!
több mint 15 éve
szuper :/Akkor Schofield lesz a kezdő, ha Haggans nem lesz harcra készen
több mint 15 éve
Cardinals OLB Davis breaks leg vs. Chiefs; likely out for yearfrancba
több mint 15 éve
csak az vigasztalhat minket, hogy a csoportunk megint hozta a formáját, mindenki kikapott, a Ninerst pl. nullázták... NFC Worst!
több mint 15 éve
Anderson nem volt annyira gáz...catattackde jónak sem mondanám... sok volt a pontatlan passz, de legalább most nem INT-egetett... :rolleyes: viszont láthatóan tiszta ideg volt, ez annál a bizonyos unsportsmanlike-os büntinél is látszott... meg az egész csapat görcsös volt... az a sok szabálytalanság...
csak három említésre méltó drájvunk volt összvissz és abból is csak egy lett TD...