Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 8 éve
A többi RB sem tud elkapni nálatok? ☺️ Amúgy Mixon hogy tolja? Mert a statisztikái nem túl elragadtatóak, de van amikor az nem sokat jelent..Akkor jó hogy jött. 😀Brian Hillt elvitte a Bengals a practice squadotokból. Érdemes róla bármit tudni?Amekkora sztár volt az egyetemen, annyira vakon volt a preseasonben..kb. egy elkapásokban gyenge Freeman a csávó.
Mikey
Creepy
Mikey
több mint 8 éve
Ahogy az várható is volt, Clayborn lett az NFC Defensive Player of the Week. 😊
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Akkor jó hogy jött. 😀Brian Hillt elvitte a Bengals a practice squadotokból. Érdemes róla bármit tudni?Amekkora sztár volt az egyetemen, annyira vakon volt a preseasonben..kb. egy elkapásokban gyenge Freeman a csávó.
Mikey
Creepy
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Pici csere mert mi Magee-t hozzuk, Grace és Meyer ki Grayson be került.
több mint 8 éve
Brian Hillt elvitte a Bengals a practice squadotokból. Érdemes róla bármit tudni?Amekkora sztár volt az egyetemen, annyira vakon volt a preseasonben..kb. egy elkapásokban gyenge Freeman a csávó.
Mikey
több mint 8 éve
Brian Hillt elvitte a Bengals a practice squadotokból. Érdemes róla bármit tudni?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Hogy legyen némi videós tartalom:www.youtube.com/watch?v=9ChfPjsD8Ok

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
...Ha sikerülne 10 misi/év környékén itt tartani én ink Gabrielről mondanék le.Kétlem hogy ő maradna, megy ő is Friscóba..
empty taxi
több mint 8 éve
Amúgy visszakanyarodva empty írására, poe úgy játszik, hogy bármi indokolná a hosszútávú zsíros szerződést?Irreális igényekkel nincs értelme megtartani, de jobb 1-est nem fogunk találni a helyére (hasonló kaliberű lejáró szerződésű arc Lotulelei meg Bennie Logan lesz, rájuk nem cserélném le).
peach
Jarretthez hasonlóan 70+ %-ában fent van a snapeknek, mert nincs mögötte depth, hasonlóan magas snapszáma a komolyabb NT-k közül egyedül Brockersnek van a Ramsből. Ha lenne kit beküldeni Poe helyett, lehet h a maradék snapjében produktívabb lenne, bár halkan jegyzem meg, hogy valszeg jobb számai lesznek az év végén, mint a legutóbbi 2 Chiefses idényében volt. Plusz a 4-3 NT nem az a poszt ahol olyan könnyű splash playeket csinálni. Poe konstans double teamet igényel, így több helye van a többi DL-nek, ezért nagy kincs.
Ha sikerülne 10 misi/év környékén itt tartani én ink Gabrielről mondanék le.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Ahha, persze. És a fogyikeret betartása az smafu? 😀Amúgy visszakanyarodva empty írására, poe úgy játszik, hogy bármi indokolná a hosszútávú zsíros szerződést?Szerintem mi nem fogunk neki annyit adni, amennyit ő szeretne, mert nem egy Grady Jarrett, az biztos. 😀
peach
Creepy
több mint 8 éve
Amúgy visszakanyarodva empty írására, poe úgy játszik, hogy bármi indokolná a hosszútávú zsíros szerződést?Szerintem mi nem fogunk neki annyit adni, amennyit ő szeretne, mert nem egy Grady Jarrett, az biztos. 😀
peach
több mint 8 éve
Amúgy visszakanyarodva empty írására, poe úgy játszik, hogy bármi indokolná a hosszútávú zsíros szerződést?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Tuti a Hóx küldte kémkedni!!!!!444!!! (mérgesfej) 😀Nem írtunk alá Maxwellel így hétfőn Julio Maxwell csat lesz!!!!!!!!!nem is baj,Poole annyit fejlődött az elmúlt 2 évben hogy felesleges lett volna mögé hozni akárkit is.
6atos
Kenny
több mint 8 éve
Nem írtunk alá Maxwellel így hétfőn Julio Maxwell csat lesz!!!!!!!!!nem is baj,Poole annyit fejlődött az elmúlt 2 évben hogy felesleges lett volna mögé hozni akárkit is.
6atos
több mint 8 éve
Remélem nem jegyzett meg mindent amíg itt volt. 😀
több mint 8 éve
Nem írtunk alá Maxwellel így hétfőn Julio Maxwell csat lesz!!!!!!!!!
több mint 8 éve
Jó volt egy biztos laza meccs már végre, de én a pezsgő bontással még várok. A dallas tegnap biitang gyenge napot fogott ki, szóval ha verjük a hawks-t hétfőn és fent tudjuk tartani a mutatott produktumot a következő két meccsen akkor majd elkezdek én is matekozni. Sztem a story nem változott, ez egy 9-7, 8-8-as csapat idén.Tök jól összefoglaltad kb. ugyanazt amit én is gondolok. Egy Hawks, Vikes elleni győzelem után bizakodóbb lennék. Marha nehéz is lesz megcsinálni. Attól függ, hogy sikerül-e most megülni ezt a momentumot. Remélem Quinn-ék odateszik magukat.
peach
Azt meg itt külön, hogy nem tudom mikor láttam olyat utoljára, hogy egy szünet után egyértelműen jobban jöttünk ki a 2. félidőre, mint az ellenfél. Meg tudnám szokni az biztos....
több mint 8 éve
Jó volt egy biztos laza meccs már végre, de én a pezsgő bontással még várok. A dallas tegnap biitang gyenge napot fogott ki, szóval ha verjük a hawks-t hétfőn és fent tudjuk tartani a mutatott produktumot a következő két meccsen akkor majd elkezdek én is matekozni. Sztem a story nem változott, ez egy 9-7, 8-8-as csapat idén.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Akkor nézzünk némi becslést a jövő offseasonre:Az találgatták hogy jönnénk ki jól.Ezért első kör Gabriel helyett második Poe és az utolsó körökben egy QB-t húznánk + S. Közé szúrnánk be DE, G-T.
13 misi hellyel számol jövőre az OTC, komolyabb játékidővel bíró UFA-k:
Poe, Clayborn, Bryant, Upshaw, Gabriel, Rubin, Ishmael.
Igazából a gond, hogy értelmesen spórolni is max egy Shelby és egy Schaub cuttal (az 3.25 ill. 4.25 misi spórolás) illetve egy Julio restructure-rel, meg egy Jake hosszabbítással lehet, azaz a fenti névsorból biztos lesznek olyanok, akik jövőre máshol fociznak.
Ha tippelnem kéne: Bryant visszavonul, Ishmaelt elengedjük, Clayborn és Rubin sztem marad, Poe és Gabriel közül az marad, akinek kevésbé pofátlan az ügynöke, Upshaw maradása meg azon múlik h az említett úri emberek szerződései után h állunk cappel.
Poe ügynöke egyébként Jimmy Sexton (akárcsak Julioé, úgyh nem zárom ki h a Julio restructure ára egy zsíros Poe szerződés lesz), Gabriel elvileg januárban felfogadta Jonathan Perzley-t és Brian Macklert, az ő cégük a Sports Stars NY kötötte az Alford dealt velünk, ami nagyon nem volt olcsó, plusz egyébként Rubin is az ügyfelük...
empty taxi
több mint 8 éve
Akkor nézzünk némi becslést a jövő offseasonre:13 misi hellyel számol jövőre az OTC, komolyabb játékidővel bíró UFA-k:
Poe, Clayborn, Bryant, Upshaw, Gabriel, Rubin, Ishmael.
Igazából a gond, hogy értelmesen spórolni is max egy Shelby és egy Schaub cuttal (az 3.25 ill. 4.25 misi spórolás) illetve egy Julio restructure-rel, meg egy Jake hosszabbítással lehet, azaz a fenti névsorból biztos lesznek olyanok, akik jövőre máshol fociznak.
Ha tippelnem kéne: Bryant visszavonul, Ishmaelt elengedjük, Clayborn és Rubin sztem marad, Poe és Gabriel közül az marad, akinek kevésbé pofátlan az ügynöke, Upshaw maradása meg azon múlik h az említett úri emberek szerződései után h állunk cappel.
Poe ügynöke egyébként Jimmy Sexton (akárcsak Julioé, úgyh nem zárom ki h a Julio restructure ára egy zsíros Poe szerződés lesz), Gabriel elvileg januárban felfogadta Jonathan Perzley-t és Brian Macklert, az ő cégük a Sports Stars NY kötötte az Alford dealt velünk, ami nagyon nem volt olcsó, plusz egyébként Rubin is az ügyfelük...
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 8 éve
Sarkinak szerintem a múlt héten szóltak hogy a nyáron asztalára tett playbookot vegye már magához és nyissa ki, talál benne egy két csodát. Claybornnál elgurult valami. 😊Jövő évi draft 1.-re a Gabriel pótlására WR jósoltak.
több mint 8 éve
Ez is igaz, de nem lehetetlen véleményem szerint. Az biztos hogy Freeman-re szükségünk lesz ha nyerni szeretnénk. Nem tudom mennyire súlyos az agyrázkódása fog e tudni játszani hétfőn. Illetve remélem végre levetkőzik az elkapok ezt a nagyon sok dropot és felütött labdákat amiből lett vagy 4 int je Mattynek :/Való igaz a TNF-en a Seahawksban kb. az nem sérült meg, aki nem lépett pályára, szal alapesetben benne lenne egy győzelem, de van 3 dolog, ami ellenünk szól: 1. Az NFL leghangosabb stadionjába megyünk. 2. Seattle Atlantától qrva messze van, sokat kell utazni. 3. Mivel TNF-et játszott a Hox többet tudnak ellenünk készülni, mint fordítva.Úgy gondolom hogy hozható lehetne a 10-6. A pantherst idegenben majd nem sikerült meg verni itthon nyerni kell ellenük, a jövő heti mérközés a seahawks ellen szerintem szintén hozható nincs támadó fala és Sherman is ki esett, tampát oda vissza kell verni ami lehetséges ha ez nincs meg akkor nincs PO, a vikings meccsre nincs tippem a Saintset legalább egyszer meg kell verni ami csoport rangadó révén benne lehet a pakliban. CSak nem tudom, hogy elég lesz e a 10-6, bár ha sikerül a seahowks-ot és a pantherst meg verni akkor a WC meg lehet.A 10-6-hoz csupán az kell, hogy hozzuk a hátralévő meccseinket hazai pályán plusz nyerjünk Tampában. Nyilván nem lesz könnyű itthon a Saints, Vikings, Panthers trió, de azért sztem ez nem is lehetetlen.10-6 al meg lehet a rájátszás ??Hátravan ugye Bucs és Saints kétszer, Vikings és a Panthers a végén.
Midnight
Ez nálam legjobb esetben is csak 8-8, amivel idén nincs PO a főcsoportban.
bergerdani
empty taxi
Midnight
empty taxi
több mint 8 éve
Való igaz a TNF-en a Seahawksban kb. az nem sérült meg, aki nem lépett pályára, szal alapesetben benne lenne egy győzelem, de van 3 dolog, ami ellenünk szól: 1. Az NFL leghangosabb stadionjába megyünk. 2. Seattle Atlantától qrva messze van, sokat kell utazni. 3. Mivel TNF-et játszott a Hox többet tudnak ellenünk készülni, mint fordítva.Úgy gondolom hogy hozható lehetne a 10-6. A pantherst idegenben majd nem sikerült meg verni itthon nyerni kell ellenük, a jövő heti mérközés a seahawks ellen szerintem szintén hozható nincs támadó fala és Sherman is ki esett, tampát oda vissza kell verni ami lehetséges ha ez nincs meg akkor nincs PO, a vikings meccsre nincs tippem a Saintset legalább egyszer meg kell verni ami csoport rangadó révén benne lehet a pakliban. CSak nem tudom, hogy elég lesz e a 10-6, bár ha sikerül a seahowks-ot és a pantherst meg verni akkor a WC meg lehet.A 10-6-hoz csupán az kell, hogy hozzuk a hátralévő meccseinket hazai pályán plusz nyerjünk Tampában. Nyilván nem lesz könnyű itthon a Saints, Vikings, Panthers trió, de azért sztem ez nem is lehetetlen.10-6 al meg lehet a rájátszás ??Hátravan ugye Bucs és Saints kétszer, Vikings és a Panthers a végén.
Midnight
bergerdani
empty taxi
Midnight

Madden hates me.
több mint 8 éve
Úgy gondolom hogy hozható lehetne a 10-6. A pantherst idegenben majd nem sikerült meg verni itthon nyerni kell ellenük, a jövő heti mérközés a seahawks ellen szerintem szintén hozható nincs támadó fala és Sherman is ki esett, tampát oda vissza kell verni ami lehetséges ha ez nincs meg akkor nincs PO, a vikings meccsre nincs tippem a Saintset legalább egyszer meg kell verni ami csoport rangadó révén benne lehet a pakliban. CSak nem tudom, hogy elég lesz e a 10-6, bár ha sikerül a seahowks-ot és a pantherst meg verni akkor a WC meg lehet.A 10-6-hoz csupán az kell, hogy hozzuk a hátralévő meccseinket hazai pályán plusz nyerjünk Tampában. Nyilván nem lesz könnyű itthon a Saints, Vikings, Panthers trió, de azért sztem ez nem is lehetetlen.10-6 al meg lehet a rájátszás ??Hátravan ugye Bucs és Saints kétszer, Vikings és a Panthers a végén.
Midnight
bergerdani
empty taxi
több mint 8 éve
A 10-6-hoz csupán az kell, hogy hozzuk a hátralévő meccseinket hazai pályán plusz nyerjünk Tampában. Nyilván nem lesz könnyű itthon a Saints, Vikings, Panthers trió, de azért sztem ez nem is lehetetlen.10-6 al meg lehet a rájátszás ??Hátravan ugye Bucs és Saints kétszer, Vikings és a Panthers a végén.
Midnight
bergerdani

Madden hates me.