Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
www.usatoday.com/story/sports/nfl/columnist/bell/2013/05/08/keith-armstrong-coaching-candidates/2145467/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterEgy hosszabb cikk a ST edzőnkről Keith Armstrongról, akinek ugye volt már 3 HC interjúra idén és mivelhogy néger így a Rooney rule miatt valszeg még lesz is neki.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Sugar611Azért elég szembetűnő hogy pl Trufant hogy csinálja az irányváltásokat és a többiek.(jó tudom nem azok a posztok nem azonos követelmények,de akkor is.)
több mint 13 éve
több mint 13 éve
www.ajc.com/weblogs/atlanta-falcons/2013/may/02/video-desmond-trufants-path-atlanta/kva jó videó. végig azon gondolkoztam, h trufanték sem a csóró feka fajtából valók, aztán persze a végén leesett, hogy van már pár playa a családból a ligában 😀
Ajánlom a két videót a cikk alján. Főleg a 2. rész a jó, azon belül is a draft napja. 😊deadmike
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
www.ajc.com/weblogs/atlanta-falcons/2013/may/02/video-desmond-trufants-path-atlanta/Ajánlom a két videót a cikk alján. Főleg a 2. rész a jó, azon belül is a draft napja. 😊
több mint 13 éve
Mondjuj ez érdekes mert mind a panthers,seattle és frisco ellen is az első félidőben kitűnően működött a D, aztán a 2. félidőben jött a totális melt down. Szóval nemtom azt mennyire lehet megtanulni h meccs közben ne cumiztasson le az ellenfél coach staffja.... :/ mindenesetre örvendetes h próbálkozunk szintet lépni 😊
több mint 13 éve
www.myajc.com/news/sports/falcons-have-started-breaking-down-the-pistol-read/nXh7D/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Sajnos nagy meglepetés nincs benne...
több mint 13 éve
www.thefalcoholic.com/2013/5/6/4133038/2013-nfl-free-agency-john-abraham-returns-to-falcons"John Abraham Is Not Coming Back"ezt ki mondta? hol olvastad??Sugar611
😕😕Kenny
több mint 13 éve
"John Abraham Is Not Coming Back"ezt ki mondta? hol olvastad??
😕😕Kenny
több mint 13 éve
több mint 13 éve
www.atlantafalcons.com/media-lounge/videos/Best_of_Feed_AJ/ea823bdc-b61f-40aa-b2d6-b9cdffb87c26beszarás milyen jó kaják vannak 😀
imádom a palit😀Kenny
több mint 13 éve
www.atlantafalcons.com/media-lounge/videos/Best_of_Feed_AJ/ea823bdc-b61f-40aa-b2d6-b9cdffb87c26imádom a palit😀
több mint 13 éve
Bocs,Petersont akartam írni,nem Robinsont.Köszi a válaszokat!
több mint 13 éve
peterson és 3at kellett vna visszaolvasni 😛
több mint 13 éve
Az lenne a kérdésem, hogy az UDFA játékosok közül ki lett szerződtetve /milyen posztra/?Ezen a hétvégén tesztelték őket,még senki sincs leszerződtetve.
Mi van Schillerel és Banks-al, maradnak a keretben?/gondolom csereként/
Mi van Robinsonnal? Eddig az övé volt az 53-as mez, most meg Banks kapta. Esetleg elküldték, mert nem olvastam sehol, vagy visszavonult?zsozso79
Peterson a veteránokkal távozott idény végén(Abraham,Peterson,Turner).
több mint 13 éve
Mi van Robinsonnal? Eddig az övé volt az 53-as mez, most meg Banks kapta. Esetleg elküldték, mert nem olvastam sehol, vagy visszavonult?zsozso79Peterson volt az 53-as, és tavaly egy éves szerződést kapott, ami lejárt, és így FA lett, és még mindig az.
Hivatalos UDFA-lista: www.atlantafalcons.com/news/article-1/Falcons-Add-24-College-Free-Agents/bd4b6f3e-05d9-4fff-9faa-a50606fea115empty taxi

több mint 13 éve
Az lenne a kérdésem, hogy az UDFA játékosok közül ki lett szerződtetve /milyen posztra/?Mi van Schillerel és Banks-al, maradnak a keretben?/gondolom csereként/
Mi van Robinsonnal? Eddig az övé volt az 53-as mez, most meg Banks kapta. Esetleg elküldték, mert nem olvastam sehol, vagy visszavonult?
több mint 13 éve
Schiller helyére a backup LB posztra az UDFA-n felkapott srácok közül Bartu,Clancy és Worrilow harcol.Na meg persze Banks.Én személy szerint Bartu-t és Clancy-t is szerződtetném,de Clancy-t tenném rosterre.
több mint 13 éve
2 hír:- Abraham meglátogatta a Titans-t
- a Bengals lesz a tréning parterünk augusztusban