Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
óóó a picsába, Huntnak nagyon örültem volna
több mint 12 éve
jobb lesz. sajnos minimum ugyanazt a hájpot meg fogja tőlem kapni, szerintem mondtam is hajnalban, hogy őt vártam ide.Trufant a 21-es számot választotta.legyen is ő az új Owens, ha már.berger90
| 😕 | shawnka
több mint 12 éve
Trufant a 21-es számot választotta.legyen is ő az új Owens, ha már.
| 😕 | shawnka
Mindig jövőre
több mint 12 éve
egy Day 2 mock drafton olvastam, hogy TE húzunk! remélem , hogy nem!! DE jöjjön vagy NT
több mint 12 éve
degonooosz😀Trufant a 21-es számot választotta.Deion SandersSugar611
| 😕 | shawnka
több mint 12 éve
jó jó tudom, hogy Chris Owens is! 😀is.shawnkaTrufant a 21-es számot választotta.Deion SandersSugar611
| 😕 | shawnka
több mint 12 éve
is.Trufant a 21-es számot választotta.Deion SandersSugar611
| 😕 | shawnka
több mint 12 éve
nézte valaki?? szerintem tökre hallatszódott a hangján, hogy izgul, meg van szeppenve!! 😊
több mint 12 éve
El tudtok képzelni még egy feltrade-t hogy mi választhassunk a DE-k közül és a ne a "maradékot" vigyük el?KennyEl lehet persze

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
El tudtok képzelni még egy feltrade-t hogy mi választhassunk a DE-k közül és a ne a "maradékot" vigyük el?
több mint 12 éve
Hozzuk vissza abrat és akkor DEben megvagyunk idénre... Akk jöhet a DT, utána RB v OT attán meg BPA....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Én is jobban örültem volna Wernernek,DE lássuk be a corner nagyobb needünk volt mint a DE.Szóval ilyen aspektusból nézve tökéletes pick.
több mint 12 éve
Nekem nincs bajom a Trufant pickkel, jó érték ő, csak a feltrade-et nem értem, hasonló jellegű corner, ha nem is ő, de jutott volna 1/30-ra is.empty taxinah jah, csak gondolom kifejezetten rá voltak felizgulva dimmiék, féltek h valaki kiviszi előlünk... biztos nagyon elől volt a boardon másra nem tudok gondolni...
több mint 12 éve
Nekem nincs bajom a Trufant pickkel, jó érték ő, csak a feltrade-et nem értem, hasonló jellegű corner, ha nem is ő, de jutott volna 1/30-ra is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Jonathan Jenkins sem lenne rossz pick.Én benne reménykedem.nah bmeg, trufant hangja kb olyan volt, mint akit a sírás kerülget csalódottságában... 😀
Hunt-nak is örülnék,de nem hiszem hogy bentmarad 2/30ig.
www.atlantafalcons.com/media-lounge/videos/Making_the_War_Room_Call/ea8fea06-b16e-4d2d-9311-fadcc0dd9ddeKenny
több mint 12 éve
Nekem sem a szívem csücske ez a pick és nem Trufan miatt, hanem azért, mert itt inkább Wernert kellett volna elhozni. Szerintem Dimi ezt jól elkúrta, mert kidobott egy csomó picket ezért a tradert. Remélem a második körben legalább Okafort elhozzuk, mert lehet őt szidni, de akkor is a legjobb DE a bent maradtak közül, sőt...Csak azt a 3. körös picket sajnálom, ott lehetett volna egy OT-t, vagy még egy CB-t húzni. Én akkor is jobban örültem volna, ha Rhodes jön, de remélem Trufant beváltja a reményeket.(csak az a 3. kör...)
több mint 12 éve
Gondolkozva a dolgon félre értés ne essék semmi bajom a trufant pickkel, fe 1/22-n werner is elérhető lett volna.... :-/
több mint 12 éve
tudom-tudom h highlight, de brutál rugói vannak és az interceptionoket is szépen húzza le. playmakernek tűnik, pont illik a koncepcióba. + nem seggig érő hosszú haja van 😀
több mint 12 éve
Jonathan Jenkins sem lenne rossz pick.Én benne reménykedem.Hunt-nak is örülnék,de nem hiszem hogy bentmarad 2/30ig.
www.atlantafalcons.com/media-lounge/videos/Making_the_War_Room_Call/ea8fea06-b16e-4d2d-9311-fadcc0dd9dde
több mint 12 éve
Jesse Williams! Jesse Williams! Jesse Williams!
több mint 12 éve
Elég valószìnű h igen. Vagy dt/nt
több mint 12 éve
szerintetek DE-t húzunk a 2. körben?? a jók közül benn van még: Cornellius Carradine, Margus Hunt, Damontre Moore, Alex Okafor