NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
RedZone week 16
2
2
19:00
Washington Commanders - Philadelphia Eagles
2
2
Atlanta Falcons - New York Giants
1
1
Carolina Panthers - Arizona Cardinals
1
1
Chicago Bears - Detroit Lions
1
1
Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
1
1
Indianapolis Colts - Tennessee Titans
1
1
New York Jets - Los Angeles Rams
1
1
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Egy-két szösszenet:In addition to coach Mike Smith, the Falcons also reportedly plan to sign GM Thomas Dimitroff to a multi-year extension.
The Falcons have graduated to one of the NFL's steadiest franchises under the guidance of Smith and Dimitroff. Owner Arthur Blank is smart to lock up the duo after they steered the Falcons to the second-best record in the NFL in 2010 and a 33-15 record in three seasons.
Falcons DE Jamaal Anderson and S Erik Coleman are candidates to be released this offseason.
Anderson is coming off his best season in Atlanta as a key component of a better than expected run defense. The Falcons have to decide if he's worth $3.6 million with reinforcements needed at receiver, tight end, running back, pass rusher, and secondary. Coleman, due $3 million, would have to take a major paycut to return.
több mint 13 éve
Smith csapata:NFC
QB: Michael Vick (PHI), Matt Ryan (ATL), Drew Brees (NO)
RB: Michael Turner (ATL), Adrian Peterson (MIN), Steven Jackson (STL)
FB: Ovie Mughelli (ATL)
WR: Roddy White (ATL), Calvin Johnson (DET), Larry Fitzgerald (ARI), Miles Austin (DAL)
TE: Jason Witten (DAL), Tony Gonzalez (ATL)
OT: Jordan Gross (CAR), Tyson Clabo (ATL), Donald Penn (TB)
OG: Jahri Evans (NO), Chris Snee (NYG), Carl Nicks (NO)
C: Andre Gurode (DAL), Ryan Kalil (CAR)
DE: Julius Peppers (CHI), John Abraham (ATL), Justin Tuck (NYG)
DT: Jay Ratliff (DAL), Justin Smith (SF), Darnell Dockett (ARI)
OLB: DeMarcus Ware (DAL), Brian Orakpo (WAS), Jon Beason (CAR)
ILB: London Fletcher (WAS), EJ Henderson (MIN)
CB: DeAngelo Hall (WAS), Brent Grimes (ATL), Antoine Winfield (MIN)
S: Antrel Rolle (NYG), Adrian Wilson (ARI), Roman Harper (NO)
K: David Akers (PHI)
P: Mat McBriar (DAL)
RS: Devin Hester (CHI)
LS: Zak DeOssie (NYG)
ST: Eric Weems (ATL)
vannak kedvencek is bőven
több mint 13 éve
Az AFRIKAI OROSZLÁNVADÁSZ!!! 😀http://static.nfl.com/static/content/public/image/getty/2011/09000d5d81def783_gallery_600.jpgHaláli jó sityakja van. 😀aztec
Smith Ware-nak osztja az igét 😀Buga
több mint 13 éve
aztec
1 360
http://static.nfl.com/static/content/public/image/getty/2011/09000d5d81def783_gallery_600.jpgHaláli jó sityakja van. 😀
Smith Ware-nak osztja az igét 😀Buga
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
http://static.nfl.com/static/content/public/image/getty/2011/09000d5d81def783_gallery_600.jpgSmith Ware-nak osztja az igét 😀
több mint 13 éve
Cornerback Brent Grimes has been added to the NFC Pro Bowl roster. 😊kaszoha ezt nekem valaki év elején mondja tutira kiröhögöm... 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
aztec
1 360
Roddy White All-Pro First TeamMichael Turner és Ovie Mughelli All-Pro Second Team
és meglepő módon van egy all-pronk a defenseből is 😀 - John Abraham All-Pro First Team
több mint 13 éve
Cornerback Brent Grimes has been added to the NFC Pro Bowl roster. 😊kaszoOtt is van a helye.
több mint 13 éve
Cornerback Brent Grimes has been added to the NFC Pro Bowl roster. 😊
több mint 13 éve
Bakker...ha fele olyan jó lenne a D# -nk mint a maciké...vagy negyed..akkor most készülhetnénk a SB-ra.... :/KeanoHát PO is bebizonyították hogy ezek a meccsek a D-ről "szólnak".
Ha megnézed PIT, JETS, CHI, GB és még ide tartozik a BAL, a legjobb védelmek és sorra hozzák a sikereket.
A nagy dobálógépek a legjobb O-val rendelkezők meg pattogatott kukoricával otthon tévéznek.
(Én nagyon a támadó foci híve vagyok, de azt el kell ismerni hogy a D múlik 60-40% arányban minden)
Ezek a csapatok közül szerintem csak a GB O aki egyenrangú a D-vel de az is az idény második felétől és ezt most nem indokolom a többiek esetében mert nem akarok megsérteni senkit.
Tehát az irány nekünk is adott + WR és Gonzó utolsó éveire egy TE hagy tanuljon tőle.
több mint 13 éve
Bakker...ha fele olyan jó lenne a D# -nk mint a maciké...vagy negyed..akkor most készülhetnénk a SB-ra.... :/
több mint 13 éve
Na akkor a feladat adott... 😀Neki Atlantából gyűrűvel a kezén kell visszavonulnia... :cool:KeanoAhhoz kellene szereznünk egy 2. számú elkapót Roddy mellé és a védelmet úgy gatyábarázni, hogy ihajj... :/aztec
több mint 13 éve
aztec
1 360
Neki Atlantából gyűrűvel a kezén kell visszavonulnia... :cool:KeanoAhhoz kellene szereznünk egy 2. számú elkapót Roddy mellé és a védelmet úgy gatyábarázni, hogy ihajj... :/
több mint 13 éve
Neki Atlantából gyűrűvel a kezén kell visszavonulnia... :cool:
több mint 13 éve
Tight end Tony Gonzalez told Jim Rome today on "Jim Rome Is Burning" that the 14-year veteran will return for the 2011 season.meglepődtem volna, ha visszavonul. idén valóban visszaesett a formája, de fizikumban még mindig ott van, nem beszélve a rutinjáról. a visszavonulása még jövőre sem biztos, hogy esedékes.
nem tudom volt-e már 😀kaszo
több mint 13 éve
Tight end Tony Gonzalez told Jim Rome today on "Jim Rome Is Burning" that the 14-year veteran will return for the 2011 season.Hála istennek
nem tudom volt-e már 😀kaszo
több mint 13 éve
Tight end Tony Gonzalez told Jim Rome today on "Jim Rome Is Burning" that the 14-year veteran will return for the 2011 season.nem tudom volt-e már 😀
több mint 13 éve
Eddig úgy néz ki nyolcan lesznek ott a PB-n. Clabo is megy 😊 7 támadó 1 védő... mindent elmond 😀
több mint 13 éve
Áááááá már kezdtem megnyugodni....erre ez a video... 😕 Biztos, hogy több volt ebben az idényben..., de sajnos benne is maradt...
Kit tudja hogy a GB elleni meccs mennyire számit majd " rájátszásbeli tapasztalatnak " a későbiek során...
Remélem és bízom benne, hogy minden okkal történik.... 😀
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/09000d5d81db1716/How-they-got-there-Falconsezt végignézve borzalmas, hogy már kiestünk 😕
több mint 13 éve
Vagy jó szemmel kell kiválasztani a projekt CB-t 😊 Williams és Shields is non-drafted 😊 Igaz, előbbi csak másfél szezont tud maga mögött kezdőként, Shields meg a mostani második felét, de rohamosan fejlődik.alapvetően jó és fiatal csapatunk van amiben rengeteg a potenciál... sztem a legfontosabb h roddy mellé szerezni kell még egy hasonló kaliberű célpontot , ill. valamit kezdeni kell a passrussal...peachHát ezt mondom én is
kell WR, Ravens jól behúzta Boldint és nem mi
Gonzó helyére TE
Abraham helyére DE
Nick helyére LB
és kb. 10db CB abból csak 2 jó lesz ami van az meg cut!!!!!!!!
:cool:errorlacy6
több mint 13 éve
csak akkor fogjuk elengedni, ha más túlfizeti. hajrá.Én már annak is örülök hogy felmerült a neve. Ez azt jelenti hogy jó úton haladunk.errorlacy6http://www.thefalcoholic.com/2011/1/18/1942774/a-potential-falcons-free-agent-wide-receiver-lance-mooreÉn szomorú lennék ha elmenne. Pláne Atlantába...hajdu
örülnék ha jönne! 😊Sugar602
több mint 13 éve
Én már annak is örülök hogy felmerült a neve. Ez azt jelenti hogy jó úton haladunk.http://www.thefalcoholic.com/2011/1/18/1942774/a-potential-falcons-free-agent-wide-receiver-lance-mooreÉn szomorú lennék ha elmenne. Pláne Atlantába...hajdu
több mint 13 éve
http://www.thefalcoholic.com/2011/1/18/1942774/a-potential-falcons-free-agent-wide-receiver-lance-mooreÉn szomorú lennék ha elmenne. Pláne Atlantába...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha 5 linket akarsz berakni akkor azt 1 hsz-be szerkeszd és ne 5-be