Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 14 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 602 — Omar's Coming Yo!
Sajnálom,hogy csak asszisztáltunk Brees előadásához az éjjel.Úgy éreztem elkaphatjuk a Szenteket.Remélem a folytatás jobb lesz.

több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Ha hozzuk mindkettőt és a Párducok az uccsó meccsen meglepit szereznek NO-ban akkor még a hazai pálya is meglenne...de ez utópia... 😂 / mondjuk akkor mi fogadnánk a Lions-t /

Nagyon úgy néz ki hogy NY/ Dallas kirándulás vár ránk a PO-ban..ha csak a GB nem komolytalankodja el a Lions meccset mert Lions W és ma esti zakó esetén irány újra NO... 😉

több mint 14 éve
csizizoli Atlanta Falcons 94 — Falcons fan
A ma esti meccs előtt már tudjuk, hogy PO-ban vagyunk!
9-7-tel is bent vagyunk!
Már csak az nem mindegy, hogy hány győzelemmel/vereséggel hangolódunk.
Nem lenne rossz, ha nyernénk mind a kettőt! 😊

GO FALCONS!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Boldog Karácsonyt minden Falcons fannak!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ezt láttátok már??
http://www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/09000d5d82526770/How-far-can-the-Falcons-fly
több mint 14 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 774 — zászló zászló szív
Brees sem hangolt rosszul az MNF-re. tökéletes QB rating... 😀
ha mákunk van nem ellenünk dönti meg Marion rekordját.Zsoca
nem akarlak elszomorítani, de 304 yardot Brees 3 meccsen nem dobott idén: a Chicago és a hazai TB ellenin, nem igazán kellett játszania, a Rams ellen pedig az elmúlt pár év legrosszabb formáját hozta, olyan meccs 2 évente van 1 😊

a győzelmetek kulcsa nem az lesz, hogy Brees kevés yardot dobáljon (nem fog, mivel futkosni a védelmetek ellen nehéz), hanem hogy a RZ-ban meg tudjátok-e állítani Payton manővereit, és FG-okat kelljen rugdosni...

több mint 14 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ha mákunk van nem ellenünk dönti meg Marion rekordját.Zsoca
"csak" 149,2 lett neki 😀
több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
bent vagyunk a PO-ban. a frencsájz életében először, egymás után kétszer! grat srácok! hopp. egyenlőre még mindig nem ahogy nézem.

Gonzo, ha hozza a Saints elleni szokásos formáját, akkor simán meglesz.

ha mákunk van nem ellenünk dönti meg Marion rekordját.

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 676 — Tyrone Creek
Gonzónak meglesz, Julio éppenhogy le fog maradni erről. De ha nem droppol, akkor átlépi 😀
több mint 14 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Van még két meccs, Ryannek 302 yardot kell passzolnia a két meccsen hogy elérje a 4000 yardot, Gonzonak kell 174, Julionak 245 az 1000-hez, Roddy és Turner már átlépte, ha nekik is sikerülne elég ütős kis számok lennének :cool: végül is nem lehetetten 😀

több mint 14 éve
srácok, ott volt egy vigyorgós fej, nem kell komolyan venni. 😊shawnka
én nem vettem komoly 😊

több mint 14 éve
a Vikes elleni meccset még mi is leszartuk. 😊 pár komment volt max arról a meccsről.
még mindig messze van a Saints ellen meccs. az arcotok pedig nem tudom miért ilyen nagy. 😀 a legutóbbi négy meccsünk ellenetek 3 pontos különbségeket hozott. és az örökranglistán is vezetünk még bőven.Zsoca
dehogy van nagy arcunk, sőt... én konkrétan majd összecsinálom magam, az egész karácsony nem is érdekel 😀Gyurma Pappa
szép. 😀 azért nem vagytok olyan rossz helyzetbenZsoca
de akkor is rivaly, meg akkor is ezen fog múlni a csoport, mert lehetséges, hogy a #2 is... túl jó csapat a Falcons, hogy ezt könnyen lehessen venni, és aki nem veszi elég komolyan azt a meccset, az elég hülye... ha kikapunk mondjuk most a Vikes ellen, meg kikapunk a MNF-en, és mehetünk a hidegbe, mondjuk a Chicagoba vagy New Yorkba... hát nem leszek boldog...

több mint 14 éve
srácok, ott volt egy vigyorgós fej, nem kell komolyan venni. 😊
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 458 — #neverpunt
a Vikes elleni meccset még mi is leszartuk. 😊 pár komment volt max arról a meccsről.
még mindig messze van a Saints ellen meccs. az arcotok pedig nem tudom miért ilyen nagy. 😀 a legutóbbi négy meccsünk ellenetek 3 pontos különbségeket hozott. és az örökranglistán is vezetünk még bőven.Zsoca
dehogy van nagy arcunk, sőt... Gyurma Pappa
én se értettem, mi alapján is lett nagy az arcunk

Nem baj, ha valamiből Ti is erőt tudtok meríteni 😀hajdu
a magyar labdarúgó válogatott erről sokat tudna mesélni 😛

több mint 14 éve
mindegy mi lesz a vége. annyi a fontos, hogy a Frisco ne nyerjen, ti meg szépen 2. helyen menjetek be a PO-ba.
több mint 14 éve
dehogy van nagy arcunk, sőt... én konkrétan majd összecsinálom magam, az egész karácsony nem is érdekel 😀Gyurma Pappa
szép. 😀 azért nem vagytok olyan rossz helyzetben

több mint 14 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Nem baj, ha valamiből Ti is erőt tudtok meríteni 😀
több mint 14 éve
dehogy van nagy arcunk, sőt... én konkrétan majd összecsinálom magam, az egész karácsony nem is érdekel 😀

több mint 14 éve
még mindig messze van a Saints ellen meccs. az arcotok pedig nem tudom miért ilyen nagy. 😀 a legutóbbi négy meccsünk ellenetek 3 pontos különbségeket hozott. és az örökranglistán is vezetünk még bőven.

több mint 14 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
kicsit elkeserítő azért, hogy az utolsó 11 meccsből csak 2-t nyertünk, és az eddigi 5 MNF-ből meg csak 1-et, de azért a remény hal meg utoljára, tavaly is idegenben nyertünk 😊kaszo
Egy kimaradt Hartely FG-vel 😀

Biztos, hogy nagyon kemény hangulatú meccs lesz, és az is biztos, hogy nyerni jön a Falcons, de "papírforma" szerint, egyértelműen a Saints az esélyes azon a meccsen. És ahogy az edzőm mondta annak idején: a papírforma arra való, hogy megboruljon 😊 Én a statisztikák ellenére, óriási izgalommal várom azt a meccset, különösebben nem is izgat a mostani Vikes elleni, akkor se, ha kikapunk. Sőt! Akkor jobb lenne, mert lenne mit bizonyítani a Superdome-ban! 😊Gyurma Pappa
Minden szavad aranyat ér. 😊 Pontosan ugyanilyen hangulatban vagyok.
több mint 14 éve
kicsit elkeserítő azért, hogy az utolsó 11 meccsből csak 2-t nyertünk, és az eddigi 5 MNF-ből meg csak 1-et, de azért a remény hal meg utoljára, tavaly is idegenben nyertünk 😊kaszo
Egy kimaradt Hartely FG-vel 😀

Biztos, hogy nagyon kemény hangulatú meccs lesz, és az is biztos, hogy nyerni jön a Falcons, de "papírforma" szerint, egyértelműen a Saints az esélyes azon a meccsen. És ahogy az edzőm mondta annak idején: a papírforma arra való, hogy megboruljon 😊 Én a statisztikák ellenére, óriási izgalommal várom azt a meccset, különösebben nem is izgat a mostani Vikes elleni, akkor se, ha kikapunk. Sőt! Akkor jobb lenne, mert lenne mit bizonyítani a Superdome-ban! 😊

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 458 — #neverpunt
nem vagyok otthon a történelemben, de ez inkább az elmúlt pár évre tehető h a falcons - saints rivalizálás is kezd egyre nagyobb méreteket ölteni és állandó rangadót szolgáltatni... ? mint pl. egy green bay vs chicago?peach
Az a szint még messze van, de az már jelent valamit, ha külön wiki-szócikket pazarolnak rá
http://en.wikipedia.org/wiki/Falcons%E2%80%93Saints_rivalryatapapa
idén veretlenek vagyunk hazai pályán. Az IKEA boldog lenne, ha ez a szép sorozat pont rajtatok bukna meg.

több mint 14 éve
miért van itt nálatok ekkora Cliff hype?

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Biermann maradni fog, viszont sokkal kevesebb szerepe lesz. Főleg ha elkezdik használni Cliff Matthewst, de akkor Edwards helye is meg fog inogni 😀shawnka
+1, Cliff Matthews a király, remélem jövőre bőven kap lehetőséget. 😊

több mint 14 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Biermann mehet, nálam <