Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 12 éve
Na srácok hajnalban draft... ki mire számít, csak az első kört illetően?például amikor 2 éve JMD trade-elt,akkor ő bitangul belezúgott Tebow-ba ,neki ilyen áron is kellet,amennyiért adta.Mi csak megadtuk ,ami a vágyának szüksége volt,mint minden kereskedő,szolgáltató szerte a világon,legyen az kozmetikum,lekváros kifli vagy egy prosti 1-2 órás társasága.
Én egy trade-re, hogy nyissam a sort, valahova második kör elejére meg még
egy pick, de ezzel meg az a baj, hogy kb a Rams-nek van olyan pozija a második körökben
ami érdekelne, viszont nem hiszem, h Ők adnának egy kései elsőért két másodikat...
Szóval nem egyszerű, de a letrade logikus, ha még van benn első végén sok esélyes...Collapo
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 12 éve
Na srácok hajnalban draft... ki mire számít, csak az első kört illetően?Én egy trade-re, hogy nyissam a sort, valahova második kör elejére meg még
egy pick, de ezzel meg az a baj, hogy kb a Rams-nek van olyan pozija a második körökben
ami érdekelne, viszont nem hiszem, h Ők adnának egy kései elsőért két másodikat...
Szóval nem egyszerű, de a letrade logikus, ha még van benn első végén sok esélyes...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
nem hiszem,hogy rosterre kerülne,látszott idén,hogy a létszám van meg vele,csodát nem nagyon lehet tőle várniazért megjegyezném, hogy a mi kicsi Festőnk tavaly egy igazi franchise irányító volt, csak éppen néha sült krumplit evett meccs előtt, és ezért zsíros volt a keze, vagy a szemébe sütött a nap. de ha ezek nincsenek most mi választanánk utoljára a drafton 😛 😀dugo1993Egyre tetszetősebb ez az offense. Flacco, Cameron, Caldwell, Curtis Painter...vassadiPainterrel a létszám megvan 😊kátrány
több mint 12 éve
azért megjegyezném, hogy a mi kicsi Festőnk tavaly egy igazi franchise irányító volt, csak éppen néha sült krumplit evett meccs előtt, és ezért zsíros volt a keze, vagy a szemébe sütött a nap. de ha ezek nincsenek most mi választanánk utoljára a drafton 😛 😀dugo1993most is ti választotok utoljára 253. pick...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
dugo93
4 233
azért megjegyezném, hogy a mi kicsi Festőnk tavaly egy igazi franchise irányító volt, csak éppen néha sült krumplit evett meccs előtt, és ezért zsíros volt a keze, vagy a szemébe sütött a nap. de ha ezek nincsenek most mi választanánk utoljára a drafton 😛 😀Egyre tetszetősebb ez az offense. Flacco, Cameron, Caldwell, Curtis Painter...vassadiPainterrel a létszám megvan 😊kátrány
több mint 12 éve
Aaron Wilson @RavensInsider AFC North salary cap update: Bengals ($19.08 million), Browns ($18.5 million), Steelers ($4.332 million), Ravens ($1.653 million)
több mint 12 éve
Nem vagyunk egyformák, de én nem írtam volna le még egyszer! Elsőre is érthetően írtad le. Tanuljanak meg olvasni! 😉 😛tomi-tomimég a barát,szellemi társam, sutianap-nak sem jött át,valószínűleg bénán fogalmaztam,ami előfordul velem
vagy
habitus kérdése
több mint 12 éve
Nem vagyunk egyformák, de én nem írtam volna le még egyszer! Elsőre is érthetően írtad le. Tanuljanak meg olvasni! 😉 😛
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Pont ezt mondom,srácok,hogy az a nagy kérdésem,hogy a tárgyalás honnan indul a 100 millió környékéről vagy az 50 környékéről.Kolb szerződésének a környéke vagy a Manning Brothers szerződéseinek a környékéről.
Szerintem az elit alatt , a középszer fölött van valahol és soha nem lesz a Manning/Brady/Brees szinten.
De jó és stabil .Nem sérülékeny,jó karja van , nyugodt és egy sor statisztikával tudnak érvelni az előnyei mellett , az abszolút homályairól pedig bölcsen hallgatnak. Ez az ügynöke álláspontja lesz.
Sajnos egy kicsit perverz világot élünk,ahol a megszerzett -akár érdemtelenül,akár nem - sok pénz,befolyás,hatalom mindent megmagyaráz és tisztára mos.Ha elég hangosan és agresszíven kiabáljuk,milyen jók vagyunk ,elég sokan meghallják ahhoz,hogy akár már mi is elhiggyük a a saját nem létező zsenialitásunk.
Én sz*rnék be a leginkább,ha ilyen szerződést kapna,nem Kolb szerűt.A mondandóm lényege ez lett volna.
Sok csapat kiegyezne Flaccoval,ha sikerülne neki legalább egy ilyen QB-r t draftolnia.Az sem tendencia,hogy a 6.körben kiválasztod Bradyt és az sem 100% siker,hogy 1/1-re Manning kaliber érkezik.
De más sorozatos mellényúlásai sem igazolnának egy érdemtelenül nagy szerződést.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
nem szerettem volna elsőként szóvá tenni, de PM pénzét figyelembe venni Flacco szerződésénel.... elég meredek lenne.A 100milliós tétel + a Rice 50milliós tétele kicsit hazavágná a költségvetést.kátrányFlaccónak 100 milliós szerződés? Ne viccelj...vassadi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
inkább legyen kéccász 😂 sőt három................A 100milliós tétel + a Rice 50milliós tétele kicsit hazavágná a költségvetést.kátrányFlaccónak 100 milliós szerződés? Ne viccelj...vassadi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
szaba
10 553
"I'm the best quarterback in the league."A 100milliós tétel + a Rice 50milliós tétele kicsit hazavágná a költségvetést.kátrányFlaccónak 100 milliós szerződés? Ne viccelj...vassadi
több mint 12 éve
vassadi
15 617
A 100milliós tétel + a Rice 50milliós tétele kicsit hazavágná a költségvetést.kátrányFlaccónak 100 milliós szerződés? Ne viccelj...
több mint 12 éve
Flacco még nem hagyott ki meccset pályafutása alatt... ha meg kiesik, tökmindegy, mert akkor 35-40 futás lesz a meccsen 😊 (viszont Flacco nélkül a PO/SB-nak is búcsút lehet inteni)Flacco mellett kitart a GM,a tulaj Bisciotti is .Az a kérdés,hogy mennyire kapnak vérszemet,Kolb pénze vagy a Manningek pénze lesz a mérce,ahogy Rice-nál is a Foster pénze vagy a C.Johnson pénze lesz a kiindulási alap a tárgyalásokon.
Dixonnak örültem volna egyedül az opciók közül, és Painter a legputribb.. dehát Caldwell miatt várható volt.
A Steelers menetrendje pedig annyira nem lesz könnyű azért.. az első hat meccsük elég komoly, simán benne van egy 2-4-es kezdés, és korai bye weekjük van.. november/decemberre fájni fog az nekik. 😊
Igazából a Cincy a nagy kérdőkel, attól függ minden, képesek-e két jó szezont lehozni egymás után. Ha a szokásos énjüket hozzák és összezuhannak, akkor 11-5-tel még akár div-et is lehetne nyerni.Igor
A 100milliós tétel + a Rice 50milliós tétele kicsit hazavágná a költségvetést.
Joe a QB-nk,ez tavalyelőtt,mikor Joe gyengusz meccseket hozott és opcióként ott volt Bulger,akivel jobban(?)működött volna az O,mégsem pihentették Joet.
Hiába brutális a sorsolásunk,az elején és a szezon végén inkább otthon játszunk.Ez némileg árnyaltabbá teszi az összképet.
több mint 12 éve
Flacco még nem hagyott ki meccset pályafutása alatt... ha meg kiesik, tökmindegy, mert akkor 35-40 futás lesz a meccsen 😊 (viszont Flacco nélkül a PO/SB-nak is búcsút lehet inteni)Dixonnak örültem volna egyedül az opciók közül, és Painter a legputribb.. dehát Caldwell miatt várható volt.
A Steelers menetrendje pedig annyira nem lesz könnyű azért.. az első hat meccsük elég komoly, simán benne van egy 2-4-es kezdés, és korai bye weekjük van.. november/decemberre fájni fog az nekik. 😊
Igazából a Cincy a nagy kérdőkel, attól függ minden, képesek-e két jó szezont lehozni egymás után. Ha a szokásos énjüket hozzák és összezuhannak, akkor 11-5-tel még akár div-et is lehetne nyerni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Ez nagyon vékony jég... Painter nem volt jó, mikor lehetett volna, de talán a 3rd string job még jóljöhet neki, én nem tenném előrébb...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Egyre tetszetősebb ez az offense. Flacco, Cameron, Caldwell, Curtis Painter...vassadiPainterrel a létszám megvan 😊
több mint 12 éve
Flacco5
831
Egyre tetszetősebb ez az offense. Flacco, Cameron, Caldwell, Curtis Painter...vassadiFlacco-val pontosan mi is a probléma..?
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Egyre tetszetősebb ez az offense. Flacco, Cameron, Caldwell, Curtis Painter...
több mint 12 éve
Sajna én is kb ennyire vagyok optimista... Verekedjük be magunkat a PO-ba aztán ott már bármi lehet. Viszont idén ilyen Jags elleni áramszünetek nem fognak beleférni ahhoz túlságosan szorítani fog a nyakkendő.Talán WC-vel jutunk be... nem nagyon vagyok bizakodó... a csapat jó,Nyílván azt várjuk 😊 😊
de a környéken van néhány jóval egyszerűbb schedule... Azért persze PO-t és SB-t várok,
mint az elmúlt 7 év valamennyiében, szóval GO RAVENS 😀Collapo
Igen, ezt a WC-körrel való PO bejutást most azonnal aláírnám.Flacco5
több mint 12 éve
Flacco5
831
Talán WC-vel jutunk be... nem nagyon vagyok bizakodó... a csapat jó,Nyílván azt várjuk 😊 😊
de a környéken van néhány jóval egyszerűbb schedule... Azért persze PO-t és SB-t várok,
mint az elmúlt 7 év valamennyiében, szóval GO RAVENS 😀Collapo
Igen, ezt a WC-körrel való PO bejutást most azonnal aláírnám.
több mint 12 éve
Talán WC-vel jutunk be... nem nagyon vagyok bizakodó... a csapat jó, de a környéken van néhány jóval egyszerűbb schedule... Azért persze PO-t és SB-t várok,
mint az elmúlt 7 év valamennyiében, szóval GO RAVENS 😀
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Flacco5
831
Milyen alapszakaszra számítotok? AFC North title meglesz? 11-5? 10-6?Bengalsé nem tűnik annyira vészesnek, Browns nem jelenthet veszélyt ránk. Steelersnek ránézésre könnyebb. AFC #1 seed tekintetében Pats fényévekkel könnyebb menetrend elé néz.
Bengals:
http://www.urimage.net/images/N1yd.png
Browns:
http://www.urimage.net/images/r71l2.png
Steelers:
http://www.urimage.net/images/qHpXl.png
Patriots:
http://www.urimage.net/images/Pz7ji.png
több mint 12 éve
Flacco5Hát egyszerű az nem lesz, pláne, ha megnézzük a csoport többi tagjának schedule-ját,
de hát ez van, tavaly jók voltunk, az elsőkkel kell játszani 😊
Ellerbe meg aláírt, ez viszont jó hír...
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Flacco5
831