Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ojabo IR, sokaig birta
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
Flowers jelenleg 30. elkapott yardokban a ligában és 18. YAC-ban.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gedam
6 476
csak 5, az már jó. ráadásul ebből 2, ahogy a miniszterelnökünk mondaná, negatív többlet.Ravens declare 5 players out for Sunday's game vs. Browns: WRs Rashod Bateman (hamstring), OBJ (ankle); CB Marlon Humphrey (foot); OLBs Odafe Oweh (ankle), David Ojabo (ankle/knee).
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) September 29, 2023
LT Ronnie Stanley (knee) is doubtful. Those 6 plus No.3 QB is pretty much your inactive list Sun.
Hendrix
több mint 2 éve
Ravens declare 5 players out for Sunday's game vs. Browns: WRs Rashod Bateman (hamstring), OBJ (ankle); CB Marlon Humphrey (foot); OLBs Odafe Oweh (ankle), David Ojabo (ankle/knee).
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) September 29, 2023
LT Ronnie Stanley (knee) is doubtful. Those 6 plus No.3 QB is pretty much your inactive list Sun.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 2 éve

Ez a szomorú.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve

Ebből kiindulva a 2 WR nem lesz, Edwards és Williams tuti igen.
A limitáltak közül a 2 falember kellene.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ravens’ OL Ronnie Stanley and Tyler Linderbaum, as well as safety Marcus Williams, each returned today to practice.
több mint 2 éve
Jelenleg mindketto agyon van szopkodva, pedig az elmult evekert nem GR a fo felelos meg tavolrol sem. Kizart hogy ultimatumot kapna barmelyik.egyetértek, de nekem ott van a legnagyobb kérdőjel, hogy ha mostantól egy darab meccset se bírnánk megnyerni, én akkor sem vagyok benne biztos, hogy JH venné a kalapját, és szerintem EDC detto.Nem fogjuk eldobni a szezont ebben 99%-ra biztos vagyok. Es a colts elleni nem is ezt fogja erositeni. 8 kezdo+ a meccsen 2-3 kiesett, 4 elvesztett labda amibol 2 drive megallito 2 az ellenfele. Es meg pontokat is hagytunk benne. A legnagyobb tragedia a ST es a HC dontesek pocsek mivoltja.én nem akarom eldobni az évet, az év dobhat el minket. a felsorolt emberek egy része teljesen értéktelen jelenleg nekünk vagy még vannértéke, de nem nekünk vagy értékes, de drága. ezeket a döntéseket meg kellene hozni, így is, úgy is, de csak akkor fogják, ha elbaszódik az év. szerintem sem fog, jönnek majd megint a körömrágós kaotikus szoros meccsek és ezáltal az újabb sérülések. kb. 50%-a sérüléseknek a szoros meccsek miatt va, ahol könnyen túlerőltet a saját játékos és az ellenfél is.
De az O kezd lerohadni de meg nem veglegesen, a D-be is inkabb visszajohetnek meg. Bar Hamilton slotban jobb, Humphrey is inkabb ott lesz es porgetheti az embereket Meki hatul, majd az udfa jo lesz az 5. meccstol nyomasban. Az RB posztot meg a rookie es Gus elviszi. OBJ viszont kell vissza.
De eldobni az evet nem fogjak, mert nem lehet rosszabb mint GR-al mert akkor mar mast is elo lehetne venni esetleg ami most meg taboo
no
gedam
És EDC nem fog egy ilyen rebulidet összedobni, ha megmégis, akkor hasonlóan szórná el a pickeket.
szerintem egy ultra szar szezon után kapnák meg az ultimátumot (JH, EDC-t nem tudom) hogy jövőre vagy villanatanak, vagy lapát, de a sérülések mögé elbújva még lehet hogy ekkor sem.
Snagal
több mint 2 éve
egyetértek, de nekem ott van a legnagyobb kérdőjel, hogy ha mostantól egy darab meccset se bírnánk megnyerni, én akkor sem vagyok benne biztos, hogy JH venné a kalapját, és szerintem EDC detto.Nem fogjuk eldobni a szezont ebben 99%-ra biztos vagyok. Es a colts elleni nem is ezt fogja erositeni. 8 kezdo+ a meccsen 2-3 kiesett, 4 elvesztett labda amibol 2 drive megallito 2 az ellenfele. Es meg pontokat is hagytunk benne. A legnagyobb tragedia a ST es a HC dontesek pocsek mivoltja.én nem akarom eldobni az évet, az év dobhat el minket. a felsorolt emberek egy része teljesen értéktelen jelenleg nekünk vagy még vannértéke, de nem nekünk vagy értékes, de drága. ezeket a döntéseket meg kellene hozni, így is, úgy is, de csak akkor fogják, ha elbaszódik az év. szerintem sem fog, jönnek majd megint a körömrágós kaotikus szoros meccsek és ezáltal az újabb sérülések. kb. 50%-a sérüléseknek a szoros meccsek miatt va, ahol könnyen túlerőltet a saját játékos és az ellenfél is.
De az O kezd lerohadni de meg nem veglegesen, a D-be is inkabb visszajohetnek meg. Bar Hamilton slotban jobb, Humphrey is inkabb ott lesz es porgetheti az embereket Meki hatul, majd az udfa jo lesz az 5. meccstol nyomasban. Az RB posztot meg a rookie es Gus elviszi. OBJ viszont kell vissza.
De eldobni az evet nem fogjak, mert nem lehet rosszabb mint GR-al mert akkor mar mast is elo lehetne venni esetleg ami most meg taboo
no
gedam
És EDC nem fog egy ilyen rebulidet összedobni, ha megmégis, akkor hasonlóan szórná el a pickeket.
szerintem egy ultra szar szezon után kapnák meg az ultimátumot (JH, EDC-t nem tudom) hogy jövőre vagy villanatanak, vagy lapát, de a sérülések mögé elbújva még lehet hogy ekkor sem.
több mint 2 éve
gedam
6 476
Nem fogjuk eldobni a szezont ebben 99%-ra biztos vagyok. Es a colts elleni nem is ezt fogja erositeni. 8 kezdo+ a meccsen 2-3 kiesett, 4 elvesztett labda amibol 2 drive megallito 2 az ellenfele. Es meg pontokat is hagytunk benne. A legnagyobb tragedia a ST es a HC dontesek pocsek mivoltja.én nem akarom eldobni az évet, az év dobhat el minket. a felsorolt emberek egy része teljesen értéktelen jelenleg nekünk vagy még vannértéke, de nem nekünk vagy értékes, de drága. ezeket a döntéseket meg kellene hozni, így is, úgy is, de csak akkor fogják, ha elbaszódik az év. szerintem sem fog, jönnek majd megint a körömrágós kaotikus szoros meccsek és ezáltal az újabb sérülések. kb. 50%-a sérüléseknek a szoros meccsek miatt va, ahol könnyen túlerőltet a saját játékos és az ellenfél is.
no
több mint 2 éve
Ezek csapatepitesi felfogasbol jonnek. Ha Ojabo egy MG fele prospect akkor ok. Ha nem akkor nem.A falember Vorhees aki 2-3. körös tehetség és rohadt erős G poszton.
Egyszeru matek egy 4 eves szerzodesbol 1.5 ev kiesik minimum a serules es mire felveszi az nfl ritmust. 2.5 ev alatt kell kitermelnie az erteket, ami nem keves. Ugy emlekszem hoztunk igy egy falembert de hatul. Oneki az ertek amit ki kell termelnie siman kijohet meg egy tisztesseges csereposzton is 2.5 ev alatt.
Arrol nem beszelve hogy egy epulo csapatnal mas fer bele mint egy nyerni akarok csapatnal ahol raadasul nagyon keves a sztarjatekos, foleg a premium posztokon es azok is serultprone-k.
Ezek nagyon nagy szazalekban nem fognak bejonni, de bizzunk benne hogy Ojabo a kisebb kategoriaba tartozik es mar ev vegen azon kelljen gondolkoznunk hogy fogjuk tudni megfizetni a r.papirja utan.
no
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Nem fogjuk eldobni a szezont ebben 99%-ra biztos vagyok. Es a colts elleni nem is ezt fogja erositeni. 8 kezdo+ a meccsen 2-3 kiesett, 4 elvesztett labda amibol 2 drive megallito 2 az ellenfele. Es meg pontokat is hagytunk benne. A legnagyobb tragedia a ST es a HC dontesek pocsek mivoltja. De az O kezd lerohadni de meg nem veglegesen, a D-be is inkabb visszajohetnek meg. Bar Hamilton slotban jobb, Humphrey is inkabb ott lesz es porgetheti az embereket Meki hatul, majd az udfa jo lesz az 5. meccstol nyomasban. Az RB posztot meg a rookie es Gus elviszi. OBJ viszont kell vissza.
több mint 2 éve
meg kell várni a következő meccseket, de lehet hogy nekünk hosszú távon kedvezőbb lenne, ha földbe állna a szezon, (nem görgetnénk tovább ezt a sok megoldatlan problémát.) amire a jelenlegi sérüléshullámot tekintve van esély. és akkor lehetne egy rebuildecske. ezeket simán elcserélném, van akire persze nincs esély, mert most hoztuk:ez jol hangzana de amig Harbo +EDCes Co van a kormanynal szerintem ugyanilyen mentalitassal draftolnanak, szerződtetnének stb, a vegeredmeny ugyan ez elnne csak lenne 2-3 szarabb év.
oweh, ojabo, stanley, queen, marcus williams, obj, likely és pamparam linderbaum, mert ő érte sokat kapnánk és ez a musztafa egy belenyúlás a tutiba, lényegesen olcsóbban. meg visszajöhet linderbaum és musztafa guardot is tud játszani, ezt nem vágom, hogy lehet-e úgy pakolgatni a csávót, mint mekarit.
gedam
több mint 2 éve
Ojabo posztja sokkal értékesebb h varjanak 1 2 évet serules miatt. tobb ertelme lenne cserere aldozni a masodik v elso koros pikket egy pass rushererert, mint ezek a prospect pickek. olcso de legalabb szar is a jatekos jelen allas szerint.egyébként ez sem evidens, nem ő lenne az első, egyetemen sérült játékos aki az NFL-ben értékes maradt.senkinek nem kellett mert szetszakadt emberunk, Ravens kihuzta, meglepodik az FO, hogy nem bir egeszseges maradni...Kyle Van Noy lett a valasz Ojabo serulesere.Akkor pár hétre tuti off, kezd elegem lenni ebből
RedFive
KeyG
Morfil
Chubbnak ott volt a térdsérülése, mégis szépen termelt és nem sérült le (és a mostani sérülés sem az akkori "kiújulása" hanem egy katasztrófális szerelésé).
Persze egy olyan csapat mint mi jobb ha nem rizikózik, de a 2. körben én sem tartottam ördögtől valónak (amennyiben egészségügyi eredményeket volt lehetőség átnézni és az alapján hoztak döntést).
Snagal
nekem továbbra is felfoghatatlan, hogy nagyon sok csapat ugy ugrott egy szintet, hogy premium poston (WR, EDGE ami leginkabb eszembe volt) hajlando volt 1 koros pikket adni csere folyaman mas csapatnak, ez a Ravensnel egetnivalo gondolkodas.
Edit: igen tudom h a cap miatt kellenek az elsokorosek, csak nekunk a korhazban all a penzunk , amivel megint visszakanyarodunk a hosszabbitasokhoz és draftokhoz
mi nem azok vagyunk akik talalnak egy parsonst top 10 felett
Szerkesztette: Morfil
több mint 2 éve
gedam
6 476
meg kell várni a következő meccseket, de lehet hogy nekünk hosszú távon kedvezőbb lenne, ha földbe állna a szezon, (nem görgetnénk tovább ezt a sok megoldatlan problémát.) amire a jelenlegi sérüléshullámot tekintve van esély. és akkor lehetne egy rebuildecske. ezeket simán elcserélném, van akire persze nincs esély, mert most hoztuk:oweh, ojabo, stanley, queen, marcus williams, obj, likely és pamparam linderbaum, mert ő érte sokat kapnánk és ez a musztafa egy belenyúlás a tutiba, lényegesen olcsóbban. meg visszajöhet linderbaum és musztafa guardot is tud játszani, ezt nem vágom, hogy lehet-e úgy pakolgatni a csávót, mint mekarit.
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Ezek csapatepitesi felfogasbol jonnek. Ha Ojabo egy MG fele prospect akkor ok. Ha nem akkor nem. Egyszeru matek egy 4 eves szerzodesbol 1.5 ev kiesik minimum a serules es mire felveszi az nfl ritmust. 2.5 ev alatt kell kitermelnie az erteket, ami nem keves. Ugy emlekszem hoztunk igy egy falembert de hatul. Oneki az ertek amit ki kell termelnie siman kijohet meg egy tisztesseges csereposzton is 2.5 ev alatt.
Arrol nem beszelve hogy egy epulo csapatnal mas fer bele mint egy nyerni akarok csapatnal ahol raadasul nagyon keves a sztarjatekos, foleg a premium posztokon es azok is serultprone-k.
Ezek nagyon nagy szazalekban nem fognak bejonni, de bizzunk benne hogy Ojabo a kisebb kategoriaba tartozik es mar ev vegen azon kelljen gondolkoznunk hogy fogjuk tudni megfizetni a r.papirja utan.
több mint 2 éve
gedam
6 476
de, de, ez már akkor is hülyeség volt, mert tudtuk, hogy ki kell ülni 1 évet egy need poszton. szupergyors, szuperatletikus ő is és oweh is, de agyuk az zéró a játékhoz. gépiesen támadják a qb-t, amit simán kivéd a falemberek 80%-a. clowney már most fényévekkel jobb bármelyiküknél és ő mindenhol már csak kiegészítő lenne. nálunk simán kiemelkedik.egyébként ez sem evidens, nem ő lenne az első, egyetemen sérült játékos aki az NFL-ben értékes maradt.senkinek nem kellett mert szetszakadt emberunk, Ravens kihuzta, meglepodik az FO, hogy nem bir egeszseges maradni...Kyle Van Noy lett a valasz Ojabo serulesere.Akkor pár hétre tuti off, kezd elegem lenni ebből
RedFive
KeyG
Morfil
Chubbnak ott volt a térdsérülése, mégis szépen termelt és nem sérült le (és a mostani sérülés sem az akkori "kiújulása" hanem egy katasztrófális szerelésé).
Persze egy olyan csapat mint mi jobb ha nem rizikózik, de a 2. körben én sem tartottam ördögtől valónak (amennyiben egészségügyi eredményeket volt lehetőség átnézni és az alapján hoztak döntést).
Snagal
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
egyébként ez sem evidens, nem ő lenne az első, egyetemen sérült játékos aki az NFL-ben értékes maradt.senkinek nem kellett mert szetszakadt emberunk, Ravens kihuzta, meglepodik az FO, hogy nem bir egeszseges maradni...Kyle Van Noy lett a valasz Ojabo serulesere.Akkor pár hétre tuti off, kezd elegem lenni ebből
RedFive
KeyG
Morfil
több mint 2 éve
Megneztem az osszefoglalot, bar az sosem jo igazan. 1. A labdavesztesek nem tragedia, megha a mennyisege sok es adott meccsen donto faktor. LJ nem fogja lobalni, Drake kapaszkodni fog bele, kicsuszni sem fog a kezebol sokszor, es LJ passzjatekot es a tobbiek futojatekot jatszanak sem lesz remelhetoleg minden meccsen.
2. gyors es rovid labdak LJ-nel.
Meg mindig nem latok gondot, volt egyet furcsan dobta de nagyon lassu volt a futo igy nem lehetett maskeppen. Es volt egy ZF-nak ami moge ment.
De osszesegeben is jol dobott, annak ellenere hogy a dobasai ahhoz kepest nagy szazalekban ugy indul hogy nincs rendesen beleallva a nyomas miatt. De nem panikol, latja mi van es olvassa is. Persze az osszefoglalo mivoltja miatt biztos volt ahol meg nem volt pontos, esetleg panikolt vagy rosszul olvasott.
Az "oriasi hibajarol" mikor sackeltek es az utana valo jo dobast, mert ezekben egy kicsit mindenbol van ahol jarunk, hibaink, stb.
Nem akarom felmenteni LJ-t ez nem arrol szol. Egy verbeli pQB a nyomas pillanataban eldobja es nyer vele +2mp-t is es jott volna a "jo dontes". LJ nem ilyen es ha ilyen lenne az elmult 5 evben a gyozelmeink felet elveszitettuk volna. Nagyon fontos hogy 17mp van hatra, egy idokeres es kell +10 yard. LJ szempontjabol irom. Snap elott 6 vedo a 4 route-ra es jon a blitz. Megvan az oldalvonal melletti tokeletes jatek es meg idonyeresre is van lehetoseg. De latja hogy az eredetileg Andrews vedoje jon blitzre es valt mert 1 vs 1 Andrewsal neki hibatlan valasztas. De Andrews nem olvassa mert fordulhatna rogton es brusztolhatna magat elore, hanem o labon akarta megoldani meg az elkapas elott a yardokat. LJ latja a blitzt es varja hogy forduljon a komaja es elindul a zsebbol meghosszabbitani a jatekot de nem erzekeli a nyomast, nem lathatta, de nem erzekeli. Peldaul ilyeneket nem lehet edzesen felszedni. Mo nem hibas viszont, o megtette ami elvarhato. Lehetett volna jobb es kaphatna csillagos otost de az +10m/evvel is jarna. Es LJ itt meg kellett szakitsa a dobomozdulatot mert mar raestek volna szembol. Viszont igy Mo embere olyan lett mint a free O2, lathatatlan, de halalos. A legnagyobb baj a fal blokkolas kiosztasa es ez veresegre itelte Zeitlert. Az RT-RG-nk kikapott vagyis az embereik voltak a drive elrontoi, de nem az o hibajuk. Kivancsi lennek a pff ertekelesukre ebbne a jatekban. A masik nagy baj a futo jateka, persze a blokk elvarhatatlan volt tole, de rosszat is blokkolt felelosseg alapjan. Az hogy palyan miert volt futo az megint egy jo kerdes. Nem empty, nem kell futo a palyara, spread es maris nagyobb problemaban a D.
Amugy a Colts hivas is es a Front7 munkaja csemege ( meg akkor is ha a falunk rosszul osztotta el a blokkot ), minden eleme tokeletes es tokeletesen megjatszva ( eredmenytol fuggetlenul ) Nem irom le mert gondolom tudjatok es nem is erdekel senkit.
Utana az Agholor passz ahol megint figyelembe kell venni a szitut, 20 yard kell, megmaradt az idokeres. 7(+1) ember blokkol 3 ellen es 3 route 8 ellen. Ismeros? LJ nagyon pici teruletre gyorsan zarodo ablakba gyonyoruen bedobta es el is kaptak.
En nem vartam sokat az elejen az O-tol es rengeteg is a hiba, de jelenleg a jelnlegi kihivasoknal LJ boven az elvarasok felett teljesit. Vele van a legkisebb gond.
több mint 2 éve
rblk nem a runblokkot hivatott jelölni? ott 60-as értékelés szerepel Jackson neve mellettFutásban volt jobb mint passzbanLJ jobb futásblokkolásban, mint passzban? O_o![]()
hamsterdealer
vagy nem tudom értelmezni az értékeléseket 😀
Snagal
KeyG
több mint 2 éve
az a vicces, hogy a van noy, clowney kettőssel erősödtünk, itt pozitív változást hoztak a sérülések.Es valoban.
gedam
Hazon belulrol nem ment.
Mert mikor a gyakszibol felemelt Moon-t probaltak, az tunt fel, hogy a csavo a snap pillatat kovetoen fel masodperc kesessel indult mindenki mashoz kepest. (#csatt a homlokra)
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
gedam
6 476
az a vicces, hogy a van noy, clowney kettőssel erősödtünk, itt pozitív változást hoztak a sérülések.
több mint 2 éve
Mekinek kellett, de így utólag 2. kör eddig pocséklás ismétsenkinek nem kellett mert szetszakadt emberunk, Ravens kihuzta, meglepodik az FO, hogy nem bir egeszseges maradni...Kyle Van Noy lett a valasz Ojabo serulesere.Akkor pár hétre tuti off, kezd elegem lenni ebből
RedFive
KeyG
Morfil
We are just the Ravens!