Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Szerintetek nem tudta az egész liga, beleértve EDC-t is, hogy Hopkins cutolva lesz?

Annyit kértek érte, amit a szerződésével együtt nyilvánvalóan nem adott meg senki. Szóval ez a Beckham deal előtt is tiszta volt mindenkinek szerintem.
rkstzz
Hírek szerint egyébként a chiefs elég közel volt a megszerzéséhez, csak végül 15 misit adtatok OBJ-nek és emiatt Hopkins is többet akart.
ThySoul
Gondolom ezzel a Billsnek se tettuk konnyebbe a szitut.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 983
Szerintetek nem tudta az egész liga, beleértve EDC-t is, hogy Hopkins cutolva lesz?

Annyit kértek érte, amit a szerződésével együtt nyilvánvalóan nem adott meg senki. Szóval ez a Beckham deal előtt is tiszta volt mindenkinek szerintem.
rkstzz
Hírek szerint egyébként a chiefs elég közel volt a megszerzéséhez, csak végül 15 misit adtatok OBJ-nek és emiatt Hopkins is többet akart.
több mint 2 éve
rkstzz Baltimore Ravens 471 — justinblackmonpohara

több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 292
Szerintem Hop hova akar menni az erdekesebb, es ez az aron is fog latszani. De megoldani mindenki meg tudja az anyagi reszet aki akarja. Bills-KC ahol a jatekido-penz kalkulacio a legjobban kijonne es oda talan meg olcsobban is menne, vagy akar tobbeves papirral ahol fogadhat magara.

Nalunk telitett lett a poszt bar siman elferne meg akkor is ha senki nem serul le ( de benne van a pakliban hogy rookie-Agholor lesz a kombo ev vegere )

De ahhoz ugy kell ertekelni ami nalunk meg soha nem volt hogy a CB igazolas ( jo ) kevesebbet erjen mint Hop. Nalam Peters olcson vissza, Rock nem rossz es ha nem veluk akarunk nyerni ami eddig nem jott be ugysem akkor meg a fene megette az egeszet. Houston vissza ha nincs kereslete es elegek kell hogy legyunk.
több mint 2 éve
Ki engedhetne meg maganak leginkabb Hoppmestert? Siman sorompoba allhatunk erte. Csak D Hop altal emlitett vagyott jatszopajtas qb-k csapatai kozott a Ravens a top 2 ben:

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
EDC elpancserkodta es ez teljesen az o lelken szarad. Ez a GM-ek egyik legfontosabb feladata hogy a tobbi csapat "felszabadulo eroit" talalja ki a szerzodeseik es a csapataik szereplese alapjan. Es most a legfontosabb hianyposztunkrol beszelunk egy piszok szar kinalati evben. Hop-ot nagyon benezte es a szar kinalat miatt tulfizette OBJ-t. De johet meg o is, penz van ra es hiaba nem a 25 eves Hop-rol beszelunk azert nalunk meg mindig oruletes elorelepes lenne. Duve-n sporolunk 4m-t, fair catch fog menni barkinek a rugasok utan. jojjon csak
több mint 2 éve
Én nem zárom ki, hogy Hopkins is jön.
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 878
Most lett nagy hülyeség OBJ-nek ennyit adni, Hopkins megérte volna ezt a pénzt, OBJ remélem rám cáfol.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Elbucsuzom most GR-tol.

Irtam mar egy par szoban hogy a futas es a passz megoszlasat/egyensulyat most sokkal jobban tudjuk majd tartani. A passzjatek magaban ami a legnagyobb rakfenenk volt 3 evig. Sajnos nem tudok berakni semmit, de egy kis multidezessel es egy osszefoglalo felhasznalasaval a passzjatekunk. 2019-t hagyom es csak az elmult 3 evrol. LJ egyenileg nem a legjobb pQB, de kitudja vitelezni amire fel van keszitve. 2019-ben a sema es az allomany is a legjobb/hatekonyabb volt de teljesen a futason alapult meg a passz is. Ekkor a csapat spread benyomasat keltette es tudta is kelteni.

Sajnos az OL nagyon betett es ezert a futas ujrafeltalalasa kezdodtt. ~Viszont ami a passzjatekunk szempontjabol erdekes hogy gyakorlatilag betomoroltunk a LOS-on es a D is telitette a boxot. Ez egy roka fogta csuka dolog es mindegy hogy miert alakult ki, de ebbol kellett dobni. Ez gyakorlatilag egy single high S LOOK-ot eredmenyezett felallasnal amibol azutan a D jatszott man-t vagy cov3-t vagy eppensegel barmit, de a cov1-3 a donto. A gyenge fal segitett nekik uralni a LOS-t ami elony volt a D-k szamara, de e most csak reszlet kerdes. Ezt GR szepen tamadta es ugyan az emberek nem a legjobbak a passznal de erre meg a legalkalmasabb volt.

Egy par altalanossag eloszor. A D-ek nem voltak honest-ek ellenunk, ami a personnelunkbol fakadt. Az O-unk az elmult 4 evben a legkevesebb volt koltve mint barki mase a ligaban. A legdurvabb pelda Ricard. Szerintem nalunk es a 49-nel a FB tobbet volt palyan mint a maradek csapat osszesse. Sajnos a palyan volt de azert mert 1.) kellett az OL-nek a blokkolas segitseg 2.) a futas miatt 3.) Nem volt nala jobb 5 emberunk ami szegyen. A masik hogy az elkapoinkon a D-ek tartosan es folyamatosan is tudtak emberezni sikeresen ( split cov.-ben ). Ez ha Bate-Andrews-OBJ-Flowers-el mar egy mas teszta. De tessek izlelegetni az ellenparjat Andrews-JOliver-Ricard-Robinson akit GR a palyara tudott kuldeni. Szoval a szar fal es az elkapok valamelyike mindig jelen volt az elmult 3 evben. Andrews a passzjatekunk majdnem mindjere rahatassal van mint celpont vagy mint csali. Amelyik csapatban van 3 ilyen ott a lehetosegek szama megsokszorozodik.

S.high look. Ahogy irtam GR felkeszitette mert box tele es LJ kivitelezte is. Itt van egy par megoldasunk amit jol hasznaltunk es tamadtunk, be voltak gyakorolva.stb.
1.) RPO Agyon nem hasznaltuk, de megvolt az oka
2.) sima alap 2 seam vertical route, hogy a S-nek dontenie kelljen es LJ ot olvasva dobta a masiknak. Ez nalunk az egyik mindig Andrews volt es mindig ora lepett a S, de a masik jatekos aki mindig sokkal rosszabb mar sokkal kisebb %-ban kapta el a labdakat vagy LJ-nek kellett volna sokkal pontosabban dobnia ( nem mentem fel ot sem, de nem dob pontatlanabbul mint Hurst, csak Brown DA lehuzza ha nem feltetlenul a nyitott szajaba dobja nekik ). Ehhez jarulnak a Flat routeok amit az RB-Ricard szolgaltatott es egy WR aki gyakorlatilag altalaban 1 vs 1 volt. Viszont ritkan nyertek es kaptak a labdat es mindegy hogy Robinson/Proche/ Duve ( meg o jo is lesz amint a WR 4-5 posztot a 4-5 DB ellen kell hoznia ). Ezt agyon nem jatszottuk a mar itt felsorolt bajopk miatt amihez meg teszek. Ricard es az RB-k nem voltak tul jok passzban es alapvetoen nem is elvarhato ( bar JK-nel igerve volt es szerintem fog is jonni ), de egy WR-hez kepest nezve mindenkeppen rosszabbak es hogy nem hitelesek elkaponak az egyik ok hogy a D-ek nem voltak honest-ek. A WR eseten kepzeljuk el OBJ-Bate akar Flowers mennyiszer fog nyerni 1 vs 1-ben. A jatekosaink WR nelkulisege viszont egy hatosugarat is meghataroz, az RB-FB-TE-k nem Go route-ra valok. Ricard a Thursday night go route-ja a Monday night meccsen erne el az EndZ-ba.
3.) A leggyakrabb jatekunk ami sokfele de osszesegeben mindig ugyanazt tamadta a CB-t ( mindegy hogy man/cov3-t jatszottak ). Itt is jon a flat route es egy a CB moge is es ezeket a teruleteket tamadtuk. Szerintem teljesen jol es hatekonyak voltak a route-ok. A Jaguars elleni osszefoglalot fogom hasznalni ( azert ezt mert ugy emlekeztem ezen a meccsen volt Ricardnak eleg sok elkapasa a flat-en, de vegul nem vagy legalabbis nem voltak az osszefoglaloban.) Ezen 3. esetre egy par pelda 1st negyed 15.00 hatra ( elso jatek ), 1st 1.06, 2nd 7.05 3rd 13.20 errol irok picit reszletesebben, 3rd 12.46. Ezek mind ezen jatekok, S.high look.

Viszont nem miattunk de jott a 2 S look jatekok amire GR-nak nem volt olyan valasza mint a S.high S look-ra. GR szar munkat vegzett itt es nincs ra jobb szo. LJ nehezebben futott mert jottek a S is es full box alakult ki, a flat es rovid palyas tamadasaink alkalmatlanok ennek az elveresere. Amiert en vedtem GR-t az a tojas-tyuk esete. Akik neki rendelkezesre alltak azzal hogy tamadta volna vertikalisan a 2 S-t. Elcsereltek HBrownt, Bate kaput, Duve is ( legalabb a sebesseget tiszteltek volna ). Ha nem nyerni akart volna mert sajnos arra Ricard "hasznosabb" volt mint Proche, hanem magat fenyesiteni akkor lemasolja a Cicak hogyan tamadjak a 2 S felallasokat es elkuldi vertikalisan Proche-Robinson-6.koros Wr es Andrews vadaszik meg a palyan. Igy viszont a TE-FB-RB sereggel maradt a "flat" tamadasa. Ettol ez a FO hibaja mert ezt az OC cseret mar meg kellett volna hozni, de ennek is csak akkor van eertelme ha adunk neki fegyvert is. Vagy adtunk volna fegyvert es ha nem megy GR-ak ( varhatoan nem, de legalabbis nem olyan jol mint egy passzgurunak ) es OC csere. De mi egyiket sem leptuk meg evekig ( raadasul fontos evekig ).

Az osszefoglalobol 1st 9.37. Ez az EndZ kozeleben van es a route-k nem jok ugye, de a fal egy teljesen sima es egyertelmu jatek elott es kozben is 4emberes nyomasnal behalt. az ilyenek miatt irtam hogy nem tetszik az egyertelmu passzjatekoknal a fal passzblokkolasa.
2nd 9.16 megint a rovid jatek, Ricard-Andrews ( a blokkja nem a legjobb ellenben Ricardeval ), Robinson TD passz elejtese ( egy AJ ezeket behuzza )
2nd 5.00 kuka megint. 4th 4.04 ( errol picit tobbet is kesobb )

A 3rd 12.10-nel 2 S ellen nem tudta volna csinalni ( a passz lehetoseg itt is megvoltak ) Ezt csak azert hogy kiemeljem hogy a 2"S" mennyire megfogott minket-GR-t amin a jatekosok kvalitasai tovabb rontottak.

Egy par altalanos dolog a meccsrol. LJ mennyit futott az A gap-en. Egyszeruen vigyazni kell ra kulonben ne csodalkozzunk ha leserulget.
A D-unk nemreg lobaszonak lett hivva es nem vitatkoztam vele de max a hobby-juk volt az. A legvege teljesen visszaadta az evunket feelingben. tipikus volt. 3 es rovid erobol nem ment az is tipikus volt.

Meg egy dolog ami miatt telesirtam a forumot, hogy nem tudtunk erobol futni. a 2 S ellen nagyon kellett volna hisz ha megy a futas "Ricard nelkul " is akkor kuldhettuk volna fel az elkapoinkat es futhattak volna az optimalis route-kat meg ha nem is kepviselnek minoseget, de % focit jatszottunk es az esely nagyobb volt ha Ricard a palyan volt, mint sem. Jovore repulni fog mert nem lesz palyan vagy 1 szem szotyiert marad. pedig biztos vagyok hogy Ricard sokunk kedvence. De szegyen hogy ennyit palyan lehetett/ kellett lennie es ebbol adodott ha futottunk akkor fele tettuk es ebbol fakadt, ha passzoltunk akkor a vele ellentetes oldalra. Kepzeljuk el, Chase ha a baloldalra all fel akkor a flaten kapja a labdat, ha a jobb oldalra akkor go route-ra megy. Mekkora konzilium kellene a levedekezesere?

akkor jojjon a ketto kiemelt jatek. 3.negyed 13.20 hatra

Alapvetoen semmi kulonos, 1 S look es tamadjuk ahogy szoktuk flat es go. Amiert hozom az inkabb az egyebb korulmenyek kiemelese. 5 OL fog 3 DL-t, Ricard blookol 1 vs 1 es ki is kap. 1 Wr aki futja a flat a jatek oldalara, RB a masik flat. JOliver kapja a labdat ( a kozvetites szerint a 8. elkapasa az evben !!!!! ). Es Andrews a "S" ( a D ) nem volt honest kilepett Andrewsra pedig az o elsoszamu felelossege hogy ne keruljon senki mogeje. 6 vedo 3 elkapora 2 szabad ember 1st downert, de kepzeljuk el ha JO helyett OBJ-Flowers ( nyeszletnek tunik de vertikalisan biztos jo lesz )-Bate van ott.

4th 4.04 hatra
2 "S"look. Igy kell konfliktusba hozni vertikalisokkal a S-ket. Es a mashol kidobott mert 13. volt a rangsorban, de egyszer szupersztar volt jatekossal meg is lett huzva a ravasz GR-LJ altal. AZ OL-t dicserjem meg mert meg is adta az idot LJ-nek.

OBJ-Bateman es a tobbiek alapbol maradjanak egeszsegesek es orom lesz nezni a meccseinket. Ha a D is lobaszo lenne a palyan is akkor meg eselyunk is lenne.
több mint 2 éve
Rogers, Hurst, Mahomes után OBJ mezt adtak el legtöbbet a draftig.
Elvárások megvannak, Már csak játszani kell.
ozibozi
A palyan maradas a csapat egyik legnagyobb kihivasa lesz.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 202
Rogers, Hurst, Mahomes után OBJ mezt adtak el legtöbbet a draftig.
Elvárások megvannak, Már csak játszani kell.
több mint 2 éve
We have signed DT Angelo Blackson.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Sources: Ravens bring back QB Josh Johnson for 3rd stint

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Legyszerusitem. LJ nem lesz jo/ megserul akkor szoptunk es mindegy, lesz par szuk esztendo. Kozepes lesz akkor hozzuk a liga nagyjat es semmi nem tortent csak SB elfelejtve ( ahogy a csapatok zomenek ). Bevalik es akkor szerzodes modositasok sora es eszre se vesszuk.

Ettol a rookie eveit elcsesztuk minden ertelemben, most 25szoros aron csinaljuk amit kellett volna.
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 651
ahhoz képest, hogy lamarnak mindenki ügynököt követelet utólag is látszik, hogy ő irányította a folyamatot és nem edc. inkább edc-nek kellett volna egy ügynök. ő csak gyűjtögesse a komp.pickeket. ha én lennék a tulaj rég elküldtem volna, már csak emiatt is. olcsóbban, előbb és jobb eredményekkel jöttünk volna ki a dologból, ha azt a kézenfekvő dolgot csináljuk, amit kell. na mind1. drága lett a szerződés, a draftokkal és igazolásokkal pláne. most már túl sok a wr, szóval batemant mindenképp cserélném, bár lj teljesen átvette a hatalmat a franchise felett, szóval úgy is az lesz, amit kigondol. a szerződés bár drága, de tulképp egész jó: egy 3 éves kontrakt, amiből az első 3 év drága, de ami fontos korrekt a caphit, 2026 meg vagy cut egy elviselhető deadcappel vagy újraszerződés. lehet itt a részletek ismerete nélkül számokkal dobálózni, de a csapat szempontjából a caphit és a deadcap a lényeg és az nagyon jól lett elosztva.
a többi már történelem, bízzunk benne, hogy lamar jobb gm, mint edc, már most annak tűnik.
 www.spotrac.com/nfl/baltimore-ravens/lamar-jackson-25127/
gedam
Én azért másképp olvasom a szerződést. LJ nem hülye. Pontosan tudta ahogy a szerződést látom, hogy a 4. évben már a hatalmas base miatt szabadulnátok tőle. Éppen ezért a 3. évben, vagyis 2025. év elején garantáltatott magának mintegy 30 millát. A 4. évben tehát 57,5 milla lenne a kivágás "ellenértéke" versus 74,5 milla, ha rosteren van és játszik. Az 5. évben is, ha kivágnátok 35M DM mellett tehetitek a voidolt szerződése miatt de ez már a 74,5 millás cap hitjéhez képest valóban "megfontolható" lesz.

A szerződése a szemszögetekből azért lehet jó, mert 2025-re van némi mozgásteretek, ha már 2024-re az OBJ és az ő szerződése miatt gyakorlatilag zérus. Elcserélni olyat, aki ebben az időszakban olcsó és jó is őrültség. Nektek pont ilyenekre lesz szükségetek, ha akartok valamit remélve, hogy az újoncok idén és jövőre is beválnak. Bateman ha jó lesz, akkor az a 4-4 milla, amit 24-25 években foglalna a CAP-ből mogyoró a WR árakhoz képest. Ellenben a védelem nagyágyúi és Stanley az akiből valakit fel kell majd áldozni, ha előre akartok menni.
több mint 2 éve
Bitang kivancsi leszek Monken rendszerere. Mit foz ki az alapanyagbol. Lamar passzainak hangsulyos resze marad a palya kozepe, vagy tudnak e kiegyensulyozattabbnak lenni. A lo tuloldalara eses az lesz ha a hezitalassal toltott ido nem csokken, de el se indul, mert o mar deklaraltan passzolo zsebiranyito akar lenni. Akkor mezitlab a falba fogok rugni...
RedFive
LJ fog futni es kell is de az legyen tudatos es nem a "Andrews fogva akkor nincs mas es Magic"

Ha hezitalas lesz akkor Monken rosszul dolgozik. Ettol nem varnam el hogy a 2x2 elkapo a ket oldalon kulonfele cov. vero routokon legyenek es LJ olvassa es dobja meg. Eddig kozepre ment jol mert 1 konnyebb 2 oda volt ember akinek dobjon, szelre eddig meg soha.

Almaimban viszont futunk az RB-kel eloszor ha az menne akkor utana kiralyok leszunk.

Viszont a passzjatekunk oriasi nyomas alatt van/lesz, de remelem nem annyira, hogy elnyomjon mindent. | Megint mondom: 80 yardost probalunk passzolni elsore |
több mint 2 éve
We have signed C Sam Mustipher.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Bitang kivancsi leszek Monken rendszerere. Mit foz ki az alapanyagbol. Lamar passzainak hangsulyos resze marad a palya kozepe, vagy tudnak e kiegyensulyozattabbnak lenni. A lo tuloldalara eses az lesz ha a hezitalassal toltott ido nem csokken, de el se indul, mert o mar deklaraltan passzolo zsebiranyito akar lenni. Akkor mezitlab a falba fogok rugni...

több mint 2 éve
Jó az, akkor még talán nem lesz sérült a fél roster.
több mint 2 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 919
Ütős menetrend. 13. hèten lesz a bye week ami elég kèsőinek tunik. Az eleje nagyon fura ezzel a 3 idegenbeli csoportmeccsel.
több mint 2 éve
mondjuk azt nem tudom hogyan hozták össze, hogy csoporton belül 3 idegenbeli meccsel kezdünk, nem túl szerencsés.
gedam
Az se sokkal jobb, hogy két hazai meccs V-CS napokon van Browns-Bengals.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gedam 6 263
mondjuk azt nem tudom hogyan hozták össze, hogy csoporton belül 3 idegenbeli meccsel kezdünk, nem túl szerencsés.

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Steve Ribbed San Francisco 49ers 405
Együtt karácsonyozunk Californiában... Jó meccs lesz. 😉

“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 919
Titans-Ravens okt 15 London.
Én mennék.
KeyG
Én is erősen gondolkodom rajta. A Jags ellen voltam mondjuk annak csúfos vége lett....