Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 2 éve
The Ravens activated WR Rashod Bateman from the Reserve/Did Not Report list. Bateman is now eligible to practice.
Ha egy ideig nem kerülne ilyen listákra azt tudnám értékelni. 😃
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Viagogo, vividseats, stubhub amiket nekem javasoltak. Érdemes több helyen nézni, elég random módon árazzák be a jegyeket. Azt érdemes tudni hogy rá fognak verni még valami kezelési költséget is, szóval lelkiekben jobb ha felkészülsz 😀Köszi! Tudnál ilyen oldalakat mondani?Tudja esetleg valaki, hogy a Titans elleni meccsre kapható-e még jegy valahol?Jegyeladói oldalakon 4-5x áron tuti
bowI
Edit: közben megnéztem, mintha olcsóbbak lennének a jegyek mint a Bills Jagsre
ThySoul
bowI
több mint 2 éve
bowI
143
Köszi! Tudnál ilyen oldalakat mondani?Tudja esetleg valaki, hogy a Titans elleni meccsre kapható-e még jegy valahol?Jegyeladói oldalakon 4-5x áron tuti
bowI
Edit: közben megnéztem, mintha olcsóbbak lennének a jegyek mint a Bills Jagsre
ThySoul
több mint 2 éve
bowI
143
Tudja esetleg valaki, hogy a Titans elleni meccsre kapható-e még jegy valahol?
több mint 2 éve
Fosnak JK es Gus serulesetol, tud elkapni nem csak igerve van. De igen szegyen
több mint 2 éve
jk holdouttól fosnak vagy mi a tököm ez? rettentő túlfizetés is ráadásul
több mint 2 éve
A RB deal: Veteran free-agent Melvin Gordon reached agreement today on a one-year deal worth up to $3.1 million with the Baltimore Ravens, per league source.Ez most minek?
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ez a csavo (udfa?) iden sok kenyeret meg fog enni JK mellett (is) 😊Speed kills. If you talking about a running back that can turn on the burners and make a play, while also having decent hand skills, this guy is Keaton Mitchell. Wouldn't mind seeing him getting some decent snap share whatsoever. He's electric. pic.twitter.com/lh4jymeQbg
— Pedro H. Rhormes (@rhormes_) July 18, 2023
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
4-5m fizetni egy jo futonak hogy ne kelljen elloni a 2. kort. Ha nagyon jo. Ennel nagyobb osszeget nem adnek neki, sot amit eddig mutatott meg annyit sem, mert vannak jobbak nala akiknel nincsenek kerdojelek. De JK remelem ramcafol, de eddig nem erte meg a 2. kort.
több mint 2 éve
Gus és Hill is csak már az idei évbe van itt.A Tag-elesben sem hiszek.Bármit is fog csinálni kizártnak tartom, hogy megfizessük. Jacobs és Barkley nem kap új szerződést.jo futo, csak keveset jatszott. Az utolso eve eldonti hogy o mire tartja magat es mennyiert probalhatja meg eladni magat.Dobbins jó futó, az AVG-je egyik legjobb úgy, hogy ellenünk tömve volt a box amióta itt van.Csodalkoznek ha JK kapna egy zsiros hosszabbitast. Tipp: Meg se fogjak tartani...Mihez kepest zsiros?
RedFive
JK ha iden varazsol es bebizonyitja hogy palyan tud maradni akkor fog kapni szerzodest de nem top penzt. Sokkal jobb futok nem kapjak meg es eddig JK csalodas volt vagy inkabb irom ugy hogy a futok a rookie szerzodesuk alatt boven felul tudnak teljesiteni es mi kaptuk szinte a legrosszabb ar-erteket a "top futok" kozul. Magasan. De a penzt a jovore kapja es ahhoz eleg lehet egy nagyon jo ev is, de olyat meg eddig nem mutatott. Bizakodjunk. Ha fog menni a passzjatek akkor kap meg egy oriasi eselyt a villogasra, ha valamiert beszarik a passzjatekunk akkor JK akar a csereszerepkorbe is tornazhatja magat.
no
Nem fog kapni szerződést ebben biztos vagyok, nálunk nem.
KeyG
no
Vagy tag lesz ha jó lesz vagy hozunk futót 2-3. körben.
Számomra jövőre a DL fontosabb kérdés.
KeyG
Akkor kvazi mar meg is fizettuk.
Tippelnem, hogy a nem draftolt ujoncunk fut egy jo idenyt, es hoppa. Meg Gus, akit mar meg is fizettunk, meg ott lesz Hill. Vekony a jeg JK alatt, mondom, pedig kedvelem. Bizonyitson. De masnak fog.
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
A Tag-elesben sem hiszek.Bármit is fog csinálni kizártnak tartom, hogy megfizessük. Jacobs és Barkley nem kap új szerződést.jo futo, csak keveset jatszott. Az utolso eve eldonti hogy o mire tartja magat es mennyiert probalhatja meg eladni magat.Dobbins jó futó, az AVG-je egyik legjobb úgy, hogy ellenünk tömve volt a box amióta itt van.Csodalkoznek ha JK kapna egy zsiros hosszabbitast. Tipp: Meg se fogjak tartani...Mihez kepest zsiros?
RedFive
JK ha iden varazsol es bebizonyitja hogy palyan tud maradni akkor fog kapni szerzodest de nem top penzt. Sokkal jobb futok nem kapjak meg es eddig JK csalodas volt vagy inkabb irom ugy hogy a futok a rookie szerzodesuk alatt boven felul tudnak teljesiteni es mi kaptuk szinte a legrosszabb ar-erteket a "top futok" kozul. Magasan. De a penzt a jovore kapja es ahhoz eleg lehet egy nagyon jo ev is, de olyat meg eddig nem mutatott. Bizakodjunk. Ha fog menni a passzjatek akkor kap meg egy oriasi eselyt a villogasra, ha valamiert beszarik a passzjatekunk akkor JK akar a csereszerepkorbe is tornazhatja magat.
no
KeyG
no
KeyG
Akkor kvazi mar meg is fizettuk.
Tippelnem, hogy a nem draftolt ujoncunk fut egy jo idenyt, es hoppa. Meg Gus, akit mar meg is fizettunk, meg ott lesz Hill. Vekony a jeg JK alatt, mondom, pedig kedvelem. Bizonyitson. De masnak fog.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Bármit is fog csinálni kizártnak tartom, hogy megfizessük. Jacobs és Barkley nem kap új szerződést.jo futo, csak keveset jatszott. Az utolso eve eldonti hogy o mire tartja magat es mennyiert probalhatja meg eladni magat.Dobbins jó futó, az AVG-je egyik legjobb úgy, hogy ellenünk tömve volt a box amióta itt van.Csodalkoznek ha JK kapna egy zsiros hosszabbitast. Tipp: Meg se fogjak tartani...Mihez kepest zsiros?
RedFive
no
KeyG
no
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
jo futo, csak keveset jatszott. Az utolso eve eldonti hogy o mire tartja magat es mennyiert probalhatja meg eladni magat.Dobbins jó futó, az AVG-je egyik legjobb úgy, hogy ellenünk tömve volt a box amióta itt van.Csodalkoznek ha JK kapna egy zsiros hosszabbitast. Tipp: Meg se fogjak tartani...Mihez kepest zsiros?
RedFive
no
KeyG
több mint 2 éve
Dobbins jó futó, az AVG-je egyik legjobb úgy, hogy ellenünk tömve volt a box amióta itt van.Csodalkoznek ha JK kapna egy zsiros hosszabbitast. Tipp: Meg se fogjak tartani...Mihez kepest zsiros?
RedFive
no
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Csodalkoznek ha JK kapna egy zsiros hosszabbitast. Tipp: Meg se fogjak tartani...Mihez kepest zsiros?
RedFive
több mint 2 éve
Csodalkoznek ha JK kapna egy zsiros hosszabbitast. Tipp: Meg se fogjak tartani...
több mint 2 éve
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Szerintem nem "dobni fogunk", hanem amit ad az ellenfel. Ezert nem is szamit hogy sok yardot dobunk vagy futunk. 6000 yardot varok az O-tol. Egy Back lesz fent, nem lesz FB-2 RB stb. Ha Kittle lenne nalunk akkor sok jatekot tudnank atmenteni GR-tol amik nagyon mukodnenek foleg ugy hogy az elkapoink most mar utvonalakat fognak futni, jok egy az egyben es a palya is meg lesz nyitva hosszaban is mert van kivel. Ez magaban segiteni fogja a futast es mivel egy TE mindig lesz fent ha az tudna blokkolni mint Kittle ( annyira nem kell mint Ricard hisz a vedonek jo kell hogy legyen a passznal kulonben annyi nekik )
A yardmennyiseg eleve a sok hosszu labdatol noni fog es ha azokkal meg lesz az osszhangja LJ-nek akkor a mennyiseg jonni fog de az edeskeves.
Egesz egyszeruen a vedoknek "honest"-nek kell lennie mar nincs az hogy a passz nem fog menni. De most 4 jo elkapot tudunk felkuldeni akikre mar lehet rengeteg megoldast irni, mert mar sem hosszqaban sem szelteben nem lesz elerhetetlen pontja a palyanak es a minoseget tisztelniuk kell. Valahol elonyunk lesz es ezt kell bebizonyitanunk hogy ebbol az egyszeruen matematikai elonybol tudunk jol jatszani futni es dobni is.
Ha tudnank az egyik TE-bol Kittlet kihozni az oriasi lenne. de az RB passzjateknal is segitene extran es regota igerve van JK-tol. Tole sokat varok, szerzodeses evben van es nincs kifogas
több mint 2 éve
Szerintem a 4317 az meglesz kíváncsi leszek arra amikor már majd passz ellen fog védekezni az ellenfél akkor Lamar az 5-6 futásából hány yardot fog kinyelni. Nem lennék meglepődve év végére 10y/avg-n.Ki mennyi passzolt yardot vár Lamartól? Én 4300.Flacco tartja a franchise recordot meg 2016-ban lotte, ami 4317 yard. Lamar dontse meg ezt oszt jol van. 😉
KeyG
RedFive
Bár én most kurvára pozitív vagyok. 😊
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ki mennyi passzolt yardot vár Lamartól? Én 4300.Flacco tartja a franchise recordot meg 2016-ban lotte, ami 4317 yard. Lamar dontse meg ezt oszt jol van. 😉
KeyG
több mint 2 éve
Ryan Mallett 35 évesen elhunyt. :/ Nálunk töltötte a legtöbb időt, mint csere QB.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
en a csapattol varok 6000 yardot
több mint 2 éve
Ki mennyi passzolt yardot vár Lamartól? Én 4300.háromezeröccszáz
KeyG
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
Ki mennyi passzolt yardot vár Lamartól? Én 4300.Szerintem a 19es szint a plafon akkor is ha az összes sztár elkapó itt van.
KeyG
Így én 3000nél sokkal többet nem várok az alapszakaszban.
(számolva azzal, hogy nem pocket QB lesz belőle, tehát a földön is várok tőle 500+ yardot azért)