Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 2 éve
Meg szabadon:- Kyle Van Noy
- Jadeveon Clowney
- Robert Quinn
- Melvin Ingram
- Carlos Dunlap
- Trey Flowers
- Jason Pierre-Paul
Kozuluk max 3 johetne szoba, max 2 lenne nekunk gubaval elerheto, max 1 irna is ala. Nadeki?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Gyakoroltatta szattyanba' a 3 es hosszut is, mire gyutt 8 vagy 9 int. A D az pedig rulez! 😂
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Az Offensunk perpill szar.Jo, nem is most kell jeleskedniuk az edzotabor elso fele tajan, csak gondoltam leforditom hogy mit is mondott rola Monken.
"Az O meg nem ott tart ahol tartania kellene."
Uborkaszezon van, nna.
több mint 2 éve
J. Houston megy a Panthersbe. Pedig úgy bíztam benne hogy visszaigazoljuk.Es akkor most helyezzuk el a megfelelo polcra hogy nekunk egy futottak meg futora kellett zsetonokat pazarolni...
Benibácsi
Kitoresi eve lesz Ojabonak es Owehnak. Mer' kulonben baj lesz.
több mint 2 éve
J. Houston megy a Panthersbe. Pedig úgy bíztam benne hogy visszaigazoljuk.
több mint 2 éve
Jah😅 én a kezdődik részt szoktam általában megnézni 😀Flowersről beszél eleget 7:20-tól.Höri friss Ravens szezonbeharagozója.Szegény Flowers szépen lemaradt erről, történt vele valami vagy micsoda?
www.youtube.com/watch?v=kLDbB9Ff_28
iktriad
Heisman nádor
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
The Ravens released CB Trayvon Mullen with a non-football injury designation.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Flowersről beszél eleget 7:20-tól.Höri friss Ravens szezonbeharagozója.Szegény Flowers szépen lemaradt erről, történt vele valami vagy micsoda?
iktriad
Heisman nádor
több mint 2 éve
Höri friss Ravens szezonbeharagozója.Szegény Flowers szépen lemaradt erről, történt vele valami vagy micsoda?
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Peters 1 év 5 millió. Csak 1.9-et kellett volna ráfizetni ha Gordon 3.1-ét belevesszük. Ezt most nem értem.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Lamar Joysticknak nevezte el Zay Flowerst. 😁
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
egy 4. körös pickért lecserélhetjük Queen-t Youngra?Queen + egy 4. kört olvastam mint pletyka.Ok... this is new. I wonder what we would give away to Washington in return? Every year Eric DeCosta pulls out a big trade. https://t.co/HzH4rF8LEp
— Pedro H. Rhormes (@rhormes_) July 25, 2023
Es megis mit a feszkes fenet adnank erte cserebe?
Hany picket, milyen playakat?
RedFive
Benibácsi
Hol kell aláírni? 😊
több mint 2 éve
fuck em picksAmen.Queen + egy 4. kört olvastam mint pletyka.Ok... this is new. I wonder what we would give away to Washington in return? Every year Eric DeCosta pulls out a big trade. https://t.co/HzH4rF8LEp
RedFive
Benibácsi
Jovore fogunk meg draftolni? 😂
RedFive
több mint 2 éve
Amen.Queen + egy 4. kört olvastam mint pletyka.Ok... this is new. I wonder what we would give away to Washington in return? Every year Eric DeCosta pulls out a big trade. https://t.co/HzH4rF8LEp
RedFive
Benibácsi
Jovore fogunk meg draftolni? 😂
több mint 2 éve
Queen + egy 4. kört olvastam mint pletyka.Ok... this is new. I wonder what we would give away to Washington in return? Every year Eric DeCosta pulls out a big trade. https://t.co/HzH4rF8LEp
RedFive
több mint 2 éve
We have signed LS Tyler Ott
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ok... this is new. I wonder what we would give away to Washington in return? Every year Eric DeCosta pulls out a big trade. https://t.co/HzH4rF8LEp
több mint 2 éve
Ha a legkomolyabb vesztesegunk ez maradna iden, akkor lekerulne vegre rolunk az atok...
több mint 2 éve
Ravens’ All-Pro LS Nick Moore suffered a torn Achilles during an individual training workout and is out for the season, per @jeffzrebiec.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Marcus elment fosztogatonak, o jon es slotban egesz hasznalhatonak tunik. Majd Meki kitalalja a szerepet. Pont elfer. 😊Ravens To Sign CB Arthur Maulet.Jött infózni kiismerni a Steelers D-t.
RedFive
KeyG
több mint 2 éve
Ravens To Sign CB Arthur Maulet.Jött infózni kiismerni a Steelers D-t.
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ravens To Sign CB Arthur Maulet.
több mint 2 éve
bowI
143
Sikerült valakinek jegyhez jutni a Titans elleni meccsre? Ha igen, mennyiért?