Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 2 éve
gedam 6 263
Annyiból nem értéktelen, hogy szépen megmutatta a stratégiánk efféle hatékonyságát, a keret mélységét. Reméljük a cserék továbbra is versenyképesek lesznek és nem lett sokkal gyengébb a roster, mint az elmúlt években volt.

Egyébként ki mit vár az O-D párostól?
Valahogy én átfordultam és az O teljesítményét már jobban várom, a D-től pedig nagyon tartok (plusz a mélységtől is).
Padrinaggio
A D szerintem nagy csalódás lesz. Sajnos a Commanders ellen is a mostanában megszokott "flagfoci" keménység látszott, 5 ütköznek le egy futót vagy elkapót, de földre vinni senki nem tudja. Ettől már rendesen megőszültem az elmúlt években de idén biztos Leslie Nielsen leszek ha ilyen lesz az alapszakasz is.

Az O szerintem "nagyjából" korrekt lesz, de mivel megy a hypolás (sajtó oldaláról is, meg még a saját játékosaink is pakolják a szenet a hype vonat kazánjába) ezért szerintem ez is némileg csalódásként lesz értékelve.

Összegezve egy Korrek O és egy lyukas D-t várok, ami sorsolástól függően egy erősebb vagy gyengébb középmezőnyre lesz elég..

és most reméljük, hogy nagyon szar elemző vagyok 😀
(amire van esély mert eddig inkább csak hírekből informálódtam, az első videós infó forrás az a tegnapi meccs összefoglalója volt).
Snagal
a futás megállításával lesznek gondjaink, ami nagy baj. ellenben a pass rushban én óriási fejlődést várok, így viszont elég lehet a kicsit megtépázott sec. meglátjuk. a tegnapi meccsből sokat ne szűrj le, mert a két csapat edzésen történt hirigje miatt szoftabbra állították a játékosokat az edzők. nem is baj, nem kell a sérülés.
több mint 2 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 069
Annyiból nem értéktelen, hogy szépen megmutatta a stratégiánk efféle hatékonyságát, a keret mélységét. Reméljük a cserék továbbra is versenyképesek lesznek és nem lett sokkal gyengébb a roster, mint az elmúlt években volt.

Valahogy én átfordultam és az O teljesítményét már jobban várom, a D-től pedig nagyon tartok (plusz a mélységtől is).
Padrinaggio
A D szerintem nagy csalódás lesz. Sajnos a Commanders ellen is a mostanában megszokott "flagfoci" keménység látszott, 5en ütköznek le egy futót vagy elkapót, de földre vinni senki nem tudja. Ettől már rendesen megőszültem az elmúlt években de idén biztos Leslie Nielsen leszek ha ilyen lesz az alapszakasz is.

Az O szerintem "nagyjából" korrekt lesz, de mivel megy a hypolás (sajtó oldaláról is, meg még a saját játékosaink is pakolják a szenet a hype vonat kazánjába) ezért szerintem ez is némileg csalódásként lesz értékelve.

Összegezve egy Korrek O és egy lyukas D-t várok, ami sorsolástól függően egy erősebb vagy gyengébb középmezőnyre lesz elég..

és most reméljük, hogy nagyon szar elemző vagyok 😀
(amire van esély mert eddig inkább csak hírekből informálódtam, az első videós infó forrás az a tegnapi meccs összefoglalója volt).

Szerkesztette: Snagal
több mint 2 éve
gedam 6 263

porschet bírtam eddig, de ezek után kibasznám vagy elcserélném. ez egy ilyen nfl-be való vagy, vagy nem való vagy szitu. azt beírják jj-nek az int-et.

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 258

több mint 2 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 069
Commanders snap Ravens' 24-game preseason win streak on late FG
 www.thescore.com/nfl/news/2696758
steelwolf
nem bánom, hogy vége, mert tényleg egy "értéktelen" rekord volt.
Mondjuk a Comanndersnél elég ciki reakciók voltak, főleg azután, hogy elvileg leszarják az előszezont...
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 334 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Commanders snap Ravens' 24-game preseason win streak on late FG
 www.thescore.com/nfl/news/2696758
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 878
Josh Johnson, Anthony Brown Each to Play Half on Monday With Tyler Huntley Sidelined

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ronald Darby has agreed to a one-year, $3.2 million deal with the Baltimore Ravens per ESPN's Adam Schefter.

Darbynál a számok

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
1y/2,5 ami 6 millió is lehet

Jadeveon Clowney will be wearing 24:

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
A D# re ra is fernek ezek az igazolasok. Meg a jovo evi elso pikkunk. Sztem iden ujra gyengen kezd, aztan feljavul majd az egyseg. Orulok Clowney-nak, a kriptonitom ha szetfutnak minket.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 982

inkább ezt a jó kis baráti edzést közvetítették volna
gedam
A washingtoni játékos bele is sérült
több mint 2 éve
jövőre biztosra lehet venni ez elsőkörös CB picket
rkstzz
CB or DL

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
rkstzz Baltimore Ravens 471 — justinblackmonpohara
jövőre biztosra lehet venni ez elsőkörös CB picket
több mint 2 éve
jön clowney szélre fogni a futást

ha nem vársz tőle sokat passrusban, nem csalódsz majd nagyot
rkstzz
Schefter lehozta szóval igen. Egyébként azt nem lehet mondani, hogy EDC nem tesz meg mindent én annyi hibát látok, hogy az RB poszt túlzsúfolt a CB nem, fordítva jobb lenne.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
jön clowney szélre fogni a futást

ha nem vársz tőle sokat passrusban, nem csalódsz majd nagyot

Szerkesztette: rkstzz
több mint 2 éve
Free-agent CB Ronald Darby is signing a one-year deal with the Ravens, per source.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve

Joystick #4

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Marlont műteni kell valami szarral, nézhetünk cb trade után.
rkstzz
Little over a month

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Marlont műteni kell valami szarral, nézhetünk cb trade után.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Valahogy mindig van pár brawl ezeken a közös edzéseken 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
gedam 6 263

inkább ezt a jó kis baráti edzést közvetítették volna
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Ujra...
Young a Commandotol? Trade?
Vagy JC?
Annyit erolkodunk a PassRusher szitun, hogy beszaras lesz a vege...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Ravens Sign Veteran DB DeAndre Houston-Carson

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 903
JK Dobbins is back! 😊
RedFive
Fuuuu, lehet van velem valami baj.
Azt olvastam, hogy ...is black - mondom igen, ez nekünk is feltűnt 😀
több mint 2 éve
Seahawks and Ravens announced the tragic passing of Alex Collins. He was 28 years old.

RIP

We are just the Ravens!