Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 2 éve
Ki mennyi passzolt yardot vár Lamartól? Én 4300.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Akkor ti vagytok az elsőNem tudom volt-e már olyan a Ravens történetében, hogy 5 korábbi elsőkörös elkapó legyen a keretben.Az NFL-ben sem volt még olyan. 😀
( Bateman, Flowers, OBJ, Agholor, Treadwell )
KeyG
rkstzz
több mint 2 éve
Nem tudom volt-e már olyan a Ravens történetében, hogy 5 korábbi elsőkörös elkapó legyen a keretben.Az NFL-ben sem volt még olyan. 😀
( Bateman, Flowers, OBJ, Agholor, Treadwell )
KeyG
több mint 2 éve
Nem tudom volt-e már olyan a Ravens történetében, hogy 5 korábbi elsőkörös elkapó legyen a keretben. ( Bateman, Flowers, OBJ, Agholor, Treadwell )
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Zeitler is új szerződést akar, de jó helyen van most, azt nyilatkozta.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ray Lewis' Son, Ray Lewis III, Dead At 28 https://t.co/8Hy1mqGdU8
— TMZ (@TMZ) June 15, 2023
több mint 2 éve
Ezert nem kell kidobni ez csak egy bevallt gyakorlat es semmit nem jelent. Viszont megfizetni sem fogjuk es az uccso eveben kiszedhetjuk ami van benne es neki is erdeke hogy hasitson. De akarmilyen jo evet tolna akkor sem fizetnem meg.
több mint 2 éve
Ravens' J.K. Dobbins did not participate in mandatory minicamp due to contract situation, per reportHa lehet érte kapni valamit akkor trade, ennyi.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Azért Az megvan, hogy 2 komoly sérülése volt, az egyik egy NYG-Brown pre meccsen, majd a második amikor az a béna azóta picsába elzavart CL BRowns irányítója szokásos elbaszott és e miatt harcolni kellett zsugáért..
Minden meccsen duplázták, de elqrták. 1000 y felett még kretenföldjén is hozott bármikor.
Nem tudták használni. Azóta is szenvednek. Nem titok.
A harmadik sérülés amikor SB nyert X faktorként a TD után lesérült.
de előtte azért volt még egy ki-ki Arizona meccs is, amit konkrétan 2x nyert meg. Másodszorra az a negyedik kísérlet komoly volt. Előtte is visszanézhető, az csak a szokásos clutch volt.
Ezt Csak úgy mellesleg.
Ha a felét hozza itt, már megérte.
Ahogy LJ passzol úgy ő meg bármikor, ahogy az alábbi videón is látszik,
szóval lehet a lóvét spórolni reá… 😊
/ a mezek eladását meg hagyjuk is./
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
I’m really tryna catch a few more before it’s all said n done… but heyyy maybe I can throw a few this year 👀 😭 https://t.co/sxjaQlfh6z
— Odell Beckham Jr (@obj) June 8, 2023
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Mi a fakk? Hoppmester megis Ravens lesz netan? Csirip csirip.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Brashod Perriman meg a Colts hoz szegodott vagymi. DeHop meg majd Barna lesz a vegen.
több mint 2 éve
WR Laquon Treadwell is set to sign a 1-year deal with the #Ravens tomorrow, source said. More WR depth in Baltimore.
több mint 2 éve
Azt fogjuk jatszani amit az ellenfel ad. Az identitansuk futas lesz ( foleg az ellenfelek szemeben amig nem bizonyitunk ) es azt kell az elejen boostolnunk. A D-eknek akiknek mar honestnek kell lenni de az elejen akkor is be kell bizonyitanunk hogy tudjuk mindkettot. A lenyeg hogy a futas es a passz is sokkal jobb kezdopoziciobol indul. Zarojelben az elmult 3 evben nekunk a futas volt ( nem is volt mas lehetoseg ) es a D is tudta hogy futas jon es ezt es ennek ellenere oldottuk meg. De ha a meccsszitu flag/jo vedekezes adott rakenyszeritett a dobasra ami akar az adott jatekban is problemat okozott de meccs szinten szinte biztosan. amig nem volt kenyszer addig GR-nak volt valasza es nagyjabol emberei is ( bar meg erre is gyengek ) hogy bizonyos cov./man-t meg tudjon LJ jatszani. Ezek sem a legkifinomultabbak, parades jatekok voltak de adott szarbol jot kihozott. Viszont mara van emberunk es jok minden cov ellen, jott egy passzhoz erto koma es innen csak viritani kell. Az igazsag hogy igy sokkal konnyebb dolgunk lesz es ez igaz minden egyes reszletre. LJ-nek jo elkapoi vannak egyenileg es a D szet lesz huzva. Monken lesz a kulcs mert innentol szamit az ellenfelbol valo felkeszules, LJ felkeszitese beloluk, a passz gyakorlasa az utolso idozitesig. A futast "erobol" fogjuk megoldani konnyu es vagy gyenge box ellen. Sokkal tobb RPO lesz es az option jatekaink maradni fognak. Egy oriasi kulonbseggel hogy minden elkapo veszelyes a kezevel. Ricard nem fog jatszani normal jatekokon. 3 elkapo vagy 2 TE lesz fent. Kiveve talan az elso meccsen. De az is csak max azert mert a Texans =-t kell verni mindenhogy es a Cicak elott nem mutatunk meg sokat es amugy is hosszu ido tokeletesre gyakorolni a jatekokat. Az eddig kuka elkapoink is lehet hasznos elemek lesznek. Lehet ok blokkolnak majd a legjobban ( bar ha nem kapjak el azt a keves labdat ami megy felejuk akkor Boykin fele megoldassal nem lesznek a palyan, mert akkor inkabb jonnek a fiatal TE-k. De 4.-5. 6. elkaponak lenni konnyebb, de azzal is elni kell. Bate szerintem jo volt es amig a palyan volt a ravens is jobban mutatott tavaly ( bar egesz evre nem tartott volna ki az oriasi kulonbseg, de akkor is ) Sajnos van egy oriasi gyenge pontunk ebben. Az elkapok lehet 3 meccset lesznek egyutt a palyan es ez realisan a pakliban van. OBJ es Bateman nelkul is (es ez tragedia meg leirni is) egy Agholor-Flowers oriasi kulonbseg tavalyi magunkhoz kepest, de azert az is igaz hogy a D-k nem legnehezebb feladata lesznek igy 2023-ban. Es igy jon ide Hop. Ha biztosak lehetnenk ( a ravensnek azert jobb ralatasa van, de Stanley visszatereset csak egy evvel rontottak el ezzel a belso info tudataban 😕) hogy nem lesz serules akkor a maradek penz elkoltesenek a modja jo beszelgetes lehetne. Akkor is lenne ervem Hop mellett, de azert a piacot sem latom milyen CB-Edge van kint. Az olcso de hasznos beleferne Hop mellett is. Draftoltunk egy szekernyi CB-Edge*-t az elmult evekben es a fiatalokra is lehetne szamitani talan de azt mar tenyleg kell latniuk a stabban.
Mar csak a "hiszti" kerdesrol ami szerintem nem az. 2 oldalrol nezem. Ki fog hisztizni? Bate? 2 ev serules utan bizonyithat es amugy nala fejben fog eldolni ( ha mindenki egeszseges marad ) es az elejen villognia KELL. JK? Emberunk jo, de sosem eleg jo es o sem tudott a palyan maradni, elnie kell a lehetosegeivel. Flowers ha egy labdat nem kapna akkor is ove a jovo, nincs ertelme es lehetosege sem vinnyogni. Persze nem is fog sor kerulni ilyen sarkos esetre. Andrews? Minek, eddig nem ilyen volt es raadasul neki lesz a legkonnyebb dolga a multhoz kepest. Fiatal TE-k? Ugyan mar. Igazan marad OBJ es Hop ( elmeletileg ). Mindkettonek bizonyitani kell, mert az egyik az egyevre szolo papirjat kell tobb evre valtani ( barhol ), a masik valoszinusithetoen olcson tudna csak jonni amit megint nagy penzre kellene valtania a jovoben. A masik es lenyegesebb erv. Nem kell labda ahhoz hogy valaki top dog lehessen az edzok velemenyenel. Egy ifju titan KC rajongonak segitek es valaszolok a kerdeseire es a D-uk erdekli. 2021-el kezdtuk es a 2. ravens ellenit fejeztuk be. THill az elso meccsukon a Browns ellen magasan a legkeresettebb jatekos volt, magasan a legtobb elkapassal es iszonyat yardmennyiseggel. A 2. meccsen a ravens duplazta ( amugy nagyon szep munkat vegeztek rajta ) es a statja magaban nem volt meg atlagos sem. De az o jelenlete es rajta a D felfogasa adta a lehetoseget Kelcenek aki robbantott. A fontos elem hogy amikor az o neve jon ki akkor jatszon is ugy. A hiszti inkabb akkor lesz amikor nem lesz elkapas a felejuk dobottbol es akkor felelos kereses lesz belole, de ekkora kalibereknel az elkaphatot el kell kapni es ugy jatszani hogy a felelos szemelye egyertelmu legyen. Akkor mindenki tudja hogy nem o volt a rossz es nem kell hisztiznie vagy nem fog hisztizni magara, ha o volt a ludas.
több mint 2 éve
En mar azokat a hireket varom miszerint tylan wallace es proche all pro formaban vannak es majd iden jon a villantas.. egeszen szezonkezdetig amikor szembejon a valosag
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
We have signed CB Jordan Swann.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Bateman hirek szerint az OTA alatt brillirozott.Tekintsuk ezt picit relevans jo hirnek.
több mint 2 éve
Én is imádnám, ha Hopkins nálatok kötne ki. A 6. fordulóra csak az lenne a kérdés, hogy melyik kezd el hisztizni a kevés, vagy kevesebb laszti miatt... 😀Szerintem minden csapat hamarabb menne Hopkinssal mint OBJ-vel.
Ez a WR corp az egyik legjobb TE-vel a ligában ideális arra, hogy felhúzzátok a passzjátékot. De azt nem látom jönni, hogy 90%-ban passzra fogtok építeni LJ-vel még akkor is, ha Én is egyetértek azzal, hogy a passzolási tudása alá van értékelve és nagyobbrészt azért, mert nagyon jól fut. Egy Mahomes, egy Rogers, egy Burrow az, akinek lehet két elit wideout-ot adni és el is osztaná a lasztit, de már ott is probléma, hogy valaki biztosan kevesebbet kap el.
Az már más kérdés, hogy Hopkins szerintem jobban illene ide. Amennyivel OBJ jobb útvonal futó, Hopkins annyival jobb a contested catch-ekben.
Klemó
60-40 70-30 eloszlást várok, több futást ha az eredmény eldőlt.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Én is imádnám, ha Hopkins nálatok kötne ki. A 6. fordulóra csak az lenne a kérdés, hogy melyik kezd el hisztizni a kevés, vagy kevesebb laszti miatt... 😀Ez a WR corp az egyik legjobb TE-vel a ligában ideális arra, hogy felhúzzátok a passzjátékot. De azt nem látom jönni, hogy 90%-ban passzra fogtok építeni LJ-vel még akkor is, ha Én is egyetértek azzal, hogy a passzolási tudása alá van értékelve és nagyobbrészt azért, mert nagyon jól fut. Egy Mahomes, egy Rogers, egy Burrow az, akinek lehet két elit wideout-ot adni és el is osztaná a lasztit, de már ott is probléma, hogy valaki biztosan kevesebbet kap el.
Az már más kérdés, hogy Hopkins szerintem jobban illene ide. Amennyivel OBJ jobb útvonal futó, Hopkins annyival jobb a contested catch-ekben.
Szerkesztette: Klemó
több mint 2 éve
Mi kenyszerhelyzetben voltunk amit termeszetesen EDC sajat maganak koszonhet. Azert mi penz ( LJ szerzodese miatt ) es drafttoke nelkul vagtunk neki egy borzaszto kinalatu evben.Én csak Bateman trade esetében tudnám elképzelni, ami azért fulladna kudarca, mert nem kapnánk érte elsőt lemondani meg még korai róla.
Utana mar utazott a korulmenyek hatan. Hop-nal viszont egy dolgot 99%-ra lehetett tudni hogy az Arizona kereten nem lesz. Azon belul viszont nem a kivagas volt a legjobb megoldas nekik. En fizettem volna Hop fizeteset a minel erosebb cetliert. De mohonak tuntek es vagy a csapatok nem gondoltak hosszabbacska megoldasnak. Bills-KC tokeletesnek tunt(ik) kivulrol, de az arizonai garda elszamolta magat.
Hop-rol ne is beszeljunk hogy nem vjol csinalta, bezart jonehany kisablakot mielott tortenhetett volna barmi es o is moho mert sok penz-bajnoki aspirans es kivalo QB kitetelek egyutt ritkan van jelen. Vagyis nem az o palyafutasanak az iveben, mert a csucson meg lehet hogy akkor is izzadva de talalna jeloltet maganak.
Van esely hogy valaki nagyon jol jar vele es remelem mi leszunk azok. Bar telitett a poszt nalunk szoval ide csak bevalthatos uvegert tud jonni ( de akkor is remelem 😊)
no
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Mi kenyszerhelyzetben voltunk amit termeszetesen EDC sajat maganak koszonhet. Azert mi penz ( LJ szerzodese miatt ) es drafttoke nelkul vagtunk neki egy borzaszto kinalatu evben.Utana mar utazott a korulmenyek hatan. Hop-nal viszont egy dolgot 99%-ra lehetett tudni hogy az Arizona kereten nem lesz. Azon belul viszont nem a kivagas volt a legjobb megoldas nekik. En fizettem volna Hop fizeteset a minel erosebb cetliert. De mohonak tuntek es vagy a csapatok nem gondoltak hosszabbacska megoldasnak. Bills-KC tokeletesnek tunt(ik) kivulrol, de az arizonai garda elszamolta magat.
Hop-rol ne is beszeljunk hogy nem vjol csinalta, bezart jonehany kisablakot mielott tortenhetett volna barmi es o is moho mert sok penz-bajnoki aspirans es kivalo QB kitetelek egyutt ritkan van jelen. Vagyis nem az o palyafutasanak az iveben, mert a csucson meg lehet hogy akkor is izzadva de talalna jeloltet maganak.
Van esely hogy valaki nagyon jol jar vele es remelem mi leszunk azok. Bar telitett a poszt nalunk szoval ide csak bevalthatos uvegert tud jonni ( de akkor is remelem 😊)
több mint 2 éve
Nyilván a cut-ot senki nem várta szerintem és igen jobban átgondolva kimaradtatok volna a buliból. Ha elmegy OBJ a Jetshez, akkor a Chiefs-Cards Hopkins trade jöhetett volna be nagy valószínűséggel.Én úgy gondolom, LJ kérése miatt nem várhatott, két elkapó kellett neki ebből arra következtetek, hogy volt máshonnan ajánlata is bármilyen furcsa.Szerintetek nem tudta az egész liga, beleértve EDC-t is, hogy Hopkins cutolva lesz?Nem tudta. A Cards 21M DM-et vállal(t) be úgy, hogy mindösszesen 8 millát spórol(t) a CAP-ben. Ez azért nem evidens önmagában és ha megnézed, ennek a szerződésnek bizony lenne trade értéke, mert 8 milláért egy prémium elkapót kapnál 2023-ra. A gond pont az OBJ szerződés volt és az, hogy bezony nem elégedett meg a jelenlegi kontraktussal. Így már viszont nem érte meg egyik csapatnak egy mid rounder sem egy 30 feletti játékosért.
Annyit kértek érte, amit a szerződésével együtt nyilvánvalóan nem adott meg senki. Szóval ez a Beckham deal előtt is tiszta volt mindenkinek szerintem.
rkstzz
A Cards elengette a 2023-at. Úgy, hogy van egy irányítója, akivel frissen hosszabbított. Ez a bravúros......
Hopkins meg majd eldönti, hogy pénzt optimalizál, vagy gyűrű sanszra megy. Mindkdettő nehezen lesz. Mondjuk a Ravens, ha vár egy kicsit, akkor most szépen ölébe hullott volna 10 milla alatt Hopkins azzal, hogy OBJ is cirka ennyiért aláírt volna a Jetsnél. Dehát ezért szép az üzlet világa.....
Klemó
KeyG
több mint 2 éve
Én úgy gondolom, LJ kérése miatt nem várhatott, két elkapó kellett neki ebből arra következtetek, hogy volt máshonnan ajánlata is bármilyen furcsa.Szerintetek nem tudta az egész liga, beleértve EDC-t is, hogy Hopkins cutolva lesz?Nem tudta. A Cards 21M DM-et vállal(t) be úgy, hogy mindösszesen 8 millát spórol(t) a CAP-ben. Ez azért nem evidens önmagában és ha megnézed, ennek a szerződésnek bizony lenne trade értéke, mert 8 milláért egy prémium elkapót kapnál 2023-ra. A gond pont az OBJ szerződés volt és az, hogy bezony nem elégedett meg a jelenlegi kontraktussal. Így már viszont nem érte meg egyik csapatnak egy mid rounder sem egy 30 feletti játékosért.
Annyit kértek érte, amit a szerződésével együtt nyilvánvalóan nem adott meg senki. Szóval ez a Beckham deal előtt is tiszta volt mindenkinek szerintem.
rkstzz
A Cards elengette a 2023-at. Úgy, hogy van egy irányítója, akivel frissen hosszabbított. Ez a bravúros......
Hopkins meg majd eldönti, hogy pénzt optimalizál, vagy gyűrű sanszra megy. Mindkdettő nehezen lesz. Mondjuk a Ravens, ha vár egy kicsit, akkor most szépen ölébe hullott volna 10 milla alatt Hopkins azzal, hogy OBJ is cirka ennyiért aláírt volna a Jetsnél. Dehát ezért szép az üzlet világa.....
Klemó
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Szerintetek nem tudta az egész liga, beleértve EDC-t is, hogy Hopkins cutolva lesz?Nem tudta. A Cards 21M DM-et vállal(t) be úgy, hogy mindösszesen 8 millát spórol(t) a CAP-ben. Ez azért nem evidens önmagában és ha megnézed, ennek a szerződésnek bizony lenne trade értéke, mert 8 milláért egy prémium elkapót kapnál 2023-ra. A gond pont az OBJ szerződés volt és az, hogy bezony nem elégedett meg a jelenlegi kontraktussal. Így már viszont nem érte meg egyik csapatnak egy mid rounder sem egy 30 feletti játékosért.
rkstzz
Szerkesztette: Klemó
több mint 2 éve
Egyébként vicces mód mi jól jártunk az OBJ szerződéssel mert az fúrta meg a hopkins-chiefs házasságot 😀Gondolom ezzel a Billsnek se tettuk konnyebbe a szitut.Szerintetek nem tudta az egész liga, beleértve EDC-t is, hogy Hopkins cutolva lesz?Hírek szerint egyébként a chiefs elég közel volt a megszerzéséhez, csak végül 15 misit adtatok OBJ-nek és emiatt Hopkins is többet akart.
rkstzz
ThySoul
RedFive
Ha 15 misi körül akar DHop úgy sem a Bills-Chiefs lesz befutó, a hírek úgy is arról szólnak hogy inkább azt akarja a két csapat elkerülni hogy a másiknál kössön ki, ezt egy nevető harmadik majd megoldja