Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Számomra kevés (semmi?) előremutató következtetést hozott a tegnapi meccs.szerintem azért nem volt jobban előkészítve a terep Robinsonnak mert Watson sérülése nem tűnik hosszútávúnak, így nem fektettek ebbe ekkora energiát. Persze ez attól még rossz döntés, és egyetértek, én is rendesen sajnáltam a végére szerencsétlent.
A csere Browns QB miatt a Ravens O- Browns D párharc volt értékelhető. Igen, a félidőre beáraztuk a Browns D-t, de lett volna idő erre az első drive-ok bénázása után, ha nem csere QB van az ellenfélnél?
Mindenesetre így is "potensebbnek" tűnt az O, mint pl. a múlt héten. Ez csak azt erősíti bennem, hogy bizonyos meccsekre nem készülünk fel/leegyszerűsítjük a playbookot. Mér' kell ez? Ha a Chiefs, vagy az Eagles lennénk, érteném...de így?
Tán jobban passzolna a Browns topicba, de nem az ő vezetőik kritizálása csak a lényeg, hanem az, hogy a sok kritika közben valami "emberi" dologért szerintem lehet értékelni a mi edzőinket: mecsckövetőben is "elhangzott", hogy a Browns D azért rogyott meg, mert az O a csere QB miatt impotens lett. Arra gondoltam, tán ezért a Browns az, ami az elmúlt huszonix évben, a Ravens meg az, ami. Az elmúlt két szezont sérüléshegyekkel és az idény felében csereqb-val toltuk végig. Egyrészt az utolsó golyóig küzdöttünk. Másrészt lehet, hogy Huntley a világ legjobb csereqb-ja, de fel is volt készítve, rá volt szabva a játékhívás. Mentálisan is felkészítették. Integrálták a csapatba. A csapatot felkészítették, hogy a csere qb lesz. Lehet szidni JH-t, de ha valamit, ezt a - szerintem elsősorban mentális - felkészítést, az utolsó töltényig harcolást nem lehet elvitatni tőle. (OK, aztán lehet, gyakran a levegőbe lövöldöz).
Rossz volt nézni, és nagyon sajnáltam a Browns qb-t. Lehet, rossz játékos. De akkor sem lehet így fel (nem) készíteni, ennyire nem "vigyázni" valakire játékhívás szinten (és, bár nem voltam ott, de a meccsre felkészítés, csapatba integrálás szintjén sem.) Valahol tiszteletlennek éreztem a játékossal szemben, az edzői kar részéről a többi játékossal szemben, akik tényleg hiábavalónak érezhették az erőfeszítéseiket. Kb. "itt van Whatson playbookja, délután te játszol, hajrá" érzésem volt a látottakról.
lucio
Viszont a játék képét illetően én azért egy fokkal optimistább vagyok.
Oké, a Ravens D játékát zárójelbe teszi a csere QB (és a kezdő futó hiánya), de látva a Browns falat, Watsonnak sem lett volna könnyű estéje. Persze biztos szorosabb meccset hozott volna de összeségében szerintem azt is hoztuk volna.
Ugyanis a Ravens O pont akkor kezdett el gyengélkedni (leszámítva az első 1-2 drive-ot) amikor szokás szerint ráakartak ülni az eredményre...
Viszont jól válaszoltunk a liga legjobb védelmére. Látszott a kreativitás, meg némi összhang a játékosok között.
(Még Ricardnak is jutott laszti 😊 továbbra is azt gondolom, hogy lehetne vele számolni kreativabban is, mint szimplán blokkolás)
És az egész mellé ha hozzátesszük hogy milyen hiányzók voltak a mi oldalunkon is akkor ez bőven egy szép teljesítmény volt mindkét oldalon (persze az D-ünknek volt könnyebb dolga).
Tegnap szerintem Watsonnal felálló Browns-t is vertük volna, nyilván szorosabb meccsen.
Örülnék egy egészségesebb visszavágónak ahol ez kiderül.
több mint 2 éve
gedam
6 476
én örülök az o-nak, mert van egy jó alapjáték, egy jó koncepció, ami működik és amit az egyéni hibák és rossz játékhívások lerontanak. de ezek javíthatók. a d-ben meg az tetszik, ami hiányzott már évek óta, hogy odaütnek, keményen ütköznek. végre. ez a roquan smith egy nagy üzlet volt, felemeli az egész társaságot.
több mint 2 éve
lucio
329
Számomra kevés (semmi?) előremutató következtetést hozott a tegnapi meccs. A csere Browns QB miatt a Ravens O- Browns D párharc volt értékelhető. Igen, a félidőre beáraztuk a Browns D-t, de lett volna idő erre az első drive-ok bénázása után, ha nem csere QB van az ellenfélnél?
Mindenesetre így is "potensebbnek" tűnt az O, mint pl. a múlt héten. Ez csak azt erősíti bennem, hogy bizonyos meccsekre nem készülünk fel/leegyszerűsítjük a playbookot. Mér' kell ez? Ha a Chiefs, vagy az Eagles lennénk, érteném...de így?
Tán jobban passzolna a Browns topicba, de nem az ő vezetőik kritizálása csak a lényeg, hanem az, hogy a sok kritika közben valami "emberi" dologért szerintem lehet értékelni a mi edzőinket: mecsckövetőben is "elhangzott", hogy a Browns D azért rogyott meg, mert az O a csere QB miatt impotens lett. Arra gondoltam, tán ezért a Browns az, ami az elmúlt huszonix évben, a Ravens meg az, ami. Az elmúlt két szezont sérüléshegyekkel és az idény felében csereqb-val toltuk végig. Egyrészt az utolsó golyóig küzdöttünk. Másrészt lehet, hogy Huntley a világ legjobb csereqb-ja, de fel is volt készítve, rá volt szabva a játékhívás. Mentálisan is felkészítették. Integrálták a csapatba. A csapatot felkészítették, hogy a csere qb lesz. Lehet szidni JH-t, de ha valamit, ezt a - szerintem elsősorban mentális - felkészítést, az utolsó töltényig harcolást nem lehet elvitatni tőle. (OK, aztán lehet, gyakran a levegőbe lövöldöz).
Rossz volt nézni, és nagyon sajnáltam a Browns qb-t. Lehet, rossz játékos. De akkor sem lehet így fel (nem) készíteni, ennyire nem "vigyázni" valakire játékhívás szinten (és, bár nem voltam ott, de a meccsre felkészítés, csapatba integrálás szintjén sem.) Valahol tiszteletlennek éreztem a játékossal szemben, az edzői kar részéről a többi játékossal szemben, akik tényleg hiábavalónak érezhették az erőfeszítéseiket. Kb. "itt van Whatson playbookja, délután te játszol, hajrá" érzésem volt a látottakról.
több mint 2 éve
En nem, ki serult volna meg. LJ nem hisz ha a ugy erezte volna akkor kidobja hisz nem szamit hogy "X" db 3 and out van a meccsen vagy "X+2" db a tobb ido altal. Edzesen biztosan gyakoroljak es pont a meccsszitut es az erosseg kulonbseget kellett volna kihasznalni. A colts ellen meg el lehet fogadni hogy a W fontosabb lett volna bar nem ertek egyet vele ami az en problemam. De itt a W nem volt veszelyben az elso perctol es mar mikor 99.99% volt akkor is rengeteg ido maradt hatra.Szerintem mindannyian untuk a meccs eldőlése után a sok futást középre. 😀Leirtam mit csinalt Monken, nem o szarta vele a sspanyol falat. De szamomra pont amit irsz az a bajom. Ennyi eleg volt akkor eleg volt. Szamomra nem a jelenben es a jovore nezve sem visznek elore ezek a meccsek. A gyozelemehez ennyi eleg volt, de nekem az nem eleg. Ha ezt a 4 meccset meg GR iranyitotta volna pont igy akkor milyen hsz-ok lennenek? Abbol kellene elorelepni es szamomra az qvara keves hogy ennyi eleg volt.Amit változtatott Monken arra nem volt képes az ellen D reagálni, ha ennyi elég volt, elég volt.Ez nalam egy picit sem GR-rol szolt. De azert kikerulni sem akarom, ezen a meccsen o nem 27 yarddal nyitott volna. Ennyi. Es a lenyeg hogy nem o van itt es orultem es orulok mert igy jottek az elkapok es passzjatek lesz. De meg nincs. Kb a mai meccsen a passzguru es GR kozott 0 kulonbseg van/volt. Szar fal aki ki lett segitve mert magukban ugy el lettek picsazva ahogy kell. Az elkapok szinte nulla, Andrews es egy elkapo aki tavaly ev elejen Bate volt. Nem is volt rossz a passzjatekunk veluk ( jo sem nfl szinten, de magunkhoz igen ). Volt most passzjatekunk? Nem. Voltak szep dobasok es elkapasok. Az oriasi kulonbseg hogy ZF yac-ban nagyon jo es Agholor aki elvileg a 4. szamu mar olyan akire radobod a labdakat es lesz belole mindenfele eredmeny de egy Proche-ra el sem dobod amibol nem lehet csak egy kimenetel. Az a marha nagy coaching itt az volt hogy szelre futootunk hogy lelassitsuk az edge-ket ami segitewtt a falnak stb. Kinyilt kozepen az ut es utottuk oket ott is Andrewsal es a futokkal is. A szelre futasok meg GR konyvebol jottek ( es foleg begyakorolva ). Es idaig nincs semmi baj, Monken nek hianyoztak az elkapok + szar az OL es nyerni kellett. Ez volt a 2 td drive ahol 14-3 lett. Na innentol johetett volna a gyakorlas, de ha biztosra akartak menni akkor a 21-3 utan mar rogton. Egy kivalo D aki passz ellen mind elol, mind hatul jo kihivas lett volna es buntetlenul jatszhattunk volna egy olyan eros egyseggel amit mi edzesen sosem tudunk eloallitani ( max +2 emberrel ).ez lesz az utolso hogy leirom, de 21-3 az ellnfel O nulla es nem gyakorlunk. Nem fer ra a csere OT-ra akik akar hosszabb tavon is jatszani fognak? LJ-ra? A meglevo elkapokra? A futokra? Alapvetoen LJ-nek kellene a legtobbet de ugy nez ki oneki kell a legkevesbbe. De nem igaz, sokszor olvas tul gyorsan, nem erzi meg a zsebet mindig, az idozites min O poocsek. Azert hoztunk egy passzgurut hogy az menjen, erre mukodott GR playbookja ( ami nem baj ezt a reszet barki megtartotta volna ) es LJ dobott jopar nagyon jot. Andrews ok. De latja valaki mit akarunk? Annyival vagyunk jobbak hogy Andrews mellet van egy ZF.Én azt azért így nem mondanám, Roman alatt 27 yardos negyed után nem nagyon tudtunk változtatni itt viszont a második negyedre az ellenfél felé kerekedtünk aztán visszaálltunk a középső futásos időhúzásra.
A D-unk meg jol mutatt es a lehetosegekhez kepest jo is, de nyomas nelkul Meki oriasi bajban lesz. Ezt inkabb hagyom mert a vege EDC kopkodese lenne.
no
Volt benne coaching is, volt benne Andrews és Flowers is és volt benne LJ zsenialitása is.
KeyG
Azert orultem Monkennek mert passzra is epitunk majd. En nem latom es igy ilyen utemben a PO-ra nem leszunk kesz. Es igen nem vagyunk szerencsesek a serultekkel, de az ellenfelekkel igen, elso meccses rookie QB, serult QB, retool csapat, es csereQB. Es ok legyen W hisz nagyon fontos, de mikor ha nem ezeken a meccseken leheten elesben gyakorolni.
Ma meglettunk volna Gordon nelkul de igy donteni kell rola es valjuk be Hill a legjobb osszesegeben ( Gus jobb futo ) amit Monken akar es biztam a sok dicseretetek miatt a rookie fickoban, de sok fog fuggni a dontestol el merik e engedni Gordont.
no
Én meccsek óta azt érzem, vissza van fogva a passzjáték szándékosan edzői akaratból.
A Bengals ellen ment, ott oda is raktuk 27-17-ig.
LJ kb 10%-ot javult pontosságban a tavalyihoz képest, persze ez a minőségibb elkapóknak is köszönhető.
KeyG
no
Lett volna mit gyakorolni, de azt is megértem, hogy nem akarták LJ-t dobatni egy Mekari-Simpson-Linderbaum-Zeitler-Falevél fal mögött van elég sérültünk így is. Remélem edzésen gyakorolják persze az nem Browns D szint és nem meccsszituáció.
KeyG
több mint 2 éve
az eszaki szomszedok kozul van egy-ket ember aki folyamatosan pl a tegnapi meccskoveto topikban is passzolo rb-nek hivja LJ-t a legnagyobb nyomoruk kozepett, gondolom kompenzacio gyanant és KeyG erre utalgatott😀Mirol beszeltek?Lamar Jackson was missing his All-Pro left tackle and lost his right tackle mid-way through the game.Vannak fórumok ahol futónak tartják és azon gondolkoznak, hogy LJ vagy az ő QB-juk a jobb-e.
Plus, WRs Odell Beckham Jr and Rashod Bateman were out.
AND he was going up against the league’s No. 1 defense (statistically speaking).
He was pulled early, and still finished with:
Two rushing touchdowns
Two passing touchdowns
78.9 completion percentage
142.8 passer rating
amitől vezetünk, azon változtassunk
gedam
Nem írok fórumot, ha jól emlékszem hétközben Te is írtál oda.
KeyG
no
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
Szerintem mindannyian untuk a meccs eldőlése után a sok futást középre. 😀Leirtam mit csinalt Monken, nem o szarta vele a sspanyol falat. De szamomra pont amit irsz az a bajom. Ennyi eleg volt akkor eleg volt. Szamomra nem a jelenben es a jovore nezve sem visznek elore ezek a meccsek. A gyozelemehez ennyi eleg volt, de nekem az nem eleg. Ha ezt a 4 meccset meg GR iranyitotta volna pont igy akkor milyen hsz-ok lennenek? Abbol kellene elorelepni es szamomra az qvara keves hogy ennyi eleg volt.Amit változtatott Monken arra nem volt képes az ellen D reagálni, ha ennyi elég volt, elég volt.Ez nalam egy picit sem GR-rol szolt. De azert kikerulni sem akarom, ezen a meccsen o nem 27 yarddal nyitott volna. Ennyi. Es a lenyeg hogy nem o van itt es orultem es orulok mert igy jottek az elkapok es passzjatek lesz. De meg nincs. Kb a mai meccsen a passzguru es GR kozott 0 kulonbseg van/volt. Szar fal aki ki lett segitve mert magukban ugy el lettek picsazva ahogy kell. Az elkapok szinte nulla, Andrews es egy elkapo aki tavaly ev elejen Bate volt. Nem is volt rossz a passzjatekunk veluk ( jo sem nfl szinten, de magunkhoz igen ). Volt most passzjatekunk? Nem. Voltak szep dobasok es elkapasok. Az oriasi kulonbseg hogy ZF yac-ban nagyon jo es Agholor aki elvileg a 4. szamu mar olyan akire radobod a labdakat es lesz belole mindenfele eredmeny de egy Proche-ra el sem dobod amibol nem lehet csak egy kimenetel. Az a marha nagy coaching itt az volt hogy szelre futootunk hogy lelassitsuk az edge-ket ami segitewtt a falnak stb. Kinyilt kozepen az ut es utottuk oket ott is Andrewsal es a futokkal is. A szelre futasok meg GR konyvebol jottek ( es foleg begyakorolva ). Es idaig nincs semmi baj, Monken nek hianyoztak az elkapok + szar az OL es nyerni kellett. Ez volt a 2 td drive ahol 14-3 lett. Na innentol johetett volna a gyakorlas, de ha biztosra akartak menni akkor a 21-3 utan mar rogton. Egy kivalo D aki passz ellen mind elol, mind hatul jo kihivas lett volna es buntetlenul jatszhattunk volna egy olyan eros egyseggel amit mi edzesen sosem tudunk eloallitani ( max +2 emberrel ).ez lesz az utolso hogy leirom, de 21-3 az ellnfel O nulla es nem gyakorlunk. Nem fer ra a csere OT-ra akik akar hosszabb tavon is jatszani fognak? LJ-ra? A meglevo elkapokra? A futokra? Alapvetoen LJ-nek kellene a legtobbet de ugy nez ki oneki kell a legkevesbbe. De nem igaz, sokszor olvas tul gyorsan, nem erzi meg a zsebet mindig, az idozites min O poocsek. Azert hoztunk egy passzgurut hogy az menjen, erre mukodott GR playbookja ( ami nem baj ezt a reszet barki megtartotta volna ) es LJ dobott jopar nagyon jot. Andrews ok. De latja valaki mit akarunk? Annyival vagyunk jobbak hogy Andrews mellet van egy ZF.Én azt azért így nem mondanám, Roman alatt 27 yardos negyed után nem nagyon tudtunk változtatni itt viszont a második negyedre az ellenfél felé kerekedtünk aztán visszaálltunk a középső futásos időhúzásra.
A D-unk meg jol mutatt es a lehetosegekhez kepest jo is, de nyomas nelkul Meki oriasi bajban lesz. Ezt inkabb hagyom mert a vege EDC kopkodese lenne.
no
Volt benne coaching is, volt benne Andrews és Flowers is és volt benne LJ zsenialitása is.
KeyG
Azert orultem Monkennek mert passzra is epitunk majd. En nem latom es igy ilyen utemben a PO-ra nem leszunk kesz. Es igen nem vagyunk szerencsesek a serultekkel, de az ellenfelekkel igen, elso meccses rookie QB, serult QB, retool csapat, es csereQB. Es ok legyen W hisz nagyon fontos, de mikor ha nem ezeken a meccseken leheten elesben gyakorolni.
Ma meglettunk volna Gordon nelkul de igy donteni kell rola es valjuk be Hill a legjobb osszesegeben ( Gus jobb futo ) amit Monken akar es biztam a sok dicseretetek miatt a rookie fickoban, de sok fog fuggni a dontestol el merik e engedni Gordont.
no
Én meccsek óta azt érzem, vissza van fogva a passzjáték szándékosan edzői akaratból.
LJ kb 10%-ot javult pontosságban a tavalyihoz képest, persze ez a minőségibb elkapóknak is köszönhető.
KeyG
no
Lett volna mit gyakorolni, de azt is megértem, hogy nem akarták LJ-t dobatni egy Mekari-Simpson-Linderbaum-Zeitler-Falevél fal mögött van elég sérültünk így is. Remélem edzésen gyakorolják persze az nem Browns D szint és nem meccsszituáció.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Leirtam mit csinalt Monken, nem o szarta vele a sspanyol falat. De szamomra pont amit irsz az a bajom. Ennyi eleg volt akkor eleg volt. Szamomra nem a jelenben es a jovore nezve sem visznek elore ezek a meccsek. A gyozelemehez ennyi eleg volt, de nekem az nem eleg. Ha ezt a 4 meccset meg GR iranyitotta volna pont igy akkor milyen hsz-ok lennenek? Abbol kellene elorelepni es szamomra az qvara keves hogy ennyi eleg volt.Amit változtatott Monken arra nem volt képes az ellen D reagálni, ha ennyi elég volt, elég volt.Ez nalam egy picit sem GR-rol szolt. De azert kikerulni sem akarom, ezen a meccsen o nem 27 yarddal nyitott volna. Ennyi. Es a lenyeg hogy nem o van itt es orultem es orulok mert igy jottek az elkapok es passzjatek lesz. De meg nincs. Kb a mai meccsen a passzguru es GR kozott 0 kulonbseg van/volt. Szar fal aki ki lett segitve mert magukban ugy el lettek picsazva ahogy kell. Az elkapok szinte nulla, Andrews es egy elkapo aki tavaly ev elejen Bate volt. Nem is volt rossz a passzjatekunk veluk ( jo sem nfl szinten, de magunkhoz igen ). Volt most passzjatekunk? Nem. Voltak szep dobasok es elkapasok. Az oriasi kulonbseg hogy ZF yac-ban nagyon jo es Agholor aki elvileg a 4. szamu mar olyan akire radobod a labdakat es lesz belole mindenfele eredmeny de egy Proche-ra el sem dobod amibol nem lehet csak egy kimenetel. Az a marha nagy coaching itt az volt hogy szelre futootunk hogy lelassitsuk az edge-ket ami segitewtt a falnak stb. Kinyilt kozepen az ut es utottuk oket ott is Andrewsal es a futokkal is. A szelre futasok meg GR konyvebol jottek ( es foleg begyakorolva ). Es idaig nincs semmi baj, Monken nek hianyoztak az elkapok + szar az OL es nyerni kellett. Ez volt a 2 td drive ahol 14-3 lett. Na innentol johetett volna a gyakorlas, de ha biztosra akartak menni akkor a 21-3 utan mar rogton. Egy kivalo D aki passz ellen mind elol, mind hatul jo kihivas lett volna es buntetlenul jatszhattunk volna egy olyan eros egyseggel amit mi edzesen sosem tudunk eloallitani ( max +2 emberrel ).ez lesz az utolso hogy leirom, de 21-3 az ellnfel O nulla es nem gyakorlunk. Nem fer ra a csere OT-ra akik akar hosszabb tavon is jatszani fognak? LJ-ra? A meglevo elkapokra? A futokra? Alapvetoen LJ-nek kellene a legtobbet de ugy nez ki oneki kell a legkevesbbe. De nem igaz, sokszor olvas tul gyorsan, nem erzi meg a zsebet mindig, az idozites min O poocsek. Azert hoztunk egy passzgurut hogy az menjen, erre mukodott GR playbookja ( ami nem baj ezt a reszet barki megtartotta volna ) es LJ dobott jopar nagyon jot. Andrews ok. De latja valaki mit akarunk? Annyival vagyunk jobbak hogy Andrews mellet van egy ZF.Én azt azért így nem mondanám, Roman alatt 27 yardos negyed után nem nagyon tudtunk változtatni itt viszont a második negyedre az ellenfél felé kerekedtünk aztán visszaálltunk a középső futásos időhúzásra.
no
KeyG
no
KeyG
több mint 2 éve
Amit változtatott Monken arra nem volt képes az ellen D reagálni, ha ennyi elég volt, elég volt.Ez nalam egy picit sem GR-rol szolt. De azert kikerulni sem akarom, ezen a meccsen o nem 27 yarddal nyitott volna. Ennyi. Es a lenyeg hogy nem o van itt es orultem es orulok mert igy jottek az elkapok es passzjatek lesz. De meg nincs. Kb a mai meccsen a passzguru es GR kozott 0 kulonbseg van/volt. Szar fal aki ki lett segitve mert magukban ugy el lettek picsazva ahogy kell. Az elkapok szinte nulla, Andrews es egy elkapo aki tavaly ev elejen Bate volt. Nem is volt rossz a passzjatekunk veluk ( jo sem nfl szinten, de magunkhoz igen ). Volt most passzjatekunk? Nem. Voltak szep dobasok es elkapasok. Az oriasi kulonbseg hogy ZF yac-ban nagyon jo es Agholor aki elvileg a 4. szamu mar olyan akire radobod a labdakat es lesz belole mindenfele eredmeny de egy Proche-ra el sem dobod amibol nem lehet csak egy kimenetel. Az a marha nagy coaching itt az volt hogy szelre futootunk hogy lelassitsuk az edge-ket ami segitewtt a falnak stb. Kinyilt kozepen az ut es utottuk oket ott is Andrewsal es a futokkal is. A szelre futasok meg GR konyvebol jottek ( es foleg begyakorolva ). Es idaig nincs semmi baj, Monken nek hianyoztak az elkapok + szar az OL es nyerni kellett. Ez volt a 2 td drive ahol 14-3 lett. Na innentol johetett volna a gyakorlas, de ha biztosra akartak menni akkor a 21-3 utan mar rogton. Egy kivalo D aki passz ellen mind elol, mind hatul jo kihivas lett volna es buntetlenul jatszhattunk volna egy olyan eros egyseggel amit mi edzesen sosem tudunk eloallitani ( max +2 emberrel ).ez lesz az utolso hogy leirom, de 21-3 az ellnfel O nulla es nem gyakorlunk. Nem fer ra a csere OT-ra akik akar hosszabb tavon is jatszani fognak? LJ-ra? A meglevo elkapokra? A futokra? Alapvetoen LJ-nek kellene a legtobbet de ugy nez ki oneki kell a legkevesbbe. De nem igaz, sokszor olvas tul gyorsan, nem erzi meg a zsebet mindig, az idozites min O poocsek. Azert hoztunk egy passzgurut hogy az menjen, erre mukodott GR playbookja ( ami nem baj ezt a reszet barki megtartotta volna ) es LJ dobott jopar nagyon jot. Andrews ok. De latja valaki mit akarunk? Annyival vagyunk jobbak hogy Andrews mellet van egy ZF.Én azt azért így nem mondanám, Roman alatt 27 yardos negyed után nem nagyon tudtunk változtatni itt viszont a második negyedre az ellenfél felé kerekedtünk aztán visszaálltunk a középső futásos időhúzásra.
no
KeyG
no
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Mirol beszeltek?Lamar Jackson was missing his All-Pro left tackle and lost his right tackle mid-way through the game.Vannak fórumok ahol futónak tartják és azon gondolkoznak, hogy LJ vagy az ő QB-juk a jobb-e.
AND he was going up against the league’s No. 1 defense (statistically speaking).
Two rushing touchdowns
Two passing touchdowns
142.8 passer rating
gedam
KeyG
több mint 2 éve
Ez nalam egy picit sem GR-rol szolt. De azert kikerulni sem akarom, ezen a meccsen o nem 27 yarddal nyitott volna. Ennyi. Es a lenyeg hogy nem o van itt es orultem es orulok mert igy jottek az elkapok es passzjatek lesz. De meg nincs. Kb a mai meccsen a passzguru es GR kozott 0 kulonbseg van/volt. Szar fal aki ki lett segitve mert magukban ugy el lettek picsazva ahogy kell. Az elkapok szinte nulla, Andrews es egy elkapo aki tavaly ev elejen Bate volt. Nem is volt rossz a passzjatekunk veluk ( jo sem nfl szinten, de magunkhoz igen ). Volt most passzjatekunk? Nem. Voltak szep dobasok es elkapasok. Az oriasi kulonbseg hogy ZF yac-ban nagyon jo es Agholor aki elvileg a 4. szamu mar olyan akire radobod a labdakat es lesz belole mindenfele eredmeny de egy Proche-ra el sem dobod amibol nem lehet csak egy kimenetel. Az a marha nagy coaching itt az volt hogy szelre futootunk hogy lelassitsuk az edge-ket ami segitewtt a falnak stb. Kinyilt kozepen az ut es utottuk oket ott is Andrewsal es a futokkal is. A szelre futasok meg GR konyvebol jottek ( es foleg begyakorolva ). Es idaig nincs semmi baj, Monken nek hianyoztak az elkapok + szar az OL es nyerni kellett. Ez volt a 2 td drive ahol 14-3 lett. Na innentol johetett volna a gyakorlas, de ha biztosra akartak menni akkor a 21-3 utan mar rogton. Egy kivalo D aki passz ellen mind elol, mind hatul jo kihivas lett volna es buntetlenul jatszhattunk volna egy olyan eros egyseggel amit mi edzesen sosem tudunk eloallitani ( max +2 emberrel ).ez lesz az utolso hogy leirom, de 21-3 az ellnfel O nulla es nem gyakorlunk. Nem fer ra a csere OT-ra akik akar hosszabb tavon is jatszani fognak? LJ-ra? A meglevo elkapokra? A futokra? Alapvetoen LJ-nek kellene a legtobbet de ugy nez ki oneki kell a legkevesbbe. De nem igaz, sokszor olvas tul gyorsan, nem erzi meg a zsebet mindig, az idozites min O poocsek. Azert hoztunk egy passzgurut hogy az menjen, erre mukodott GR playbookja ( ami nem baj ezt a reszet barki megtartotta volna ) es LJ dobott jopar nagyon jot. Andrews ok. De latja valaki mit akarunk? Annyival vagyunk jobbak hogy Andrews mellet van egy ZF.Én azt azért így nem mondanám, Roman alatt 27 yardos negyed után nem nagyon tudtunk változtatni itt viszont a második negyedre az ellenfél felé kerekedtünk aztán visszaálltunk a középső futásos időhúzásra.
no
KeyG
több mint 2 éve
A két QB összehasonlíthatatlan . ( Jelen helyzetben, jelen statokkal !! )Szerintem Lamar egyertelmuen kategoriaval jobb jatekos mint a meg nem nevezett QB, fuggetlen attol mivan iden.
KeyG
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 2 éve
A két QB összehasonlíthatatlan . ( Jelen helyzetben, jelen statokkal !! )Steelers? Mondjuk futo letere ez a 75% 4 TD 1 INT nem rossz. Mi lenne ha tudna passzolni.Lamar Jackson was missing his All-Pro left tackle and lost his right tackle mid-way through the game.Vannak fórumok ahol futónak tartják és azon gondolkoznak, hogy LJ vagy az ő QB-juk a jobb-e.
Two rushing touchdowns
Two passing touchdowns
142.8 passer rating
gedam
KeyG
Hendrix
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Steelers? Mondjuk futo letere ez a 75% 4 TD 1 INT nem rossz. Mi lenne ha tudna passzolni.Lamar Jackson was missing his All-Pro left tackle and lost his right tackle mid-way through the game.Vannak fórumok ahol futónak tartják és azon gondolkoznak, hogy LJ vagy az ő QB-juk a jobb-e.
Two rushing touchdowns
Two passing touchdowns
142.8 passer rating
gedam
KeyG
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 2 éve
ez lesz az utolso hogy leirom, de 21-3 az ellnfel O nulla es nem gyakorlunk. Nem fer ra a csere OT-ra akik akar hosszabb tavon is jatszani fognak? LJ-ra? A meglevo elkapokra? A futokra? Alapvetoen LJ-nek kellene a legtobbet de ugy nez ki oneki kell a legkevesbbe. De nem igaz, sokszor olvas tul gyorsan, nem erzi meg a zsebet mindig, az idozites min O poocsek. Azert hoztunk egy passzgurut hogy az menjen, erre mukodott GR playbookja ( ami nem baj ezt a reszet barki megtartotta volna ) es LJ dobott jopar nagyon jot. Andrews ok. De latja valaki mit akarunk? Annyival vagyunk jobbak hogy Andrews mellet van egy ZF.Én azt azért így nem mondanám, Roman alatt 27 yardos negyed után nem nagyon tudtunk változtatni itt viszont a második negyedre az ellenfél felé kerekedtünk aztán visszaálltunk a középső futásos időhúzásra.
no
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gedam
6 476
x.com/realmravens/status/1708551327909855262?s=46&t=9Zh-KeR1c5bOgZPeN7tSnA
több mint 2 éve
Lamar Jackson was missing his All-Pro left tackle and lost his right tackle mid-way through the game.Vannak fórumok ahol futónak tartják és azon gondolkoznak, hogy LJ vagy az ő QB-juk a jobb-e.
Two rushing touchdowns
Two passing touchdowns
142.8 passer rating
gedam
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gedam
6 476
Lamar Jackson was missing his All-Pro left tackle and lost his right tackle mid-way through the game.Plus, WRs Odell Beckham Jr and Rashod Bateman were out.
Two rushing touchdowns
Two passing touchdowns
142.8 passer rating
több mint 2 éve
gedam
6 476
Nem tudom miert kell minden kurva alkalommal levenni a gazrol a labunkat amikor mukodik vmi. Sztem kifejezett jot tenne a "moral"nak ha osszedobalna az O 30 40 pontokat nem ez a 3x futunk a falba, amikor stabilnak tunik a vezetes.és ezt minden meccsen eljátszottuk, bengals ellen 27-17-nél tán, vagymitudomén, 9 perccel a vége előtt. ha nem ilyen világtalan a barnák qb-ja simán felhozzuk őket, de ilyen gyenge qb még csere sem sok van az nflben. ha 53-50-ra vezetnénk a chiefs elle 5 perccel a vége előtt, a saját 20yardosunkon is kettő futással kezdenénk. elképesztő.
Morfil
több mint 2 éve
ez lesz az utolso hogy leirom, de 21-3 az ellnfel O nulla es nem gyakorlunk. Nem fer ra a csere OT-ra akik akar hosszabb tavon is jatszani fognak? LJ-ra? A meglevo elkapokra? A futokra? Alapvetoen LJ-nek kellene a legtobbet de ugy nez ki oneki kell a legkevesbbe. De nem igaz, sokszor olvas tul gyorsan, nem erzi meg a zsebet mindig, az idozites min O poocsek. Azert hoztunk egy passzgurut hogy az menjen, erre mukodott GR playbookja ( ami nem baj ezt a reszet barki megtartotta volna ) es LJ dobott jopar nagyon jot. Andrews ok. De latja valaki mit akarunk? Annyival vagyunk jobbak hogy Andrews mellet van egy ZF. A D-unk meg jol mutatt es a lehetosegekhez kepest jo is, de nyomas nelkul Meki oriasi bajban lesz. Ezt inkabb hagyom mert a vege EDC kopkodese lenne.
több mint 2 éve
Lamar 142.8 qbrtg igen szep teljesitmeny. A D# is buszke lehet. Jo meccs volt. Kicsit uncsi de jo.A múlt heti Colts elleni OT maraton utáni L után most egy sima győzelem...
RedFive
Kiszámítható. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Nem tudom miert kell minden kurva alkalommal levenni a gazrol a labunkat amikor mukodik vmi. Sztem kifejezett jot tenne a "moral"nak ha osszedobalna az O 30 40 pontokat nem ez a 3x futunk a falba, amikor stabilnak tunik a vezetes.
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
Lamar 142.8 qbrtg igen szep teljesitmeny. A D# is buszke lehet. Jo meccs volt. Kicsit uncsi de jo.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Csak mi nyertünk a csoportban.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Ravens InactivesValószínű többet fut ma a Browns így ütközésnél kiújulhatott volna, Stone erre alkalmas lesz.
WR Rashod Bateman
WR Odell Beckham Jr.
CB Marlon Humphrey
OLB Adafe Oweh
OL Ronnie Stanley
FS Marcus Williams
QB Josh Johnson
M Williams nem jatszik ma pedig már azt hittem 2 full után jöhet.
hamsterdealer
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ravens InactivesWR Rashod Bateman
WR Odell Beckham Jr.
CB Marlon Humphrey
OLB Adafe Oweh
OL Ronnie Stanley
FS Marcus Williams
QB Josh Johnson
M Williams nem jatszik ma pedig már azt hittem 2 full után jöhet.