Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Cleveland megmaradt 😊 Zeitler csereje lesz. Ehhez csak annyi kellett hogy lemondjanak Linderbaum cserejerol, Mekari fele valszeg vegtelen a bizalom.
Ket UDFA is elerte a keretet, Keaton Mitchell nek kifejezetten orulok, a passzrohamozo Malik Hamm nak is, de azzal hogy mindenki masnal jobb volt a poszton az eloszezonban, Ojabo nal is, utobbi project nalam picit megreccsent.

Kyu Blue Kelly kisoprese nem ert annyira varatlanul mint egy 5.koros draft elore sejtetne, mert az eloszezonban a vilagat se tudta a csavo. Proshe III.nek eddig mindig bejottek az edzotaborok, iden beszopta.

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 775
Offense (25)

Quarterback (2)
Lamar Jackson
Tyler Huntley

Running back (4)
J.K. Dobbins
Gus Edwards
Justice Hill
Keaton Mitchell

Wide receiver (6)
Rashod Bateman
Odell Beckham Jr.
Zay Flowers
Nelson Agholor
Devin Duvernay
Tylan Wallace

Tight end (4)
Mark Andrews
Isaiah Likely
Charlie Kolar
Patrick Ricard

Offensive line (9)
Ronnie Stanley
John Simpson
Tyler Linderbaum
Kevin Zeitler
Morgan Moses
Daniel Faalele
Patrick Mekari
Malaesala Aumavae-Laulu
Ben Cleveland
Andrew Vorhees [NFI]

Defense (25)

Interior Defensive line (4)
Michael Pierce
Justin Madubuike
Broderick Washington
Travis Jones

Outside linebacker (5)
Tyus Bowser [NFI]
Jadeveon Clowney
Odafe Oweh
David Ojabo
Tavius Robinson
Malik Hamm

Inside linebacker (5)
Roquan Smith
Patrick Queen
Trenton Simpson
Malik Harrison
Del’Shawn Phillips

Cornerback (8)
Marlon Humphrey
Rock Ya-Sin
Ronald Darby
Jalyn Armour-Davis
Brandon Stephens
Damarion “Pepe” Williams
Arthur Maulet
Ar’Darius Washington

Safety (4)
Marcus Williams
Kyle Hamilton
Geno Stone

Special Teams (3)
K Justin Tucker
P Jordan Stout
LS Tyler Ott

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Tyus Bowser to Begin Season on NFI List, Out First Four Games

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ravens Release RB Melvin Gordon

Kerülj be Mitchell

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 586
Ricardnak ha nem vagjak ki es valoszinutlen akkor van egy eve es egy nagyon halvany eselye qami ket reszbol all. Elkezdi elkapdosni a labdakat es fejlodik a routeknal ( amugy osztonosen jobban csinalta mint Dobbins eddig, de nem vele versenyez ) ES egyik TE sem fog blokkolni tudni remekul. Aki ezt a kombot fogja tudni a legjobban aannak lesz helye HA Monken maradni fog amire jo esely van eredmenytol fuggetlenul.
több mint 2 éve
Mark Andrews has missed his 4th practice in a row.
He slammed his helmet before leaving his last practice.
aszonta a hárbó, hogy nyugi, jövő héten biztosan edz.
szóval vszeg eladjuk. nem ismerem az új rendszert, de anyagilag és pickek miatt volna benne ráció, persze erősebbek ettől nem lennénk. a másik nagy kedvencünk, akinek nem látom a helyét pat ric. vele oszt mi a terv?
gedam
Nem létezik, hogy Andews menjen.
Ricard? Őt még nagyobb DM-el érné meg kivágni, mint szabad capet hozna, jövőre megéri kivágni.
KeyG
nem kivágásra gondoltam, hanem csereberére. majd oszt möglásuk mit jácunk, kel e fb a szerzetesnek.
gedam
Tudom, hogy nem kivágásra gondoltál. Andrews Lamar párti és a pénzt is megkapta. A jelenlegi rendszerben nem fognak rajta lógni ketten viszont kevesebb labdája is lesz, kétségem sincs, hogy maradni akar illetve a Ravens se akarja cserélni. Kimondva, kimondatlanul van 6-7 csapat a ligában akik a Bowlra mennek és mi köztük vagyunk (3-4 reménykedik +ban), tehát minél több tehetség kell.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gedam 6 476
szóval vszeg eladjuk. nem ismerem az új rendszert, de anyagilag és pickek miatt volna benne ráció, persze erősebbek ettől nem lennénk. a másik nagy kedvencünk, akinek nem látom a helyét pat ric. vele oszt mi a terv?
gedam
Ricard? Őt még nagyobb DM-el érné meg kivágni, mint szabad capet hozna, jövőre megéri kivágni.
KeyG
nem kivágásra gondoltam, hanem csereberére. majd oszt möglásuk mit jácunk, kel e fb a szerzetesnek.
több mint 2 éve
gedam

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gedam 6 476
több mint 2 éve
Waived (vested veteran)
DB DeAndre Houston-Carson

Cut
DT Trey Botts
DT Kai Caesar
WR Dontay Demus Jr.
G Jake Guidone
CB Corey Mayfield Jr.
OLB Kelle Sanders

Mayfielden nem lepődtem meg a csávó helyett bárki lehetett volna CB amikor játszott.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Nemileg aggodom a passzrohamozasunk tavlatai miatt... A 3 felkeszuleti meccsen a poszton a legmagasabb grade-et -> EDGE - Malik Hamm: 70.6 -tal erte el.

Le se merem irni, de Ojabo itt 41.4 -ig jutott... Fazom...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Clevelandet elengedni onsorsrontas. Rafazunk meg.

Gordont elengedni torvenyszeru, egy jo dontes lesz (lenne) a kukazasa, kar volt idehozni.
RedFive
Clevelandet elküldtük? Akkor lesz még G, mert 3 az kevés.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Clevelandet elengedni onsorsrontas. Rafazunk meg.

Gordont elengedni torvenyszeru, egy jo dontes lesz (lenne) a kukazasa, kar volt idehozni.

több mint 2 éve
John Simpson Named Ravens' Starting Left Guard

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
A tegnapi meccs után nem lettem nyugodt az LG posztot illetően, ha Simpson és a 71-es a két ember rá akkor inkább nézzünk valakit.
Saffold, Norwell és Risner még mindig elérhető. Risner ebből számomra nagyon meglepő a tavalyi szezont leszámítva egész ígéretesnek tűnt én őt favorizálnám.
Ha a pénz a kérdés Duvernay kivágásával 4 milliót tudnánk spórolni annak elégnek kellene lennie.
De oda kell valaki.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Kedves No, a második Ravens driveot ne nézd meg, mert megint meg fogod kérdezni ki lesz az LG?
Most a 71-es eddig. 😀
KeyG
Meg mindig nem nezem meg. 😊
En orulok ha ugy gondolod hogy megvan az LG-nk. Ettol a teny teny marad az itt berakott egyetlen video ahol a LG pocsek volt es az volt az egyik poszt ahol viritani kell. A teny hogy az altalunk draftolt 3. koros 3. eves jatekost kiszoritotta egy 6. koros es egy hozza pontosan hasonloszoru veteran. Es ez nem az o szidasuk hanem a stabe.

Amugy melyik a 71-es, a "veteran" vagy a 6.koros draftunk. Csodalkoznek ha a 6.korost bevallaljak, mert akkor vagy egy "gyemantot" talaltak vagy bajban leszunk, megha jol is mutatott ( a viszonyitas a lenyeg ). Persze a gyemant dolog tetszene.
no
Félreérted, a tegnapi meccsen a 71-es volt és sajnos jópár playban “taknyosra szopatták”.

Így marad a videós Simpson. 😀

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 586
Kedves No, a második Ravens driveot ne nézd meg, mert megint meg fogod kérdezni ki lesz az LG?
Most a 71-es eddig. 😀
KeyG
Meg mindig nem nezem meg. 😊
En orulok ha ugy gondolod hogy megvan az LG-nk. Ettol a teny teny marad az itt berakott egyetlen video ahol a LG pocsek volt es az volt az egyik poszt ahol viritani kell. A teny hogy az altalunk draftolt 3. koros 3. eves jatekost kiszoritotta egy 6. koros es egy hozza pontosan hasonloszoru veteran. Es ez nem az o szidasuk hanem a stabe.

Amugy melyik a 71-es, a "veteran" vagy a 6.koros draftunk. Csodalkoznek ha a 6.korost bevallaljak, mert akkor vagy egy "gyemantot" talaltak vagy bajban leszunk, megha jol is mutatott ( a viszonyitas a lenyeg ). Persze a gyemant dolog tetszene.
több mint 2 éve
Erdekes, hogy az utolso felkeszulesi meccsen se kapott egy percet se a QB 1 es 2, az RB 1-4, a WR 1-5. ZS kategorias O# jatszott, Monken tenyleg kimaxolja a monitorozast a vegso keretszukites elott...

több mint 2 éve
Most a 71-es eddig. 😀

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Én szeretnék ma 1-2 driveot látni legalább a kezdőből, jó volna egy kis pillantás mi a várható.
A vasasoktól egyre jobban szarok, brutál jók lesznek a másik két csapattal együtt a Northba. Halálcsoport.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Tok rendben van Clowney szerzodes szerinti penze, nekem tecc, 6 misi ha kimaxolja az idenyt, amugy igy fest:

...csinaljon 10+ sack-et a bitang! 😀

több mint 2 éve
On October 22, T-Sizzle will take his rightful place in the Ring of Honor 💜

Az egyetlen akitől mezem van, pedig volt választék rendesen 💜

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
rkstzz Baltimore Ravens 501 — justinblackmonpohara
Simpsont írják sokan kezdő LG-nak, ő kapja az első csapatos snapeket.
több mint 2 éve
Rakerestem az LG-re. Mit mondjak.

76 Simpson es 71 a Simba V zenejenek az elso sora kuzd a kezdoert. Egy mas draftolta 4. koros es a 6. korosunk. A posztra hozott mar 3 eve hegyomlas fickonk megemlitve sem volt.

Cserebe belefutottam 4 videoba. Egy nagy RB futas az uj fiutol aki kuzd a helyert es megerdemli mert a blokkolas elotte kiviteleztek a sracok de maga az elkepzeles rosszul nez ki. Cserebe egyeni ( gyorsasagbol) oriasi jatekot hozott a szelen.

Az itteni majdnem end zone videoval egyutt 3 lehetoseg ahol nem lattam semmit amitol lefosnam a bokamat a route-knal. Persze meg nem is kell latni es legrosszabb esetben az elkapok miatt fogunk nyerni egy az egyben sokat.

Az utolso amit lattam 0-0 allasnal A vagy Egy TD flowers-tol. YAC!!!! Vegre valaki tamadta a labdat es nem a sziven lott medvet jatszotta.

De a lenyeg a D hogy reagalt es mindegy eloszezon es ki jatszott mert szepen latszik hol van a kriptonit. 6 vedo vedekezik 7 ellen a futas ellen. Es ez lesz a minimum es nem volt LJ a palyan. A maradek 4 elkapobol egy nem futott route-t es volt is embere. A maradek 3 elkapora maradt 4 vedo. Aki nem a bunchban volt annak a vedoje megvarta hogy a futo vagy QBnal marad e a labda es mar le is maradt es ez kulcs mert igy a Safety-knek donteni kellett mert a bunchbol indulo 3. elkapo is elverte az emberet. 3 elkapo 2 vedo lett belole. Fantasztikus route-ok? Nem, fantasztikus egyeni gyozelmek. A futasnal egyszeruen be kell hozni es benne is lesz a reverse. RB fut a masik iranyba LJ olvassa az Endet aki akar kaphat blokkot is ha a bunchban a 3. ember TE foleg ha Andrews. Akin DB kell es itt a Was LB-t mutatott de szepen atforgattak. Es itt akkor a kerdes mennyi DB van aki passz ellen jo Andrews ellen ( igazan segitseg nelkul mar ) es egy lenduletbol jovo Gus-t is magabiztosan szerel nyilt es tiszta ures terepen, mert Flowers ebbol fog futni go route t is es a palya jobb oldala ures. Ok valoszinuleg mar elvesztettem mindenkit 😊

Ahogy vedekeztek az elkapoink tavaly az itt szepen latszik az egy alkapon allo vedo jatekan. Tavaly meg egy az egyben szarok voltunk iden ez mar nem fog mukodni ahogy itt is meg lett buntetve hogy nem volt honest a D.
no
Ha megnézed pl. a Steelers-Bills meccs, Bills kezdő O falát az első pár driveban akkor rájössz, hogy máshol több probléma is van. Egyébként a 71-es bejöhet attól, hogy 6. körös.
Ugyanaz az elkapó gárda volt kint + Flowers csak tudta az ellen edzője, hogy nem futást kell várni mint tavaly Roman alatt. Nem volt Andrews, OBJ, Bateman ha ők lesznek pluszban akkor bizony fel lesz adva a lecke, emberezni nem fognak ellenünk, mert 2-3 emberre kellene akkor a 2 ember és akkor LJ vagy Dobbins futásopciójáról nem beszéltünk. Úgy gondolom zónázni fognak ellenünk egy dolog biztos Monken játszhat, sakkozhat HA tud.
KeyG
A sajatunkat nem nezem meg nemhogy mas szarat. Erosen felreertetted. Gyorsan sorban. Bejohet mert 6. koros. Az iras nem ellene szol hisz ot inkabb dicserni kell meg a masikat is hogy egyertelmuen levertek a 3.koros 3.eves sajat draftunkat ( ennek a fricskajarol szolt )
Direkt leirtam mert ugyan nem tudom de 99% volt hogy nem a kezdok jatszanak hogy mindegy ki jatszik a lenyeg a jatekban hogy ezt varhatjuk es nem a egyeni nyeresnek orultem az adott jatekban egy eloszezoni meccsen. Es itt osszekotom a kettot, mert ezek pont arrol szolnak hogy a kerdeses elemeket el tudjak donteni. Nalunk a futo pl es a 6. elkapo szemelye...stb. Es ezek kozott van a LG. Ezeknek kell bizonyitani. Ha Zeitler hibazott volna akkor azt kit erdekel, elofordul, de a kerdeses szemelyeknek oriasi a tet es eszerint is kellene jatszani. Amugy Flowerst csakis a yac miatt emlitettem meg. A dobas nem nehez, elkapas nem nehez, szinte biztos volt ha "bejon a jatek" akkor o lesz uresen mert az okolszabaly a deep vedekezest irja elo igy kapta Flowers olvasas nelkul. amugy ilyet akartam kesziteni 5-6 videoval hogy ugyanabbol a felallasbol ugyanazzal a blokkolassal 4 mozgo elemmel irok fel 5-6 jatekot. A TE-1db WR- futo-LJ. Es ezekre a D osszes lehetoseget. Azert mindegy mostr kik az elkapok mert az ellenfel is probalgatja a sajat kerdeseire a valaszt, de majd elesben 4-5szoros javulas lesz es arra a mi "eddigi" elkapoink nem kepesek, bizonyitottan. De az uj fiukkal mar mi is tudjuk a javulas merteket tartani. Most sem es meg mindig nem ertek egyet es nem igy irnam ( de felesleges rugoznom rajta ) hogy nem GR a kulcs hanem az elkapok. Termeszetesen a legjobb megoldas ha mindketto le van cserelve. Azert leirtam azt is hogy a 4 video 3 TD es egy majdnem TD de INT egyikeben sem volt semmifele furfangos ordongos passzguru mesterterv felrajzolva, sot. De meg nem is kell es legrosszabb esetben egyenileg megoldjuk majd remeljuk tobbszor mint sem.

Ez amugy zonazas volt csak annyira elrontottak hogy valasztotta a kisebbik rossz dontest a vedo, de Flowers kibabralt veluk. Nem tudnak zonazni vagyis keverniuk kell. Es ez lesz Monken feladata hogy a felterkepezes, elvaras es reagalas ra, LJ-nek a kulcsok megadasa es mindezek jo aranyban valo megadasa. Es sakkozhat ha nem rontja el a fal. GR ezt nem csinalta, nem is kellett neki de o nem is sakktablat kapott hanem egy bugocsigat es a dolga az volt hogy jo erosen porgesse.
no
Valóban az LG posztért verseny van Simpson, Cleveland és a 71-es között, egyébként Mekarit nem tudom még hova tenni ő mindenhol bevethető és a 4 kezdőfalemberrel együtt ( Moses, Zeitler, Linderbaum és Stanley) ő se játszott, ő is lehet akár ha minden kötél szakad.
KeyG
Ahogy utana neztem ( nem alaposan ) Cleveland nincs szoban sem a kezdoert. Mekari pont hogy mindenhol jo de sehol sem a legjobb ezert o az elsoszamu csere. Persze ha nem megy majd masnak es o lesz a vakok kozt a kiraly akkor o lesz de ha nem lesznek vakok akkor o cserenek lesz tartva. De aki latta a meccset az rogton tudni fogja hogy ki kapott eddig lehetoseget LG-ban. Ha mashol jatszott Cleveland az mar rossz jel.
no
Cleveland Zeitler cseréje lesz, Depth charton úgy is van feltüntetve.
Szerintem a 71-es lesz a kezdő, bízzunk benne, hogy jó lesz.

We are just the Ravens!