Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 2 éve

The Ravens agreed to terms with Pro Bowl linebacker Roquan Smith on a five-year contract that makes him the highest-paid off-ball linebacker in the league, NFL Network Insider Ian Rapoport reported Tuesday.
Smith's extension is worth $100 million, including $45 million fully guaranteed with $60 million in total guarantees.
Lamarra ezek szerint nem kell a pénz. Ki jöhet szóba cserepartnerként? Falcons, Lions, Jets ?
több mint 2 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Per Saint Omni, The #Ravens agree in principle with All-Pro LB Roquan Smith — now the highest paid at his position in NFL history with a 5-yr, $100M deal. $45M fully guaranteed & $60M in total guarantees. Huge. The 1st off-ball LB to get $20M per year. Roquan represented himself.
több mint 2 éve
gedam
6 266
Legutobbi fokozatok:oweh tackle képessége annyira gyenge, hogy -1 ember a pályán. rá számíthat az ellen qb, lehet felrajzolni rá playeket. már látom ahogy rohan burrow felé, az meg a feje felett odapöcizi a 3yardra álló mixonnak, aki nyargal 25-30yardot. mát második éve nyeljük ezeket a screen játékokat, engem ez zavar a legjobban.
O#:
D#:
RedFive
több mint 2 éve
Legutobbi fokozatok:O#:

D#:

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
lucio
329
Szerintem mostantól lesz érdekes LJ sérülése.Ha holdout (nem hiszem), akkor az hogyan hat a szerződésre? Okos dolog-e leigazolni olyan qb-t nagy pénzért, aki így jár el? (nem.)
Ha nem tudja vállalni a játékot egy olyan sérülés miatt ami elvileg 1-3 hét akkor minimum a csapat egészségügyi személyzetét elő kéne venni, hogy miért szopunk mi ilyesmivel konstansan.
Ha meg ez valamiféle "holdout" a részéről akkor meg kb a FO-t kéne pároslábbal seggberúgni, hogy oda jutottak, hogy a franchise irányítónak szánt embered már a PO-ban sem akar pályára lépni...
Snagal
Ha sérült - okos dolog-e nagy pénzért olyan qb-t igazolni, aki az utolsó két évében az idény második, döntő felét kihagyta sérülés miatt?
Igazából jelen helyzet LJ-nek is szar. (szerintem).
Ha rekord pénzt adunk neki, és jövőre megint megsérül: hülye a vezetés, nem olvasta a jeleket.
Ha nem adunk nagy pénzt, más meg rekordot ad, és nem sérül meg: hülye a vezetés
(Ha holdoutol, és megtartjuk: én mondom azt, hogy hülye a vezetés, de mint írtam, csak a képernyőről ismerve őt, nem olyan srácnak tűnik)
Ez egy senkineksemjó helyzet.
Nekem, mint szurkolónak azért is, mert teljes nyugalomban nézhetem kedvenc csapatom meccseit jópár hete, és a kezdési időpontnak és az erőviszonyoknak köszönhetően nálam hétfő esti program lesz a PO meccsünk. És nem rágom majd le a körmömet hétfőn, hogy vajon mi volt. (de szeretnék kellemesen meglepődni)
több mint 2 éve
Tehat ha ez az utso meccs, akkor nincs hova sporolni es pihentetni. Lamar vagy jatszik vagy olyan serult hogy meg AB dedos qb nivojat se tudna garantalni az o allapotaban. Asszem ennyi a szitu. Tavaly kiestunk a PO-bol es ra 2 napra edzesbe allt LJ. Harmadnapra bejelentette hogy jatekot is vallalna. Ha iden ugyanez lenne, en mezitlab a falba rugnek. Meg meg par ezer masik Hollo.
több mint 2 éve
Szerintem mostantól lesz érdekes LJ sérülése.Ha nem tudja vállalni a játékot egy olyan sérülés miatt ami elvileg 1-3 hét akkor minimum a csapat egészségügyi személyzetét elő kéne venni, hogy miért szopunk mi ilyesmivel konstansan.
Ha meg ez valamiféle "holdout" a részéről akkor meg kb a FO-t kéne pároslábbal seggberúgni, hogy oda jutottak, hogy a franchise irányítónak szánt embered már a PO-ban sem akar pályára lépni...
több mint 2 éve
December 10.-én küldték el, amikor Dobby visszajött a helyére.ADavis nincs már megTyler Badie TD-t szerzett, milyen jó hogy kihúztuk.En vele kapcsolatban mindig karakterproblemara gondoltam. Tenyleg nem jellemzo rank a pazarlas.
hamsterdealer
Mike Davis egy marek szaritott bolhat nem er es megis megvan meg.
Lehet hogy hozzaferhetetlenseg miatt lett out.
RedFive
KeyG
www.footballdb.com/teams/nfl/baltimore-ravens/roster?sort=pos
szerint meg megvan. Ove a 28-as mezszam.
RedFive
több mint 2 éve
ADavis nincs már megTyler Badie TD-t szerzett, milyen jó hogy kihúztuk.En vele kapcsolatban mindig karakterproblemara gondoltam. Tenyleg nem jellemzo rank a pazarlas.
hamsterdealer
RedFive
KeyG
www.footballdb.com/teams/nfl/baltimore-ravens/roster?sort=pos
szerint meg megvan. Ove a 28-as mezszam.
Szerkesztette: RedFive
több mint 2 éve
Az alapon kívül jövőre a Dolphins, Chargers és Lions csapatával meccselünk. Chargers idegenben a másik kettő otthon.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Szerintem pont, hogy pazarlunk harácsoljuk a pickeket, de minek ha ki sem próbáljuk őket .Tyler Badie TD-t szerzett, milyen jó hogy kihúztuk.En vele kapcsolatban mindig karakterproblemara gondoltam. Tenyleg nem jellemzo rank a pazarlas.
hamsterdealer
RedFive
Ben Bredeson
Ben Mason
Shaun Wade
TylerBadie
Csak a legutóbbiak, és ezen kívül hány sérült ember kihuzva, hány “luxus-pick”. Nem fogunk mi WR-t húzni, jon majd a szokásos BPA és CB vagy DI lesz.
több mint 2 éve
Davis nincs már megTyler Badie TD-t szerzett, milyen jó hogy kihúztuk.En vele kapcsolatban mindig karakterproblemara gondoltam. Tenyleg nem jellemzo rank a pazarlas.
hamsterdealer
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Tyler Badie TD-t szerzett, milyen jó hogy kihúztuk.En vele kapcsolatban mindig karakterproblemara gondoltam. Tenyleg nem jellemzo rank a pazarlas.
hamsterdealer
több mint 2 éve
Tyler Badie TD-t szerzett, milyen jó hogy kihúztuk.Hónapok óta ezt pofázom, azért hoztuk, hogy legyen egy elkapni tudó RB a rosteren erre meg se néztük
hamsterdealer
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Tyler Badie TD-t szerzett, milyen jó hogy kihúztuk.
több mint 2 éve
gedam
6 266
ja azt bele se számoltam ab lehetséges yardjaiba. elképesztő gyenge ez a wr sor. porsche és watkins ketten otthagytak 120-140yardot a hülyeségükkel. mellé még volt 5-6 dropProchet is ki lehet emelni, hozta a megszokott minőségi játékát. Cserébe a két rookie TE jó volt, és a labda másik oldalán Ojabo is végre bent volt.Ilyen jo volt a meccs?a védelem kemény volt, sajnos antonio brown elrookieskodta az elejét és sammy watkins is a végét, tökön lőttük magunkat 5-6*, de játékban megvoltunk. mondjuk 20%-ot növeltünk az esélyeinken jövő hétre.
no
gedam
hamsterdealer
több mint 2 éve
gedam
6 266
ami miatt jók lehetünk, hogy működött a 4 emberes passzsiettetés. a második félidő nem dekoncráltság volt, hanem jó nyomasztás. ez egyébként az elejétől megvolt a bengals az első driveban végigröfögött field goalig, de ott egy ideális világban jött volna 2sack és egy int., mert a játékokat megcsináltuk. játékban vertük a bengalst, remélhetőleg ez pontokban is realizálódik jövőhéten.
több mint 2 éve
Prochet is ki lehet emelni, hozta a megszokott minőségi játékát. Cserébe a két rookie TE jó volt, és a labda másik oldalán Ojabo is végre bent volt.Ilyen jo volt a meccs?a védelem kemény volt, sajnos antonio brown elrookieskodta az elejét és sammy watkins is a végét, tökön lőttük magunkat 5-6*, de játékban megvoltunk. mondjuk 20%-ot növeltünk az esélyeinken jövő hétre.
no
gedam
Szerkesztette: hamsterdealer
több mint 2 éve
Ilyen jo volt a meccs?Tipikus turnover vesztes csata rookie hibakkal itt, dekoncentraltsaggal ott. Mikor a yard, a first down csatakat megnyered, a meccs viszont szopo.
no

több mint 2 éve
Ilyen jo volt a meccs?
több mint 2 éve
gedam
6 266
ezt hívják győzelemmel felérő vereségnek. a d domináns volt, ha vigyáztunk volna a lasztira nyerünk. taylor megtette nekünk, hogy a semmiért kínozta a kezdőket. jövőhéten, remélhetőleg lamarral ugyanitt. ha nem, én ab-t kezdetném, mert a labdaeladásai ilyen lámpalázas rookie hibák voltak, a plafonja meg mérfölddekkel huntley fölött. ha dropokat behúzzák és nincs a fumbli watkinstól 400yard körül passzol
Szerkesztette: gedam