Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 2 éve
Osszegezve, a csapatepites a problema nalunk es kerdojelezi meg hogy LJ-ben ennyire nem biztak hogy meg eselyt sem kapott.Ez egyébként azért érdekes mert ezt lehet fordítani így is, hogy nem kapott esélyt - vagy lehet úgy is, hogy annyira nagy volt a bizalom, hogy elhitték, hogy LJ megoldja lábon, vagy ha nem akkor kb mindegy is, kinek passzol mert akkora impact az Offenseben a jelenléte.
no
Szerintem az utóbbi meglehetősen naiv hozzáállás, mégis arra tippelek, hogy nem kevés volt a bizalom, hanem éppen túl nagy. (sok volt a betölteni való rés a keretben, így az O igényeket 2019 után mindig háttérbe lehetett tolni (végülis akkor sem volt elit elkapója...), hogy majd LJ kihordja lábon vagy passzol valakinek, de mindegy ki az mivel dual threat, úgyis lesz szabad elkapó, ha meg nem akkor jőhet Action Jackson...
több mint 2 éve
Persze mert senki nem tudja hol az igazsag es nehez elkepzelni ha serules , lassu rehab lenne akkor miert nem nyilatkozik FO Harbo LJ h mi van. Nyilvan ha lesz trade v szerzodes jo esellyel kibuknak a dolgok. Azert az FO faszsagai mellett a legtobb jatekos pozitivan nyilatkozik a szervezetrol ezeRt is valoszinu h ketton all a vasar, es nem szent LJ sem.azért aközött van különbség, hogy dejó lenne ha játszana, meg aközött, hogy a kurvaanyájé sumákol, hazudik, lóg.Tenyleg sokszor irtam.h megtartanam es latod h nem habzo szajjal szidom LJt de mit latunk belole ami miatt ilyen megoszto:engem ez az lj téma annyira untat, hogy el nem tudom mondani. ezen kattog mindenki és a többség teljesen rosszindulatú konteókat gondol igaznak, kezel tényként. minden kiszivárgott hír szerint szeretne visszatérni, de be van dagadva a térde. ennyi. egy rakat ravens szurker nem szereti lj-t, gyűlöli és ezért is értelmetlen marasztalni. megsérül lj é s földbe állt az o: ki a hibás? lamar, mert holdoutol így jelezve, hogy ő mekkora need az o-nak. mivel foglalkoztatok volna, ha jól megy az o-nak lamar nélkül? na ezért nem kell megfizetni lamart, mert nélküle sokkal jobb a támadósor. mindig ő a rossz, nem tud jót csinálni. ez egy rossz házasság, amelyikben az egyik fél gyűlöli a másikat és megmérgezi a kapcsolatot. nincs kedvem jövőre is azt olvasgatni, hogy a meccsfórum is arról szól, hogy a felnagyított hibái miatt savazzák lamart. egyetlen frencsi qb-val sem csinálják ezt a saját szurkerei. és ezek nem kritikák, gyűlöletből jövő, személyeskedő támadások. aki nem néz nfl-t és csak itt a fórumon olvasgatná milyen ember lehet lamar, hát egy elég negatív kép alakulna ki róla, egy gonosz torzó, aminek köze nincs a valósághoz. lj-nek nincs maradása, ha megkapná a pénzét és lenne, nem egy rossz meccse, hanem egy rossz dobása, mégjobban és jönnétek és kapnátok szét. érdemei sosem voltak, csak hibái. nagyon sajnálom, mert egy jó gyerek, tulképp a szarból épített várat egyedül és nem ezt érdemelte, sem az fo-tól, sem a szurkerektől.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
Álljon ki, mondja el az igazat és menjen. Pont.
KeyG
ja már szerda van
gedam
Neki a pénz nem fontos, nem azért megy. Igazoljon egy ügynököt ha az Anya bolondítja.
Roquan? 45 milliós garantált tartalom a többi ha jönnek az elvárások.
LJ-nek meg garantált kell 250-300 milla. Mire? Hogy minden év decemberétől ne lássuk?
Remélem jövőre már nem fogjuk Ravens mezben látni.
KeyG
gedam
-ev vegen tavaly is most is serult es raadasul az idei tenyleg eleg erdekes(nyilvan ebben benne van szinten az FO / HARBO h nem mondanak annyit sem.h rehab soran rosszabbodott pont)
-szivargott ki egyaltalan nem szar szerzodes ajanlat ami nem kerult megkotesre
- nagyon jo iranyito de sztem lejjebb van Mahomes Burrow Herbert Allen negyesnel
- nem targyal szezon kozben- ez kb ilyen ultimatum szagu mert oke hetkozben mecssre keszul nincs ra kapacitas , anutaja meg epp shoppingol de x het serules alatt vszeg lenne ideje stresszlabdat gyurogetni EDC irodajaban
- milyen jo csapatember rendes srac de nem.volt hajlando beoltatni magat a covid alatt, szart 50x emberre akik megtettek egymasert a csapatert stb
Amit te monndasz a szimpi szomszed gyerek igaz volt kb a 3. Evig, azota sztem nem es ebben nem csak LJ hanem az FO is saros.
Miert ez a tema? Mert nelkule valoban sokkal eselytelenebb a PO es evekre meghatarozza a franchiset akar leszerzodik akar nem. Ha elmegy es lesz jo meccse azerr ha beleall a foldbe azert fog jovore is temat szolgaltatni ebbe a topikban is
Morfil
gedam
A helyzet meg az emberek hozzaallasa hasonloan polarizalo mint GR zsenije kapcsan no vs mindenki mas, csak itt ugye latszik amit senki nem tagad h ihletett formaban/jo napon LJ tudja vinni a hatan az Ot nelkule inkabb magat veri meg max a Bengals nem a Ravens oket. Ebbol kifolyolag pedig az egesz csapat benne van h megy a lefolyoba ez meg meg inkabb viszi a vegletes iranyokba a temat.
Illetve legyunk oszintek az LJ tema meg mindig erdekesebb osszessegeben mint lelkesedni azert h milyen GR zseni fog kijonni vasarnap: futas futas futas 3x2 yardert majd punt vagy futas penalty futas , 3&45re incomplete screen majd punt lesz-e a menu.
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
Amugy GR eseten is azt szeretnem latni hogy valaki iderant egy elemzest es megoldast. Altalanos hibakat, az o hibait stb. En leirtam hogy hogy mi nem hagyomanyos passzjatekot jatszunk mert nem is volt meg semmi ahhoz. Ez itt meg egy dontes mert lehetett volna mondani hogy jatszuk azt es rogton latnank legalabb LJ es GR hatarat, de az eredmeny nem jott volna mert a tobbieknel a kicsi minta az egyertelmu passzjatekoknal megmutatja hogy alkalmatlanok ( kiveve Andrews )
több mint 2 éve
En megertem Gedam nyugjet LJ-vel kapcsolatban, persze mert en hasonlot csinalok az O-el. Amikor az ember azt olvassa hogy takarodjon, hulye, bena, remeljuk tobbet nem lesz itt, barki jobb ennel azt nehez pozitivnak erezni.
LJ eseten.
Egyszeruen annal mar sokkal jobb hogy erdemelne egy passzorientalt OC-t es fegyvereket. De ehhez alap kellett volna hogy legyen hogy a keret korulotte alkalmas es meglathattuk volna hogy LJ D olvasasi-dobas-es minden pQB tulajdonsag felso hatara hol van. Ez egy tragedia es ebben lenne GR legnagyobb korlatja. DE itt jon a feketeleves mert a korulotte levok a passzjatekhoz nem hogy nincs meg de konkretan szar feltetelek voltak hozza. Az OL es/ vagy az elkapok. LJ ugy tunik a 4 emlegetett QB utan jon egyenileg, de kozel sem azonos feltetelekkel jatszanak. LJ meg igy is ott van mogottuk az OC es az O keret ( matol a FOS ) ellenere. Lehet hogy ha ezek meglesznek akkor is mogottuk lesz de akkor is csokkeni fog a kulonbseg. Es a kulonbsegnel ugy erzem az jon, hogy Burrow itt jobb lenne. Lehet-biztos-talan-kit erdekel addig ha nem lenne annyival jobb hogy legyen eselyunk vele a PO-ban a nagyok ellen es nem lenne Mahomes-Allen-Burrow-al sem ( Herbert es sok nagyon jo meg emlitesre sem melto mert amig az eredmeny sem jobb nala addig kar is ). Ezekre a QB-ra nincs eselyunk, egy rookie probalgatasoknal lehet 20 ev utan talalunk egy Goff-BM-soroljam? Es halkan Mahomes es AR semmit nem ert iszonyatos nyomas alatt, ahogy TB12 fal es elkapok nelkul pont PO de kiesnek ott siman de ra egy evre egy dog csapatban bajnok szoval nem a kepessege romlott. Burrow-BB a szar fala mogott de a kezebe adta a mely es tehetseges elkapoinak a labdat akik YAC hegyeket hoztak. Tavalyi Cica - Ravens YAC nelkul kivancsi vagyok mekkora a passzolt yardok kulonbsege?
Es az igazsag az ha befektettunk volna "AJBrown" es barki barmilyen top O talentekbe es kiderul LJ nem jo es KELL keresnunk QB-t akkor sem veszitettunk volna semmit. Vannak szeretheto jo jatekosaink akiket penzze is tudtunk volna tenni, ha rebuild. LJ eseten ez 250m ha csak 140m garantalt adunk akkor sem lesz nullszaldos mint "AJBrown" eseten. Ez EDC legnagyobb faszsaga. Szamunkra vakon fog jonni a dontes, remelhetoleg nekik nem. Olyan volt hogy trust in Ozzie. EDC-ben nem hogy nem bizom de inkabb..... ezt hagyom mert o nem lesz elkuldve az biztos.
Es itt jon a csapat legnagyobb gondja amirol irtam mar ( errol is ) hogy hogy akarunk nyerni. JH-EDC egyutt, az egyik elmondja mi a terve es a masik elmondja a piac-penz-draft alapjan mire lehet kepes es csavarnak addig amig meglesz a megoldas a jelen es jovo tekinteteben.
Ha valaki nekem azt mondja hogy mi az O-el akar(t)unk nyerni az vetitse le nekem akar privatban mert szeretem amikor az amugy eleg gyenge kepzeloeromet valaki kitagitja.
Addig is maradjunk hogy az a D. Es a D-t hagyom is. Mikor van egy LJ-nk aki GR-al hozzak az eredmenyt 3 eve es nem bizalom alapjan mint pl Murray aki kap mindent. LJ-GR semmit nem kaptak. Az elvaras? Oriasi?!?
Sokat irtam GR milyen nehez helyzetben van. Olyan korlatokkal dolgozik ami meg csak megkozelitoleg sincs a 3 nagynal az AFC-ben vagy barmelyik emlegetett csapatnal. 2 evig a fal kuka es a fent emlegetett peldak mutatjak hogy a legjobbak sem tudjak athidalni vagy idolegesen bomba elkapokkal. Nekunk az sem volt.
Iden mar a fal elfogadhato lenne bar pont az egyertelmu passznal a legrosszabbak ( a tobbinel LJ+futas lehetoseg elmaszkirozza a passzblokkolas idonkenti gyengesegeket ), de az elkaposor az ovodas es nem GR nem tudja hasznalni oket, mert Izabella akirol fingom nincs de a szamai nem szakitjak le az eget, Robinson AR-Mahomes mellett pont ugyanilyen volt, Duve meg nem jatszott mashol de egyszeruen utvonalon mint "elkapo" nem mutatott meg semmit, persze a labdaval a kezeben veszelyes a palyan de erre van kettto jatek es a visszahordasok. A cicaknal van harom WR1 es a TE es a futo aki remek passznal.
Mi az elvaras dobjuk tul a cicakat? Eselytelen. nulla. nada. Egy eselyunk van ha szetfutjuk oket. De amikor az ellenfelek nem hiszik el a dobast mert nincs fal-erre QB-elkapok-OC es a bejovo jatek szazaleka kicsi es amikor ezt folyamatosan ismetelni kellene akkor lim0.
Tomlin a zseni a 2. mecsre +100kg-t kuldott ki a palyara a futas ellen mert a passz nem jatek nalunk. +1 W neki, remek segitseg az alapszakaszbeli statokhoz. Erteke magaban 0 ( ez nem a vasas, Tomlin ellen szol )
Az igazsag az hogy van egy Andrews a fedelzeten. Es amit irtam mar hogy GR gyakorlatilag ra irja a passzjatekokat vagy o a csali, de minden korulotte forog iden. Es nalam ez oriasi eredmeny mert nehezebb feladat egy darab embert hasznalni aki a D kozponti kerdese minden meccsen, mert a tobbiek ertektelenek.
A masik amit kiemelnek megint a viszonyitas. Ha mindenki tudja hogy futas lesz es tudsz futni es mi tudunk ( nem mindig es mindig jol de osszesegeben tudunk ) akkor az szerintem az maga a csoda. Netto teljesitmenyben korulmenyeket leveve termeszetesen az O gyenge. De azt el tudjuk erni hogy mezonyben haladunk, persze a RZ-ban mar nulla eselyunk van sikeresnek lenni, de ez megint ugyanaz a kerdes hogy a megosztott felelossegbol ki hogy osztja ki a szazalekot. De GR is benne van, de nem annyira amennyire az almodozok szeretnek hogy legyen es varjak az OC cseretol a megoldast ( szerencsere en azt gondolom, hogy jonnek a fegyverek is )
Nem tudom mibe kerult CMC a 49-nek, de a netto teljesitmenyhez bizony playmakerek kellenek akit egy OC jol hasznal es naluk van dogivel meg ha az nem is a QB. Dilfer sem volt az, de eleg volt. Nalunk meg a legolcsobb futo poszton is csak futo-futo van. Bar meg van egy meccse JK-nek hogy viritson passzban, de a mozgasa a meccseken passzjatekban azt mutatja hogy osztonileg gyenge hozza, szarasig begyakorolva meg nalunk nem volt esely.
Osszegezve, a csapatepites a problema nalunk es kerdojelezi meg hogy LJ-ben ennyire nem biztak hogy meg eselyt sem kapott. LJ es GR ennek a csapatepitesnek az aldozata es maguk sem a legjobbak egyenileg de egy trabant motoros F1 kocsit hajtanak ki a palyara. Ezzel tisztesseges eredmenyeket ernek el es hibazik a versenyen GR es LJ is es ezek miatt cserelhetoek, de az elvaras nem tiszteseges hogy nekik kellene nyerni. Amikor ez nem tortenik meg akkor a 3as kanyar fektavjanal bent hagyott idot vagy a rossz utembe kihivott kerekcsere miatt GR es LJ van eloveve (emiatt legyenek )es nem a trabant motor a hibas.
több mint 2 éve
en nem tudok erre valaszolni mert en forditva ulok a lovon. En nem nezek mar tomenytelen meccset es a liga 85%-rol semmit nem tudok. A csereQB-s sajat meccseinket sem nezem mert sajnalom ra az idot.Hol tudod elképzelni LJ-t konkrétan? Olyan csapatok ahol van akarat (roster állapot) ÉS pénz a szerződtetésére? (pickekrol nem is beszélve). Ez szerintem most az o szerződését legjobban befolyásoló tényező.Egyszeruen RS a penz miatt jott el es itt megkapta.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
Neki a pénz nem fontos, nem azért megy. Igazoljon egy ügynököt ha az Anya bolondítja.
LJ-nek meg garantált kell 250-300 milla. Mire? Hogy minden év decemberétől ne lássuk?
KeyG
LJ pont igy lesz a szerzodese utan.
A penz szamit mindenkinek, de meg fogjak kapni es emiatt konnyebben mondhatja hogy nem az az elso gondolata.
En meg remelem hogy csak akkor nem fogjuk ravens mezben latni ha van jobb megoldas. Bar egesz jol el vagyok ravens meccsek nelkul is mert a ket cseret nem nezem.
no
hamsterdealer
Amire jo vagyok hogy a jatekot a magam butyuta modjan ertem es az altalanos dolgokban a velemenyem ingyen van de cserebe nem feltetlen igaz. Mindkettoben szeretnem ha lennek challengelve es szivesem utkoztetem a velemenyem.
De ebbol nagyon keves van es nem csak itt.
több mint 2 éve
gedam
6 266
azért aközött van különbség, hogy dejó lenne ha játszana, meg aközött, hogy a kurvaanyájé sumákol, hazudik, lóg.Tenyleg sokszor irtam.h megtartanam es latod h nem habzo szajjal szidom LJt de mit latunk belole ami miatt ilyen megoszto:engem ez az lj téma annyira untat, hogy el nem tudom mondani. ezen kattog mindenki és a többség teljesen rosszindulatú konteókat gondol igaznak, kezel tényként. minden kiszivárgott hír szerint szeretne visszatérni, de be van dagadva a térde. ennyi. egy rakat ravens szurker nem szereti lj-t, gyűlöli és ezért is értelmetlen marasztalni. megsérül lj é s földbe állt az o: ki a hibás? lamar, mert holdoutol így jelezve, hogy ő mekkora need az o-nak. mivel foglalkoztatok volna, ha jól megy az o-nak lamar nélkül? na ezért nem kell megfizetni lamart, mert nélküle sokkal jobb a támadósor. mindig ő a rossz, nem tud jót csinálni. ez egy rossz házasság, amelyikben az egyik fél gyűlöli a másikat és megmérgezi a kapcsolatot. nincs kedvem jövőre is azt olvasgatni, hogy a meccsfórum is arról szól, hogy a felnagyított hibái miatt savazzák lamart. egyetlen frencsi qb-val sem csinálják ezt a saját szurkerei. és ezek nem kritikák, gyűlöletből jövő, személyeskedő támadások. aki nem néz nfl-t és csak itt a fórumon olvasgatná milyen ember lehet lamar, hát egy elég negatív kép alakulna ki róla, egy gonosz torzó, aminek köze nincs a valósághoz. lj-nek nincs maradása, ha megkapná a pénzét és lenne, nem egy rossz meccse, hanem egy rossz dobása, mégjobban és jönnétek és kapnátok szét. érdemei sosem voltak, csak hibái. nagyon sajnálom, mert egy jó gyerek, tulképp a szarból épített várat egyedül és nem ezt érdemelte, sem az fo-tól, sem a szurkerektől.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
KeyG
gedam
-ev vegen tavaly is most is serult es raadasul az idei tenyleg eleg erdekes(nyilvan ebben benne van szinten az FO / HARBO h nem mondanak annyit sem.h rehab soran rosszabbodott pont)
- nagyon jo iranyito de sztem lejjebb van Mahomes Burrow Herbert Allen negyesnel
- nem targyal szezon kozben- ez kb ilyen ultimatum szagu mert oke hetkozben mecssre keszul nincs ra kapacitas , anutaja meg epp shoppingol de x het serules alatt vszeg lenne ideje stresszlabdat gyurogetni EDC irodajaban
- milyen jo csapatember rendes srac de nem.volt hajlando beoltatni magat a covid alatt, szart 50x emberre akik megtettek egymasert a csapatert stb
Amit te monndasz a szimpi szomszed gyerek igaz volt kb a 3. Evig, azota sztem nem es ebben nem csak LJ hanem az FO is saros.
Miert ez a tema? Mert nelkule valoban sokkal eselytelenebb a PO es evekre meghatarozza a franchiset akar leszerzodik akar nem. Ha elmegy es lesz jo meccse azerr ha beleall a foldbe azert fog jovore is temat szolgaltatni ebbe a topikban is
Morfil
több mint 2 éve
Én ezt a Jackson hater témát pont annyira nem érzem nálunk (mmint itt a bowl-on, nem a ravens szurkolóknál, arról nem tudok nyilatkozni, hogy általánosságban a közvélemény mi), mint ahogy a GR vs gyenge keret szemellenzőséget amit no szokott felhozni.engem ez az lj téma annyira untat, hogy el nem tudom mondani. ezen kattog mindenki és a többség teljesen rosszindulatú konteókat gondol igaznak, kezel tényként. minden kiszivárgott hír szerint szeretne visszatérni, de be van dagadva a térde. ennyi. egy rakat ravens szurker nem szereti lj-t, gyűlöli és ezért is értelmetlen marasztalni. megsérül lj é s földbe állt az o: ki a hibás? lamar, mert holdoutol így jelezve, hogy ő mekkora need az o-nak. mivel foglalkoztatok volna, ha jól megy az o-nak lamar nélkül? na ezért nem kell megfizetni lamart, mert nélküle sokkal jobb a támadósor. mindig ő a rossz, nem tud jót csinálni. ez egy rossz házasság, amelyikben az egyik fél gyűlöli a másikat és megmérgezi a kapcsolatot. nincs kedvem jövőre is azt olvasgatni, hogy a meccsfórum is arról szól, hogy a felnagyított hibái miatt savazzák lamart. egyetlen frencsi qb-val sem csinálják ezt a saját szurkerei. és ezek nem kritikák, gyűlöletből jövő, személyeskedő támadások. aki nem néz nfl-t és csak itt a fórumon olvasgatná milyen ember lehet lamar, hát egy elég negatív kép alakulna ki róla, egy gonosz torzó, aminek köze nincs a valósághoz. lj-nek nincs maradása, ha megkapná a pénzét és lenne, nem egy rossz meccse, hanem egy rossz dobása, mégjobban és jönnétek és kapnátok szét. érdemei sosem voltak, csak hibái. nagyon sajnálom, mert egy jó gyerek, tulképp a szarból épített várat egyedül és nem ezt érdemelte, sem az fo-tól, sem a szurkerektől.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
KeyG
gedam
Szerintem vannak azért árnyalatok aközött, hogy valaki utálja LJ-t ahogyan te mondod, meg, hogy valaki imádja. Nálam a kettő között van például, hogy szerintem LJ-vel érdemes tovább menni, számszerűen kimutatható, hogy javít a csapat teljesítményén. Viszont emellett nem érzem magam skizofrénnek, mikor a hibát sem hagyom figyelmen kívül amik nálam sorrendben: 1) nem vezér "material", eltelt 4 év és azóta sem érzem, hogy a hátára tudná venni a csapatot mentálisan, és egy rossz drive vagy félidő után tudná húzni a társait, hogy menjenek vissza még egy playre és basszák meg az ellenfelet. 2) Egyre több a sérülés, ami azért egy teljesen garantált szerződésnél erősen red flag 3) játék inteligenciában is jó lenne a fejlődés. Ezt én nem veszem rajta észre.
Mindezek ellenére jobban örülnék ha LJ maradna és ezúttal ésszel építenénk köré csapatot, és nem tőle várnánk, egyszemélyben a megoldást O oldalon.
Én ebben nem érzem magam haternek, és a topikban sem érzem ezt a többieken.
(a holdout -os pletykák, feltételezések is az információ hiány miatt merülnek fel, hiszen próbálunk találgatni, mik lehetnek a háttérben)
all in all, mind az LJ körül kialakult helyzet és a sérülése miatti információs vákum véleményem szerint a vezetés hibája, én az FO részt érzem totál fejetlen csirkének az elmúlt másfél évbe.
több mint 2 éve
Tenyleg sokszor irtam.h megtartanam es latod h nem habzo szajjal szidom LJt de mit latunk belole ami miatt ilyen megoszto:engem ez az lj téma annyira untat, hogy el nem tudom mondani. ezen kattog mindenki és a többség teljesen rosszindulatú konteókat gondol igaznak, kezel tényként. minden kiszivárgott hír szerint szeretne visszatérni, de be van dagadva a térde. ennyi. egy rakat ravens szurker nem szereti lj-t, gyűlöli és ezért is értelmetlen marasztalni. megsérül lj é s földbe állt az o: ki a hibás? lamar, mert holdoutol így jelezve, hogy ő mekkora need az o-nak. mivel foglalkoztatok volna, ha jól megy az o-nak lamar nélkül? na ezért nem kell megfizetni lamart, mert nélküle sokkal jobb a támadósor. mindig ő a rossz, nem tud jót csinálni. ez egy rossz házasság, amelyikben az egyik fél gyűlöli a másikat és megmérgezi a kapcsolatot. nincs kedvem jövőre is azt olvasgatni, hogy a meccsfórum is arról szól, hogy a felnagyított hibái miatt savazzák lamart. egyetlen frencsi qb-val sem csinálják ezt a saját szurkerei. és ezek nem kritikák, gyűlöletből jövő, személyeskedő támadások. aki nem néz nfl-t és csak itt a fórumon olvasgatná milyen ember lehet lamar, hát egy elég negatív kép alakulna ki róla, egy gonosz torzó, aminek köze nincs a valósághoz. lj-nek nincs maradása, ha megkapná a pénzét és lenne, nem egy rossz meccse, hanem egy rossz dobása, mégjobban és jönnétek és kapnátok szét. érdemei sosem voltak, csak hibái. nagyon sajnálom, mert egy jó gyerek, tulképp a szarból épített várat egyedül és nem ezt érdemelte, sem az fo-tól, sem a szurkerektől.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
KeyG
gedam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
Hol tudod elképzelni LJ-t konkrétan? Olyan csapatok ahol van akarat (roster állapot) ÉS pénz a szerződtetésére? (pickekrol nem is beszélve). Ez szerintem most az o szerződését legjobban befolyásoló tényező.Egyszeruen RS a penz miatt jott el es itt megkapta.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
KeyG
A penz szamit mindenkinek, de meg fogjak kapni es emiatt konnyebben mondhatja hogy nem az az elso gondolata.
En meg remelem hogy csak akkor nem fogjuk ravens mezben latni ha van jobb megoldas. Bar egesz jol el vagyok ravens meccsek nelkul is mert a ket cseret nem nezem.
no
több mint 2 éve
Nekem a fő problémám az, hogy ő miert nem tud kiállni egy sajtótájékoztatóra már több mint egy hónapja? Simán elmondhatná, hogy rossz a térdem, sajnos nem halad, ugy ahogy vártuk. De amit most csinál pont azzal ad táptalajt a pletykáknak és feltételezéseknek. Szerintem is jó gyerek, de borzasztó bután menedzseli magát és PR-ját.engem ez az lj téma annyira untat, hogy el nem tudom mondani. ezen kattog mindenki és a többség teljesen rosszindulatú konteókat gondol igaznak, kezel tényként. minden kiszivárgott hír szerint szeretne visszatérni, de be van dagadva a térde. ennyi. egy rakat ravens szurker nem szereti lj-t, gyűlöli és ezért is értelmetlen marasztalni. megsérül lj é s földbe állt az o: ki a hibás? lamar, mert holdoutol így jelezve, hogy ő mekkora need az o-nak. mivel foglalkoztatok volna, ha jól megy az o-nak lamar nélkül? na ezért nem kell megfizetni lamart, mert nélküle sokkal jobb a támadósor. mindig ő a rossz, nem tud jót csinálni. ez egy rossz házasság, amelyikben az egyik fél gyűlöli a másikat és megmérgezi a kapcsolatot. nincs kedvem jövőre is azt olvasgatni, hogy a meccsfórum is arról szól, hogy a felnagyított hibái miatt savazzák lamart. egyetlen frencsi qb-val sem csinálják ezt a saját szurkerei. és ezek nem kritikák, gyűlöletből jövő, személyeskedő támadások. aki nem néz nfl-t és csak itt a fórumon olvasgatná milyen ember lehet lamar, hát egy elég negatív kép alakulna ki róla, egy gonosz torzó, aminek köze nincs a valósághoz. lj-nek nincs maradása, ha megkapná a pénzét és lenne, nem egy rossz meccse, hanem egy rossz dobása, mégjobban és jönnétek és kapnátok szét. érdemei sosem voltak, csak hibái. nagyon sajnálom, mert egy jó gyerek, tulképp a szarból épített várat egyedül és nem ezt érdemelte, sem az fo-tól, sem a szurkerektől.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
KeyG
gedam
több mint 2 éve
gedam
6 266
erről is írtam már, hogy ez a hír volt az, ahol tudni lehetett a ravens lemondott lj-ről. ha nem mond le róla, nem szivárogtat ki ilyen félinfot, amivel hangulatot kelt. (számtalan feltétele lehetett a kontrakt tárgyalásnak, ami nem tetszhetett lj-nek, mégis a hír így jött ki, hogy kapzsi az lj). ezzel üzent a szurkolóknak a ravens, hogy ő a hibás, nem mi, miatta nem lett megállapodás. be is jött ez edc-nek, mint látható. szép munka.Neki a 250 millió 140 garantálttal nem volt elég, mert ő ha nem teljesít is a liga legjobban fizetett játékosa akar lenni. De hol van ő ahhoz képest? Tényleg az FO a hibás, hogy nem akar neki 250 millió garantáltat adni.engem ez az lj téma annyira untat, hogy el nem tudom mondani. ezen kattog mindenki és a többség teljesen rosszindulatú konteókat gondol igaznak, kezel tényként. minden kiszivárgott hír szerint szeretne visszatérni, de be van dagadva a térde. ennyi. egy rakat ravens szurker nem szereti lj-t, gyűlöli és ezért is értelmetlen marasztalni. megsérül lj é s földbe állt az o: ki a hibás? lamar, mert holdoutol így jelezve, hogy ő mekkora need az o-nak. mivel foglalkoztatok volna, ha jól megy az o-nak lamar nélkül? na ezért nem kell megfizetni lamart, mert nélküle sokkal jobb a támadósor. mindig ő a rossz, nem tud jót csinálni. ez egy rossz házasság, amelyikben az egyik fél gyűlöli a másikat és megmérgezi a kapcsolatot. nincs kedvem jövőre is azt olvasgatni, hogy a meccsfórum is arról szól, hogy a felnagyított hibái miatt savazzák lamart. egyetlen frencsi qb-val sem csinálják ezt a saját szurkerei. és ezek nem kritikák, gyűlöletből jövő, személyeskedő támadások. aki nem néz nfl-t és csak itt a fórumon olvasgatná milyen ember lehet lamar, hát egy elég negatív kép alakulna ki róla, egy gonosz torzó, aminek köze nincs a valósághoz. lj-nek nincs maradása, ha megkapná a pénzét és lenne, nem egy rossz meccse, hanem egy rossz dobása, mégjobban és jönnétek és kapnátok szét. érdemei sosem voltak, csak hibái. nagyon sajnálom, mert egy jó gyerek, tulképp a szarból épített várat egyedül és nem ezt érdemelte, sem az fo-tól, sem a szurkerektől.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
KeyG
gedam
Nem kell a rossz kapcsolatod kivetíteni erre a dologra, mert Te sem ismersz itt minden tényezőt. De a szerződésajánlat az konkrét volt és az is, hogy nem fogadta el.
KeyG
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
A pénz igen, amit megkapott volna ha elfogadja az ajánlatot és teljesít lásd Roquan Smith. Nem látok különbséget, csak amíg az egyik megdolgozna a pénzéért a másik nem.Egyszeruen RS a penz miatt jott el es itt megkapta.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
KeyG
no
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Neki a 250 millió 140 garantálttal nem volt elég, mert ő ha nem teljesít is a liga legjobban fizetett játékosa akar lenni. De hol van ő ahhoz képest? Tényleg az FO a hibás, hogy nem akar neki 250 millió garantáltat adni.engem ez az lj téma annyira untat, hogy el nem tudom mondani. ezen kattog mindenki és a többség teljesen rosszindulatú konteókat gondol igaznak, kezel tényként. minden kiszivárgott hír szerint szeretne visszatérni, de be van dagadva a térde. ennyi. egy rakat ravens szurker nem szereti lj-t, gyűlöli és ezért is értelmetlen marasztalni. megsérül lj é s földbe állt az o: ki a hibás? lamar, mert holdoutol így jelezve, hogy ő mekkora need az o-nak. mivel foglalkoztatok volna, ha jól megy az o-nak lamar nélkül? na ezért nem kell megfizetni lamart, mert nélküle sokkal jobb a támadósor. mindig ő a rossz, nem tud jót csinálni. ez egy rossz házasság, amelyikben az egyik fél gyűlöli a másikat és megmérgezi a kapcsolatot. nincs kedvem jövőre is azt olvasgatni, hogy a meccsfórum is arról szól, hogy a felnagyított hibái miatt savazzák lamart. egyetlen frencsi qb-val sem csinálják ezt a saját szurkerei. és ezek nem kritikák, gyűlöletből jövő, személyeskedő támadások. aki nem néz nfl-t és csak itt a fórumon olvasgatná milyen ember lehet lamar, hát egy elég negatív kép alakulna ki róla, egy gonosz torzó, aminek köze nincs a valósághoz. lj-nek nincs maradása, ha megkapná a pénzét és lenne, nem egy rossz meccse, hanem egy rossz dobása, mégjobban és jönnétek és kapnátok szét. érdemei sosem voltak, csak hibái. nagyon sajnálom, mert egy jó gyerek, tulképp a szarból épített várat egyedül és nem ezt érdemelte, sem az fo-tól, sem a szurkerektől.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
KeyG
gedam
Nem kell a rossz kapcsolatod kivetíteni erre a dologra, mert Te sem ismersz itt minden tényezőt. De a szerződésajánlat az konkrét volt és az is, hogy nem fogadta el.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gedam
6 266
engem ez az lj téma annyira untat, hogy el nem tudom mondani. ezen kattog mindenki és a többség teljesen rosszindulatú konteókat gondol igaznak, kezel tényként. minden kiszivárgott hír szerint szeretne visszatérni, de be van dagadva a térde. ennyi. egy rakat ravens szurker nem szereti lj-t, gyűlöli és ezért is értelmetlen marasztalni. megsérül lj é s földbe állt az o: ki a hibás? lamar, mert holdoutol így jelezve, hogy ő mekkora need az o-nak. mivel foglalkoztatok volna, ha jól megy az o-nak lamar nélkül? na ezért nem kell megfizetni lamart, mert nélküle sokkal jobb a támadósor. mindig ő a rossz, nem tud jót csinálni. ez egy rossz házasság, amelyikben az egyik fél gyűlöli a másikat és megmérgezi a kapcsolatot. nincs kedvem jövőre is azt olvasgatni, hogy a meccsfórum is arról szól, hogy a felnagyított hibái miatt savazzák lamart. egyetlen frencsi qb-val sem csinálják ezt a saját szurkerei. és ezek nem kritikák, gyűlöletből jövő, személyeskedő támadások. aki nem néz nfl-t és csak itt a fórumon olvasgatná milyen ember lehet lamar, hát egy elég negatív kép alakulna ki róla, egy gonosz torzó, aminek köze nincs a valósághoz. lj-nek nincs maradása, ha megkapná a pénzét és lenne, nem egy rossz meccse, hanem egy rossz dobása, mégjobban és jönnétek és kapnátok szét. érdemei sosem voltak, csak hibái. nagyon sajnálom, mert egy jó gyerek, tulképp a szarból épített várat egyedül és nem ezt érdemelte, sem az fo-tól, sem a szurkerektől.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
KeyG
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
lucio
329
Saját dilemmámat írom.Egyrészt szeretném, hogy LJ maradjon. Bírom, ahogy játszik, van egy potens QB-nk, kevés csapat mondhatja ezt el.
Ugyanakkor tavaly sérült volt az idény végén, idén is az. Tavaly emiatt úszott a PO, idén meg egy formalitás PO meccset játszunk.
Megéri-e megfizetni ezt?
Arra gondoltam, hogy kb. egy SB runra volt esély vele, sajnos a Titans ellen kikaptunk. Első évében meg még rettenetes hiányai voltak, a harmadik évében már jöttek az O fal gondok, tavaly meg tavalyelőtt sérült volt. Szóval megéri-e erre nagy pénzt adni? A zsigeri érzésem az, hogy nem - ugyanakkor meg így egyenként megnézve a szituációkat az analitikus válaszom az lenne, hogy igen. Ugyanis amikor nem sérült, vagy elég meccset játszik, PO-ban vagyunk.
Ugyanakkor nem tudom levetkőzni azt az érzést, hogy vele, egy nagy szerződéssel bebetonoznánk magunkat a KC-Bills-Bengals mögé/alá. De jó eséllyel PO-ban lennénk. Ahol jönne az érzés, hogy kb. ennyi van bennünk.De: SB-t az nyer, aki PO-ba jut...
Nem gondolom idiótának a vezetőségünket. Szerintem a dilemmáimról valószínűleg jobb képük van, mint nekem. Szóval bármi lesz, tudok együtt élni vele.
több mint 2 éve
Egyszeruen RS a penz miatt jott el es itt megkapta.Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
KeyG
több mint 2 éve
Az irasban nem ez volt a lenyeg. Ettol fuggetlenul amikor irjatok hogy szar akkor irjatok hogy miert. En leirtam miert nem jo, ebben a hsz-ban is le volt.Szerintem az mar szegyen hogy beall a csereQB es az ellenfel tomeget novel es pokhendien rad nez hogy fuss ha tudsz. Mi meg beszelunk itt hogy GR egy fasz mert nem ert a passzhoz de meg futni se tud akkor minek van itt es a 49 ( mindig valtozik a csapat ) bezzeg tud. Persze itt megint erositi hogy az OC a hibas...Szar a keret, az ellen meg tömeget növel, mert tudja, hogy nem tudjuk lenyomni a torkukon a futást erőből.
no
Majd ezek után Roman megpróbálja csakazértis....
Értem hogy a keret szar, de nem lehet olyan szcenarió, hogy a keret IS szar meg Roman IS egy fasz?
Mert úgy látom nálad csak vagy reláció létezik, és te eldöntötted, ebben a relációban a keret a gond.
(azt továbbra sem értem, neked miért jó, hogy mások kommentjeiből kimazsolázod a GR -es részeket és csak azt veszed észre? De ha én értek félre valamit nyugodtan szólj, csak én nem emlékszem itt olyan kommentre, hogy a keret tökéletes, és Roman a hibás egyszemélyben.)
Snagal
Ebbol te csak a szarkazmust latod meg, ami nem baj. De igazad van kar farasztanom magam GR-al kapcsolatban mert latszik hogy mar a konyokotokon jon ki bar meg mindig ugy tunik hogy azt hiszed hogy GR erdekeben irok.
A baj az orvosi stab. 😊
több mint 2 éve
Nekem nincs bajom LJ-vel, pontosabban nem volt idáig. Unalmas, rohadt unalmas ez a téma hétről-hétre.hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
gedam
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gedam
6 266
hét..Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
KeyG
ja már szerda van
több mint 2 éve
Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂Én nem imádkozok, csak menjen el. Faszom kivan már ezzel, ne mondja már nekem senki, hogy az NFL-ben egy 1-3 hetes sérülés már 6. hete tart.
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Az az igazsag, hogy a SuperBowlig meg csak-csak ellavirozunk a 4. meg az 5.sz. iranyitoinkkal es a qb-nak beugro punterunkkel a zs csapat elen, de a donto elott 5 nappal mar tok hulyen fog festeni ahogy meg mindig Lamar visszatereseert imadkozunk. Sztem. 😜😂
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
gedam
6 266
durva altatás volna 1,5 hónap edzés nélkül beállni.Vagy csak altattok, hogy nem játszik és hopp vasárnap este ott lesz mégis.Senki sem nez ki jol...bazzani az év ravens szurkereLJ ma megjelenik az edzesen vajon? Aki eloszor hirt hoz errol, az lesz a honap (az ev) Ravens szurkere. ☺Állítólag nem játszik hétvégén.
RedFive
Bazzani
gedam
youtu.be/kyF8UjHyhjE
RedFive
WhoDey83