Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
www.baltimoreravens.com/video/lamar-jackson-contract-extension-congratulations
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Majd a leosztásból kiderül de szvsz ebben is hasonló lesz Hurtsèhez. Egy kicsit kevèsbè az összegből adódóan.5 év 260/185 millió garantált.Ez mennyire szamit jatekos/csapatbaratnak?
KeyG
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
5 év 260/185 millió garantált.Ez mennyire szamit jatekos/csapatbaratnak?
KeyG
több mint 3 éve
bowI
143
Never in doubt.
több mint 3 éve
Mókás játèk lesz majd Herbert meg Burrow (vagy fordítva) ilyen 5-10 milliókkal mennek felfelè hogy ők legyenek a legjobban fizetettek 🙈Meg Hurts szerződése után, ami megadta a kiindulópontot a konkrét számokhoz.OBJ után már csak a mikor volt a kérdésSzerintem egyébként küldjön egy csokorral Hurts ügynökènek meg egy doboz bonbont/üveg whiskeyt Hurtsnek ès az Eaglesnek sokat segített hogy ez meglegyen. Szvsz.260 milla5 évre. Burrow, Herbert és Trevor 300 milli ó körül fog kapni.
dande2
iktriad
Közben ez is megvan 185 total gari 😛
dande2
ozibozi
iktriad
több mint 3 éve
Meg Hurts szerződése után, ami megadta a kiindulópontot a konkrét számokhoz.OBJ után már csak a mikor volt a kérdésSzerintem egyébként küldjön egy csokorral Hurts ügynökènek meg egy doboz bonbont/üveg whiskeyt Hurtsnek ès az Eaglesnek sokat segített hogy ez meglegyen. Szvsz.260 milla5 évre. Burrow, Herbert és Trevor 300 milli ó körül fog kapni.
dande2
iktriad
dande2
ozibozi
több mint 3 éve
OBJ után már csak a mikor volt a kérdésSzerintem egyébként küldjön egy csokorral Hurts ügynökènek meg egy doboz bonbont/üveg whiskeyt Hurtsnek ès az Eaglesnek sokat segített hogy ez meglegyen. Szvsz.260 milla5 évre. Burrow, Herbert és Trevor 300 milli ó körül fog kapni.
dande2
iktriad
dande2
több mint 3 éve
5 év 260/185 millió garantált.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Láttam és likeoltam is, de majd decembertől visszatérünk erre, én szerettem imádtam de van honnan újraépíteni magát nálam.Lesz miből, most már remélem befogja a száját és kirakja mindenhol de legfőképp emberként a pályán és azon kívűl is, mint amit Hurts csinál.Szerintem egyébként küldjön egy csokorral Hurts ügynökènek meg egy doboz bonbont/üveg whiskeyt Hurtsnek ès az Eaglesnek sokat segített hogy ez meglegyen. Szvsz.260 milla5 évre. Burrow, Herbert és Trevor 300 milli ó körül fog kapni.
dande2
iktriad
dande2
KeyGWe’ve agreed in principle on a 5-year contract extension with QB @Lj_era8‼️
— Baltimore Ravens (@Ravens) April 27, 2023
😈😈😈😈 pic.twitter.com/tQj1Rzqcha
iktriad
Szerkesztette: KeyG
több mint 3 éve
Lesz miből, most már remélem befogja a száját és kirakja mindenhol de legfőképp emberként a pályán és azon kívűl is, mint amit Hurts csinál.Szerintem egyébként küldjön egy csokorral Hurts ügynökènek meg egy doboz bonbont/üveg whiskeyt Hurtsnek ès az Eaglesnek sokat segített hogy ez meglegyen. Szvsz.260 milla5 évre. Burrow, Herbert és Trevor 300 milli ó körül fog kapni.
dande2
iktriad
dande2
KeyG
We’ve agreed in principle on a 5-year contract extension with QB @Lj_era8‼️
— Baltimore Ravens (@Ravens) April 27, 2023
😈😈😈😈 pic.twitter.com/tQj1Rzqcha
több mint 3 éve
Lesz miből, most már remélem befogja a száját és kirakja mindenhol de legfőképp emberként a pályán és azon kívűl is, mint amit Hurts csinál.Szerintem egyébként küldjön egy csokorral Hurts ügynökènek meg egy doboz bonbont/üveg whiskeyt Hurtsnek ès az Eaglesnek sokat segített hogy ez meglegyen. Szvsz.260 milla5 évre. Burrow, Herbert és Trevor 300 milli ó körül fog kapni.
dande2
iktriad
dande2
több mint 3 éve
Szerintem egyébként küldjön egy csokorral Hurts ügynökènek meg egy doboz bonbont/üveg whiskeyt Hurtsnek ès az Eaglesnek sokat segített hogy ez meglegyen. Szvsz.260 milla5 évre. Burrow, Herbert és Trevor 300 milli ó körül fog kapni.
dande2
iktriad
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
260 milla5 évre. Burrow, Herbert és Trevor 300 milli ó körül fog kapni.
dande2
több mint 3 éve
260 milla
több mint 3 éve
Mik a számok?4, 8, 15, 16, 23, 42
KeyG
több mint 3 éve
Mik a számok?Mèg az nincs meg csepegtetnek 😛
KeyG
több mint 3 éve
Here we go...
— JACK SETTLEMAN (@jacksettleman) April 27, 2023
Lamar Jackson signs long term extension.
DeAndre Hopkins & pick 34 in exchange for Ravens pick 22.
This is what I've gathered from my sources. To be announced tonight if all things go as planned.
Ühüm
több mint 3 éve
Meg is van, már csak az èv meg az ár nem jött ki
több mint 3 éve
Váratlan fordulat
több mint 3 éve
Ez Jay Glazertől van Lamar ügyben. In non-draft scoopage, hearing there’s been major progress between Lamar Jackson and #Ravens. Source close to Jackson told me if no hiccups could be done VERY soon, any day now
— Jay Glazer (@JayGlazer) April 27, 2023
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
The #Ravens and star QB Lamar Jackson have made progress on a mega-deal, sources say. It’s not done. But Baltimore may keep their star, and Lamar should get paid.
Nem tul okos dontes sztem.
több mint 3 éve
lamar hosszabbítás és trade hopkinsértBills tradet készít elő D-Hopért
ezt tippelem
rkstzz
több mint 3 éve
lamar hosszabbítás és trade hopkinsértezt tippelem