Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 2 éve
gedam 6 266
kezdjen inkább ab, mint huntley
több mint 2 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
LJ ma megjelenik az edzesen vajon? Aki eloszor hirt hoz errol, az lesz a honap (az ev) Ravens szurkere. ☺
RedFive
Állítólag nem játszik hétvégén.
Bazzani
bazzani az év ravens szurkere
gedam
Senki sem nez ki jol...

youtu.be/kyF8UjHyhjE
RedFive
Vagy csak altattok, hogy nem játszik és hopp vasárnap este ott lesz mégis.

Welcome To The Jungle
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Fasznak vettem ki szabit hetfore?

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
LJ ma megjelenik az edzesen vajon? Aki eloszor hirt hoz errol, az lesz a honap (az ev) Ravens szurkere. ☺
RedFive
Bazzani
gedam
Senki sem nez ki jol...

youtu.be/kyF8UjHyhjE

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
gedam 6 266
RedFive
Bazzani
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
RedFive

több mint 2 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 069
Szerintem az mar szegyen hogy beall a csereQB es az ellenfel tomeget novel es pokhendien rad nez hogy fuss ha tudsz. Mi meg beszelunk itt hogy GR egy fasz mert nem ert a passzhoz de meg futni se tud akkor minek van itt es a 49 ( mindig valtozik a csapat ) bezzeg tud. Persze itt megint erositi hogy az OC a hibas...
no
Szar a keret, az ellen meg tömeget növel, mert tudja, hogy nem tudjuk lenyomni a torkukon a futást erőből.
Majd ezek után Roman megpróbálja csakazértis....
Értem hogy a keret szar, de nem lehet olyan szcenarió, hogy a keret IS szar meg Roman IS egy fasz?
Mert úgy látom nálad csak vagy reláció létezik, és te eldöntötted, ebben a relációban a keret a gond.

(azt továbbra sem értem, neked miért jó, hogy mások kommentjeiből kimazsolázod a GR -es részeket és csak azt veszed észre? De ha én értek félre valamit nyugodtan szólj, csak én nem emlékszem itt olyan kommentre, hogy a keret tökéletes, és Roman a hibás egyszemélyben.)
több mint 2 éve

több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 299
Olvasgatlak benneteket.

LJ-rol nem valtozott a velemenyem. Ez nem hold out. Nincs ertelme. Meg fogja kapnioi a penzet ha nem itt akkor mashol. Neki mar nem kell bizonygatni a senkinek hogy a ket tartalek fossal szarok vagyunk es vele jobbak lennenk. Aki nem akarja nezni objektiven azoknak OC csere a megoldas.

Ha tud segiteni jatszani fog, ha fizikailag alkalmatlan akkor nincs ertelme, de nem a penz miatt. Ha visszater szinte biztos hogy lesz aki azt mondja majd hogy jobb lett volna a ket csere mert ezt meg a Nagymamaja is megdobta volna. Ez a jatek a gyakorlasrol szol. Meg Mahomes kalibereknek is. Egyszeruen a plafonjuk van magasabban a tehetseguk miatt, de gyakorlas nelkul nem megy olyan jol.

A jovojevel kapcsolatban ket eset van, a csapat lat valami jobb utat es abba az iranyba mennek amiben viszont oriasi tenyezok nem feltetlen a kezukben van. En egyszeruen nem hiszek benne hogy sokvaltozos egyenletet fognak most karakan modon levezenyelni mikor oriasi szerencsejukre LJ "bevalt" es a par aprosagot nem tudtak megoldani evek alatt. A masik megegyeznek. LJ egy oriasi szerzodessel elegedetten fog jatszani barhol, es majd egy kis ido utan ha LS hamarabb jon mint neki segitseg akkor majd jon a morgas.

RS
En ugy erzem hogy ez a poszt nekik olyan mintha eletbevagoan fontos lenne, es most megtettek amit megigertek. De nekem olyan erzesem van mintha a ficko oriasi sikitast iger a lanynak de ugy eri el hogy a faszat a fuggonybe torli.

Ha ugy nezem fontos poszt es nehez poszt ezert az aki kepes ra annak meg a nagy penzt is megeri megadni. Egy bomba D-ben, utolso elemkent. Nalunk nincs bomba D mert a sec sem all a laban de a F7-ben sem. Ezert a penzert top rusher-cb-3T tud jonni. Es ez a legnagyobb bajom amikor jott es ez nem ellene van. Mi nem egy LJ vezette O-t kiszolgalo D-t epitunk hanem egy brutal D-t amit megtamogat az O. Nevetseges elkepzelesnek is. Megvalositasa meg siralmas. Persze itt beszelgettem az alapszakasz statok mennyire lenyegesek, mert ott lehet jok vagyunk de az ellenfelek a szartol a joig vannak, ellenben a PO-ban es ott kijon a hiba. Teszem hozza hogy nekem meg igy sem tetszik a D. Eleg osszehasonlitani a Sasok D-evel, az O teszi hozza a kulonbseget, mert bajusznal a D nem rossz csak az ellenfel nincs oriasi kenyszerben.
Nalunk az O csinalja amire epitve van es kapargatja a pontokat es mezonyben haladgatunk de a RZ az nem megy. Szerintem az mar szegyen hogy beall a csereQB es az ellenfel tomeget novel es pokhendien rad nez hogy fuss ha tudsz. Mi meg beszelunk itt hogy GR egy fasz mert nem ert a passzhoz de meg futni se tud akkor minek van itt es a 49 ( mindig valtozik a csapat ) bezzeg tud. Persze itt megint erositi hogy az OC a hibas ( aki az ) de Shanny sem lenne bajnokeselyes itt mert itt nincsenek helyen a kockak mint naluk es a QB-t cserelnek egy kozel azonosra. Nem lattam de volt nagy kulonbseg Huntley es az uj udfa kozott egymashoz kepest? LJhez biztos de nalunk nem a csapatresz van jo kockakbol epitve hanem o a kocka.

Kaptam egy cikket es arrol irtak hogy szegeny EDC-nek nincs szerencseje mert az epitett O-nek az alapkovei nem jatszanak egyutt. JK-Bate-Duve. Legalabb nem azt irtak hogy ebbol a fantasztikus talent triobol GR nem hozta ki a maximumot.

A Cicaknal eppen Higgins szamain mar majdnem fanyalgas van.
A Vasasnal meg a rookie 50/50 labdak lehuzasanak a kiralya.

Reddick-AJBrown ( mindketto csapatat erdemes megnezni ) es mi hiszunk az ILB poszt nagysagaban ugy hogy meg a D-unkbe is talalnek posztot ahova koltenem a top jatekosra a penzt nemhogy ha barmire lehetne kolteni. EDC egy fasz es egy online pontozos jatekban lehet kiralyok vagyunk, de a csapat egy szarul epitett amivel kifutunk a gyepre.
több mint 2 éve

rkstzz
Értem én ezt, csak azt ne felejtsük el, hogy amióta Jacksont kiválasztottuk azóta eltelt 4 év, és a lelkesedése csappanhatott a csapat irányába (ami szerintem szintén nagy FO hiba, hogy egy olyan move után sikerül leépíteni az elkötelezettségét a csapat felé).
Én azt nem vonom kétségbe, hogy Jackson mentalitása továbbra is az, hogy a csapatért játszik, és SB-t akar.
A kérdés, szerintem az hogy ezt még mindig velünk szeretné -e.

Ami meg a sérülés részét illeti, ott továbbra is az a gondom, hogy a csapat nem kommunikál erről, csak hümmögnek... és pont ez a mentalitás ad talajt olyan gondolatoknak, hogy vaon tényleg sérült, vagy LJ nem akarja magát bedobni.
Nem tudom, melyik a rosszabb ha ezt a FO szándékosan csinálja vagy ha csak ennyira dilettánsok.
több mint 2 éve
Smith szerződésre nehéz bármit mondani.
Azzal, hogy idehoztuk és befektettünk evidens volt, hogy meg kell fizetni (vagy kidobott pénz volt a csereérték, egy fél szezonért).
Azzal persze lehet vitatkozni, hogy a pozíciója nem a legszexibb manapság, de tény, hogy a védelem nagyot javult az érkezésével.
Így a pénzt sem tudom sajnálni tőle. Az összeg persze elég magas, de a jó játékosoknál ehhez hozzá kell szokni hogy időnként oda kell adni a nagy pénzt (azért ez nem egy olyan szélsőséges szerződés mint amit a Browns adott Wattsonnak).

Ez inkább LJ függvényében ad okot némi fejvakarásra. Hogy lehet ezt most fordítani.
Lehet együzenet is Jackson felé, hogy látod, megadjuk a nagy pénzt, ha valaki érdemes rá, de nem észnélküli garantálttal. Velünk lehet üzletelni, de racionálisan gondolkozva.
Persze ezt LJ és a mama fordíthatja úgy is, hogy Smithnek vírítottátok a lóvét, akkor a kisfiamon se spóroljatok, he' ! 😀
Mivel Jacksonnak nincs ügynöke így én először vele hosszabbítottam volna, a fentiek miatt (már ha még ez a terv az FO nál).
De ha van hajlandóság mindkét fél részéről, szerintem ez nem kéne, hogy a megegyezést akadályozza.
Snagal
kovácsnak sincs ügynöke
gedam
tudom.
de inkább kováccsal üzletelek az LB pozícióról, egy QB szerződés után, mint a csapat irányítójával egy LB szerződés után

Szerkesztette: Snagal
több mint 2 éve
gedam 6 266
Azzal, hogy idehoztuk és befektettünk evidens volt, hogy meg kell fizetni (vagy kidobott pénz volt a csereérték, egy fél szezonért).
Azzal persze lehet vitatkozni, hogy a pozíciója nem a legszexibb manapság, de tény, hogy a védelem nagyot javult az érkezésével.
Így a pénzt sem tudom sajnálni tőle. Az összeg persze elég magas, de a jó játékosoknál ehhez hozzá kell szokni hogy időnként oda kell adni a nagy pénzt (azért ez nem egy olyan szélsőséges szerződés mint amit a Browns adott Wattsonnak).

Ez inkább LJ függvényében ad okot némi fejvakarásra. Hogy lehet ezt most fordítani.
Lehet együzenet is Jackson felé, hogy látod, megadjuk a nagy pénzt, ha valaki érdemes rá, de nem észnélküli garantálttal. Velünk lehet üzletelni, de racionálisan gondolkozva.
Persze ezt LJ és a mama fordíthatja úgy is, hogy Smithnek vírítottátok a lóvét, akkor a kisfiamon se spóroljatok, he' ! 😀
Mivel Jacksonnak nincs ügynöke így én először vele hosszabbítottam volna, a fentiek miatt (már ha még ez a terv az FO nál).
De ha van hajlandóság mindkét fél részéről, szerintem ez nem kéne, hogy a megegyezést akadályozza.
Snagal
kovácsnak sincs ügynöke
több mint 2 éve

több mint 2 éve
gedam 6 266
rémálom
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 918
Én örülök. Sok pénz? Sok, de inkább neki adjuk mint Boylenak.
Lamar menni fog, egyértelmű? Miért, mert túl sokat akar, évekig nyilatkozta a pénz nem érdekli, évekig.
Aztán jött Watson és felcsillant a szeme.
Lamarnak semmi baja, de senkinek se érdeke megmondani.
Ha a Ravens lenyilatkozná, hogy kamuzik csak a csereérték bukna.
I lost my all faith on Lamar.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve

több mint 2 éve
bowI 143
BOOM.

twitter.com/RapSheet/status/1612878926216368139
több mint 2 éve
Snagal irta es nem tudok elegge egyeterteni vele, hogy a John Hopkins orvosi egyetem varosaban ami a vilag legjobb ilyen intezmenye, hogy fordulhat elo hogy egy nyavajas huzodas meg mindig igy hasson. En epp tegnap olvastam valahol hogy az a terd meg mindig duzzadt volt par napja???? Letezhet ez baszki???? A diplomajat vesse tuzre mindenki az orvosi teambol. Kenjetek be lobalzsammal, mittudomen nem az en dolgom de 5 het utan is itt tartunk?

Szeretnek hinni abban hogy Lamar tenyleg azt mondta vkinek, hogy vasarnap jatszani fog.

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bakker 😲😲😲
több mint 2 éve

több mint 2 éve

több mint 2 éve

több mint 2 éve

The Ravens agreed to terms with Pro Bowl linebacker Roquan Smith on a five-year contract that makes him the highest-paid off-ball linebacker in the league, NFL Network Insider Ian Rapoport reported Tuesday.

Smith's extension is worth $100 million, including $45 million fully guaranteed with $60 million in total guarantees.

Lamarra ezek szerint nem kell a pénz. Ki jöhet szóba cserepartnerként? Falcons, Lions, Jets ?
hamsterdealer
Lesz ra penz. Marad.