Baltimore Ravens
Vagy csak altattok, hogy nem játszik és hopp vasárnap este ott lesz mégis.Senki sem nez ki jol...bazzani az év ravens szurkereLJ ma megjelenik az edzesen vajon? Aki eloszor hirt hoz errol, az lesz a honap (az ev) Ravens szurkere. ☺Állítólag nem játszik hétvégén.
RedFive
Bazzani
gedam
youtu.be/kyF8UjHyhjE
RedFive
Welcome To The Jungle
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Senki sem nez ki jol...bazzani az év ravens szurkereLJ ma megjelenik az edzesen vajon? Aki eloszor hirt hoz errol, az lesz a honap (az ev) Ravens szurkere. ☺Állítólag nem játszik hétvégén.
RedFive
Bazzani
gedam
youtu.be/kyF8UjHyhjE
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
bazzani az év ravens szurkereLJ ma megjelenik az edzesen vajon? Aki eloszor hirt hoz errol, az lesz a honap (az ev) Ravens szurkere. ☺Állítólag nem játszik hétvégén.
RedFive
Bazzani
LJ ma megjelenik az edzesen vajon? Aki eloszor hirt hoz errol, az lesz a honap (az ev) Ravens szurkere. ☺Állítólag nem játszik hétvégén.
RedFive
Szerintem az mar szegyen hogy beall a csereQB es az ellenfel tomeget novel es pokhendien rad nez hogy fuss ha tudsz. Mi meg beszelunk itt hogy GR egy fasz mert nem ert a passzhoz de meg futni se tud akkor minek van itt es a 49 ( mindig valtozik a csapat ) bezzeg tud. Persze itt megint erositi hogy az OC a hibas...Szar a keret, az ellen meg tömeget növel, mert tudja, hogy nem tudjuk lenyomni a torkukon a futást erőből.
no
Majd ezek után Roman megpróbálja csakazértis....
Értem hogy a keret szar, de nem lehet olyan szcenarió, hogy a keret IS szar meg Roman IS egy fasz?
Mert úgy látom nálad csak vagy reláció létezik, és te eldöntötted, ebben a relációban a keret a gond.
(azt továbbra sem értem, neked miért jó, hogy mások kommentjeiből kimazsolázod a GR -es részeket és csak azt veszed észre? De ha én értek félre valamit nyugodtan szólj, csak én nem emlékszem itt olyan kommentre, hogy a keret tökéletes, és Roman a hibás egyszemélyben.)
LJ-rol nem valtozott a velemenyem. Ez nem hold out. Nincs ertelme. Meg fogja kapnioi a penzet ha nem itt akkor mashol. Neki mar nem kell bizonygatni a senkinek hogy a ket tartalek fossal szarok vagyunk es vele jobbak lennenk. Aki nem akarja nezni objektiven azoknak OC csere a megoldas.
Ha tud segiteni jatszani fog, ha fizikailag alkalmatlan akkor nincs ertelme, de nem a penz miatt. Ha visszater szinte biztos hogy lesz aki azt mondja majd hogy jobb lett volna a ket csere mert ezt meg a Nagymamaja is megdobta volna. Ez a jatek a gyakorlasrol szol. Meg Mahomes kalibereknek is. Egyszeruen a plafonjuk van magasabban a tehetseguk miatt, de gyakorlas nelkul nem megy olyan jol.
A jovojevel kapcsolatban ket eset van, a csapat lat valami jobb utat es abba az iranyba mennek amiben viszont oriasi tenyezok nem feltetlen a kezukben van. En egyszeruen nem hiszek benne hogy sokvaltozos egyenletet fognak most karakan modon levezenyelni mikor oriasi szerencsejukre LJ "bevalt" es a par aprosagot nem tudtak megoldani evek alatt. A masik megegyeznek. LJ egy oriasi szerzodessel elegedetten fog jatszani barhol, es majd egy kis ido utan ha LS hamarabb jon mint neki segitseg akkor majd jon a morgas.
RS
En ugy erzem hogy ez a poszt nekik olyan mintha eletbevagoan fontos lenne, es most megtettek amit megigertek. De nekem olyan erzesem van mintha a ficko oriasi sikitast iger a lanynak de ugy eri el hogy a faszat a fuggonybe torli.
Ha ugy nezem fontos poszt es nehez poszt ezert az aki kepes ra annak meg a nagy penzt is megeri megadni. Egy bomba D-ben, utolso elemkent. Nalunk nincs bomba D mert a sec sem all a laban de a F7-ben sem. Ezert a penzert top rusher-cb-3T tud jonni. Es ez a legnagyobb bajom amikor jott es ez nem ellene van. Mi nem egy LJ vezette O-t kiszolgalo D-t epitunk hanem egy brutal D-t amit megtamogat az O. Nevetseges elkepzelesnek is. Megvalositasa meg siralmas. Persze itt beszelgettem az alapszakasz statok mennyire lenyegesek, mert ott lehet jok vagyunk de az ellenfelek a szartol a joig vannak, ellenben a PO-ban es ott kijon a hiba. Teszem hozza hogy nekem meg igy sem tetszik a D. Eleg osszehasonlitani a Sasok D-evel, az O teszi hozza a kulonbseget, mert bajusznal a D nem rossz csak az ellenfel nincs oriasi kenyszerben.
Nalunk az O csinalja amire epitve van es kapargatja a pontokat es mezonyben haladgatunk de a RZ az nem megy. Szerintem az mar szegyen hogy beall a csereQB es az ellenfel tomeget novel es pokhendien rad nez hogy fuss ha tudsz. Mi meg beszelunk itt hogy GR egy fasz mert nem ert a passzhoz de meg futni se tud akkor minek van itt es a 49 ( mindig valtozik a csapat ) bezzeg tud. Persze itt megint erositi hogy az OC a hibas ( aki az ) de Shanny sem lenne bajnokeselyes itt mert itt nincsenek helyen a kockak mint naluk es a QB-t cserelnek egy kozel azonosra. Nem lattam de volt nagy kulonbseg Huntley es az uj udfa kozott egymashoz kepest? LJhez biztos de nalunk nem a csapatresz van jo kockakbol epitve hanem o a kocka.
Kaptam egy cikket es arrol irtak hogy szegeny EDC-nek nincs szerencseje mert az epitett O-nek az alapkovei nem jatszanak egyutt. JK-Bate-Duve. Legalabb nem azt irtak hogy ebbol a fantasztikus talent triobol GR nem hozta ki a maximumot.
A Cicaknal eppen Higgins szamain mar majdnem fanyalgas van.
A Vasasnal meg a rookie 50/50 labdak lehuzasanak a kiralya.
Reddick-AJBrown ( mindketto csapatat erdemes megnezni ) es mi hiszunk az ILB poszt nagysagaban ugy hogy meg a D-unkbe is talalnek posztot ahova koltenem a top jatekosra a penzt nemhogy ha barmire lehetne kolteni. EDC egy fasz es egy online pontozos jatekban lehet kiralyok vagyunk, de a csapat egy szarul epitett amivel kifutunk a gyepre.
Értem én ezt, csak azt ne felejtsük el, hogy amióta Jacksont kiválasztottuk azóta eltelt 4 év, és a lelkesedése csappanhatott a csapat irányába (ami szerintem szintén nagy FO hiba, hogy egy olyan move után sikerül leépíteni az elkötelezettségét a csapat felé).Best take I’ve heard on Lamar Jackson’s injury and contract, via @JimTrotter_NFL pic.twitter.com/gOyMac0Bxj
— Sarah Ellison (@sgellison) January 10, 2023
rkstzz
Én azt nem vonom kétségbe, hogy Jackson mentalitása továbbra is az, hogy a csapatért játszik, és SB-t akar.
A kérdés, szerintem az hogy ezt még mindig velünk szeretné -e.
Ami meg a sérülés részét illeti, ott továbbra is az a gondom, hogy a csapat nem kommunikál erről, csak hümmögnek... és pont ez a mentalitás ad talajt olyan gondolatoknak, hogy vaon tényleg sérült, vagy LJ nem akarja magát bedobni.
Nem tudom, melyik a rosszabb ha ezt a FO szándékosan csinálja vagy ha csak ennyira dilettánsok.
tudom.Smith szerződésre nehéz bármit mondani.kovácsnak sincs ügynöke
Azzal, hogy idehoztuk és befektettünk evidens volt, hogy meg kell fizetni (vagy kidobott pénz volt a csereérték, egy fél szezonért).
Azzal persze lehet vitatkozni, hogy a pozíciója nem a legszexibb manapság, de tény, hogy a védelem nagyot javult az érkezésével.
Így a pénzt sem tudom sajnálni tőle. Az összeg persze elég magas, de a jó játékosoknál ehhez hozzá kell szokni hogy időnként oda kell adni a nagy pénzt (azért ez nem egy olyan szélsőséges szerződés mint amit a Browns adott Wattsonnak).
Ez inkább LJ függvényében ad okot némi fejvakarásra. Hogy lehet ezt most fordítani.
Lehet együzenet is Jackson felé, hogy látod, megadjuk a nagy pénzt, ha valaki érdemes rá, de nem észnélküli garantálttal. Velünk lehet üzletelni, de racionálisan gondolkozva.
Persze ezt LJ és a mama fordíthatja úgy is, hogy Smithnek vírítottátok a lóvét, akkor a kisfiamon se spóroljatok, he' ! 😀
Mivel Jacksonnak nincs ügynöke így én először vele hosszabbítottam volna, a fentiek miatt (már ha még ez a terv az FO nál).
De ha van hajlandóság mindkét fél részéről, szerintem ez nem kéne, hogy a megegyezést akadályozza.
Snagal
gedam
de inkább kováccsal üzletelek az LB pozícióról, egy QB szerződés után, mint a csapat irányítójával egy LB szerződés után
Szerkesztette: Snagal
Smith szerződésre nehéz bármit mondani.kovácsnak sincs ügynöke
Azzal, hogy idehoztuk és befektettünk evidens volt, hogy meg kell fizetni (vagy kidobott pénz volt a csereérték, egy fél szezonért).
Azzal persze lehet vitatkozni, hogy a pozíciója nem a legszexibb manapság, de tény, hogy a védelem nagyot javult az érkezésével.
Így a pénzt sem tudom sajnálni tőle. Az összeg persze elég magas, de a jó játékosoknál ehhez hozzá kell szokni hogy időnként oda kell adni a nagy pénzt (azért ez nem egy olyan szélsőséges szerződés mint amit a Browns adott Wattsonnak).
Ez inkább LJ függvényében ad okot némi fejvakarásra. Hogy lehet ezt most fordítani.
Lehet együzenet is Jackson felé, hogy látod, megadjuk a nagy pénzt, ha valaki érdemes rá, de nem észnélküli garantálttal. Velünk lehet üzletelni, de racionálisan gondolkozva.
Persze ezt LJ és a mama fordíthatja úgy is, hogy Smithnek vírítottátok a lóvét, akkor a kisfiamon se spóroljatok, he' ! 😀
Mivel Jacksonnak nincs ügynöke így én először vele hosszabbítottam volna, a fentiek miatt (már ha még ez a terv az FO nál).
De ha van hajlandóság mindkét fél részéről, szerintem ez nem kéne, hogy a megegyezést akadályozza.
Snagal
How To Start A Riot 101 #RavensFlock Edition pic.twitter.com/TgfhyxW421
— AdamBMore (@AdamBMore) January 10, 2023
Lamar menni fog, egyértelmű? Miért, mert túl sokat akar, évekig nyilatkozta a pénz nem érdekli, évekig.
Aztán jött Watson és felcsillant a szeme.
Lamarnak semmi baja, de senkinek se érdeke megmondani.
Ha a Ravens lenyilatkozná, hogy kamuzik csak a csereérték bukna.
I lost my all faith on Lamar.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Signing Roquan Smith to a long term deal does nothing to limit the Ravens ability to do so with Lamar Jackson. The first year cap hits on long term deals are extremely low relative to the 3rd and 4th years typically.
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) January 10, 2023
The Ravens only have three players on the books for 2026.
Szeretnek hinni abban hogy Lamar tenyleg azt mondta vkinek, hogy vasarnap jatszani fog.
Morning Vault:
• Bengals players accusing Ravens of playing dirty is laughable
• Is something deeper going on with the release DeSean Jackson?
• Lamar Jackson has reportedly told people he’ll play Sundayhttps://t.co/kwthijysxb
Ravens absolutely made the right decision to extend Roquan Smith. They simply couldn’t let him hit free agency. His impact on this defense has been undeniable. He’s a leader, an enforcer and Baltimore gets him for 5 more years.
2023 #RavensFlock Wishlist
— Flockville (@Flockville) January 10, 2023
•Fire Greg Roman
•Sign Lamar Jackson to Long Term Contract
•Sign Roquan Smith to Long Term Contract
•Trade For DeAndre Hopkins
•Draft WR in First Round
(Preferably Quentin Johnston)
•Hire Kliff Kingsbury as Offensive Coordinator
Lesz ra penz. Marad.
The Ravens agreed to terms with Pro Bowl linebacker Roquan Smith on a five-year contract that makes him the highest-paid off-ball linebacker in the league, NFL Network Insider Ian Rapoport reported Tuesday.
Smith's extension is worth $100 million, including $45 million fully guaranteed with $60 million in total guarantees.
Lamarra ezek szerint nem kell a pénz. Ki jöhet szóba cserepartnerként? Falcons, Lions, Jets ?
hamsterdealer